Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Βάρεσε κανόνι ένας επιχειρηματίας.Προβεβλημένος λόγω του αντικειμένου των δραστηριοτήτων του και λόγω επιλογής του.
Αδιάφορο το κανόνι του, αν δεν ήταν ένα ακόμη ηχηρό κανόνι στην ελληνική οικονομία,αν δεν άφηνε πίσω του θέσεις ανεργίας και φέσια.
Τί παραπάνω αντιπροσώπευε ο Κωστόπουλος εκτός από έναν επιχειρηματία των media;

Σωστός ο λίθινος...
Η διαφορά είναι ότι ο κωστόπουλος είχε δημιουργήσει αρκετές αντιπάθειες και όσο να' ναι, αρκετοί τον είχαν άχτι.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
εν τω μεταξύ η ελληνική κοινωνία βρισκόταν σε υψηλότατο επίπεδο κουλτούρας!!!!!!

και την διέφθειρε ο Κωστόπουλος!!!!

δεν βλέπεις στο μετρό?????όλοι με ένα βιβλίο στο χέρι!!!!!!(για να κάνουν αέρα)....

Αν δεν μπορεεις να δεις οτι την ελληνικη κοινωνια την διεφθειραν οι διαφορεοι κωστοπουλοι,μπομπολες κλπ
τοτε εχεις δικηο .επειδη ειμαι συνομιλικος του Πετραν θυμαμαι οταν σπουδαζα οτι διβαζαμε απο θεατρο ,λογοτεχνια,βιογραφιες ποιηση
και πλακωσαν οι βομβαρδισμοι απο αυτους τους κοπριτες που η πτωση του καθενος ειναι μια νικη και διελυσαν τα παντα.
παψε να υποστηριζεις απλα για την διαφωνια.
και δεν ειδες τιποτα η επανασταση θελει αιμα και το αιμα τρομοκρατια ,θελει τον ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟ της.

Επισκέπτης
+1 και ας μην είμαστε ακριβώς στην ίδια γενιά!  :grin:

Τις προάλλες ήμουν για καφέ και στο διπλανό τραπέζι ήσαν 3 τυπάκια 20-22 και είχαν από ένα λαπιτόπι μπροστά τους.
2 ώρες και δεν αντάλλαξαν κουβέντα μεταξύ τους.
Έλεος..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τις προάλλες ήμουν για καφέ και στο διπλανό τραπέζι ήσαν 3 τυπάκια 20-22 και είχαν από ένα λαπιτόπι μπροστά τους.
Έλεος..

Ε, να μην δουν τα likes για κάποιο σχόλιο επιπέδου "έξυσα το αριστερό μου παπάρι" σε ζωντανό χρόνο;
Αχ, αυτή η έλλειψη κατανόησης για τη νεολαία!
Το τραγικό είναι ότι το διαρκές "δικτύωμα"¨πλέον συναντάται και σε μεγαλύτερες ηλικίες...

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έλεος..
θα γραφαν στο μπουρδελα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
θα γραφαν στο μπουρδελα...

Πλάκα- πλάκα, έχει πετύχει κανείς μας κάποιον να σε σερφάρει στον προθάλαμο ρδέλων ή στούντιο ή στο λόμπυ ξενοδοχείων και μετά να διαπιστώσει ότι ανέβαζε εκείνη τη στιγμή κριτική;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Έλεος..

Κατα τα αλλα ειχαν βγει για καφε και κουβεντουλα.

Επισκέπτης
Πλάκα- πλάκα, έχει πετύχει κανείς μας κάποιον να σε σερφάρει στον προθάλαμο ρδέλων ή στούντιο ή στο λόμπυ ξενοδοχείων και μετά να διαπιστώσει ότι ανέβαζε εκείνη τη στιγμή κριτική;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ έχω δει κάποιον να ποστάρει στο μπου στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου πριν 3 χρόνια..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μολις τελειωσα 4 σουβλακια και 1 παπατες στην υγεια της τσενης της ποτοξιαρας

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Συνημμένα

• omorfos2_494x320.jpg
    omorfos2_494x320.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 20

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Αν δεν μπορεεις να δεις οτι την ελληνικη κοινωνια την διεφθειραν οι διαφορεοι κωστοπουλοι,μπομπολες κλπ
τοτε εχεις δικηο .επειδη ειμαι συνομιλικος του Πετραν θυμαμαι οταν σπουδαζα οτι διβαζαμε απο θεατρο ,λογοτεχνια,βιογραφιες ποιηση
και πλακωσαν οι βομβαρδισμοι απο αυτους τους κοπριτες που η πτωση του καθενος ειναι μια νικη και διελυσαν τα παντα.
παψε να υποστηριζεις απλα για την διαφωνια.
και δεν ειδες τιποτα η επανασταση θελει αιμα και το αιμα τρομοκρατια ,θελει τον ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟ της.
πολυ μισος ρε φιλε για τον κωστοπουλο.
γιατι ετσι? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
πολυ μισος ρε φιλε για τον κωστοπουλο.
γιατι ετσι? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Αν βλεπεις μισος και οχι καταντια της ελληνικης κοινωνιας
εχουμε λαθος οπτικη.
και δεν μιλαω μονο για κωστοπουλο θελεις να σου ανοιξω για μπομπολα για λαμπρακη
μηπως για κυριακου.Αυτοι κατεστρεψαν την νεολαια και διελυσαν τον κοινωνικο ιστο.
και τωρα θα εισπραξει ο καθενας οτι του ανηκει.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αν βλεπεις μισος και οχι καταντια της ελληνικης κοινωνιας
εχουμε λαθος οπτικη.
και δεν μιλαω μονο για κωστοπουλο θελεις να σου ανοιξω για μπομπολα για λαμπρακη
μηπως για κυριακου.Αυτοι κατεστρεψαν την νεολαια και διελυσαν τον κοινωνικο ιστο.
και τωρα θα εισπραξει ο καθενας οτι του ανηκει.

ξέχασες τον εκδότη του ΜΠΛΕΚ

πάντα πάνω στη γραμμή έκοβε την ιστορία,πάνω που θα σκοράριζε ο Ρόι της Ρόβερς....

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ξέχασες τον εκδότη του ΜΠΛΕΚ

πάντα πάνω στη γραμμή έκοβε την ιστορία,πάνω που θα σκοράριζε ο Ρόι της Ρόβερς....

Οπως στρωνεις κοιμασαι.
Αλλα βαριεμαι να ακουω παντου θα πεινασουμε δεν εχουμε δουλεια κλπ.
Και αν βλεπεις το περιβαλλον οτι εχει υγεια χαιρομαι για την οπτικη σου γωνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom