Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Balatsinou.jpg

Προπολεμικη φωτο !  :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/balatsinou2.jpg[/img[/URL]]

Τωρινή !  :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κανένας δεν ασχολήθηκε πχ με τον Φυντανίδη

αυτός κι αν δημιούργησε πρότυπα στην ελληνική κοινωνία!!!!!!!

πρότυπα ρεμούλας,κρατισμού,κομματοκρατίας κλπ

δηλαδή πολύ πιο επικίνδυνα!!!!!

και μόνο το γεγονός ότι την πέφτουν όλοι στον Κωστόπουλο,αποδεικνύει ζήλια και φθόνο απέραντο

επειδή έκανε όσα οι νάτσοι και οι τρίκαρδοι δεν θα κάνουν σε 100 ζωές....

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΡΕ ΛΙΝΑΤΣΕΣ-ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ,ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ προέβαλε ο Κωστόπουλος....

σας έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό?????

υπάρχει και το π΄ροτυπο πχ Θανάσης Λάλας

ή Γιώργος Κουρής

ή Νίκος Καραγιαννίδης(αλήθεια λέξη για την πτώση του?)

και τόσα άλλα....

δεν άκουσα πώς είπατε,ορίστε????

ΜΗΠΩΣ ΓΚΑΒΛΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ,ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΒΙΛΑ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑ Η ΦΙΛΙΠΑ ΜΑΘΙΟΥΣ-ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΛΠ ΚΛΠ??????

και κάτω είναι δεμένο το ΡΙΒΑ σκάφος σου,που θα σε πάει αργότερα στο πάρτυ  με καμιά 60αριά μοντέλα?????

Επισκέπτης
ΜΗΠΩΣ ΓΚΑΒΛΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ,ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΒΙΛΑ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑ Η ΦΙΛΙΠΑ ΜΑΘΙΟΥΣ-ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΛΠ ΚΛΠ??????

και κάτω είναι δεμένο το ΡΙΒΑ σκάφος σου,που θα σε πάει αργότερα στο πάρτυ  με καμιά 60αριά μοντέλα?????
καλο το σεναριο σου αλλα ξεχασες και μερικα καβλια στον κολο του.
τωρα ξανα διατυπωσε το ερωτημα.
αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σε χαλαγε να τον ψιλοαρπαξεις και λιγο για να εχεις πουρα,μοντελες και κοτερο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Όπως θα έλεγε και ο Ρόκκος, άντρας είναι αυτός που τον έφαγε, αλλά δεν του άρεσε.
Μπορεί να το είχε διαβάσει στο ΚΛΙΚ και αυτός.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
TΡΙΚΑΡΔΕ βρήκες φτηνό σπίτι????? :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Rivale.jpg
    Rivale.jpg
    92,4 KB · Εμφανίσεις: 28

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κακά τα ψέμματα,κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα υλικά αγαθά και τις υλικές απολαύσεις....

όποιος τις αρνείται,είναι υποκριτής
σαν κάτι παρέες φλούφληδων-φοιτητών-αριστερών και όχι μόνο που βλέπουν σε κανένα μπουζούκι καμία μουνάρα ξέκωλο στην πίστα και λένε

"πουτανάκι είναι"...

και μετά γυρνάει και φιλάει την "Πέμη Ζούνη" με γυαλάκια που έχει δίπλα του....(την γνώρισε στις κινητοποποιήσεις....)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
κακά τα ψέμματα,κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα υλικά αγαθά και τις υλικές απολαύσεις....

σαν κάτι παρέες φλούφληδων-φοιτητών-αριστερών και όχι μόνο που βλέπουν σε κανένα μπουζούκι καμία μουνάρα ξέκωλο στην πίστα και λένε

"πουτανάκι είναι"...

και μετά γυρνάει και φιλάει την "Πέμη Ζούνη" με γυαλάκια που έχει δίπλα του....(την γνώρισε στις κινητοποποιήσεις....)

...τς, τς, τς...

η επιβεβαίωση ότι ο Παπαρηγόπουλος έγραψε μαλακίες.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Και βέβαια και ζήλεια/φθόνος. Μόνο και μόνο που έχει παντρευτεί την ωραιότερη Ελληνίδα μοντέλα μακράν φτάνει.

Εισαι πολυ κακομοιρης. Εδω μεσα ρε βλακα ολοι εχουν ζησει καλυτερα, εχουν γαμησει καλυτερα κι εχουν δημιουργησει περισσότερα απο τον πισωγλεντη διαβολο που κατεστρεψε την χωρα. Ασε που τουλαχιστον οι μισοι εδω μεσα (αν οχι ολοι) εχουν παντρευτει μακραν ομορφοτερες απο το τριμπαζο. Δες και τις φωτο ρε στο 'φωτογραφιες απο τις γυναικες μας' αν δεν πιστευεις. Ειμαστε καλυτεροι απο ολους ρε εμεις. Μονο τα post μας να δεις στο Bou,50 σελιδες γραψαμε για ενα μαλακα, θα πρεπε να νιωθεις δεος.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εισαι πολυ κακομοιρης. Εδω μεσα ρε βλακα ολοι εχουν ζησει καλυτερα, εχουν γαμησει καλυτερα κι εχουν δημιουργησει περισσότερα απο τον πισωγλεντη διαβολο που κατεστρεψε την χωρα. Ασε που τουλαχιστον οι μισοι εδω μεσα (αν οχι ολοι) εχουν παντρευτει μακραν ομορφοτερες απο το τριμπαζο. Δες και τις φωτο ρε στο 'φωτογραφιες απο τις γυναικες μας' αν δεν πιστευεις. Ειμαστε καλυτεροι απο ολους ρε εμεις. Μονο τα post μας να δεις στο Bou,50 σελιδες γραψαμε για ενα μαλακα, θα πρεπε να νιωθεις δεος.

:thumbsup:

Aν παρατηρούσαμε τις συμπεριφορές και τις απόψεις των Ελλήνων όπως εκφράζονται σε δημόσια ή ιδιωτικά forums, θα βγάζαμε εύκολα το συμπέρασμα – και ακόμα πιο εύκολα τώρα που οι καιροί είναι πιο δύσκολοι και τα νεύρα τεντωμένα: Οτιδήποτε κι αν γίνει, με οτιδήποτε κι αν ασχοληθεί, για πρώτο του καταφύγιο ο Έλληνας έχει την γκρίνια, το κράξιμο, την αντίδραση και τη χολή. Από την επίθεση ευαισθητοποιημένων τραμπούκων στο νομπελίστα Τζέιμς Γουότσον στην Πάτρα μέχρι τη λοιδορία προς τους Atenistas, κι από την επίθεση ακροδεξιών μέσω Facebook στον Πέτρο Τατσόπουλο για το 1821 μέχρι την επίθεση αριστερών σε όποιον τόλμησε να αμφισβητήσει το δόγμα του Debtocracy, τα παραδείγματα είναι άφθονα και είναι καθημερινά. Πουθενά διάλογος, παντού επιθέσεις. Οτιδήποτε συμβαίνει και γίνεται αντικείμενο κουβέντας προσελκύει χολή και μίσος, όχι απόψεις και γνώμες.

Ταυτιζόμαστε μόνο με τον αρνητισμό, την καταγγελία, την καταστροφολογία και την οργή. Δεν είναι ταξικό το θέμα, ούτε έχει να κάνει με το μορφωτικό επίπεδο: Το ελληνικό μίσος υπάρχει παντού, μεταδίδεται σε όλους σαν ιός και συσσωρεύεται μέσα μας σαν ραδιενέργεια. Και καταλήγουμε κανένας να μη σέβεται τον άλλο σε κανένα επίπεδο (προσωπικό, επαγγελματικό) κι ο κάθε Έλληνας ξεχωριστά – καθώς είναι έτσι μεγαλωμένος από τη μαμά του– να πιστεύει ακράδαντα ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια. Ίσως γι’ αυτό εμείς οι Έλληνες μιλάμε όλοι ταυτόχρονα: Μας είναι εντελώς αδύνατο να ακούσουμε οποιαδήποτε φωνή εκτός από τη δική μας. Είμαστε ένας λαός γεμάτος τρολ. Και η έκφραση του μίσους μας προς αλλήλους δεν είναι μόνο ενεργητική, δεν έρχεται στην επιφάνεια μόνο κάθε φορά που γίνεται κάτι και σπεύδουμε να κράξουμε, να  καταγγείλουμε ή να βρίσουμε -είναι και παθητική.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

"πουτανάκι είναι"...

Γιατί ρε αγορίνα μου κρίνεις από τον εαυτό σου για όλους;
Λοιπόν εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ: Σκάφος και εξοχικό, αν και θα μπορούσα. Απλά μου φάνηκε μαλακία.
Ένα καλό ιδιόκτητο σπίτι έχω 180 τ.μ. και ένα οικογενειακό αυτοκίνητο δίλιτρο, 7ετίας, αγοραίας αξίας 14.500 (μου το είπαν χθες που πλήρωσα την ασφάλεια). Μια χαρά είναι και μου περισσεύουν.

Ρούχα βαριέμαι να αγοράσω και τα παίρνω μόνο όταν ανακαλύψω πως τα προηγούμενα έχουν φθαρεί. Και γκατζετάκια το ίδιο. Τα βαριέμαι.

Ναι έχω να αγοράσω πετρέλαιο για να ζεστάνω το σπίτι μου. Και για το σούπερ μάρκετ έχω. Και να πάω ένα ταξίδι 4 μέρες στην Ευρώπη, μπορώ που και που. Μια χαρά είμαι.

Και να σου πω πως και γι αυτά που έχω ντρέπομαι συχνά, γιατί ξέρω πως πολλοί δεν τα έχουν.
Κι όταν εξετάζω καμιά γιαγιά που παίρνει σύνταξη 450 ευρώ το σκέφτομαι να της ζητήσω την συνήθη επίσκεψη, διότι γι αυτήν θα είναι ποσό που θα αντιστοιχεί σε 3 μέρες και της ζητάω τα μισά, ίσως και τίποτα...  

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
θα με πιασουν ο φιλοσοφικες αναλυσεις τωρα :)
Μ αυτες τις γυναικες μοντελα δε φτανει που πρεπει να σαι νεος ,ομορφος και πλουσιος πρεπει να σαι και ψηλος ρε γαμωτο
Νομιζω οτι μιλαμε για μια αλλη αισθηση..οπως εχει πει και ο μεγας μπουκοφσκι σ ενα βιβλιο του(σημειωσεις ενος πορνογερου) ,ενας φιλος του που χε καταθλιψη ελεγε οτι θαρει πως <<ολη η μελαγχολια θα περνουσε μ ενα μυθικης ομορφιας πλασμα που θα μου στηνει παντα κωλο,θα χει ελαχιστες απαιτησεις και κατα τ αλλα θα ναι ολιγολογη .
Η ζωη εχει δειξει οτι δυστυχως για ν αποκτησεις ολα αυτα τα ωραια το αντιτιμο που θα πληρωσεις συνηθως ειναι πολυ μεγαλο

Συνημμένα

• Kate Upton2.jpg
    Kate Upton2.jpg
    300,9 KB · Εμφανίσεις: 43
  • kate-upton.jpg
    kate-upton.jpg
    84,3 KB · Εμφανίσεις: 15

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και πού θες να καταλήξεις????
δεν κατάλαβα

στο δια ταύτα....
Γιατί ρε αγορίνα μου κρίνεις από τον εαυτό σου για όλους;
Λοιπόν εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ: Σκάφος και εξοχικό, αν και θα μπορούσα. Απλά μου φάνηκε μαλακία.
Ένα καλό ιδιόκτητο σπίτι έχω 180 τ.μ. και ένα οικογενειακό αυτοκίνητο δίλιτρο, 7ετίας, αγοραίας αξίας 14.500 (μου το είπαν χθες που πλήρωσα την ασφάλεια). Μια χαρά είναι και μου περισσεύουν.

Ρούχα βαριέμαι να αγοράσω και τα παίρνω μόνο όταν ανακαλύψω πως τα προηγούμενα έχουν φθαρεί. Και γκατζετάκια το ίδιο. Τα βαριέμαι.

Ναι έχω να αγοράσω πετρέλαιο για να ζεστάνω το σπίτι μου. Και για το σούπερ μάρκετ έχω. Και να πάω ένα ταξίδι 4 μέρες στην Ευρώπη, μπορώ που και που. Μια χαρά είμαι.

Και να σου πω πως και γι αυτά που έχω ντρέπομαι συχνά, γιατί ξέρω πως πολλοί δεν τα έχουν.
Κι όταν εξετάζω καμιά γιαγιά που παίρνει σύνταξη 450 ευρώ το σκέφτομαι να της ζητήσω την συνήθη επίσκεψη, διότι γι αυτήν θα είναι ποσό που θα αντιστοιχεί σε 3 μέρες και της ζητάω τα μισά, ίσως και τίποτα... 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
οι  απληρωτοι  υπαλληλοι  του  και  οι  απληρωτοι  προμηθευτες  μονο  διαταγες  πληρωμης  μπορουν  να  του  βγαλουν!  αραγε  εχει  πληρωσει  εφοριες  ικα  και  λοιπους  φορους?  θα  του  δωσει  λεφτα  κανενα  πασοκοσυντροφι  (λαλιωτης πχ) η  κανενας  διαπλεκομενος  (κοκκαλης  πχ)  να  γλυτωσει  τη  συλληψη,  με  το  φοβο  μην  αρχισει  να  "κελαηδαει"  για  τα  μπουμπουκια  τις  πασοκαρες???  αγαπουλα!  την  κουκουλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom