Νέα

Κόβουν το φθηνό ρεύμα των ΔΕΗτζήδων. Σφοδρές αντιδράσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.208
Πόντοι
1.686
Δεν ξέρω πως καπνίζουν οι Αράπηδες για να σου πω. Όσους ήξερα εγώ παραδόξως δεν κάπνιζαν  :grin:

Εκει που εργαζεσαι απαγορευεται το καπνισμα προφανως .

Καλη χρονιά ,και καλη επιβιωση !

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
56
Πόντοι
1
Το 2015 δεν θα υπαρχουν στουντιο για να πληρωσεις το στοίχημα .
Έχετε καταλάβει ότι απο το 2009 ασχολείται ο Έλληνας με το αν θα χρεοκωπήσει ή όχι με αποτέλεσμα να χρεοκωπήσει το μυαλό αντί για τη χώρα?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.208
Πόντοι
1.686
Έχετε καταλάβει ότι απο το 2009 ασχολείται ο Έλληνας με το αν θα χρεοκωπήσει ή όχι με αποτέλεσμα να χρεοκωπήσει το μυαλό αντί για τη χώρα?

Τι θες να πεις ?
Οτι δεν θα χρεωκοπησουμε το 2012 ?

Μηπως ποσταρεις ,ενω σπουδαζεις στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ? Και δεν γνωρίζεις ακριβώς τι γινεται ?

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
56
Πόντοι
1
Τι θες να πεις ?
Οτι δεν θα χρεωκοπησουμε το 2012 ?

Μηπως ποσταρεις ,ενω σπουδαζεις στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ? Και δεν γνωρίζεις ακριβώς τι γινεται ?
Αν πιστεύεις ότι σπουδάζω στο εξωτερικό και μπορώ να κάνω επισκέψεις ( με κριτικές ) στους οίκους τι να σου πω.. Όχι φίλε δε πιστέυω πως θα χρεοκωπήσουμε μέσα στο 2012 ούτε στο 13 - 14 κτλ. Μετά το 15 - 16 δε ξέρω

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.208
Πόντοι
1.686
Αν πιστεύεις ότι σπουδάζω στο εξωτερικό και μπορώ να κάνω επισκέψεις ( με κριτικές ) στους οίκους τι να σου πω.. Όχι φίλε δε πιστέυω πως θα χρεοκωπήσουμε μέσα στο 2012 ούτε στο 13 - 14 κτλ. Μετά το 15 - 16 δε ξέρω

Εισαι πολυ αισιοδοξος .

Αφου όμως κάνεις επισκεψεις στους "οικους " ,για ρωτα και τις τσατσαδες !

Οι ιδιες θα σου πουν ποσο εχει πεσει η δουλεια τους λογω οικονομικής κρισης .

Το 2012 φιλε θα γινει τεραστιο το προβλημα ,με φτωχεια ,ανεργια ,
εγκληματικοτητα ,ζητιανια ,συνεχεις απεργιες και γενικα ΧΑΟΣ !

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν μπουν τα τεκμήρια
πολύ νωρίτερα.
Μην ρισκάρεις να είσαι σπίτι
τουλάχιστον χωρίς ένα λειόκανο
και 500 φυσίγγια.
Δε θα φύγεις εξωτερικό δηλαδή,θα κάτσεις να πολεμήσεις;;;;

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
56
Πόντοι
1
Εισαι πολυ αισιοδοξος .

Αφου όμως κάνεις επισκεψεις στους "οικους " ,για ρωτα και τις τσατσαδες !

Οι ιδιες θα σου πουν ποσο εχει πεσει η δουλεια τους λογω οικονομικής κρισης .

Το 2012 φιλε θα γινει τεραστιο το προβλημα ,με φτωχεια ,ανεργια ,
εγκληματικοτητα ,ζητιανια ,συνεχεις απεργιες και γενικα ΧΑΟΣ !
Τώρα αν μου λες πως η κατάσταση φαίνεται απο την πεσμένη δουλειά στα μπουρδέλα αστο παω για ύπνο... Πάντως σκέψου ότι μπορεί να ήρθε ο καιρός που πρέπει να πέσπυν οι τιμέσ , να μειωθούν τα μπουρδέλα, οι καφατέριες και ότι άλλο γινόταν σε μεγαλύτερο βαθμό απρονιά

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.208
Πόντοι
1.686
Τώρα αν μου λες πως η κατάσταση φαίνεται απο την πεσμένη δουλειά στα μπουρδέλα αστο παω για ύπνο... Πάντως σκέψου ότι μπορεί να ήρθε ο καιρός που πρέπει να πέσπυν οι τιμέσ , να μειωθούν τα μπουρδέλα, οι καφατέριες και ότι άλλο γινόταν σε μεγαλύτερο βαθμό απρονιά

Μπραβο φιλε ,εισαι πολυ αισιόδοξος .

Προσεξε όμως μην προσγειωθείς απότομα .

Αν έχεις καλή οικονομική επιφάνεια ,δεν έχεις χρέη και άλλα προβλήματα ,μακαρι να μην  σε αγγίξει η κριση .

Ομως τους περισσότερους θα τους ταλαιπωρησει η κρίση .

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
56
Πόντοι
1
Μπραβο φιλε ,εισαι πολυ αισιόδοξος .

Προσεξε όμως μην προσγειωθείς απότομα .

Αν έχεις καλή οικονομική επιφάνεια ,δεν έχεις χρέη και άλλα προβλήματα ,μακαρι να μην  σε αγγίξει η κριση .

Ομως τους περισσότερους θα τους ταλαιπωρησει η κρίση .
Δε ξέρω απο που συμπέρανες ότι θεωρώ πως δε θα ταλαιπωρηθούμε απο την κρίση. Αντιθέτως είναι αναγκαίο κακό όμως πιστέυω πως αν κάνουμε αυτή τη θυσία θα βγούμε καλύτεροι. Αυτό που είπα είναι πως δε θα χρεοκωπήσουμε είναι άλλο πράγμα η φτώχεια και η ανεργία και άλλο η χρεοκωπία

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.208
Πόντοι
1.686
Δε ξέρω απο που συμπέρανες ότι θεωρώ πως δε θα ταλαιπωρηθούμε απο την κρίση. Αντιθέτως είναι αναγκαίο κακό όμως πιστέυω πως αν κάνουμε αυτή τη θυσία θα βγούμε καλύτεροι. Αυτό που είπα είναι πως δε θα χρεοκωπήσουμε είναι άλλο πράγμα η φτώχεια και η ανεργία και άλλο η χρεοκωπία

Πραγματι .

Ομως θα υπαρχει ΚΑΙ χρεωκοπια .

Μεσα στο 2012 .

Λογω τεραστιων χρεων του Κρατους ,αλλά και του ιδιωτικού τομεα .Και κατεστραμμενων δημοσιων ταμειων .Και μεγαλου αριθμου δημ.υπαλλήλων και συνταξιούχων .Και λόγω του κουρεματος των ομολογων .Και διοτι η κριση είναι παγκοσμια ,λογω των Τραπεζών με το εικονικό χρημα .Και για πολλους αλλους λογους .

Προετοιμασου για την χρεωκοπια .Απο τωρα .Ειδάλλως θα σου κακοφανει περισσοτερο απο τους αλλους .

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Φλούφλη γιατί δε ρωτάς τον ισιούλη;

Τέτοια τιτανοτεράστια πολιτικά ερωτήματα μονο σ' αυτόν αρμόζουν ...

Πούπη, δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Κλο κλο κλο και από αυγό τίποτα.

---

Για να μην λέμε πάντως για τους δεητζήδες:

Επειδή το θέμα ήταν σοβαρό, τηλεφώνησα στον κ. Βαρουφάκη για να διασταυρώσω την ακρίβεια της πληροφορίας που είχα εντοπίσει. Μου την επιβεβαίωσε και με πληροφόρησε πως τελικά ο κ. Παπαδήμος συνταξιοδοτήθηκε εφέτος, κρατώντας τη θέση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κενή για 13 ολόκληρα χρόνια, ώστε να εξασφαλίσει τη σύνταξη, μία από τις πολλές συντάξεις που θα έχει όταν με το καλό αποσυρθεί. Είχαν δίκιο τελικά αυτοί που κατοικούσαν στα χώματα που πατάμε πριν 2.500 χρόνια, όταν έλεγαν πως χωρίς την ανδρεία (με την έννοια της γενναιότητας) καμία άλλη αρετή δεν μπορεί να κατακτηθεί από τον άνθρωπο.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
---

Για να μην λέμε πάντως για τους δεητζήδες:

Αυτό είναι το "βάλτε πλάτη" ? "Ολοι μαζί να σώσουμε την πατρίδα"?
Κι όμως αυτός ο τύπος θα αποφασίσει αύριο να κόψουν την επικουρική του πατέρα μου .

Κάνουμε υπομονή αλλά νομίζω πως πρέπει να τους γαμήσουμε οτι έχουν αγάμητο , τα άτομα είναι γομάρια.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.208
Πόντοι
1.686
Αυτό είναι το "βάλτε πλάτη" ? "Ολοι μαζί να σώσουμε την πατρίδα"?
Κι όμως αυτός ο τύπος θα αποφασίσει αύριο να κόψουν την επικουρική του πατέρα μου .

Κάνουμε υπομονή αλλά νομίζω πως πρέπει να τους γαμήσουμε οτι έχουν αγάμητο , τα άτομα είναι γομάρια.

Ο Παπαδημος επεισε τον Σημιτη να μπουμε με το ζορι στο ευρω. Αυτος συντονισε την δημιουργια των πλαστων στοιχειων για να μπουμε στο ευρω .Αυτος ειναι η καταστροφη της Ελλάδας .

