- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Ο Γιάννης Αγγελάκας έγραψε ένα κείμενο-απάντηση στην "απολογία" του Πέτρου Κωστόπουλου για το κλείσιμο της IMAKO.
Ο Σάββας Κωφίδης έγραψε τπτ;
Ο Γιάννης Αγγελάκας έγραψε ένα κείμενο-απάντηση στην "απολογία" του Πέτρου Κωστόπουλου για το κλείσιμο της IMAKO.
Προπολεμικη φωτο !
http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/balatsinou2.jpg[/img[/URL]]
Τωρινή ! :2funny:
[/quote]
[MEDIA=youtube]bTijDdcGIys[/MEDIA]
καλο το σεναριο σου αλλα ξεχασες και μερικα καβλια στον κολο του.ΜΗΠΩΣ ΓΚΑΒΛΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ,ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΒΙΛΑ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑ Η ΦΙΛΙΠΑ ΜΑΘΙΟΥΣ-ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΛΠ ΚΛΠ??????
και κάτω είναι δεμένο το ΡΙΒΑ σκάφος σου,που θα σε πάει αργότερα στο πάρτυ με καμιά 60αριά μοντέλα?????
και στον γιο του τα ιδια λεει?Όπως θα έλεγε και ο Ρόκκος, άντρας είναι αυτός που τον έφαγε, αλλά δεν του άρεσε.
Μπορεί να το είχε διαβάσει στο ΚΛΙΚ και αυτός.
TΡΙΚΑΡΔΕ βρήκες φτηνό σπίτι?????
επειδή έκανε όσα οι νάτσοι και οι τρίκαρδοι δεν θα κάνουν σε 100 ζωές....
Άλλο γκαϊλέ δεν είχα..
κακά τα ψέμματα,κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα υλικά αγαθά και τις υλικές απολαύσεις....
όποιος τις αρνείται,είναι υποκριτής
σαν κάτι παρέες φλούφληδων-φοιτητών-αριστερών και όχι μόνο που βλέπουν σε κανένα μπουζούκι καμία μουνάρα ξέκωλο στην πίστα και λένε
"πουτανάκι είναι"...
και μετά γυρνάει και φιλάει την "Πέμη Ζούνη" με γυαλάκια που έχει δίπλα του....(την γνώρισε στις κινητοποποιήσεις....)
Και βέβαια και ζήλεια/φθόνος. Μόνο και μόνο που έχει παντρευτεί την ωραιότερη Ελληνίδα μοντέλα μακράν φτάνει.
Ο Σάββας Κωφίδης έγραψε τπτ;
Εισαι πολυ κακομοιρης. Εδω μεσα ρε βλακα ολοι εχουν ζησει καλυτερα, εχουν γαμησει καλυτερα κι εχουν δημιουργησει περισσότερα απο τον πισωγλεντη διαβολο που κατεστρεψε την χωρα. Ασε που τουλαχιστον οι μισοι εδω μεσα (αν οχι ολοι) εχουν παντρευτει μακραν ομορφοτερες απο το τριμπαζο. Δες και τις φωτο ρε στο 'φωτογραφιες απο τις γυναικες μας' αν δεν πιστευεις. Ειμαστε καλυτεροι απο ολους ρε εμεις. Μονο τα post μας να δεις στο Bou,50 σελιδες γραψαμε για ενα μαλακα, θα πρεπε να νιωθεις δεος.
κακά τα ψέμματα,κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα υλικά αγαθά και τις υλικές απολαύσεις....
όποιος τις αρνείται,είναι υποκριτής
σαν κάτι παρέες φλούφληδων-φοιτητών-αριστερών και όχι μόνο που βλέπουν σε κανένα μπουζούκι καμία μουνάρα ξέκωλο στην πίστα και λένε
"πουτανάκι είναι"...
και μετά γυρνάει και φιλάει την "Πέμη Ζούνη" με γυαλάκια που έχει δίπλα του....(την γνώρισε στις κινητοποποιήσεις....)
Γιατί ρε αγορίνα μου κρίνεις από τον εαυτό σου για όλους;
Λοιπόν εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ: Σκάφος και εξοχικό, αν και θα μπορούσα. Απλά μου φάνηκε μαλακία.
Ένα καλό ιδιόκτητο σπίτι έχω 180 τ.μ. και ένα οικογενειακό αυτοκίνητο δίλιτρο, 7ετίας, αγοραίας αξίας 14.500 (μου το είπαν χθες που πλήρωσα την ασφάλεια). Μια χαρά είναι και μου περισσεύουν.
Ρούχα βαριέμαι να αγοράσω και τα παίρνω μόνο όταν ανακαλύψω πως τα προηγούμενα έχουν φθαρεί. Και γκατζετάκια το ίδιο. Τα βαριέμαι.
Ναι έχω να αγοράσω πετρέλαιο για να ζεστάνω το σπίτι μου. Και για το σούπερ μάρκετ έχω. Και να πάω ένα ταξίδι 4 μέρες στην Ευρώπη, μπορώ που και που. Μια χαρά είμαι.
Και να σου πω πως και γι αυτά που έχω ντρέπομαι συχνά, γιατί ξέρω πως πολλοί δεν τα έχουν.
Κι όταν εξετάζω καμιά γιαγιά που παίρνει σύνταξη 450 ευρώ το σκέφτομαι να της ζητήσω την συνήθη επίσκεψη, διότι γι αυτήν θα είναι ποσό που θα αντιστοιχεί σε 3 μέρες και της ζητάω τα μισά, ίσως και τίποτα...