Νέα

Κόβουν το φθηνό ρεύμα των ΔΕΗτζήδων. Σφοδρές αντιδράσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
axaxaxaxa
H μοναδικη φορα που δεν σε βλεπω να γραφεις cool
τα κοπροσκυλα του δημοσιου ακομα κι αγιο κολαζουν
θανατος τυπε
URL]]

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Πριν δέκα μέρες , για πολλοστή φορά, και πριν καν ακουστεί τίποτα απολύτως για την κατάργηση του μειωμένου τιμολογίου του προσωπικού -που έχει τις ρίζες του στο 1945- η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ πήρε Δημόσια θέση ενάντια στις νέες αυξήσεις του ρεύματος καταγγέλλοντας ότι οι αυξήσεις αυτές έρχονται ως αποτέλεσμα των εγκληματικών αποφάσεων της κυβέρνησης σε βάρος της ΔΕΗ.(όχι ρε γαμώτο αυτήν την στεναχώρια εγώ θα την περάσω??????????????????? ):fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:έτσι να τους πηδήξουνε μπορούν????

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Πυροβόλησαν 24χρονο έξω από μπαρ στη Θεσσαλονίκη

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου 24χρονος,  ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβόλο όπλο σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8 το πρωί ακούστηκαν πυροβολισμοί έξω από μπαράκι στην περιοχή της Βαλαωρίτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα στο Spnews.gr

Σημ. Η περιοχή της Βαλαωρίτου τείνει να γίνει τα Εξάρχεια της Θεσσαλονίκης.

Μάλλον δεν κατεεις πράμα από σαλόνικα...
Η βαλαωρίτου είναι κάτι σε ψυρρή της θεσσαλονίκης, η νέα πιάτσα διασκέδασης...
Κάτι μου λέει ότι θα διαρκέσει περισσότερο από τα ανειδιήγητα λαδάδικα...

Πιπούλη, η γνώμη σου ως ντόπιος;

Παπακωνσταντινου  :grin:

Σίγουρα είναι τιτανομαχία γλίτσας...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
νομιζω οτι τα συγκεκριμενα καθικια εχουν μειωμενη τιμη στο ρευμα ακομα και οταν παρουν συνταξη

Δεν κοιτάν να ανοίξουν την αγορά ενέργειας; Στον πούλο αν 10 πασόκοι πληρώσουν παραπάνω, εσύ θα τα πάρεις απ;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Πυροβόλησαν 24χρονο έξω από μπαρ στη Θεσσαλονίκη

Σημ. Η περιοχή της Βαλαωρίτου τείνει να γίνει τα Εξάρχεια της Θεσσαλονίκης.
Δεν τείνει να γίνει.
Είναι εδώ και χρόνια.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Oι περισσότεροι απο  αυτούς (οπωςκαι ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ κλπ),έχουνε διοριστεί με την ιδιότητα του κομματόσκυλου,απλα μετα το 1981 διοριζε και ο Σιδερενιος Μιζαδορος τους δικους του ρουφιάνους...παλια δε,θυμαμαι οτι πολλοι απο  αυτους ηταν σε τετοιες υπηρεσιες για μπουζουριέρα,στην πραγματικοτητα ητανε χαφιεδες της αστυνομιας και γυρναγανε ολη μερα τις γειτονιες,να δινουνε  αναφορά...
 Νομιζω δε οτι ρευμα δωρεάν εχουνε δικαιωμα και τα παιδια τους ,δεν ειμαι βεβαιος ομως γι αυτο,το ελεγε  ενας τετοιος  καποτε,αλλα ισως και ναθελε να δειξει οτι ειναι  εξουσια......Ασε που τα ρολογια τους ειναι  πολλες φορες πειραγμενα και  γραφουνε παρα πολυ λιγα,αφου οι συναδελφοι τους ποτε δεν θα πανε να τους τα κοιταξουνε η και να το δουνε,θα κανουνε το κοροιδο...σε τα μας τωρα...

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Oι περισσότεροι απο  αυτούς (οπωςκαι ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ κλπ),έχουνε διοριστεί με την ιδιότητα του κομματόσκυλου,απλα μετα το 1981 διοριζε και ο Σιδερενιος Μιζαδορος τους δικους του ρουφιάνους...παλια δε,θυμαμαι οτι πολλοι απο  αυτους ηταν σε τετοιες υπηρεσιες για μπουζουριέρα,στην πραγματικοτητα ητανε χαφιεδες της αστυνομιας και γυρναγανε ολη μερα τις γειτονιες,να δινουνε  αναφορά...
  Νομιζω δε οτι ρευμα δωρεάν εχουνε δικαιωμα και τα παιδια τους ,δεν ειμαι βεβαιος ομως γι αυτο,το ελεγε  ενας τετοιος  καποτε,αλλα ισως και ναθελε να δειξει οτι ειναι  εξουσια......Ασε που τα ρολογια τους ειναι  πολλες φορες πειραγμενα και  γραφουνε παρα πολυ λιγα,αφου οι συναδελφοι τους ποτε δεν θα πανε να τους τα κοιταξουνε η και να το δουνε,θα κανουνε το κοροιδο...σε τα μας τωρα...
πολυ σωστος τυπε μου....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Απο οτι βλεπω παντως σφοδρες αντιδρασεις εχουμε που ΑΚΟΜΑ δεν τους το εχουν κοψει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.687
Πόντοι
9.931
Γι αυτό όλες η ΔΕΚΟ πήγαν κατά διαόλου, μην ξεχνάτε και την Ολυμπιακή που οι εργαζόμενη και οι οικογένειες τους είχαν δωρεάν η μειωμένα αεροπορικά εισιτήρια.

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γατάκια ποσά θα βγάλει το κράτος από την εξίσωση της τιμής; θα ειναι όσα έφαγε ο τσοχατζόπουλος; η μήπως θα ειναι περισσότερα από όσα κόστισε το βάψιμο του υπ.εξ επί μπακογιάννη; η μήπως θα εξοικονομήσουν όσα έφαγαν στη siemens; Θα ήθελα και εγώ φθηνότερο τιμολόγιο στο ρεύμα και στο νερο και στο τηλεφωνο και παντού, αλλά αυτοί απλώς μας βάζουν να τρωγομαστε μεταξύ μας ενώ παράλληλα μας ξεκωλιαζουν από κάθε άποψη.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Βέβαια για το φθηνό ρεύμα που απολαμβάνουν οι ΔΕΗτζήδες και το κόστος που αυτό συνεπάγεται ας μην έχουμε αυταπάτες έτσι ?
Μετακυλίεται σε σβέρκους αλλωνών ..

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα ειμαι υπαλληλος τησ δεη και δεν καταλαβενω γιατι μας βριζετε ολους,εκτος και το βρισκετε σωστο για 10-20 λαμογια εργατοπατερες να μας περνει η μπαλα ολους.μερικοι απο εσας που μας βριζετε ολους τους υπ.τησ δεη σκεφτιτε το πως παραγετε το ρευμα και αν αξιζει να τρωμε τοσο βρισημο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
καλησπερα ειμαι υπαλληλος τησ δεη και δεν καταλαβενω γιατι μας βριζετε ολους,εκτος και το βρισκετε σωστο για 10-20 λαμογια εργατοπατερες να μας περνει η μπαλα ολους.μερικοι απο εσας που μας βριζετε ολους τους υπ.τησ δεη σκεφτιτε το πως παραγετε το ρευμα και αν αξιζει να τρωμε τοσο βρισημο

Τύπε lazoukο υπάρχουν κάτι τραμπούκοι όπως αυτός από πάνω σου, που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν έχει αξία η μονιμότητα,ο 2* ιδ. μισθός και το μειωμένο ρεύμα, μπροστά στο παραγόμενο έργο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το προβλημα αυτο το εχει λυσει ενας τυπος με την εξης ιδεα
να βαλουμε τους λαθρομεταναστες σε ειδικα ποδηλατα που θα μεταρεπουν την ενεργεια σε ηλεκτρισμο :rockon:
τρομερη μορφη :grin:
οποτε οταν γινει η επανασταση εσεις λαζουκο δεν θα εχετε δουλεια

Επισκέπτης
πως διοριστηκες φιλε μου?????????

Ναι αξιζει το βρισημο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom