Νέα

Κόβουν το φθηνό ρεύμα των ΔΕΗτζήδων. Σφοδρές αντιδράσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
γινουν δεν γινουν για φουντο παμε.....

Περιμένοντας τον Γκοντό (En attendant Godot) είναι ο τίτλος θεατρικού έργου (1948) του Σάμιουελ Μπέκετ, στο οποίο οι χαρακτήρες περιμένουν έναν άνθρωπο που δεν έρχεται ποτέ. Η απουσία αυτή του Γκοντό έχει αποτελέσει το θέμα για πάμπολλες ερμηνείες του έργου από την πρώτη του θεατρική παρουσίαση. Στην αγγλική του μετάφραση από τον ίδιο το Μπέκετ, το έργο έχει υπότιτλο "τραγικωμωδία σε δυο πράξεις". Το έργο αποτελεί έκφραση του Θεάτρου του παραλόγου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καμια απεργεια ή πορεια θα κανει ο φωτοπουλος για να διαμαρτυρηθει για την αυξηση στα τιμολογια της δεη? :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν βλεπω πολυ ζωηρους του συνδικαλιστες αυτην την φορα τυπε :grin:

θέτουν μαξιμαλιστικούς στόχους τύπε. Ή όλα ή τίποτα. Λαική εξουσία . Δεν ασχολούνται με μικροαστικά ζητήματα όπως οι λογαριασμοί τσ τσ τσ!

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Περιμένοντας τον Γκοντό (En attendant Godot) είναι ο τίτλος θεατρικού έργου (1948) του Σάμιουελ Μπέκετ, στο οποίο οι χαρακτήρες περιμένουν έναν άνθρωπο που δεν έρχεται ποτέ. Η απουσία αυτή του Γκοντό έχει αποτελέσει το θέμα για πάμπολλες ερμηνείες του έργου από την πρώτη του θεατρική παρουσίαση. Στην αγγλική του μετάφραση από τον ίδιο το Μπέκετ, το έργο έχει υπότιτλο "τραγικωμωδία σε δυο πράξεις". Το έργο αποτελεί έκφραση του Θεάτρου του παραλόγου.

Δυο άνδρες, ο Βλαντιμίρ κι ο Εστραγκόν, συναντιούνται κοντά σε ένα δένδρο.

Το δένδρο:

kabala1.jpg

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
η μοναδικη επανασταση που εγινε,και δεν προκειται ποτε μα ποτε να ξαναγινει,ηταν του 21.χωρις φανφαρες και μαλακιες.ολοι για επανασταση ακουμε αλλα ξερουμε οτι ποτε μα ποτε δεν θα παμε.ποιος θα την κανει?ο νεοελληνας που γυρναει ολη μερα στις καφετεριες και στα μπουζουκια?

Πανω σε αυτό τυποι μου εκανα μια διαπίστωση.
Τον τελευταιο καιρο εχω βρει μια εξτρα δουλίτσα για τα Παρασκευοσάββατα η ποία απαιτεί την παρουσία μου σε διάφορα clubακια  :grin:
Λοιπόν η διαπίστωση μου ειναι πως η συντριπτικη πλειοψηφία των θαμώνων ειναι Αλβανοί,δεν ξέρω αν πρεπει να μας προβληματίζει αυτο  :think:
Βεβαια αυτην την διαπίστωση την εκανα σε club της Κυψέλης δεν ξέρω αν φταίει αυτο  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom