apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ΠαπακωνσταντινουΤύπε, ομολογω οτι μεταξυ ΔΕΗτζηδων και Παπακωνσταντινου εχω προβλημα υπερ τινος να ταχθω.
ΠαπακωνσταντινουΤύπε, ομολογω οτι μεταξυ ΔΕΗτζηδων και Παπακωνσταντινου εχω προβλημα υπερ τινος να ταχθω.
θανατος τυπεaxaxaxaxa
H μοναδικη φορα που δεν σε βλεπω να γραφεις cool
τα κοπροσκυλα του δημοσιου ακομα κι αγιο κολαζουν
Ομάδα της ΟΠΛΑ ήταν οι δράστες
θανατος τυπε http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/people/baddies/hatchet.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Kαι εξαφανιση των πτωματων τύπε.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου
Πυροβόλησαν 24χρονο έξω από μπαρ στη Θεσσαλονίκη
Στο νοσοκομείο Παπανικολάου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου 24χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβόλο όπλο σήμερα το πρωί.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8 το πρωί ακούστηκαν πυροβολισμοί έξω από μπαράκι στην περιοχή της Βαλαωρίτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε περισσότερα στο Spnews.gr
Σημ. Η περιοχή της Βαλαωρίτου τείνει να γίνει τα Εξάρχεια της Θεσσαλονίκης.
Παπακωνσταντινου
νομιζω οτι τα συγκεκριμενα καθικια εχουν μειωμενη τιμη στο ρευμα ακομα και οταν παρουν συνταξη
Δεν τείνει να γίνει.Πυροβόλησαν 24χρονο έξω από μπαρ στη Θεσσαλονίκη
Σημ. Η περιοχή της Βαλαωρίτου τείνει να γίνει τα Εξάρχεια της Θεσσαλονίκης.
πολυ σωστος τυπε μου....Oι περισσότεροι απο αυτούς (οπωςκαι ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ κλπ),έχουνε διοριστεί με την ιδιότητα του κομματόσκυλου,απλα μετα το 1981 διοριζε και ο Σιδερενιος Μιζαδορος τους δικους του ρουφιάνους...παλια δε,θυμαμαι οτι πολλοι απο αυτους ηταν σε τετοιες υπηρεσιες για μπουζουριέρα,στην πραγματικοτητα ητανε χαφιεδες της αστυνομιας και γυρναγανε ολη μερα τις γειτονιες,να δινουνε αναφορά...
Νομιζω δε οτι ρευμα δωρεάν εχουνε δικαιωμα και τα παιδια τους ,δεν ειμαι βεβαιος ομως γι αυτο,το ελεγε ενας τετοιος καποτε,αλλα ισως και ναθελε να δειξει οτι ειναι εξουσια......Ασε που τα ρολογια τους ειναι πολλες φορες πειραγμενα και γραφουνε παρα πολυ λιγα,αφου οι συναδελφοι τους ποτε δεν θα πανε να τους τα κοιταξουνε η και να το δουνε,θα κανουνε το κοροιδο...σε τα μας τωρα...
ναι εχουννομιζω οτι τα συγκεκριμενα καθικια εχουν μειωμενη τιμη στο ρευμα ακομα και οταν παρουν συνταξη
τον λαιμο?Απο οτι βλεπω παντως σφοδρες αντιδρασεις εχουμε που ΑΚΟΜΑ δεν τους το εχουν κοψει
καλησπερα ειμαι υπαλληλος τησ δεη και δεν καταλαβενω γιατι μας βριζετε ολους,εκτος και το βρισκετε σωστο για 10-20 λαμογια εργατοπατερες να μας περνει η μπαλα ολους.μερικοι απο εσας που μας βριζετε ολους τους υπ.τησ δεη σκεφτιτε το πως παραγετε το ρευμα και αν αξιζει να τρωμε τοσο βρισημο
το προβλημα αυτο το εχει λυσει ενας τυπος με την εξης ιδεακαλησπερα ειμαι υπαλληλος τησ δεη και δεν καταλαβενω γιατι μας βριζετε ολους,εκτος και το βρισκετε σωστο για 10-20 λαμογια εργατοπατερες να μας περνει η μπαλα ολους.μερικοι απο εσας που μας βριζετε ολους τους υπ.τησ δεη σκεφτιτε το πως παραγετε το ρευμα και αν αξιζει να τρωμε τοσο βρισημο
πως διοριστηκες φιλε μου?????????καλησπερα ειμαι υπαλληλος τησ δεη και δεν καταλαβενω γιατι μας βριζετε ολους,εκτος και το βρισκετε σωστο για 10-20 λαμογια εργατοπατερες να μας περνει η μπαλα ολους.μερικοι απο εσας που μας βριζετε ολους τους υπ.τησ δεη σκεφτιτε το πως παραγετε το ρευμα και αν αξιζει να τρωμε τοσο βρισημο