Οπότε με τα δικά σου ραφτά απλά πετάς τα λεφτά σου( εκτός και αν υπάρχει θέμα και δεν σου πέφτουν καλά τα έτοιμα)Οποτε με τα δικά μου τα ραφτά που είναι άνευ ταμπέλας ;;;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κουστουμια Πουκαμισα και τιμες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 148
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Είσαι κ ράφτης δηλαδή εκτός από οδοντίατρος;;;Δεν ψωνίζω.
Φτιάχνω.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Και να φαίνονται μην σκας,κανείς δεν θα ασχοληθεί με κάτι τόσο ασήμαντο,ακόμα κ της δουλειάς να είναι το καλό ντύσιμο δεν θα παίξει ρόλο αν εμφανιστείς με κοστούμι 250-300e ή 800e που ψωνίζει ο Λάκης.
Ε οχι κι ασημαντο... Δε λεω οτι το ντυσιμο ειναι το παν, αλλα νταξει μην κανει και μπαμ απο μακρια η γυφτια, σαν κατι κοστουμια που φορανε οι Γιαννακοπουλαιοι και γελα μαζι τους ολος ο ντουνιας. Γενικα οσον αφορα τα κοστουμια, απο υφασματα δεν ξερω τιποτα, αλλα για μενα που ειμαι αδαης το σημαντικο ειναι η γραμμη, να πεφτει καλα πανω σου, και το πως θα το συνδυασεις, κυριως οι γραβατες, εχω δει να φορανε τραγικες γραβατες :S.
Τωρα για καποιον που φοραει κοστουμι χρονια, ισως να μπορει να καταλαβει και απο μακρια την ποιοτητα και την τιμη, αλλα με τα λεφτα που βγαζω δεν παιζει να δωσω πανω απο 300 ευρω για κοστουμι.
Επισκέπτης
Μάζευε λεφτά για Ταϋλάνδη εσύ κι άσε τα περιττά έξοδαΤωρα για καποιον που φοραει κοστουμι χρονια, ισως να μπορει να καταλαβει και απο μακρια την ποιοτητα και την τιμη, αλλα με τα λεφτα που βγαζω δεν παιζει να δωσω πανω απο 300 ευρω για κοστουμι.
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Οπότε τζάμπα θέμα το κάνεις....Ε οχι κι ασημαντο... Δε λεω οτι το ντυσιμο ειναι το παν, αλλα νταξει μην κανει και μπαμ απο μακρια η γυφτια, σαν κατι κοστουμια που φορανε οι Γιαννακοπουλαιοι και γελα μαζι τους ολος ο ντουνιας. Γενικα οσον αφορα τα κοστουμια, απο υφασματα δεν ξερω τιποτα, αλλα για μενα που ειμαι αδαης το σημαντικο ειναι η γραμμη, να πεφτει καλα πανω σου, και το πως θα το συνδυασεις, κυριως οι γραβατες, εχω δει να φορανε τραγικες γραβατες :S.
Τωρα για καποιον που φοραει κοστουμι χρονια, ισως να μπορει να καταλαβει και απο μακρια την ποιοτητα και την τιμη, αλλα με τα λεφτα που βγαζω δεν παιζει να δωσω πανω απο 300 ευρω για κοστουμι.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Μάζευε λεφτά για Ταϋλάνδη εσύ κι άσε τα περιττά έξοδα![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ποτε θα ανεβασεις κριτικη απο κανα ντοπιο μπουρδελακι εκει που ξενιτευτηκες?
γιατί συνδέεις την κακογουστιά με την τιμή; τα κοσούμια των Γιαννακοπουλαίων πιθανότατα να είναι πανάκριβα...
δικιο εχεις, απλα οταν σκεφτομαι ασχημο κοστουμι αυτοι μου ερχονται πρωτοι στο μυαλο
Επισκέπτης
Μόλις μου περάσει το κρύωμα και βγω απ' το σπίτι![]()
πρωτα για αμαξι, μετα για Ταυλανδη
παντως τα χρειαζομαι τα κοστουμια λογω δουλειας
ποτε θα ανεβασεις κριτικη απο κανα ντοπιο μπουρδελακι εκει που ξενιτευτηκες?
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Οπότε τζάμπα θέμα το κάνεις....
Ξερεις τι συμβαινει? Δεν ειναι οτι δεν μπορω να δωσω παραπανω. Ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει ενα πιο ακριβο κοστουμι τα παραπανω λεφτα. Δηλαδη ενα ραφτο στα 900 ευρω που λεει ο Λακης θα κανει τοσο μεγαλη διαφορα? Θα το καταλαβει κανεις? Διοτι εγω με τα ιδια χρηματα αγοραζω 3 και μου μενουν και ρεστα.
Μόλις μου περάσει το κρύωμα και βγω απ' το σπίτι![]()
Περαστικα και περιμενουμε ανταποκριση. Σε ποια περιοχη εισαι?
Επισκέπτης
Κω.Περαστικα και περιμενουμε ανταποκριση. Σε ποια περιοχη εισαι?
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Πωπω ρε τυπε σα μεταθεση στο στρατο μου ακουγεται :S υπομονη
Επισκέπτης
Το χειμώνα είναι γάματα, το καλοκαίρι είναι γαμάτα!Πωπω ρε τυπε σα μεταθεση στο στρατο μου ακουγεται :S υπομονη
Το ραμμένο , δύσκολα πάει κάτω από 900€.
Αλλά σκίζει όλα τα ετοιματζίδικα.
Και των 5000€ ....
το ραμένο δεν σκίζει τίποτα...η τεχνική κατασκευής του ράφτη εχει μεινει 30 χρόνια "πίσω" σε αντίθεση με το "ετοιμο προιον" το οποιο εχει εξελιχτει τα τελευταια χρόνια.Αν αναλογιστουμε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει ραφτης σύγχρονος κ ενημερωμενος οσων αφορα τις τασεις της "μοδας" ,σε γραμμες και υφάσματα ,η αγορά ενος έτοιμου κουστουμιού ειναι η πιο σιγουρη κ ασφαλης λυση.
εχε δε υποψιν σου οτι παραδειγματα που τεθηκαν παραπανω δεν αποτελουν δημιουργια κουστουμιου απο πατρον,αλλα ημι-ετοιμες κατασκευες πλασαρισμενες εντέχνως ως sur misure, βαζοντας την τελευταια πινελια (εσωτερικες ραφες ,εξωτερικα τρυπωματα,κουμποτρυπες,κτλ)Για να καταλαβεις ποσο απαίσιο μπορει να ειναι ενα τετοιο κουστουμι..δεν εχεις παρα να παρατηρησεις την επομενη φορα τους πολιτικους που συνηθως τα φορανε
Θα μπορούσα να δεχτώ ως λυση την παραγγελια κουστουμιου, μονο οταν η σωματομετρία μας δεν το επιτρεπει(Νο64+) αλλα ακομα και τοτε, με λιγο παραπανω τρεξιμο στην αγορα, θα βρεθει ετοιμο εισαγωμενο ρουχο.
νο κομεντ για τα χειροποιητα της αγγλιας Savile Row κ ιταλιας.Σειρες κουστουμιων οπως zegna που προμοταρουν τα tailor made ρουχα...ολα ειναι θεμα μαρκετινκγ..ετσι κ αλλιως κ αυτοι τα "ετοιμα" πουλανε ..
διαλεγεις κ παιρνεις..αξιολογα ρουχα σήμερα βρισκεις απο 250+ ...το θέμα ομως δεν ειναι να βρεις την τιμη αλλα το κατάστημα που θα σου εμπνευση εμπιστοσυνη, για να σου προτείνει το κατάληλο ρούχο, για το σώμα σου κ τα γούστα σου ,προσφεροντας σου εκτος απο προιόν μια βασική υπηρεσία.Επιδιόρθωση.Κανενα ρουχο δεν ειναι τελειο,κανενα σωμα δεν ειναι τελειο.
(και καπου εδω πρέπει να γράψουμε την διευθυνση μας ..να ρθειτε καθαρματα να σας ντυσουμε
τοσα χρονια στο φόρουμ ενα μηνυμα δεν ειχα...με συχγησατε νυχτιάτικα με τα ραμενα κ τα ετοιμα..αι σιχτιρ ..
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Ειμαι Φρανκφουρτη.Μολις γυρισα στο ξενοδοχειο.Το πρωι εγινε η δουλιτσα με το ανοιγμα του λογαριασμου που σας ελεγα.Το απογευμα χαλαρα.Στις εννια μεχρι τωρα ΟΑΣΙΣ.Τωρα μολις εβγαλα το κουστουμι μου και τα πραντα μου.Πως με κοβετε?οι δουλιες εγιναν.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
είμαι σε μια δουλειά που ο κώδικας εμφάνισης "απαιτεί" κοστούμι τις περισσότερες ημέρες
Βουλευτής είσαι?
Υπουργός ίσως?
Σεκιούριτυ υπουργού μήπως?
Βουλευτής είσαι?
Υπουργός ίσως?
Σεκιούριτυ υπουργού μήπως?
Όχι, κοράκι σε γραφείο κηδειών
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
το ραμένο δεν σκίζει τίποτα...η τεχνική κατασκευής του ράφτη εχει μεινει 30 χρόνια "πίσω" σε αντίθεση με το "ετοιμο προιον" το οποιο εχει εξελιχτει τα τελευταια χρόνια.Αν αναλογιστουμε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει ραφτης σύγχρονος κ ενημερωμενος οσων αφορα τις τασεις της "μοδας" ,σε γραμμες και υφάσματα ,η αγορά ενος έτοιμου κουστουμιού ειναι η πιο σιγουρη κ ασφαλης λυση.
εχε δε υποψιν σου οτι παραδειγματα που τεθηκαν παραπανω δεν αποτελουν δημιουργια κουστουμιου απο πατρον,αλλα ημι-ετοιμες κατασκευες πλασαρισμενες εντέχνως ως sur misure, βαζοντας την τελευταια πινελια (εσωτερικες ραφες ,εξωτερικα τρυπωματα,κουμποτρυπες,κτλ)Για να καταλαβεις ποσο απαίσιο μπορει να ειναι ενα τετοιο κουστουμι..δεν εχεις παρα να παρατηρησεις την επομενη φορα τους πολιτικους που συνηθως τα φορανε
Θα μπορούσα να δεχτώ ως λυση την παραγγελια κουστουμιου, μονο οταν η σωματομετρία μας δεν το επιτρεπει(Νο64+) αλλα ακομα και τοτε, με λιγο παραπανω τρεξιμο στην αγορα, θα βρεθει ετοιμο εισαγωμενο ρουχο.
νο κομεντ για τα χειροποιητα της αγγλιας Savile Row κ ιταλιας.Σειρες κουστουμιων οπως zegna που προμοταρουν τα tailor made ρουχα...ολα ειναι θεμα μαρκετινκγ..ετσι κ αλλιως κ αυτοι τα "ετοιμα" πουλανε ..
διαλεγεις κ παιρνεις..αξιολογα ρουχα σήμερα βρισκεις απο 250+ ...το θέμα ομως δεν ειναι να βρεις την τιμη αλλα το κατάστημα που θα σου εμπνευση εμπιστοσυνη, για να σου προτείνει το κατάληλο ρούχο, για το σώμα σου κ τα γούστα σου ,προσφεροντας σου εκτος απο προιόν μια βασική υπηρεσία.Επιδιόρθωση.Κανενα ρουχο δεν ειναι τελειο,κανενα σωμα δεν ειναι τελειο.
(και καπου εδω πρέπει να γράψουμε την διευθυνση μας ..να ρθειτε καθαρματα να σας ντυσουμε![]()
)
τοσα χρονια στο φόρουμ ενα μηνυμα δεν ειχα...με συχγησατε νυχτιάτικα με τα ραμενα κ τα ετοιμα..αι σιχτιρ ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άντε και κάποιος γνώστης του αθλήματος!!!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 484
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 199
- Εμφανίσεις