Νέα

Κόβουν το φθηνό ρεύμα των ΔΕΗτζήδων. Σφοδρές αντιδράσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για να σου πω μωρή παπάροβα , μη μου κάνεις εμένα τον θιγμένο και τον "εγώ είμαι ο μοντ ο σαϊνης και δεν αντέχω να συζητώ με σας τα ζωντόβολα" . Αν δεν γουστάρεις αυτά που διαβάζεις , σβήστα,  στο χέρι σου είναι , δεν είμαι δα και ο αρθρογράφος εδώ μέσα να κλαίω κίολας.  Σάλτα και γαμήσου τώρα να σου περάσει και η σύγχιση.

Όχι σέβομαι την ισότητα :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
...αλλα αυριο το πρωι στις 5και30 εγω θα παω για δουλεια στο ορυχειο οχι εσυ

Και οι σκουπιδιάρηδες και ο φούρναρης και οι πουτάνες και οι μπάτσοι και και και και...

Όλοι προνομιακό τότε.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
οποτε φιλε να αμοιβομαστε ολοι με αυτα που περνει ο εργαττακος να λυθει το προβλιμα

Οχι τέτοια σε μένα , δεν ισχυρίστηκα αυτό.
Τον καιρό όμως που έρεε μέλι και γάλα για αρκετούς , κάποιοι εξακολουθούσαν να πίνουν ιδρώτα και δάκρυα. Είπαμε , καταφρονεμένα παιδιά.
Υπήρχε ανέκαθεν μια αδικία δεν νομίζεις ?
Τώρα όμως θα αδικηθούν πολλοί και από την "απο'δω" πλευρά και όταν θα φωνάζουν για συμπαράσταση δεν θα υπάρχουν πρόθυμα αυτιά να τους ακούν.

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλαράκι αμα έχεις φτηνότερο ρεύμα δεν είναι προνόμιο? Θα τρελαθούμε? Δε στο δίνει το αφεντικό σου χάρισμά σου το φτηνότερο ρεύμα. ΔΗΜΟΣΙΑ είναι η επιχείρηση και ότι ισχύει πρέπει να ισχύει το ίδιο για κάθε πολίτη. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ είναι. Όσο είναι δικιά σου η ΔΕΗ είναι και δικιά μου.

Φυσικά να πάρεις μισθο αξιοπρεπή και παροχές και οτιδήποτε. Δε το συζητώ. Και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα. Αλλά η προνομιακή μεταχείριση είναι απαράδεκτη.

+69
Για μένα τα παραπάνω είναι αυτονόητα.Δυστυχώς,για πολλούς άλλους δεν είναι και φτάσαμε στην σημερινή μπουρδελοκατάσταση..

Φίλε από την Κοζάνη.Δεν δουλεύεις σε κανα σούπερ-μάρκετ και σου δώσανε μια γαλοπούλα δώρο για τα χριστούγεννα.
Καρπώνεσαι φθηνότερα δημόσιο αγαθό χωρίς να το δικαιούσαι..
Πιο λιανά,δεν γίνεται...

εξηγησα για πιο λογο μας εδωσαν το προνομιακο τιμολογιο σε αλλο ποστ και ειναι δημοσια κατα το ημισυ και εμεισ υπαλληλοι ιδιωτικου δικαιου.ειναι περιουσια του ελληνικου λαου αλλα αυριο το πρωι στις 5και30 εγω θα παω για δουλεια στο ορυχειο οχι εσυ

Πρόβλημά σου,επιλογή σου...Αν δεν σου αρέσει παραιτήσου να δούμε που θα βρεις δουλειά..
ΤΟ προνόμιο το έχετε χρόνια και όχι για μισθολογικό ισοσκελισμό.
80% έκπτωση...Τι πατσίσατε;Καμιά αύξηση 1000 ευρώ;

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και οι σκουπιδιάρηδες και ο φούρναρης και οι πουτάνες και οι μπάτσοι και και και και...

Όλοι προνομιακό τότε.
ο καθε υπαλληλος εχει καποιεσ ελαφρυνσεις π.χ στον οτε στην δευαπ στις τραπεζες,δεν το γνωριζεις αυτο?τι παθατε με τουσ δεητζιδες?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.059
Πόντοι
42.697
καλά τους κάνανε!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αλλο ενα θρεντ που τα μελη ανταλλασουν ευχες  :sunglasses:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ο καθε υπαλληλος εχει καποιεσ ελαφρυνσεις π.χ στον οτε στην δευαπ στις τραπεζες,δεν το γνωριζεις αυτο?τι παθατε με τουσ δεητζιδες?

Εμείς τίποτα. Οι ΔΕΗτζήδες κλαίνε.

ΔΝΤ και ξερό ψωμί για όλους από εδώ και πέρα, όπως λέει και ο πρασινοφρουρός με το SAAB.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εξηγησα για πιο λογο μας εδωσαν το προνομιακο τιμολογιο σε αλλο ποστ και ειναι δημοσια κατα το ημισυ και εμεισ υπαλληλοι ιδιωτικου δικαιου.ειναι περιουσια του ελληνικου λαου αλλα αυριο το πρωι στις 5και30 εγω θα παω για δουλεια στο ορυχειο οχι εσυ

Παίρνεις -μια χαρά- μισθό ρε φιλαράκι που θα πας στη δουλειά. Σε μια επιχείρηση που υπάρχει και σε πληρώνει μετα λεφτά που τις δίνω εγώ και όλοι από τα λεφτά που παίρνουμε από τις δουλειές που ΟΛΟΙ κανουμε. Εκτος αν νομίζεις πως μόνο εσύ στον πλανήτη πας και όλοι οι άλλοι καθόμαστε.

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
+69
Για μένα τα παραπάνω είναι αυτονόητα.Δυστυχώς,για πολλούς άλλους δεν είναι και φτάσαμε στην σημερινή μπουρδελοκατάσταση..

Φίλε από την Κοζάνη.Δεν δουλεύεις σε κανα σούπερ-μάρκετ και σου δώσανε μια γαλοπούλα δώρο για τα χριστούγεννα.
Καρπώνεσαι φθηνότερα δημόσιο αγαθό χωρίς να το δικαιούσαι..
Πιο λιανά,δεν γίνεται...

Πρόβλημά σου,επιλογή σου...Αν δεν σου αρέσει παραιτήσου να δούμε που θα βρεις δουλειά..
ΤΟ προνόμιο το έχετε χρόνια και όχι για μισθολογικό ισοσκελισμό.
80% έκπτωση...Τι πατσίσατε;Καμιά αύξηση 1000 ευρώ;
τι λες ρε φιλε πια επιλογη μου?εμενα με πηρανε 200 στρεματα χωραφια για τις αναγκεσ του ορυχειου το ξερεις?εβαλα δερβεναγα στο κεφαλι μου χωρις να το θελω εσυ θα το ηθελες?το προνομιο αυτο ειναι ακριβως οπως το ειπες μεσα απο συλογικη συμβαση χωρις αυξηση στο μισθο αλλα αυτο το προνομιο

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παίρνεις -μια χαρά- μισθό ρε φιλαράκι που θα πας στη δουλειά. Σε μια επιχείρηση που υπάρχει και σε πληρώνει μετα λεφτά που τις δίνω εγώ και όλοι από τα λεφτά που παίρνουμε από τις δουλειές που ΟΛΟΙ κανουμε. Εκτος αν νομίζεις πως μόνο εσύ στον πλανήτη πας και όλοι οι άλλοι καθόμαστε.
τι λες ρε φιλε?το νταβατζη σου πληρωνεις?καις ρευμα και πληρωνεις αυτα που εκαψες,αν δεν θελεις βαλε γενητρια,και αν θελεις πεσ που δουλευεις

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.059
Πόντοι
42.697
τι λες ρε φιλε?το νταβατζη σου πληρωνεις?καις ρευμα και πληρωνεις αυτα που εκαψες,αν δεν θελεις βαλε γενητρια,και αν θελεις πεσ που δουλευεις

κλαααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
τι λες ρε φιλε πια επιλογη μου?εμενα με πηρανε 200 στρεματα χωραφια για τις αναγκεσ του ορυχειου το ξερεις?εβαλα δερβεναγα στο κεφαλι μου χωρις να το θελω εσυ θα το ηθελες?το προνομιο αυτο ειναι ακριβως οπως το ειπες μεσα απο συλογικη συμβαση χωρις αυξηση στο μισθο αλλα αυτο το προνομιο

200!!!!!!!!!!! ΣΤΡΈΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι με λες;;;;;;;;; εσυ είσουνα τσιφλικάς

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Που την τιμή την καθορίζει νταβατζιλίκι το κράτος όχι στην αγορα . Αστα τωρα αυτα φιλαράκι, εδω ο κοσμος παίρνει 500 και 600 ευρώ. Εσείς τι περιμένετε? Το ρεύμα έπρεπε να ναι ποιο φτηνό ή κάνω λάθος?

Ιδιωτικός υπάλληλος είμαι παραπάνω δε λέω. 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Ετσι ... γνήσια , αυθεντική απάντηση . Μας πηγαίνει πίσω σε πιο αθώες εποχές - του στυλ "ξερεις ποιος είμαι εγώ ?"  ( ο πράσινος/μπλε κομματάρχης , το συνδικαλιστόμουτρο ας πούμε?)

Απλά να το έλεγες από την αρχή μην κουραζόμαστε να στα βγάζουμε ενα ενα.

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Που την τιμή την καθορίζει νταβατζιλίκι το κράτος όχι στην αγορα . Αστα τωρα αυτα φιλαράκι, εδω ο κοσμος παίρνει 500 και 600 ευρώ. Εσείς τι περιμένετε? Το ρεύμα έπρεπε να ναι ποιο φτηνό ή κάνω λάθος?
βεβεα φιλε πολυ πιο φθηνο γιατι παραγουμε το περισοτερο ρευμα απο λιγνιτη ενα καυσιμο που εχουμε σ αφθονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom