oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ερχεται ο Τσιπρας και θα πεσει πολυ γαμησι
αντισταση και επαναστασηΓι αυτό: Όσο μπορείτε κάντε αντίσταση.
Εναλλακτικέ, με τη σειρά:samsung
Αυτό το παράδειγμα της προκήρυξης ειναι τραβηγμένο από τα μαλλιά για εντυπωσιασμό. Θα το δεχθώ για την οικονομία της συζήτησης οτι ισχύει γενικά.
Πως ομως φτάνεις ως εδώ δηλαδή να έχεις τεράστια φορολογία; Γιατί αρχικά ο μηχανισμός του κράτους δεν μπορεί να μαζέψει από όλους μια δίκαιη φορολόγηση όπως λες κι εσύ ( της τάξης του 10-15%) από τη μία και από την άλλη οι ελληναράδες δεν έχουν τη διάθεση να πληρώσουν ούτε αυτό: τη χαμηλή και δίκαια φορολόγηση!!! Έχεις τη ψευδαίσθηση ότι θα το έκαναν δηλ θα δήλωναν και θα πλήρωναν; Ούτε το 1% δεν θα ήθελαν το πληρώσουν, εντάσσοντάς το στις συνήθης επιχειρηματικές συναλλαγές, στη λογική οτι αφού μπορώ να γλυτώσω ένα ακόμη έξοδο ας το γλυτώσω.
Οπότε αρχίζει το άλλο παράλογο, να αυξάνει συνεχώς τη φορόλογία από εκει που ήδη το κράτος τα παίρνει. Από όποιον δεν μπορεί να γλυτώσει. Αυτό το θεωρείς δίκαιο;
Σαν αντίσταση επειδή δεν μπορείς να χωνέψεις μια μείωση στο βοιωτικό σου επίπεδο ναι δεν το καταλαβαίνω. Αν όμως πραγματικά εισαι στα όρια να πεθάνεις από την πείνα, εκει συγχωρούνται αρκετά δεν μπορώ να σου μιλάω για ιδανικές καταστάσεις... αλλά για να εισαι συνδεδεμένος και να γράφεις εδώ , μάλλον δεν έχεις φτάσει στο τέλος και φυσικά δεν το εύχομαι για κανέναν.
Στη τελική (ως προς το αριθμητικό παράδειγμα που αναφέρεις) αν θεωρείς οτι πρέπει να βγάζεις 123, ζήτα 700 (αν τα πάρεις βέβαια ειναι άλλη κουβέντα) απόδωσε αυτά που προβλέπεται, ωστε να σου μείνουν αυτά που υπολόγιζες. Να δω όμως αν θα σου ανοίξει η όρεξη που θα θες να κρατήσεις και τα 700 ολάκερα...
Για πότε το κόβεις?ερχεται ο Τσιπρας και θα πεσει πολυ γαμησι
θα χει προλάβει να μας γαμήσει ο αντωνάκης με γρμανικά στραπ ον.Για πότε το κόβεις?
Να είμαστε τουλάχιστον καθαροί και ξυρισμένοι!
Κάπου έγραψα νωρίτερα ότι συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια. Θέλετε παράδειγμα?
Θα έχετε δει πόσες διαφημίσεις έχουν πέσει στα media για την "αλλαγή" του 184 (ραντεβού με γιατρό - το παλιό νούμερο) σε 13784, 13800, 13900, κλπ. Ας αφήσουμε το αίσχος της χρέωσης (λες και καλείς 90-90-... για να την παίξεις τηλεφωνικά).
Όλα αυτά τα λεφτά (που εισπράττουν από τις διαφημίσεις τα ΜΜΕ, Π Ο Ι Ο Σ τα πληρώνει στην τελική? Μήπως θα μπορούσαν να γίνουν μερικές χιλιάδες κουτιά αντιβίωσης, ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ, αντί να δίνονται στους καναλάρχες?
Εναλλακτικέ, με τη σειρά:
Με παρεξήγησες.Επίτρεψέ μου να μην το θεωρώ αντίσταση τη συγκεκριμένη πράξη.
Μια ανυπακοή με την ευρύτερη έννοια ναι.
Επαναλαμβάνω ότι στο θέμα της απόδειξης μπορεί να κάνει κάποιος "αντίσταση" όπως λες.
Όταν του έρχεται το εκκαθαριστικό, το χαράτσι, βεβαιωμένοι φόροι γενικά με συγκεκριμένη ημ/νια πληρωμής τι κάνεις;
Έστω οτι δεν τα πληρώνεις.
Όταν ομως θελησεις να δώσεις ένα περιουσιακό στοιχείο να τα κουτσοβολέψεις ή επειδή δεν μπορείς να το διατηρήσεις πχ μηχανάκι η αυτοκίνητο που ξέρεις πολύ καλά οτι χρειάζεται φορ. ενημερώτητα για τη μεταβίβαση, τότε τι κάνεις; Τι ειδους "αντίσταση" κάνεις ;
Μα σοβαρολογείς τώρα?είναι φαύλος κύκλος όλο αυτό, δυστυχώς όσο υπάρχει η "πολεμική" σχέση μεταξύ πολίτη και κράτους δεν θα δούμε φως
Κατ' αρχήν δεν είναι δικό μου, μου το έδωσαν και μου άρεσε.το παράδειγμά σου είναι τέτοιο που βγαίνει αυτό το %, μην γενικεύεις τέτοια πράγματα
Είναι σαφές ότι και εσύ κάνεις διάκριση, μεταξύ των δυο μερών. Το δέχομαι.η σχέση κράτους - πολίτη
Κατ' αρχήν δεν είναι δικό μου, μου το έδωσαν και μου άρεσε.
Κατα δεύτερο, ρωτάω και σένα (ο εναλλακτικός δεν απάντησε):
Που είναι το λάθος?