Νέα

Κόβουν το φθηνό ρεύμα των ΔΕΗτζήδων. Σφοδρές αντιδράσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
συμφωνω!μας φτασανε στο σημειο να βριζομαστε μεταξυ μας

Γνωρίζω προσωπικά ΔΕΗτζήδες με εκκαθαριστικά 50κ , 70κ  - και τα άτομα είναι επιεικώς κοπρίτες . Ανεπρόκοποι που λόγω μιας πολιτικής συγκυρίας βολεύτηκαν δεκαετίες και έφτιαξαν την μπάκα τους . Αλλά ακόμα και οι περισσότεροι , οι .. χαμηλόμισθοι των  25-30κ είναι άτομα που  μπήκαν από το παράθυρο .
Τώρα που φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού , μας ζητάτε κατανόηση και να μη βριζόμαστε μεταξύ μας . Μόνο που την εποχή των παχιών αγελάδων σφυρίζατε άλλο σκοπό.
Τελείωσαν αυτά και πρέπει να την πληρώσετε την νύφη και εσείς.

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γνωρίζω προσωπικά ΔΕΗτζήδες με εκκαθαριστικά 50κ , 70κ  - και τα άτομα είναι επιεικώς κοπρίτες . Ανεπρόκοποι που λόγω μιας πολιτικής συγκυρίας βολεύτηκαν δεκαετίες και έφτιαξαν την μπάκα τους . Αλλά ακόμα και οι περισσότεροι , οι .. χαμηλόμισθοι των  25-30κ είναι άτομα που  μπήκαν από το παράθυρο .
Τώρα που φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού , μας ζητάτε κατανόηση και να μη βριζόμαστε μεταξύ μας . Μόνο που την εποχή των παχιών αγελάδων σφυρίζατε άλλο σκοπό.
Τελείωσαν αυτά και πρέπει να την πληρώσετε την νύφη και εσείς.
αν αυτα τα 50και 70κ τα ειδες σε καπιον μηχανικο οκ τοτε μπορει αλλα οχι σε απλο εργαζομενο εγω ειμαι στην κατηγορια 25 με 30 .δουλευω 7με 10 νυχτερινα 7με 10 απογευματινα και αλλα τοσα προινα με 3 σαβατοκυριακα  το μηνα δουλεμενα και ολεσ τισ αργιες μεσα οπος χριστουγεννα και πασχα.τωρα αν τα θεωρεις αυτα τα ποσα(30κ) υπερβολη εγω νομιζω οτι δεν ειναι και ετσι πρεπει την νυφη να την πληρωσουμε ολοι μας αλλα οχι ο καθενας να λεει οτι θελει και οτι ακουει .

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αδερφε
ασφαλως το να δουλευεις σε ορυχειο ειναι μανικι
αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια στην ΔΕΗ τα εχει ματωσει απο το πολυ το ξυσιμο
και ζητανε σε περιοδο κρισης παραλογα πραγματα
η πλειοψηφια στο λιγνητικο κεντρο πτολεμαιδας αδερφε εχει ματωσει απο αλλα πραγματα οχι απο το ξυσιμο ,τι παραλογο ζητισαμε  δεν το γνωριζω πεστο μου να το ξερω και εγω

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πες τα  ρε Λαζούκο ! Πολύ μου τη σπάνε κάτι όρνεα που ανακαλύπτουν ξαφνικά το πρόβλημα της Ελλάδας στον κάθε εργαζόμενο  και κάτι ευνούχους που δεν έχουν αρχίδια να αποδώσουν εκεί που πρέπει τις ευθύνες και βρίσκουν εξιλαστήρια θύματα.

Ούρτ ! :birdman:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πες τα  ρε Λαζούκο ! Πολύ μου τη σπάνε κάτι όρνεα που ανακαλύπτουν ξαφνικά το πρόβλημα της Ελλάδας στον κάθε εργαζόμενο  και κάτι ευνούχους που δεν έχουν αρχίδια να αποδώσουν εκεί που πρέπει τις ευθύνες και βρίσκουν εξιλαστήρια θύματα.

Ούρτ ! :birdman:

Tρίχες κατσαρές. Εδώ μιλάμε για ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ μεταχείριση υπαλλήλων μιας ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Νόμιζα πως ισχύσει η ισότητα μεταξύ των πολιτών...  :think:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Λαζ, δεν ξέρω τα προσωπικά σου πως και τι. Και γενικά δεν γουστάρω να τα χώνω άκριτα στους ΔΥ, επειδή έτσι είναι της μόδας.
Έχω όμως προσωπικό παράδειγμα, στενή συγγενή μου, που βγήκε στην σύνταξη από την ΔΕΗ στα 38, έχοντας 4 παιδιά (γιατί η δουλειά της ήταν γραφείου), και τώρα είναι σκάρτα 60. Με το εφάπαξ που πήρε δε, έχτισαν τριώροφο.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Tρίχες κατσαρές. Εδώ μιλάμε για ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ μεταχείριση υπαλλήλων μιας ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Νόμιζα πως ισχύσει η ισότητα μεταξύ των πολιτών...  :think:

Καλά τα  λές , νόμιζες. Δεν υφίσταται αυτό το πράμα , πουθενά. Επίσης δεν γουστάρω να βλέπω τα καλά που έχει ο άλλος και να τσουρουφλίζομαι από ζήλια ,παρά γουστάρω να κοιτάω πως θα καταφέρω να αποκτήσω κι εγώ κάτι παρεμφερές.

Αντί να κοιτάτε πώς θα γίνει να χαμηλώσει ο λογαριασμός για ΟΛΟΥΣ , εσείς φωνάζετε γιατί είναι χαμηλός σε αυτούς.

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Tρίχες κατσαρές. Εδώ μιλάμε για ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ μεταχείριση υπαλλήλων μιας ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Νόμιζα πως ισχύσει η ισότητα μεταξύ των πολιτών...  :think:
το ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ καντο πιο λιανα τι θελεις να πεις?η τη γνωοριζεις περι προνομιων που εχουν οι υπαλληλοι τησ δεη?

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λαζ, δεν ξέρω τα προσωπικά σου πως και τι. Και γενικά δεν γουστάρω να τα χώνω άκριτα στους ΔΥ, επειδή έτσι είναι της μόδας.
Έχω όμως προσωπικό παράδειγμα, στενή συγγενή μου, που βγήκε στην σύνταξη από την ΔΕΗ στα 38, έχοντας 4 παιδιά (γιατί η δουλειά της ήταν γραφείου), και τώρα είναι σκάρτα 60. Με το εφάπαξ που πήρε δε, έχτισαν τριώροφο.

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν υπαρχει τετια περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο φιλε σας δουλευει μαλον

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
αν αυτα τα 50και 70κ τα ειδες σε καπιον μηχανικο οκ τοτε μπορει αλλα οχι σε απλο εργαζομενο εγω ειμαι στην κατηγορια 25 με 30 .δουλευω 7με 10 νυχτερινα 7με 10 απογευματινα και αλλα τοσα προινα με 3 σαβατοκυριακα  το μηνα δουλεμενα και ολεσ τισ αργιες μεσα οπος χριστουγεννα και πασχα.τωρα αν τα θεωρεις αυτα τα ποσα(30κ) υπερβολη εγω νομιζω οτι δεν ειναι και ετσι πρεπει την νυφη να την πληρωσουμε ολοι μας αλλα οχι ο καθενας να λεει οτι θελει και οτι ακουει .

Δεν το προσωποποιώ απαραίτητα σε σένα φίλε μου , σαφώς και μπορεί να τα αξίζεις τα λεφτά και τα επιπλέον που παίρνεις . Αλλά τα αξίζει εξίσου και ο εργατάκος στη φάμπρικα που τον έχουν κλασμένο όλοι κανονικά , κι αυτός ψυχή έχει. Αλλά γι'αυτόν δεν βάζει πλάτη κανείς ...

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το εφαπαξ που πηρε ουτε για ενα δωματιο  την εφτασε.σας δουλεψε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά τα  λές , νόμιζες. Δεν υφίσταται αυτό το πράμα , πουθενά. Επίσης δεν γουστάρω να βλέπω τα καλά που έχει ο άλλος και να τσουρουφλίζομαι από ζήλια ,παρά γουστάρω να κοιτάω πως θα καταφέρω να αποκτήσω κι εγώ κάτι παρεμφερές.

Αντί να κοιτάτε πώς θα γίνει να χαμηλώσει ο λογαριασμός για ΟΛΟΥΣ , εσείς φωνάζετε γιατί είναι χαμηλός σε αυτούς.

Γαμώ τα μυαλά σας. Που ξέρεις βρε ζωντόβολο τι λέμε? Εδώ δε συζητάμε για το ύψος συζητάμε για το ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! Λες και όσοι λέμε να είναι το ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ,είμαστε και μαζόχες και δε θέλουμε να χαμηλώσει ο λογαριασμός για μάς! Λες και παρακαλάμε να αυξηθεί! Εσένα περιμέναμε να μας το πεις. Α ρε μπαίνουμε και στο 2012 γαμώ τα μυαλά μου γαμώ...  :headbang:

Επισκέπτης
Δεν το προσωποποιώ απαραίτητα σε σένα φίλε μου , σαφώς και μπορεί να τα αξίζεις τα λεφτά και τα επιπλέον που παίρνεις . Αλλά τα αξίζει εξίσου και ο εργατάκος στη φάμπρικα που τον έχουν κλασμένο όλοι κανονικά , κι αυτός ψυχή έχει. Αλλά γι'αυτόν δεν βάζει πλάτη κανείς ...
τι λες???
τους θυμαται η Αλεκα σε καθε εκλογες

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οποτε φιλε να αμοιβομαστε ολοι με αυτα που περνει ο εργαττακος να λυθει το προβλιμα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
το ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ καντο πιο λιανα τι θελεις να πεις?η τη γνωοριζεις περι προνομιων που εχουν οι υπαλληλοι τησ δεη?

Ρε φιλαράκι αμα έχεις φτηνότερο ρεύμα δεν είναι προνόμιο? Θα τρελαθούμε? Δε στο δίνει το αφεντικό σου χάρισμά σου το φτηνότερο ρεύμα. ΔΗΜΟΣΙΑ είναι η επιχείρηση και ότι ισχύει πρέπει να ισχύει το ίδιο για κάθε πολίτη. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ είναι. Όσο είναι δικιά σου η ΔΕΗ είναι και δικιά μου.

Φυσικά να πάρεις μισθο αξιοπρεπή και παροχές και οτιδήποτε. Δε το συζητώ. Και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα. Αλλά η προνομιακή μεταχείριση είναι απαράδεκτη.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
δεν υπαρχει τετια περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο φιλε σας δουλευει μαλον

Οι έλληνες όντως έχουμε μια τάση να γινόμαστε φαφλατάδες, αλλά την συγκεκριμένη είκοσι χρόνια τώρα, την θυμάμαι αραχτή στο σπίτι, να ασχολείται με οικοκυρικά. Για το δε τριώροφο, με πισίνα στην πίσω αυλή παρακαλώ ασχέτως αν πλέον δεν την λειτουργούν λόγω κόστους, δεν μπορώ να φανταστώ που βρήκαν τα χρήματα, γιατί δεν άκουσα να τους έπεσε το λαχείο/κέρδισαν το τζόκερ. Ο δε άντρας της βγήκε προ πενταετίας στην σύνταξη (και αυτός στην ΔΕΗ).

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
 Γαμώ τα μυαλά σας. Που ξέρεις βρε ζωντόβολο τι λέμε? Εδώ δε συζητάμε για το ύψος συζητάμε για το ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! Λες και όσοι λέμε να είναι το ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ,είμαστε και μαζόχες και δε θέλουμε να χαμηλώσει ο λογαριασμός για μάς! Λες και παρακαλάμε να αυξηθεί! Εσένα περιμέναμε να μας το πεις. Α ρε μπαίνουμε και στο 2012 γαμώ τα μυαλά μου γαμώ...  :headbang:

Για να σου πω μωρή παπάροβα , μη μου κάνεις εμένα τον θιγμένο και τον "εγώ είμαι ο μοντ ο σαϊνης και δεν αντέχω να συζητώ με σας τα ζωντόβολα" . Αν δεν γουστάρεις αυτά που διαβάζεις , σβήστα,  στο χέρι σου είναι , δεν είμαι δα και ο αρθρογράφος εδώ μέσα να κλαίω κίολας.  Σάλτα και γαμήσου τώρα να σου περάσει και η σύγχιση.

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλαράκι αμα έχεις φτηνότερο ρεύμα δεν είναι προνόμιο? Θα τρελαθούμε? Δε στο δίνει το αφεντικό σου χάρισμά σου το φτηνότερο ρεύμα. ΔΗΜΟΣΙΑ είναι η επιχείρηση και ότι ισχύει πρέπει να ισχύει το ίδιο για κάθε πολίτη. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ είναι. Όσο είναι δικιά σου η ΔΕΗ είναι και δικιά μου.

Φυσικά να πάρεις μισθο αξιοπρεπή και παροχές και οτιδήποτε. Δε το συζητώ. Και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα. Αλλά η προνομιακή μεταχείριση είναι απαράδεκτη.
εξηγησα για πιο λογο μας εδωσαν το προνομιακο τιμολογιο σε αλλο ποστ και ειναι δημοσια κατα το ημισυ και εμεισ υπαλληλοι ιδιωτικου δικαιου.ειναι περιουσια του ελληνικου λαου αλλα αυριο το πρωι στις 5και30 εγω θα παω για δουλεια στο ορυχειο οχι εσυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom