Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
συμφωνώ απολύτως

απλά μου προκαλεί αλλεργία η φράση "ο τάδε σου ΕΠΙΒΑΛΕΙ κάτι"...

είναι παραδοχή δηλαδή ότι είσαι αδύναμος,λίγος,κενός για να μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος Κωστόπουλος να σου ΕΠΙΒΑΛΕΙ κάτι....

όλοι στο κάτω κάτω στα έντυπά τους προσπαθούν κάτι να επιβάλουν...

και τελικά αποδίδουμε πολλή σημασία σε έντυπα θαυμάσια για παραλία και τουαλέτα μόνον!

ούτε τα ίδια αυτά τα έντυπα δεν θέλουν να παίξουν τέτοιο ρόλο....

κολλάς στην έκφραση και δεν δίνεις σημασία στην ουσία...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Συμφωνούμε. Στα τέλη της περιόδου των παχιών αγελάδων, πήρα μια πολύ καλή μεταγραφή από το τρόφιμο στα χειρουργικά. Μετά από ένα μήνα εκπαίδευση και δύο εβδομάδες συνοδευόμενες επισκέψεις σε νοσοκομεία, βγήκα στην "αγορά" μόνος μου. Παραιτήθηκα μετά από 10 μέρες και ακόμα φέρω ευκρινώς τον τίτλο του μαλάκα, γιατί ξαναγύρισα στα καταναλωτικά.

είχες χτίσει μια εικόνα για τον κλάδο της υγείας που δεν υπάρχει... λέω τώρα εγώ...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
είχες χτίσει μια εικόνα για τον κλάδο της υγείας που δεν υπάρχει... λέω τώρα εγώ...

Εικόνα δεν είχα. Ήταν πολλά τα λεφτά Άρη. Συν το ότι ακουγόταν δελεαστικό το "επιστημονική ενημέρωση" το οποίο ήταν τελικά απλά μεσιτεία λαδώματος.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Συμφωνούμε. Στα τέλη της περιόδου των παχιών αγελάδων, πήρα μια πολύ καλή μεταγραφή από το τρόφιμο στα χειρουργικά. Μετά από ένα μήνα εκπαίδευση και δύο εβδομάδες συνοδευόμενες επισκέψεις σε νοσοκομεία, βγήκα στην "αγορά" μόνος μου. Παραιτήθηκα μετά από 10 μέρες και ακόμα φέρω ευκρινώς τον τίτλο του μαλάκα, γιατί ξαναγύρισα στα καταναλωτικά.

Να σου πω! Τώρα που είμαι σχεδόν γέρος, σκέφτομαι πως το γεγονός πως στα νιάτα μου ήμουν αριστερός κάτι καλό μου άφησε. Σαν το κολύμπι! :cheesy:

Απλά το "αριστερός" πήγαινε μέχρι το "ΠΑΣΟΚ". Τα τέλη του '70 το ΠΑΣΟΚ ήταν "Η αριστερά της αριστεράς", όπως είχε πει ο θείος Καραμανλής.
Πραφανώς ήμουν σχετικά εφυής για να καταλάβω που διάολο οδηγούσε την χώρα το ΠΑΣΟΚ (τώρα το έχουν καταλάβει πολλοί, αλλά είναι πλέον αργά) και δεν το ξαναφήφισα μετά το '81.
Η τότε παραδοσιακή αριστερά (αλλά και η τωρινή, δυστυχώς) δεν μου άφησε καμία άλλη (κοινοβουλευτική) επιλογή, από την κεντροδεξιά.
Οπότε να 'μαι!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Εικόνα δεν είχα. Ήταν πολλά τα λεφτά Άρη. Συν το ότι ακουγόταν δελεαστικό το "επιστημονική ενημέρωση" το οποίο ήταν τελικά απλά μεσιτεία λαδώματος.

αυτό που λες για την επιστημονική ενημέρωση είναι η εικόνα που φανταζόσουνα...
δεν έχω δουλέψει χειριυργικά αλλά από όσα ξέρω είναι ζόρικη δουλειά και επειδή οι πωλήσεις είναι άμεσες έχει και πολύ αλισβερίσι με τους πελάτες...

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
αυτό που λες για την επιστημονική ενημέρωση είναι η εικόνα που φανταζόσουνα...
δεν έχω δουλέψει χειριυργικά αλλά από όσα ξέρω είναι ζόρικη δουλειά και επειδή οι πωλήσεις είναι άμεσες έχει και πολύ αλισβερίσι με τους πελάτες...

Επί τόπου παρουσία (χειρουργείο). Και τα ποσοστά σύλληπτα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ο Ναπολι, Μιλαν πως τον λενε τυπε μου, τον κοβω να κανει γλυφοκωλι στον Κωστοπουλο....Μην ασχολεισαι μαζι του.... :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny:

Σιγά μην είναι και η Juventus ρε Gun .....  :grin:

O palermo κάπου έχει και δίκιο όμως. Ο Κωστόπουλος δεν ανάγκασε και κανέναν να αγοράσει τα περιοδικά του. Στην τελική μπορεί πολύς κόσμος  γούσταρε όλο αυτό το πλαίσιο και την καταναλωτική φρενιτίδα. Ε τώρα και αυτή η λυσσασμένη επίθεση εναντίον του (από άτομα που μάλιστα είχαν υιοθετήσει όλη αυτή τη σαχλαμάρα του lifestyle) είναι και λίγο γραφική και αστεία.  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

O palermo κάπου έχει και δίκιο όμως. Ο Κωστόπουλος δεν ανάγκασε και κανέναν να αγοράσει τα περιοδικά του. Στην τελική μπορεί πολύς κόσμος  γούσταρε όλο αυτό το πλαίσιο και την καταναλωτική φρενιτίδα. Ε τώρα και αυτή η λυσσασμένη επίθεση εναντίον του (από άτομα που μάλιστα είχαν υιοθετήσει όλη αυτή τη σαχλαμάρα του lifestyle) είναι και λίγο γραφική και αστεία.  :grin:

Κι ΑΓΠ δεν ανάγκασε κανέναν να τον ψηφίσει!
Οικειοθελώς και με φανατισμό, έως λατρεία, τον ψήφιζαν! ;) ;)

Συνεπώς ότι έκανε καλώς καμωμένο;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Να σου πω! Τώρα που είμαι σχεδόν γέρος, σκέφτομαι πως το γεγονός πως στα νιάτα μου ήμουν αριστερός κάτι καλό μου άφησε. Σαν το κολύμπι! :cheesy:

Τι γέρος γράφεις; Δεν παίζει αυτό. Ο καθένας είναι όσο αισθάνεται, μαλακίες είναι αυτά.  :)

Απλά το "αριστερός" πήγαινε μέχρι το "ΠΑΣΟΚ". Τα τέλη του '70 το ΠΑΣΟΚ ήταν "Η αριστερά της αριστεράς", όπως είχε πει ο θείος Καραμανλής.
Πραφανώς ήμουν σχετικά εφυής για να καταλάβω που διάολο οδηγούσε την χώρα το ΠΑΣΟΚ (τώρα το έχουν καταλάβει πολλοί, αλλά είναι πλέον αργά) και δεν το ξαναφήφισα μετά το '81.
Η τότε παραδοσιακή αριστερά (αλλά και η τωρινή, δυστυχώς) δεν μου άφησε καμία άλλη (κοινοβουλευτική) επιλογή, από την κεντροδεξιά.
Οπότε να 'μαι!

Ε πολύς κόσμος όχι μόνο είχε καταλάβει αλλά είχε καλοβολευτεί κιόλας. Ξαφνικά πέσαμε όλοι από τα σύννεφα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εν τω μεταξύ η ελληνική κοινωνία βρισκόταν σε υψηλότατο επίπεδο κουλτούρας!!!!!!

και την διέφθειρε ο Κωστόπουλος!!!!

δεν βλέπεις στο μετρό?????όλοι με ένα βιβλίο στο χέρι!!!!!!(για να κάνουν αέρα)....

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Ska, η λεζάντα με το KOSTA BODA τα σπάει.  :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κι ΑΓΠ δεν ανάγκασε κανέναν να τον ψηφίσει!
Οικειοθελώς και με φανατισμό, έως λατρεία, τον ψήφιζαν! ;) ;)

Συνεπώς ότι έκανε καλώς καμωμένο;

Για αυτούς που βόλεψε ναι.  ;) Ακόμα και τώρα έχω πολλούς φίλους ΠΑΣΟΚ που τον έχουν ακόμα στο μυαλό και την ψυχή τους με την εικόνα που περιγράφεις.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
εν τω μεταξύ η ελληνική κοινωνία βρισκόταν σε υψηλότατο επίπεδο κουλτούρας!!!!!!

και την διέφθειρε ο Κωστόπουλος!!!!

δεν βλέπεις στο μετρό?????όλοι με ένα βιβλίο στο χέρι!!!!!!(για να κάνουν αέρα)....

νιώθείς την ανάγκη να υπερασπιστείς τον Κωστόπουλο ή απλά θέλεις να αντιδράσεις στο κλίμα του φόρουμ;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Κανεις δεν αναγκαζει κανεναν...απλα επειδη ζουμε σε κοινωνια υπαρχει αλλιλεπιδραση μεταξυ των ανθρωπων και κανεις δεν ειναι αυτοφωτος...ο τυπας φυσικα και δεν φταιει για ολα τα δεινα του κοσμου και σαφως αργα η γρηγορα αν δεν ηταν αυτος καποιος αλλος θα το εφερνε το λαιφσταιλ στην Ελλαδα, απλα και οι υποστηρικτες του γινονται εκνευριστικοι....Στα αρχιδια μας στην τελικη αν γαμησε ολο τον πληθυσμο της Κινας σε μοντελα η αν ειχε το ΑΕΠ της Ινδιας σε χρηματα η αν τον ειχαν το Νιτρο σαν Βιβλο οι μικροαστοι....Για καποιους αυτα δεν λενε και τιποτα και τους αφηνανε παγερα αδιαφορους εξ αρχης...Ασε που δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να φτυνεις εκει που εγλυφες....Και ολοι οι αμπεχωνοφοροι μουστακαληδες που ανακαλυψαν το αρμανι και τα πουρα αυτο κανανε στην τελικη... :sunglasses:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κανεις δεν αναγκαζει κανεναν...απλα επειδη ζουμε σε κοινωνια υπαρχει αλλιλεπιδραση μεταξυ των ανθρωπων και κανεις δεν ειναι αυτοφωτος...ο τυπας φυσικα και δεν φταιει για ολα τα δεινα του κοσμου και σαφως αργα η γρηγορα αν δεν ηταν αυτος καποιος αλλος θα το εφερνε το λαιφσταιλ στην Ελλαδα, απλα και οι υποστηρικτες του γινονται εκνευριστικοι....Στα αρχιδια μας στην τελικη αν γαμησε ολο τον πληθυσμο της Κινας σε μοντελα η αν ειχε το ΑΕΠ της Ινδιας σε χρηματα η αν τον ειχαν το Νιτρο σαν Βιβλο οι μικροαστοι....Για καποιους αυτα δεν λενε και τιποτα και τους αφηνανε παγερα αδιαφορους εξ αρχης...Ασε που δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να φτυνεις εκει που εγλυφες....Και ολοι οι αμπεχωνοφοροι μουστακαληδες που ανακαλυψαν το αρμανι και τα πουρα αυτο κανανε στην τελικη... :sunglasses:

:grin:

Όπως τα γράφεις Gun.

Πάντως να κάνω και λίγο το συνήγορο του διαβόλου; Παιδιά κάποια από τα editorial του που είχα διαβάσει ήταν πολύ καλά (ή πολύ έξυπνα). Δλδ από τη μια πλάσσαρε αυτό το lifestyle αλλά από την άλλη προσπαθούσε να κάνει τον μέσο αναγώστη να ταυτιστεί μαζί του εν μέρει. Κόμπαζε ναι αλλά παράλληλα έγραφε για τα όνειρα του, τις αδυναμίες τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες του. Αν μη τι άλλο ήταν ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Και δεν νομίζω σε καμία περίπτωση να ήταν γλειώδης όπως άλλους δημοσιογράφους-εκδότες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρούχα βαριέμαι να αγοράσω και τα παίρνω μόνο όταν ανακαλύψω πως τα προηγούμενα έχουν φθαρεί. Και γκατζετάκια το ίδιο. Τα βαριέμαι... 

και μαυτην την εμφανιση εχεις την απαιτηση να γκομενισεις κωλοπετσομενα νεαροπουτανα?  :cheesy:

υ.γ. οποιος εχει δυνατοτητα για σκαφος και δεν παιρνει ειναι φλωρος  *P

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
νιώθείς την ανάγκη να υπερασπιστείς τον Κωστόπουλο ή απλά θέλεις να αντιδράσεις στο κλίμα του φόρουμ;

Aπλά ειναι ενάντια στην "κλιματική αλλαγή" και συμμετέχει στον αγώνα του ΣΚΑΙ, φυτευοντας δέντρα στα καμμένα. Πιστεύωντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνά μια "πράσινη Ελλάδα"

Ο Κωστόπουλος και οι αγανακτισμένοι το ίδιο ελπίζουν, να έλθει ξανα το παλίο καλό ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Να ανεβούμε ξανα ολοι μαζί στα τραπέζια, να κναουμε βουτίες στην Ψαρού, να ξαναγυρισουν πίσω οι καλ΄ς ρωσσίδες τάνες ......κλπ.

Γιαυτό και ο Πετράκης παρότι 60αρης δεν θα παρατήσει τον τιμιο αγώνα του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom