Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Και απο την αλλη ακους διαφορους κακοπροαίρετους να λένε  οτι κάποιοι εγκρατεις και αξιοσεβαστοι, με μετρημενο βιο, κυνηγανε ως stalker πουτανες για να τις βγαλουν γκομενες. Δεν βγαζεις ακρη τελικα.

Εντιμότητα και αξιοπρέπεια πανω απο ολα καλα μου παιδια. Πανω απο ολα!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
θα με πιασουν ο φιλοσοφικες αναλυσεις τωρα :)
Μ αυτες τις γυναικες μοντελα δε φτανει που πρεπει να σαι νεος ,ομορφος και πλουσιος πρεπει να σαι και ψηλος ρε γαμωτο
Νομιζω οτι μιλαμε για μια αλλη αισθηση..οπως εχει πει και ο μεγας μπουκοφσκι σ ενα βιβλιο του(σημειωσεις ενος πορνογερου) ,ενας φιλος του που χε καταθλιψη ελεγε οτι θαρει πως <<ολη η μελαγχολια θα περνουσε μ ενα μυθικης ομορφιας πλασμα που θα μου στηνει παντα κωλο,θα χει ελαχιστες απαιτησεις και κατα τ αλλα θα ναι ολιγολογη .
Η ζωη εχει δειξει οτι δυστυχως για ν αποκτησεις ολα αυτα τα ωραια το αντιτιμο που θα πληρωσεις συνηθως ειναι πολυ μεγαλο

xilink μάλλον ψηλό πορτοφόλι πρέπει να έχεις.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
θα με πιασουν ο φιλοσοφικες αναλυσεις τωρα :)
Μ αυτες τις γυναικες μοντελα δε φτανει που πρεπει να σαι νεος ,ομορφος και πλουσιος πρεπει να σαι και ψηλος ρε γαμωτο
Νομιζω οτι μιλαμε για μια αλλη αισθηση..οπως εχει πει και ο μεγας μπουκοφσκι σ ενα βιβλιο του(σημειωσεις ενος πορνογερου) ,ενας φιλος του που χε καταθλιψη ελεγε οτι θαρει πως <<ολη η μελαγχολια θα περνουσε μ ενα μυθικης ομορφιας πλασμα που θα μου στηνει παντα κωλο,θα χει ελαχιστες απαιτησεις και κατα τ αλλα θα ναι ολιγολογη .
Η ζωη εχει δειξει οτι δυστυχως για ν αποκτησεις ολα αυτα τα ωραια το αντιτιμο που θα πληρωσεις συνηθως ειναι πολυ μεγαλο

Η κοπελια στην φωτο συντομα θα γινει επεξεγηση στα λεξικα διπλα στην λεξη ΜΟΥΝΑΡΑ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Γιατί ρε αγορίνα μου κρίνεις από τον εαυτό σου για όλους;
Λοιπόν εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ: Σκάφος και εξοχικό, αν και θα μπορούσα. Απλά μου φάνηκε μαλακία.
Ένα καλό ιδιόκτητο σπίτι έχω 180 τ.μ. και ένα οικογενειακό αυτοκίνητο δίλιτρο, 7ετίας, αγοραίας αξίας 14.500 (μου το είπαν χθες που πλήρωσα την ασφάλεια). Μια χαρά είναι και μου περισσεύουν.

Ρούχα βαριέμαι να αγοράσω και τα παίρνω μόνο όταν ανακαλύψω πως τα προηγούμενα έχουν φθαρεί. Και γκατζετάκια το ίδιο. Τα βαριέμαι.

Ναι έχω να αγοράσω πετρέλαιο για να ζεστάνω το σπίτι μου. Και για το σούπερ μάρκετ έχω. Και να πάω ένα ταξίδι 4 μέρες στην Ευρώπη, μπορώ που και που. Μια χαρά είμαι.

Και να σου πω πως και γι αυτά που έχω ντρέπομαι συχνά, γιατί ξέρω πως πολλοί δεν τα έχουν.
Κι όταν εξετάζω καμιά γιαγιά που παίρνει σύνταξη 450 ευρώ το σκέφτομαι να της ζητήσω την συνήθη επίσκεψη, διότι γι αυτήν θα είναι ποσό που θα αντιστοιχεί σε 3 μέρες και της ζητάω τα μισά, ίσως και τίποτα...  

Ο Ναπολι, Μιλαν πως τον λενε τυπε μου, τον κοβω να κανει γλυφοκωλι στον Κωστοπουλο....Μην ασχολεισαι μαζι του.... :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
και πού θες να καταλήξεις????
δεν κατάλαβα

στο δια ταύτα....

Θέλω να καταλήξω πως δεν μπορεί να είναι το μοναδικό ενδιαφέρον κάποιου η κατανάλωση.
Αν έχω 10 κοστούμια τα άλλα 3 τί σκατά τα θέλω; Προχθές έδωσα δυο μεγάλες σακκούλες ρούχα και πάλι πολλά έχω.
Αν η γυναίκα μου έχει 10 τσάντες τί να τις κάνει τις άλλες.

Οι υλικές απολαύσεις χρήσιμες είναι, αλλά ΕΣΥ θα τις αποφασίζεις ποιες σου χρειάζονται, δεν θα στις επιβάλει το ΝΙΤΡΟ.

Ας πούμε εσένα σου αρέσει να ψαρεύεις και αγοράζεις μια βάρκα.
Εγώ, αν δεν μου αρέσει το ψάρεμα γιατί να αγοράσω;

Γιατί να έχω αιφόν και αιπάντ και αεισιχτίρ; Γιατί να πάρω λάπτοπ με ένα χιλιάρικο όταν αυτό που έχω των 450 έχει δυνατότητες που δεν ξέρω καλά καλά;

Τόσο δύσκολα σου ακούγονται αυτά;  

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Οχι δεν εχω ψηλο πορτοφολι,απλα μου αρεσουν αυτες οι γυναικες,δεν τις φοβαμαι..
Απλα στο θρεντ αυτο νομιζω ειναι ωραιο να στραφουμε σ αυτο το θεμα,το τι κανει ενας αντρας για να φτασει καπου για να μπορει ν απολαμβανει καποια πολυ ωραια πραγματα,κυριως τις γυναικες βεβαια,αλλα και ενα καλο φαγητο,ενα ωραιο ταξιδι και ουτω καθεξης
Νομιζω οτι η καταστροφη πολλων αντρων οφειλεται ακριβως σ αυτη την μικρη η' μεγαλη τους αδυναμια
Εδω και ενα χρονο και μ αφορμη καποιες προσωπικες αναζητησεις διαβασα αρκετα βιβλια και διδαχθηκα αρκετα απ αυτα,πηρα πολλες ικανοποιησεις
Αν με ρωτησετε ομως ποιο ειναι το νοημα της ζωης η ΄ το συμπερασμα που εβγαλα,το νοημα της ζωης εμφανιστηκε μπροστα στα ματια μου σαν επιφοιτηση οχι απο τα βιβλια αλλα απο το κορμι μιας γυναικας
Καλο σας βραδι παιδια,παω να δω παοκ και θρυλο,εισαστε ωραια παρεα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Θέλω να καταλήξω πως δεν μπορεί να είναι το μοναδικό ενδιαφέρον κάποιου η κατανάλωση.
Αν έχω 10 κοστούμια τα άλλα 3 τί σκατά τα θέλω; Προχθές έδωσα δυο μεγάλες σακκούλες ρούχα και πάλι πολλά έχω.

Οι υλικές απολαύσεις χρήσιμες είναι, αλλά ΕΣΥ θα τις αποφασίζεις ποιες σου χρειάζονται, δεν θα στις επιβάλει το ΝΙΤΡΟ.

Γιατί να έχω αιφόν και αιπάντ και αεισιχτίρ; Γιατί να πάρω λάπτοπ με ένα χιλιάρικο όταν αυτό που έχω των 450 έχει δυνατότητες που δεν ξέρω καλά καλά;

RESPECT  dotore!  μην  τους  βαζεις  να  σκεφτονται  τοσο  πολυ!  θα  τον  καψουν  τον  εγκεφαλο!  οτι  τους  εχει  απομεινει  απ  αυτον  δηλαδη,  αφου  εχουν  χαψει  το  παραμυθι  του  πετρου,  οτι  το  λαιφ  σταιλ  ειναι  το  παν

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Και απο την αλλη ακους διαφορους κακοπροαίρετους να λένε  οτι κάποιοι εγκρατεις και αξιοσεβαστοι, με μετρημενο βιο, κυνηγανε ως stalker πουτανες για να τις βγαλουν γκομενες. Δεν βγαζεις ακρη τελικα.

Εντιμότητα και αξιοπρέπεια πανω απο ολα καλα μου παιδια. Πανω απο ολα!

Που πάει να πει πως όποιος έχει πάει σε πουτάνες (εδώ μέσα οι περισσότεροι έχουμε πάει) και έχει φάει σ' αυτές λιγώτερα ή περισσότερα και έχει δημιουργήσει με κάποιες από αυτές ιδιαίτερες "φιλίες" (Μαγκιά του, μπορεί να πηδάει ωραία ή να είναι "γοητευτικός" ή απλά καλός στο μπλα μπλα) ΔΕΝ γίνεται να είναι έντιμος και αξιοπρεπής στην υπόλοιπη του ζωή;

ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι λαμόγιο και αναξιοπρεπής;  :think:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.569
Πόντοι
17.085
Που πάει να πει πως όποιος έχει πάει σε πουτάνες (εδώ μέσα οι περισσότεροι έχουμε πάει) και έχει φάει σ' αυτές λιγώτερα ή περισσότερα και έχει δημιουργήσει με κάποιες από αυτές ιδιαίτερες "φιλίες" (Μαγκιά του, μπορεί να πηδάει ωραία ή να είναι "γοητευτικός" ή απλά καλός στο μπλα μπλα) ΔΕΝ γίνεται να είναι έντιμος και αξιοπρεπής στην υπόλοιπη του ζωή;

:thumbsup:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

συμφωνώ απολύτως

απλά μου προκαλεί αλλεργία η φράση "ο τάδε σου ΕΠΙΒΑΛΕΙ κάτι"...

είναι παραδοχή δηλαδή ότι είσαι αδύναμος,λίγος,κενός για να μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος Κωστόπουλος να σου ΕΠΙΒΑΛΕΙ κάτι....

όλοι στο κάτω κάτω στα έντυπά τους προσπαθούν κάτι να επιβάλουν...

και τελικά αποδίδουμε πολλή σημασία σε έντυπα θαυμάσια για παραλία και τουαλέτα μόνον!

ούτε τα ίδια αυτά τα έντυπα δεν θέλουν να παίξουν τέτοιο ρόλο....

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Εξαρτάται. Ο γιατρός π.χ. που τα έχει αρπάξει από τις εταιρίες, είναι?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οχι δεν εχω ψηλο πορτοφολι,απλα μου αρεσουν αυτες οι γυναικες,δεν τις φοβαμαι..
Απλα στο θρεντ αυτο νομιζω ειναι ωραιο να στραφουμε σ αυτο το θεμα,το τι κανει ενας αντρας για να φτασει καπου για να μπορει ν απολαμβανει καποια πολυ ωραια πραγματα,κυριως τις γυναικες βεβαια,αλλα και ενα καλο φαγητο,ενα ωραιο ταξιδι και ουτω καθεξης
Νομιζω οτι η καταστροφη πολλων αντρων οφειλεται ακριβως σ αυτη την μικρη η' μεγαλη τους αδυναμια
Εδω και ενα χρονο και μ αφορμη καποιες προσωπικες αναζητησεις διαβασα αρκετα βιβλια και διδαχθηκα αρκετα απ αυτα,πηρα πολλες ικανοποιησεις
Αν με ρωτησετε ομως ποιο ειναι το νοημα της ζωης η ΄ το συμπερασμα που εβγαλα,το νοημα της ζωης εμφανιστηκε μπροστα στα ματια μου σαν επιφοιτηση οχι απο τα βιβλια αλλα απο το κορμι μιας γυναικας
Καλο σας βραδι παιδια,παω να δω παοκ και θρυλο,εισαστε ωραια παρεα

:thumbsup:

Επισκέπτης
Palermo ασε τον Κωστοπουλο και ελα στο θρεντ του ΠΑΟΚ που σε ζηταει ο λαος σου :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Εξαρτάται. Ο γιατρός π.χ. που τα έχει αρπάξει από τις εταιρίες, είναι?

Λαμόγιο του κερατά και αναξιοπρεπέστατος!

Μην μου τα λες εμένα αυτά, γιατί έχω πετάξει έξω από το γραφείο μου πολλούς μαλάκες που μου έχουν ζητήσει να κάνω "εκπτώσεις" (κάθε είδους) στην επιστημονική και επαγγελματική ηθική μου.
Και γι αυτό δεν έβγαλα 20 έβγαλα 10.
Δεν βαριέσαι. Την καλή περίοδο, των παχιών αγελάδων, πέρασα στην έντονη επαγγελματική μου ενασχόληση, πάλι αρκετά ήταν. Τυχερός ήμουν μάλλον.

Αλίμονο σ' αυτούς που ξεκινάνε τώρα...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Λαμόγιο του κερατά και αναξιοπρεπέστατος!

Μην μου τα λες εμένα αυτά, γιατί έχω πετάξει έξω από το γραφείο μου πολλούς μαλάκες που μου έχουν ζητήσει να κάνω "εκπτώσεις" (κάθε είδους) στην επιστημονική και επαγγελματική ηθική μου.
Και γι αυτό δεν έβγαλα 20 έβγαλα 10.
Δεν βαριέσαι. Την καλή περίοδο, των παχιών αγελάδων, πέρασα στην έντονη επαγγελματική μου ενασχόληση, πάλι αρκετά ήταν. Τυχερός ήμουν μάλλον.

Αλίμονο σ' αυτούς που ξεκινάνε τώρα!

Συμφωνούμε. Στα τέλη της περιόδου των παχιών αγελάδων, πήρα μια πολύ καλή μεταγραφή από το τρόφιμο στα χειρουργικά. Μετά από ένα μήνα εκπαίδευση και δύο εβδομάδες συνοδευόμενες επισκέψεις σε νοσοκομεία, βγήκα στην "αγορά" μόνος μου. Παραιτήθηκα μετά από 10 μέρες και ακόμα φέρω ευκρινώς τον τίτλο του μαλάκα, γιατί ξαναγύρισα στα καταναλωτικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom