Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
:Sτυπε τοτε θα τυπωνονται τα βιβλια σε φακους επαφης
:Sτυπε τοτε θα τυπωνονται τα βιβλια σε φακους επαφης
Βάρεσε κανόνι ένας επιχειρηματίας.Προβεβλημένος λόγω του αντικειμένου των δραστηριοτήτων του και λόγω επιλογής του.
Αδιάφορο το κανόνι του, αν δεν ήταν ένα ακόμη ηχηρό κανόνι στην ελληνική οικονομία,αν δεν άφηνε πίσω του θέσεις ανεργίας και φέσια.
Τί παραπάνω αντιπροσώπευε ο Κωστόπουλος εκτός από έναν επιχειρηματία των media;
εν τω μεταξύ η ελληνική κοινωνία βρισκόταν σε υψηλότατο επίπεδο κουλτούρας!!!!!!
και την διέφθειρε ο Κωστόπουλος!!!!
δεν βλέπεις στο μετρό?????όλοι με ένα βιβλίο στο χέρι!!!!!!(για να κάνουν αέρα)....
+1 και ας μην είμαστε ακριβώς στην ίδια γενιά!
Τις προάλλες ήμουν για καφέ και στο διπλανό τραπέζι ήσαν 3 τυπάκια 20-22 και είχαν από ένα λαπιτόπι μπροστά τους.
2 ώρες και δεν αντάλλαξαν κουβέντα μεταξύ τους.
Έλεος..
θα γραφαν στο μπουρδελα...Τις προάλλες ήμουν για καφέ και στο διπλανό τραπέζι ήσαν 3 τυπάκια 20-22 και είχαν από ένα λαπιτόπι μπροστά τους.
Έλεος..
θα γραφαν στο μπουρδελα...
Τις προάλλες ήμουν για καφέ και στο διπλανό τραπέζι ήσαν 3 τυπάκια 20-22 και είχαν από ένα λαπιτόπι μπροστά τους.
Έλεος..
Πλάκα- πλάκα, έχει πετύχει κανείς μας κάποιον να σε σερφάρει στον προθάλαμο ρδέλων ή στούντιο ή στο λόμπυ ξενοδοχείων και μετά να διαπιστώσει ότι ανέβαζε εκείνη τη στιγμή κριτική;
Εγώ έχω δει κάποιον να ποστάρει στο μπου στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου πριν 3 χρόνια..
Μάλλον θα υποδεχόταν ct και έγραφε καμια κριτική promotion!
Πιθανοτατα.Μάλλον θα υποδεχόταν ct και έγραφε καμια κριτική promotion!
Εγώ έχω δει κάποιον να ποστάρει στο μπου στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου πριν 3 χρόνια..
πολυ μισος ρε φιλε για τον κωστοπουλο.Αν δεν μπορεεις να δεις οτι την ελληνικη κοινωνια την διεφθειραν οι διαφορεοι κωστοπουλοι,μπομπολες κλπ
τοτε εχεις δικηο .επειδη ειμαι συνομιλικος του Πετραν θυμαμαι οταν σπουδαζα οτι διβαζαμε απο θεατρο ,λογοτεχνια,βιογραφιες ποιηση
και πλακωσαν οι βομβαρδισμοι απο αυτους τους κοπριτες που η πτωση του καθενος ειναι μια νικη και διελυσαν τα παντα.
παψε να υποστηριζεις απλα για την διαφωνια.
και δεν ειδες τιποτα η επανασταση θελει αιμα και το αιμα τρομοκρατια ,θελει τον ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟ της.
πολυ μισος ρε φιλε για τον κωστοπουλο.
γιατι ετσι?
Αν βλεπεις μισος και οχι καταντια της ελληνικης κοινωνιας
εχουμε λαθος οπτικη.
και δεν μιλαω μονο για κωστοπουλο θελεις να σου ανοιξω για μπομπολα για λαμπρακη
μηπως για κυριακου.Αυτοι κατεστρεψαν την νεολαια και διελυσαν τον κοινωνικο ιστο.
και τωρα θα εισπραξει ο καθενας οτι του ανηκει.
Ελπίζω να μιλάς για καλαμάκια.μολις τελειωσα 4 σουβλακια και 1 παπατες στην υγεια της τσενης της ποτοξιαρας
Μα τα χίλια τρελλά ελάφιαξέχασες τον εκδότη του ΜΠΛΕΚ
πάντα πάνω στη γραμμή έκοβε την ιστορία,πάνω που θα σκοράριζε ο Ρόι της Ρόβερς....
ξέχασες τον εκδότη του ΜΠΛΕΚ
πάντα πάνω στη γραμμή έκοβε την ιστορία,πάνω που θα σκοράριζε ο Ρόι της Ρόβερς....