Νέα

Κοβεται το Δωρο στον Δημοσιο τομεα και μετα στον Ιδιωτικο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρεπει να κοψουνε το δωρο στον ιδιωτικο τομεα η μονο στον Δημοσιο

• Μονο στο Δημοσιο

Ψήφοι: 35 34,3%
  • Μονο Στον ιδιωτικο

Ψήφοι: 3 2,9%
  • Να κοπει το δωρο απο ολους

Ψήφοι: 15 14,7%
  • Να απολυθουνε ολοι οι Δημοσιοι υπαλληλοι

Ψήφοι: 43 42,2%
  • Να γινουν παλι εκλογες

Ψήφοι: 30 29,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Οχι φιλε μου κανεις λαθος. Γιατι οταν εσυ πηγαινεις διακοπες..............

Εννοω αυτο που καταλαβες αλλα το πηγες αλλου,οτι βεβαιως και στις διακοπες να παρεις αποδειξη εν και εφοσον
δεν αλλαξει η τιμη προς τα πανω,αλλα αν ενας μηχανικος ας πουμε η τεχνικος σου ορισει
για κατι ως τιμη τα 500 ευρω και του ζητησεις αποδειξη θα βαλει μεσα το φπα και θα σου δειξει
νεα τιμη με σημα το πουτσοκεφαλο αρκετα ανεβασμενη γιατι αυτος θελει τα 500 τσεπη.
Οποτε αν καποιος παιρνει 700 θα εχει προβλημα,αυτο εννοω.

Δεν ζηλευω κανεναν,ειναι επιλυτης προβληματων μου ακεραιος με τους δικους μου κανονες.
Χωρις να κλαιγομαι οταν παρουσιαστηκε προβλημα υγειας στον πατερα μου
δεν ειχαμε τα λεφτα που καποιοι ορισαν ως ταριφα για να ασχοληθουν με την περιπτωση του.
Τα πηρα απο την τραπεζα η οποια εκανε λαθος που μου τα εδωσε χωρις αντικρυσμα τις καλες εποχες και τωρα
προσπαθει αδικως να τα παρει πισω.
Απο που ομως αφου δεν εχω τιποτα στο ονομα μου; :dancing:

Αυτο ειναι ικανοτητα γιατι μονος μου το εκανα,χωρις "πλατες".
Μαλιστα αν αργησουν να με καλεσουν κανα μηνα τοτε τους καλω και τους λεω
να με καλεσουν γιατι ανησυχησα.........

Και οταν καθιδροι και ανημποροι με καλουν εγω απλα απαντω ψυχρα οτι ειμαστε οκ και δεν ξερω τι  μου λενε.
Ας τα παρουν απο το κρατος που τα παιρνει νταβαζιλικι απο την συνταξη του γερου χωρις καμια νομιμοτητα.
Και εκει πινουν το κωνειο.

Μεχρι τωρα κερδιζω,τωρα στο μελλον αν αλλαξουν ροτα εγω εδω ειμαι με τον πουτσο ορθιο. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειλικρινά απάντησέ μου ποιός πετυχημένος άνθρωπος θα πάει στο δημόσιο. Το 90% Άντε 85% των δημοσίων υπαλλήλων πάνε έκει για να αράξουνε να παίρνουνε το στάνταρ μισθό και αν μπορούν να πάρουν και καμιά μίζα.

Στο δημοσιο δεν θα πηγαινε μονο ο Bill Gates  , ο Κοκκαλης , ο Jobs κτλπ κτλπ...
αλλα επειδη δεν εισαι σε αυτους το πολυ πολυ να ανοιξεις κανα σουβλατζιδικο το οποιο
και μετα απο λιγο καιρο θα κλεισει.

Καριεριστες εχω δει στο στρατο απο την Ευελπιδων και την Ναυτικων Δοκιμων που έχουν φτάσει μεχρι
και σε θεσεις διοικητων... αντε πηγαινε πες σε αυτον οτι ειναι αχρηστος και εσυ οτι εισαι ο πετυχημενος επειδη βρηκες μια ιδιωτικη να σε δουλευει 14 ωρες την μερα και να σου δινει 1000 ευρω το μηνα (μαυρα ισως)

Πολλα σαιτ αυτη τη στιγμη στο ιντερνετ τυπου ενημερωτικου που πλουτιζουν απο διαφημισεις κατηγορουν τους φοροφυγαδες.... αυτοι τι ειναι? Στην Ελλαδα για να χεις ηλεκτρονικη επιχειρηση πρεπει να εχει και ΦΥΣΙΚΗ υποσταση. Κανεις απο αυτους δεν εχει. Αρα?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Εχει ποτε εξυπηρετηθει απο το δημοσιο !!!!Θα τρελαθουμε προχτες πηγε γνωστος μου σε μια υπηρεσια ο υπαλληλος ηταν χεσμενος με ολα αυτα που γινονται φοβοταν  και κλαιγονταν στον φιλο μου γιατι παιρνει μονο 1400 ευρα το μηνα ο κηφηνας .Ο φιλος μου ψανχει για δουλεια καιρο  και οταν του ειπε αλλα τωρα εχεις δουλεια  οταν σε διωξουνε και επειδη κανενας μαλακς δεν προκειται να απρει στην δουλεια του  ενα κηφηνα του δημοσιου ο αλλος τρελαθηκε και φωναζε μεσα στην υπηρεσια οτι αυτος πληρωνει τον ιδιωτικο και βρεθηκε να πληρωνει .ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Ποτέ!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εννοω αυτο που καταλαβες αλλα το πηγες αλλου,οτι βεβαιως και στις διακοπες να παρεις αποδειξη εν και εφοσον
δεν αλλαξει η τιμη προς τα πανω,αλλα αν ενας μηχανικος ας πουμε η τεχνικος σου ορισει
για κατι ως τιμη τα 500 ευρω και του ζητησεις αποδειξη θα βαλει μεσα το φπα και θα σου δειξει
νεα τιμη με σημα το πουτσοκεφαλο αρκετα ανεβασμενη γιατι αυτος θελει τα 500 τσεπη.
Οποτε αν καποιος παιρνει 700 θα εχει προβλημα,αυτο εννοω.

Δεν ειναι λογικη αυτη. Ετσι κανεις την κοτα και ο αλλος σε καταλαβαινει
οποτε θα σε εχει μια ζωη στο χερι.... να μην ψωνισεις φιλε. Και αν αυτο το κανουν αλλοι 10
μια χαρα θα αφησει την τιμη ως είχε και θα κοβει και αποδειξεις. Ισα ισα το γεγονος οτι στην ανεβαζει τοσο πολυ ειναι απο μονο του υποπτο αν κατσεις και κανεις μονος σου τους υπολογισμους θα δεις οτι του μενει κατι επιπλεον!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Στο δημοσιο δεν θα πηγαινε μονο ο Bill Gates  , ο Κοκκαλης , ο Jobs κτλπ κτλπ...
αλλα επειδη δεν εισαι σε αυτους το πολυ πολυ να ανοιξεις κανα σουβλατζιδικο το οποιο

Καριεριστες εχω δει στο στρατο απο την Ευελπιδων και την Ναυτικων Δοκιμων που έχουν φτάσει μεχρι
και σε θεσεις διοικητων... αντε πηγαινε πες σε αυτον οτι ειναι αχρηστος και εσυ οτι εισαι ο πετυχημενος επειδη βρηκες μια ιδιωτικη να σε δουλευει 14 ωρες την μερα και να σου δινει 1000 ευρω το μηνα (μαυρα ισως)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι λές ρε μεγάλε ?????????????Έγιναν και διοικητές οι καριερίστες σε μονάδα του μάχιμου ελληνικού στρατού?????????????πω πωπ πωπωπωπωπωπωωπ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

