apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Τύπε lazoukο υπάρχουν κάτι τραμπούκοι όπως αυτός από πάνω σου
Τύπε lazoukο υπάρχουν κάτι τραμπούκοι όπως αυτός από πάνω σου
φιλε εσεις δεν κανεται τιποτα της ΔΕΗ ολα στον εργολαβω τα δινεται ετσι δεν ειναι?τζαμπα λεφτα παιρνετεκαλησπερα ειμαι υπαλληλος τησ δεη και δεν καταλαβενω γιατι μας βριζετε ολους,εκτος και το βρισκετε σωστο για 10-20 λαμογια εργατοπατερες να μας περνει η μπαλα ολους.μερικοι απο εσας που μας βριζετε ολους τους υπ.τησ δεη σκεφτιτε το πως παραγετε το ρευμα και αν αξιζει να τρωμε τοσο βρισημο
το προβλημα αυτο το εχει λυσει ενας τυπος με την εξης ιδεα
να βαλουμε τους λαθρομεταναστες σε ειδικα ποδηλατα που θα μεταρεπουν την ενεργεια σε ηλεκτρισμο
τρομερη μορφη
οποτε οταν γινει η επανασταση εσεις λαζουκο δεν θα εχετε δουλεια
καλησπερα ειμαι υπαλληλος τησ δεη και δεν καταλαβενω γιατι μας βριζετε ολους,εκτος και το βρισκετε σωστο για 10-20 λαμογια εργατοπατερες να μας περνει η μπαλα ολους.μερικοι απο εσας που μας βριζετε ολους τους υπ.τησ δεη σκεφτιτε το πως παραγετε το ρευμα και αν αξιζει να τρωμε τοσο βρισημο
δεν μιλαω για ορυχειο γιατι δεν ξερω μιλαω για εναεριτες-υπογειτες-μουφατζιδες..πιος σας τα λεει αυτα ρε φιλε?σε ορυχειο ειμαι εγω,χτυπα στο youtube νοτιο πεδιο και κοιτα αν κανουμε κατι η οχι και μην ακους τισ παπαριες του καθε τυχαιου εδω μεσα
πως διοριστηκες φιλε μου?????????
φιλε εγω διοριστικα μεσω ασεπ,και ειχα καποια μορια επιπλεον επειδη το χωριο μου εγινε ορυχειο,αν δεν γνωριζετε κατι μην λετε οτι σας κατεβει,στον απολυτο δεν απανταω αυτοσ εχει το ακαταλογιστο!
Ναι αξιζει το βρισημο
ΙΟΝ για αυτους που αναφερεις δεν γνωριζω και πολλα εδω στην περιοχη μας μονο ορυχεια και σταθμουσ παραγωγησ εχουμεδεν μιλαω για ορυχειο γιατι δεν ξερω μιλαω για εναεριτες-υπογειτες-μουφατζιδες..
και γιατί να έχεις φτηνότερο ρεύμα από τους άλλους;πιος σας τα λεει αυτα ρε φιλε?σε ορυχειο ειμαι εγω,χτυπα στο youtube νοτιο πεδιο και κοιτα αν κανουμε κατι η οχι και μην ακους τισ παπαριες του καθε τυχαιου εδω μεσα
πιοσ σας τα λεει αυτα ρε παλερμο??γιατί παίρνετε 400 χιλ εφάπαξ και ο δάσκαλος 50...
συν ότι σας πληρώνουν άπειρα επιδόματα(γάμου τέκνου,κατασκήνωσης,ξένων γλωσσών κλπ)
γιατι μια χρονια δεν θυμαμε ποτε ακριβως αντι να δωσουν αυξηση λογω συλογικης συμβασης δωσανε προνομιακο τιμολογιο στο ρευμα φιλεκαι γιατί να έχεις φτηνότερο ρεύμα από τους άλλους;
τους περισοτερουσ που γνωριζω μια χαρα ειναι τωρα αν εσυ γνωριζεισ κατι αλλο ...λαζούκε εκεί σε Κοζάνη-Πτολεμαίδα το όνειρο ζωής όλων είναι να μπούνε ΔΕΗ.
κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα.
άλλο λέω. δεν γίνεται να μπαίνουν όλοι σε μια επιχείρηση επειδή έχουν ένα γνωστό.. πως να το κάνουμε δηλαδή..τους περισοτερουσ που γνωριζω μια χαρα ειναι τωρα αν εσυ γνωριζεισ κατι αλλο ...
απολυτε θα απαντισω και σε εσενα.εγω μπολτοζιερης ειμαι καπου θα βρω να δουλεψω,εσυ αν κλεισει το bourdela.com τι θα κανεις?το προβλημα αυτο το εχει λυσει ενας τυπος με την εξης ιδεα
να βαλουμε τους λαθρομεταναστες σε ειδικα ποδηλατα που θα μεταρεπουν την ενεργεια σε ηλεκτρισμο
τρομερη μορφη
οποτε οταν γινει η επανασταση εσεις λαζουκο δεν θα εχετε δουλεια
πιος σου ειπε οτι μπενουν ολοι στην περιοχη στη δεη?5000 υπαλληλους εχει και το 70% τησ ηλεκρτικης ενεργειας παραγετε σε αυτηνάλλο λέω. δεν γίνεται να μπαίνουν όλοι σε μια επιχείρηση επειδή έχουν ένα γνωστό.. πως να το κάνουμε δηλαδή..
συμφωνω!μας φτασανε στο σημειο να βριζομαστε μεταξυ μαςΚαλυτερα να ψαλιδιστουνε καποια προνομια παντωs........παρα να γινουν απολυσειs...Εκει μαs φτασανε
τυπε εγω εχω σιγουρη δουλειααπολυτε θα απαντισω και σε εσενα.εγω μπολτοζιερης ειμαι καπου θα βρω να δουλεψω,εσυ αν κλεισει το bourdela.com τι θα κανεις?