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο Παπαδημος επεισε τον Σημιτη να μπουμε με το ζορι στο ευρω. Αυτος συντονισε την δημιουργια των πλαστων στοιχειων για να μπουμε στο ευρω .Αυτος ειναι η καταστροφη της Ελλάδας .
  δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά σε μερικές εβδομάδες που θα πληρώνεσαι με δραχμές και δεν θα σου φτάνουν ούτε για τα έξοδα μιας εβδομάδας θα αναπολείς αυτές τις μέρες που ήμασταν στο Ευρώ.....και θα είναι τόσο σκληρή και παραδειγματική η απομόνωση της χώρας από όλα τα κέντρα των διεθνών αποφάσεων που θα τρέχουν αυτοί τη φορά οι έλληνες μετανάστες στις ευρωπαϊκές χώρες όχι ως ισότιμοι Ευρωπαίοι πολίτες αλλά ώς άλλοι λαθρομετανάστες με άδεια παραμονής και χίλιους δυο περιορισμούς μετακίνησης αφού αφενός θα μας πετάξουν έξω από την Ευρωζώνη και αφετέρου το παράδειγμά μας θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στην διάθεση και άλλων λαών να βγουν εκτός Ευρωζώνης και τότε όλοι αυτοί οι πληρωμένοι αριστεριστές που υπόσχονται τον ουρανό με τα άστρα να δω τι θα ταϊζουν τους ψηφοφόρους τους.....αλλά δεν πειράζει .... κάποτε νόμιζα ότι η εξυγείανση μπορεί να επέλθει με τη λογική και τη συναίνεση...προφανώς έκανα λάθος ....αυτή επέρχεται μόνο μέσω της καταστροφής και του πόνου....κρίμα....

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ρε μαλακα λακη ελα διπλα στον τυπο που γραφει ξενα
μονος μου τον βριζω κ εσυ ασχολεισαι με τους ελληνες?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.208
Πόντοι
1.686
Εισαι τοσο ασχετος που δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η σημερινη καταστροφη οφείλεται στο οτι είμαστε στο ευρω ?

Γιατι εμειναν απεξω από το ευρω η Μ.Βρεττανια και οι Σκανδιναβικες χωρες ?

Με το ευρω ακριβηναν τα προϊοντα 5 φορες ,ενω οι μισθοι πριν τις μειωσεις ανεβηκαν μονο 1,7 φορες .

Το Κρατος απο το 2002 δεν μπορει να τυπωσει νομισμα να πληρωσει μισθους και συνταξεις και αυτα που χρωσταει για τα δημοσια εργα .Αν ειχαμε μεινει στη δραχμη δεν θα ειμασταν στο σημερινο χαλι .Θα υπηρχε κριση ,αλλα δεν θα υπηρχε αυτη η καταστροφη .Αν δεν το καταλαβαινεις ,εισαι τελειως ασχετος .

Διαβασε το βιβλιο του Κολμερ "η μεγαλειωδης απατη του ευρω " που εκδοθηκε το 2003 απο τις εκδοσεις Λιβανη και ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ αυτα που θα συμβουν .

Αν παλι δεν καταλαβεις τιποτε ,τοτε πρεπει να κανεις επαναληψη στην απλη αριθμητικη του δημοτικου σχολειου .

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Εισαι τοσο ασχετος που δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η σημερινη καταστροφη οφείλεται στο οτι είμαστε στο ευρω ?

Γιατι εμειναν απεξω από το ευρω η Μ.Βρεττανια και οι Σκανδιναβικες χωρες ?

Με το ευρω ακριβηναν τα προϊοντα 5 φορες ,ενω οι μισθοι πριν τις μειωσεις ανεβηκαν μονο 1,7 φορες .

Το Κρατος απο το 2002 δεν μπορει να τυπωσει νομισμα να πληρωσει μισθους και συνταξεις και αυτα που χρωσταει για τα δημοσια εργα .Αν ειχαμε μεινει στη δραχμη δεν θα ειμασταν στο σημερινο χαλι .Θα υπηρχε κριση ,αλλα δεν θα υπηρχε αυτη η καταστροφη .Αν δεν το καταλαβαινεις ,εισαι τελειως ασχετος .

Διαβασε το βιβλιο του Κολμερ "η μεγαλειωδης απατη του ευρω " που εκδοθηκε το 2003 απο τις εκδοσεις Λιβανη και ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ αυτα που θα συμβουν .

Αν παλι δεν καταλαβεις τιποτε ,τοτε πρεπει να κανεις επαναληψη στην απλη αριθμητικη του δημοτικου σχολειου .

ο λακης φιλε ειναι νιντζα που σκοτωνει με ναιτχωκ
προσεχε γιατι θα σε λιανυσει
εχει κανει και ζιου φουτζιτσου

*Καθεσει κ εσυ και προσπαθεις να μιλησεις λογικα με αμοιβαδες..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.208
Πόντοι
1.686
ο λακης φιλε ειναι νιντζα που σκοτωνει με ναιτχωκ
προσεχε γιατι θα σε λιανυσει
εχει κανει και ζιου φουτζιτσου

*Καθεσει κ εσυ και προσπαθεις να μιλησεις λογικα με αμοιβαδες..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom