n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
ρε γιατρε πες οτι πηγαινεις εσυ να τελειωνουμεΑκούστε να δείτε, (από μαρτυρίες γνωστού)
Είχα έναν γνωστό ο οποίος είναι 50 ετών περίπου τώρα, είχε πάει εκεί 5 - 6 φορές για να δει το show και να πιει κανένα ποτό. Είχε πάει ξανά κάπου τον Ιούνιο. Μάλιστα μου είχε πει ότι είχε πάει εκεί και παλιότερα πριν καμιά 15ετία. Εγώ περνάω από εκεί μεσημέρια μερικές φορές οταν έχω δουλειες κέντρο. Παλαιότερα κάπου εκεί πίσω από ένα βενζινάδικο υπήρχε το Στρασ, ένα άλλο μπαρ πιο διαφορετικό. Εκεί παίζανε πιο πολύ για ποτάκι. Έκλεισε νομίζω. Μικρό ήταν 50τμ περίπου.
Οι Κούκλες, το κλαμπ Κούκλες όπως είχα δει και στην εκπομπή του Θοδωράκη έχει μια ιστορία περίπου 20 χρόνων και ίσως και λιγότερο. Υπήρχε μια περίοδος που σκάγανε μύτη και τρανσ και λοιπές παρουσίες του χώρου ως θαμώνες και κάποιες εργαζόνταν εκεί στα διάφορα concepts και show που γινόντουσαν. Παλιότερα ήταν σχεδόν κάθε μέρα ανοιχτά. Έρχονταν αρκετά "κορίτσια" και εντός εισαγωγικών μπορούσες να κάνεις και "φλέρτ" Τώρα για να έρθουμε στις μέρες μας, ο γνωστός αυτός μου είπε το εξής:
Εκεί σήμερα έρχονται ελάχιστες τρανσ, και όσες έρχονται είναι συγκεκριμένες και μετρημένες στα δάχτυλα συνήθως του ενός χεριού...Ωστόσο τα σόου που κάνουν τα κορίτσια του μαγαζιού είναι καταπληκτικά, πραγματικά έχουν ταλέντο, και μπράβο τους. Το κοινό σήμερα εκεί είναι ανάμεικτο, από str8 και οικογενειάρχες μέχρι gay και κάθε είδους θαμώνες.
Κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με τη λογική του κλαμπ "ΚΟΥΚΛΕΣ"
Είναι μοναδικό στο είδος του και ο γνωστός μου είπε αξίζει να πας για καμια δυο φορες.
Ο λόγος που δεν θα βρείτε εκεί "μεγάλη διαλογή" τρανσ για να "ψωνίσετε" (αν και δεν είναι γι αυτό το σκοπό) είναι ότι αυτές οι τραβεστί δεν αντέχουν η μία την άλλη, σφάζονται εύκολα μεταξύ τους. Αναπτύσουν μετρημένες κοινωνικές συναναστροφές μεταξύ τους και διαρκώς κινούνται μεταξύ σφύρας και άκμονος όσον αφορά τις σχέσεις τους. Έχουν πολύ δύσκολες προσωπικότητες. Δεν μπορείς να τις καταλάβεις με τίποτα. Αυτός είναι ο λόγος που εκεί δεν θα δεις τις τρανσ που βλέπεις σε αγγελίες να το κάνουν στέκι τους και να συχνάζουν για ποτό. Θα δεις, αλλά λίγες, ελάχιστες. Εξάλου είναι για show εκεί, αν θες να βρεις "κοπελα" να πας Συγγρού ή αγγελίες. Βρίθουν τα Sites
Επίσης
1. Η Μαριλού (ιδιοκτήτρια) δεν "προχωράει" το μαγαζί. Έχει μείνει στα ίδια και τα ίδια χωρίς να βάζει νέα πρόσωπα. (Ίσως αντιλαμβάνεται το πόσο δύσκολο εγχείρημα είναι να συνδιαλέγεσαι και να επικοινωνείς με άτομα όπως είναι οι τραβεστί, που σήμερα σφάζονται και αύριο είναι αγκαλιά και μεσ τα φιλιά...)
2. Η πολιτική των ποτών στο μαγαζί είναι άθλια. Δε σου δίνουν ούτε ξηρούς καρπούς ούτε νερό. Η είσοδος είναι 10 ευρώ μαζί με ποτό. Αν θες και άλλο ποτό κάνει 8 ευρώ, ποσό αρκετό για κρίση... Καλά για κέρασμα ούτε κουβέντα, δε πα να έχεις κάνει λογαριασμό 40 - 50 ευρώ σε ποτά... δεν σε κερνάει ποτέ...ούτε σφηνάκι ούτε τίποτα...Κακή πολιτική για μαγαζί που δουλεύει με ποτά.
3. Ο χώρος είναι πολύ μικρός με πολύ χαμηλή οροφή και το χειμώνα που είναι όλα κλειστά μετά από μία ώρα και έπειτα η κάπνα από τσιγάρα γίνεται αφόρητη... ειδικά οι μη καπνιστές θα έχουν θέμα...(δεν έχω θέμα, είμαι φανατικός καπνιστής)
4. Επίσης δεν υπάρχουν τασάκια...Σου λέει στο πάτωμα η στάχτη...
Τέλος, ο γνωστός (που παρεμπιπτόντως έχει πάει σε drag show Γερμανία αλλά και ΗΠΑ όπου ζούσε 5 χρόνια) συμπληρώνει ότι ενώ στο είδος του το κλαμπ Κούκλες είναι μοναδικό, δεν το εκμεταλλευονται καθόλου σωστά. Δεν προχωράει σε τίποτα. Υπάρχει μεγάλη μάζα ανθρώπων και όχι μόνο από την LGBT κοινότητα που θα ήθελαν κάτι πιο ποιοτικό.
τι γνωστος και παραμμυθια σκορδαλια ειναι αυτα τωρα