Το δημοσιο ηταν ειναι και θα ειναι  ο καλυτερος εργοδοτης μεχρι να τα πουλησουνε ολα(Εκτος απο στρατο δικαστηρια αστυνομια)μετα  οσοι δουλευαν στο δημοσιο θα ειναι εκει που ειναι δεν ξερω εαν θα παιρνουν τους ψηλους μισθους αλλα αμα δεις στον ΟΤΕ χτυπανε κατι μισθους γαμισετα εχω γνωστο μεσα κανει οτι δουλευει με το φορτηγακι και βγαζει το χρονο 60.000 χηνες και εχει τελειωση λυκειο και κοβει βολτες και καλ φτιαχνει τα καλωδια.Για τραβα στον ιδιψτικο και ζητα 60.000 το χρονο να δεις τι θα σου πει ο αλλος.
Εαν ο ιδιωτης τους τα κοψει γιατι ακομα κανει κουμαντο το κρατος   και βαλει κριτηρια τοτε το τωρινο ιδιωτικο θα ειναι ονειρο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι λές ρε μεγάλε ?????????????Έγιναν και διοικητές οι καριερίστες σε μονάδα του μάχιμου ελληνικού στρατού?????????????πω πωπ πωπωπωπωπωπωωπ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω ξερω οτι στους διοικητες βαρανε προσοχες ΟΛΟΙ εκτος απο τους αρχηγους του στρατου απο το πρωι μεχρι το βραδυ
και οποτε τους βλεπουνε ενω εσυ τρεμεις να ζητησεις μια αυξηση απο το αφεντικο
την οποια ουτως η αλλως αξιζεις.

Απλα εχεις το στυλακι "Λεω τους παντες αχρηστους...." κακο στυλακι αυτο
και θα το δεις στο μελλον.

Θα πεις εσυ αχρηστο απο την στιγμη που δεν εχεις ιδεα τι μπορει να ειναι ο καθε δημοσιος
αυτα ειναι για γελια..... το μαθανε ολοι τωρα και το πιπιλανε....

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Το τελευταίο «αντίο» στα δώρα φαίνεται πως θα πουν συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι και το ωραιο ειναι οτι θα το κοψουνε και απο τον ιδιωτικο τομεα.

Απο τον δημοσιο συμφωνο ποτε πηγε καποιος σε Δημοσια υπηρεσια και εξυπηρετήθηκε στον ιδιωτικο για ποιο λογο να κοπεί?
οταν γουσταρει ο ιδιωτης να πληρωσει ποιος εισαι εσυ κρατος που θα του πεις να μην πληρώσει για να μην παρεξηγηθούν τα καμάρια του Δημοσιου τομεα.Παλι δεν θα πειραξουν τον Δημοσιο Τομεα και θα την πληρωσει ο ιδιωτικος.

Για να δουμε τι θα πει και ο λαος.
Τι δουλεια κανεις φιλος?

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ειδες συ δεν εισαι ο μονος ολοι η ελλαδα δεν εξυπηρετητε αλλα τα λεφτα τα παιρνουν και τωρα που ειναι σκατα η κατασταση και εχουν δουλεια γκρινιαζουν .Τοση ανεργια και αυτοι στον κοσμο τους.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Εγω ξερω οτι στους διοικητες βαρανε προσοχες ΟΛΟΙ εκτος απο τους αρχηγους του στρατου απο το πρωι μεχρι το βραδυ
και οποτε τους βλεπουνε ενω εσυ τρεμεις να ζητησεις μια αυξηση απο το αφεντικο
την οποια ουτως η αλλως αξιζεις.

Απλα εχεις το στυλακι "Λεω τους παντες αχρηστους...." κακο στυλακι αυτο
και θα το δεις στο μελλον.

Θα πεις εσυ αχρηστο απο την στιγμη που δεν εχεις ιδεα τι μπορει να ειναι ο καθε δημοσιος
αυτα ειναι για γελια..... το μαθανε ολοι τωρα και το πιπιλανε....

Τους στρατιωτικούς τους πάω. Απο εκεί κι έπειτα φίλε εσύ μην τους καπιλεύεσαι για να δικαιολογήσεις την αχρηστοσύνη των δημοσίων υπαλλήλων.
Πέρα απο αυτό όμως, αφού το ανέφερες και συγκεκριμένα , έχω αρκετά παραδείγματα από διοικητές που χρησιμποποιούσαν την θέση τους μπάς και τους φτιάξει κανένα τζάμπα σουβλάκι ο σουβλατζής που κοροϊδεύεις πιο πάνω.
:dancing: Τι λέγαμε πρίν για μίζες ,οεο????? :dancing:΄

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
με το αχρηστοσυνη τι ακριβως εννοεις ρε φιλε?

Οτι απλα κανουν δουλεια γραφειου και αρχειοθετησεις σε εγγραφα του δημοσιου?

Αυτη δεν ειναι η δουλεια τους σε ενα γραφειο? Δηλαδη τι θα ηθελες να σου βγαζουν σα
δουλεια εσενα για να τους πεις ευχρηστους. Οι μισθοι ειναι αλλη υποθεση.

Οι γιατροι του δημοσιου που επαιρναν φακελακια καποιος τους συνηθισε ετσι
και το εκαναν... ειναι αυτο που ελεγα πριν... οτι αντι να καταγγειλει καποιος
γινοταν συνεργος.... ηταν κ αυτος μεσα στο κολπο πως να γινει τωρα ετσι ειναι συγγνωμη
αν δεν αρεσει η αληθεια.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Και αν αυτο το κανουν αλλοι 10

Σου εξηγησα οτι δεν εξαρτωμαι απο του αλλους,δεν συσχετιζομαι με τους αλλους
και λειτουργω αυτονομα,αλλιως δεν θα εκανα τιποτα ποτε.
Ειμαι εγω η κοινωνια μου οπως ειδες και στο υπολοιπο
παραδειγμα μου.
Τελοσπαντων χαρηκα που διαφωνησαμε γιατι ετσι ειναι ωραια. :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οτι απλα κανουν δουλεια γραφειου και αρχειοθετησεις σε εγγραφα του δημοσιου?

Αυτη δεν ειναι η δουλεια τους σε ενα γραφειο? Δηλαδη τι θα ηθελες να σου βγαζουν σα
δουλεια εσενα για να τους πεις ευχρηστους. Οι μισθοι ειναι αλλη υποθεση.
αυτο πανω απο 300 ευρω παλια/ 100 ευρω τωρα δεν αξιζει τυπε
ας τους δινουν τετοιους μισθους
αλλιως δρομο

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Αχρηστοσύνη σε απλά ελληνικά είναι να περιμένουν 5 άνθρωποι να εξυπηρετηθούν και ο κύριος άχρηστος να κάθεται να παίζει πασιέντζα στον υπολογιστή. Να έχει μείνει ένας χριστιανός στην ουρά (ο οποίος περίμενε μισή ώρα) και η κυρία άχρηστη να του λέει ότι δεν θα εξυπηρετηθεί επειδή είναι 13:25 και στις 13:30  θα κλείσει. Σε κάλυψα? Μην μπλέκεις στρατό και αστυνομία στους άχρηστους του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε νταξει αμα μιλας για γριες που ειναι 2 χρονια πριν την συνταξη
και δεν θα τις κουνησει ποτε κανεις λογικο να σε γραφουν στα αρχιδια τους  :P

εκει πρεπει να παει ο απολυτος να πουλησει ερωτα για να δεις εξυπηρετηση.

Αλλα υπάρχουν και χειροτερα στελεχη στο δημοσιο πχ πρυτανεις που κλεβουνε κτλπ....
νταξει απλα γαμησανε το κρατος . Ελπιζω να καταφεραν να εφτιαξαν τα παιδια τους τουλαχιστον
αλλιως ειναι μεγιστοι χαζοβιοληδες....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Ε νταξει αμα μιλας για γριες που ειναι 2 χρονια πριν την συνταξη
και δεν θα τις κουνησει ποτε κανεις λογικο να σε γραφουν στα αρχιδια τους  :P

εκει πρεπει να παει ο απολυτος να πουλησει ερωτα για να δεις εξυπηρετηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom