Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν είναι και η επιτομή του στυλ ο Λάκης...

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
φιλε περα απο τις μαλακιες που εγραφε στα περιοδικα του,ταιζε και πολυ κοσμο για χρονια,ας μην το ξεχναμε αυτο.
απλα γκρεμιστηκε ο κοσμος που ειχε δημιουργησει ο ιδιος.
και μην ξεχνας πως πολλα ατομα,(αντρες-γυναικες),τα ειχαν τα περιοδικα του σαν ευαγγελιο για χρονια.

Βεβαίως τα παίρναμε. Όπως βεβαίως θα παίρναμε κι αν ο ΠΚ λεγόταν πχ ΑΒ.
Η διαφορά είναι ότι ο συγκεκριμένος δημιουργήθηκε από το ΠΑΣΟΚ όταν του έδιναν αποκλειστικότητα τα έντυπα του κινήματος, χώρια τα προεκλογικά. Έλεγχος στις τιμές δεν υπήρχε (εποχή Βρέφους), άρα τα πληρώναμε εμείς. Θα μπορούσε να υπήρχε και δεύτερος. Γιατί δεν υπήρχε; Μήπως γι' αυτό και τώρα κατηγορεί το κόμμα. Μήπως έδινε χοντρές μίζες;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας έγραψε ένα κείμενο-απάντηση στην "απολογία" του Πέτρου Κωστόπουλου για το κλείσιμο της IMAKO. 

Το κείμενο έχει ως εξής:

"Διαβάζοντας την επιστολή απάντηση απολογία του κυρίου Πέτρου Κωστόπουλου για το κλείσιμο της ΙΜΑΚΟ  έκανα μερικες σκέψεις ψύχραιμες χωρίς ίχνος χαιρεκακίας , μερικες στιγμες μάλιστα ένοιωσα μια βαθειά θλίψη για τις στενοχώριες τις  έννοιες και τα δυσβάσταχτα βάσανα που περνά κάποιος άνθρωπος που  υπήρξε μέχρι πρότινος ο γκουρού της ανεμελιάς και της ελαφράδας για ένα μεγάλο κομμάτι της νεοελληνικής μας κοινωνίας.

Ωστόσο η έκπληξη ή η αποκορύφωση αν θέλετε της κατάθλιψης που τραγικά διαπερνά όλο το κείμενο έρχεται τη τελευταία στιγμή στο τελευταίο υστερόγραφο:

''ΥΓ.4: Πάτησα σχεδόν τα 60 αλλά επιμένω: Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή. Θα τα ξαναπούμε…"

Δεν λέω , μπορεί και να'ναι ηρωικό να βλέπεις τον καπετάνιο να βουλιάζει με το πλοίο του, μέσα στα τοξικά απόβλητα που ο ίδιος δημιουργούσε όλα αυτά τα χρόνια, φωνασκώντας 'δεν μετανοιώνω', αλλά πείτε μου αν υπάρχει ένας στοιχειωδώς σκεπτόμενος και ευαίσθητος Έλληνας που να μη γνωρίζει έστω και εκ τω υστέρων ότι το εν λόγω απόφθεγμα υπήρξε ένα απο τα βασικά συνθήματα με τα οποία η πασοκική πανούκλα έπεσε πάνω στη παραζαλισμένη μεταπολιτευτική ελληνική κοινωνία τότε στα μέσα της δεκαετίας 80 για να αποπλανήσει και να μυήσει σχεδόν τους πάντες δεξιούς αριστερούς στις ιερές αξίες του σταρχιδισμού, του κωλαρπαξισμού, του τομαρισμού, της απενοχοποίησης του κυνηγιού του κέρδους και της εφήμερης δόξας και να μας βάλει όλους να τρέχουμε κακόγουστοι χωρίς μνήμη λαχανιασμένοι και χαζοχαρούμενοι προς τον όλεθρο. Κρίμα που 60 χρόνια ζωής δεν άφησαν ούτε ένα τόσο δα ίχνος γνώσης μέσα στην ύπαρξη του κυρίου Κωστόπουλου.

Του αφιερώνω ένα τετράστιχο που σε κάποιους θα θυμίσει κάτι:

Η ζωή είναι μεγάλη
κι αν την κάνεις καρναβάλι
Θα'ρθει η ώρα να χτυπήσεις
το ξερό σου (τ'αδειανό σου;) το κεφάλι"

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ...
γενικη ιδεα εχω πιασει...
ο τιτλος αλλιοωση ειναι η πιο μαλακια τιτλος ever....
σεβαστη η γνωμη ολων..
το τι θες κ τι μπορεις το ξερεις απο ΜΟΝΟς ΣΟΥ δεν στο επιβαλει κανεις...
τωρα με μισθο 1,500 αν θες αμαξι των 50 χιλιαδων δεν σου φταει ουτε το νιτρο ουτε το κλικ ουτε η τ.β.../αν βγαζεις 100 κ χρωστας κ 70 παλι δουλεια ειναι...
μπαινει μπροστα το πρεπει...(γιατι χρωσταω)εδω  ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ μονο τα στεγαστικα δανεια αναλογα την τσεπη του καθενα...
γνωστο ζευγαρι κολητος με γυναικα χρωσταν 100 χιλιρικα(τωρα 80!)σε καρτες δανεια ολα απο ταξιδια(δεν ειναι ουτε βλαχοι,αγραμματοι,μικρης ηλικιας κτλ)
κανεις κωστοπουλος δεν φταει...
στο τυπο τωρα..
μου την εσπαγε ΠΟΛΥ  το υφακι του(ειμαι ο γαμαω τα ξερω ολα)
αλλα  Η αληθεια ειναι επι 17 χρονια ειχε μια εταιρεια με 550 εργαζομενους...
δεν ξερω αν πηρε φραγκα απο πασοκ κτλ..
αν καποια εξυπναδα θα ειχε ,απλα νομιζω μαζι κ πριν την κριση νομιζω οτι ανοιχτηκε πολυ κ επαιξε "μπαλα"με αλλους παιχτες αλλης κατηγοριας"(δολ)
αν ξοδεψε ρευστο κ ακινητα ρε μαγκες αυτο ειναι υπερ εδωσε τα παντα για την εταιρεια του,να μην παει απατη...
το ιδιο κανει κ ο καθε μικρομεσαιος απο περιπτερο εως μαγαζι καθε ειδους δεν παρατας την δουλεια που εχτισες ετσι απλα....
μαζι με τους 550 υπαλληλους κ το κρατος ειχε εσοδα,και τα ξεκολλα απο φωτο,γενικα μεγαλη αλυσιδα...(διαφημηση κτλ)
ειναι μαλακια να τα ριχνουμε στον κωστοπουλο για αλλοιωση κοινωνιας...
σαν να λεμε φταει το m.t.v!!!ελεος!!!
αν ειναι "βλαχος"το 80% της αθηνας βλαχοι ειναι...
παιζει πολυ πικρα απο μερικους επειδη ειχε μερικα top μουνια(philipa mathiews)ktl..
αυτο ειναι η πιζα του κακου ο κωστοπουλος ενα ασημαντο παραδειγμα..
υπαρχουν πολλοι η πλειψηφια του λαου(75%)
ΠΟΥ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ Κ ΕΞΠΕΡΜΑΤΩΝΕΙ οταν ο αλλος καταστρεφεται,φαλιριζει,του γαμανε την γυναικα,εχει ατυχημα κτλ....η απολυτη μιζερια και καταντια...να καυλωνεις με μοιρα του αλλου(κ παλι ασχετο με τον κωστοπουλο)
αυτο ενα μερος μας οδηγησε ΕΔΩ  στο σημερα....
ενα μερος κ οι πολιτικοι,κομματα κτλ...
ο λαος ,η οικογενεια του καθενα 1 απο ολα η μεγιστη ευθηνη..
αν βαλουμε κ εξωτερικους παραγοντες(συμφεροντα απο αλλεσ χωρες μιζες κτλ)
αλλα οχι οτι 2 γαμημενα περιοδικα χαλασαν την ελλαδα...
down town pote den phra giati htan mia kopia usa..
το κλικ ηταν καλο περιοδικο κ οσοι ειμαστε ανω των 35+μονο  lifestyle δεν ηταν...το αντιθετο..
αν ειναι μαλακακος ναι,ΕΙΝΑΙ....
αλλα αυτος εχασε 2 σπιτια,φραγκα,ονομα(ποιος θα του δωσει δανειο στα 60)....
οι υπαλληλοι αν δεν ηταν η κριση(να βρισκαν γρηγορα δουλεια)εχασαν μια θεση εργασιας...
(που επι 16 χρονια ηταν +)ο αλλοσ εχασε τα παντα...
το δημοσιο το χει πληρωσει 100% διαβασα...οποτε στο κρατος δεν χρωστα μια....
σε αλλουσ 2 μυρια κ βαλε...
η αληθεια 100% ειναι ουτε σε μας ουτε στον τυπο,μονο σε στενους του συνεργατες αυτοι ξερουν κ οφειλουν να χουν αποψη...
πριν 2,3 χρονια porsche ειχε ο καθε κιτσος....(να μην ξεχνιομαστε)
και τουλαχιστον αυτος δεν την κοπανησε βουλγαρια την εταιρεια εμεινε κ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ..
κλεινοντας η κεντρικη ιδεα ειναι υπαρχουν πολλοι χειροτεροι τυποι που μας φεραν εδω...ο κωστοπουλος στο δασος δεν ειναι ουτε καν θαμονος!!!
-----------------------------------------------------------
θα τα πω με ενα παραδειγμα πολλα χρονια πισω..
χανει φιλος κινητο..
ειχα ενα παλιο ericcson του λεω παρτο οσπου να παρεις το νεο...(τοτε ηθελε μια βδομαδα να παρεισ νουμερο)
κ μου λεει "τι με την παντοφλα θα κυκλοφοραω??"
το 75-80% σκεφτονταν ετσι...
τι?στον ηλεκτρικο ΕΓΩ??
τι?δεν εχω αμαξι,εγω??
τβ 50 ιντση..
κ.τ.λ....
και τελος φταινε τα καργιολια οι γερμανοι κατοχικο δανειο μιζες..κτλ...δεκαδες μυρια..
15,000 (αυτους που μαθαμε τωρα σε 40 χρονια)περναν συνταξεις πεθαμενων...
κ ο ευαγγελισμος 5 κηπουρους κτλ....αυτα δεν μας τα επεβαλε κανεις γερμανος....
ΟΥΦ!..αυτα η χολη σε υπερβολικο βαθμο κουραζει εστω κ στον υπεροπτη,γεροντι κωστοπουλο..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το εν λόγω απόφθεγμα υπήρξε ένα απο τα βασικά συνθήματα με τα οποία η πασοκική πανούκλα έπεσε πάνω στη παραζαλισμένη μεταπολιτευτική ελληνική κοινωνία τότε στα μέσα της δεκαετίας 80 για να αποπλανήσει και να μυήσει σχεδόν τους πάντες δεξιούς αριστερούς στις ιερές αξίες του σταρχιδισμού, του κωλαρπαξισμού, του τομαρισμού, της απενοχοποίησης του κυνηγιού του κέρδους και της εφήμερης δόξας και να μας βάλει όλους να τρέχουμε κακόγουστοι χωρίς μνήμη λαχανιασμένοι και χαζοχαρούμενοι προς τον όλεθρο. Κρίμα που 60 χρόνια ζωής δεν άφησαν ούτε ένα τόσο δα ίχνος γνώσης μέσα στην ύπαρξη του κυρίου Κωστόπουλου.

στην ουσια ειναι κατι σαν "ζωικο ενστικτο" , ολοι οι πιθηκοι απο τοτε που εμφανιστηκαμε στη γη το εχουμε ,
απλα απο την μεταπολιτευση και μετα αυτο το "ζωικο ενστικτο" εγινε προτυπο, ιδανικο και ιερο

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Βεβαίως τα παίρναμε. Όπως βεβαίως θα παίρναμε κι αν ο ΠΚ λεγόταν πχ ΑΒ.
Η διαφορά είναι ότι ο συγκεκριμένος δημιουργήθηκε από το ΠΑΣΟΚ όταν του έδιναν αποκλειστικότητα τα έντυπα του κινήματος, χώρια τα προεκλογικά. Έλεγχος στις τιμές δεν υπήρχε (εποχή Βρέφους), άρα τα πληρώναμε εμείς. Θα μπορούσε να υπήρχε και δεύτερος. Γιατί δεν υπήρχε; Μήπως γι' αυτό και τώρα κατηγορεί το κόμμα. Μήπως έδινε χοντρές μίζες;
είσαι σίγουρος γι αυτό; ή πετάς σκατιές; δεν είχε τυπογραφείο ο ΠΚ, για να τυπώνει φυλλάδια, με το κλικ ξεκίνησε και μετά την ιμακο, ποτέ δεν ειχε δικά του τυπογρφεία πχ κουρής....

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
442
Πόντοι
166
Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας έγραψε ένα κείμενο-απάντηση στην "απολογία" του Πέτρου Κωστόπουλου για το κλείσιμο της IMAKO. 

Η ζωή είναι μεγάλη
κι αν την κάνεις καρναβάλι
Θα'ρθει η ώρα να χτυπήσεις
το ξερό σου (τ'αδειανό σου;) το κεφάλι"

Σεβασμος στο Αγγελακα.  

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ο αγγελακας ειναι ΤΥΠΑς(ασχετο αν μ αρεσουν οι τρυπες)
ειπε δεν θα κανουμε ποτε reunion για τις εταιρειες και την μπαζα κ το τηρησε στο ακεραιο!!!
αστε τον αγγελακα το 30% να ταν ετσι ο ελληνας θα ταν 10 βηματα μπροστα..respect..
-------------
tvra allh  μεγα μαλακια...
ενα περιοδικο εχει πιο πολυ επιροη απο τον πατερα ενος εφηβου που θα του πει 5,10 κουβεντες..
τωρα αν η ελληνικη οικογενεια εγινε μπουρδελο αλλο θεμα..
τοτε φταει και..
η τολμη κ γοητεια
το τηλεραμα
η λαμψη
κτλ...
ο καθενας ξερει το σωστο κ το λαθος....
ολοα θεμα επιλογης..
καποιος εγραψε οτι κοριτσακια παρεσηρε σε παρτουζες κτλ..
π.χ τυχαια χωρις να ισχυει το ονομα...
η σασα μπαστα δηλαδη ο κωστοπουλος την εβγαλε στο κλαρι η το ευκολο κερδος????
η αν οχι στο κλαρι σε γυμνο κτλ...
οτι μαλακια θελει λεει ο καθενας...
στο big brother αγκανασε κανενα να κατσει στην τβ????
οσοι θυμουνται την αναστασια" σειρα με την μυρτω αλικακη..ολη η ελλαδα καθονταν μπας κ δει το μουνι η βυζι της...τοτε 90% χτυπαγε...
π.χ εγω εχω παψει να βλεπω ειδησεις,σειρες στην τβ...κ βρηκα την υγεια μου..
ολα θεμα επιλογης..
ακομα και στα ναρκωτικα π.χ λεμε το καημενο το παιδι(εξαιρουνται ανηλικοι)
κ αυτο θεμα επιλογης ειναι η εστω αδυναμιας...
το οτι καπνιζω 1 πακετο την ημερα επι 15 χρονια ειναι επιλογη μου,μαλακια μου ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ κ οχι του καυμπου του malboro η toy john wooyeine...

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
ο αγγελακας ειναι ΤΥΠΑς(ασχετο αν μ αρεσουν οι τρυπες)
ειπε δεν θα κανουμε ποτε reunion για τις εταιρειες και την μπαζα κ το τηρησε στο ακεραιο!!!
αστε τον αγγελακα το 30% να ταν ετσι ο ελληνας θα ταν 10 βηματα μπροστα..respect..
-------------
tvra allh  μεγα μαλακια...
ενα περιοδικο εχει πιο πολυ επιροη απο τον πατερα ενος εφηβου που θα του πει 5,10 κουβεντες..
τωρα αν η ελληνικη οικογενεια εγινε μπουρδελο αλλο θεμα..
τοτε φταει και..
η τολμη κ γοητεια
το τηλεραμα
η λαμψη
κτλ...
ο καθενας ξερει το σωστο κ το λαθος....
ολοα θεμα επιλογης..
καποιος εγραψε οτι κοριτσακια παρεσηρε σε παρτουζες κτλ..
π.χ τυχαια χωρις να ισχυει το ονομα...
η σασα μπαστα δηλαδη ο κωστοπουλος την εβγαλε στο κλαρι η το ευκολο κερδος????
η αν οχι στο κλαρι σε γυμνο κτλ...
οτι μαλακια θελει λεει ο καθενας...
στο big brother αγκανασε κανενα να κατσει στην τβ????
οσοι θυμουνται την αναστασια" σειρα με την μυρτω αλικακη..ολη η ελλαδα καθονταν μπας κ δει το μουνι η βυζι της...τοτε 90% χτυπαγε...
π.χ εγω εχω παψει να βλεπω ειδησεις,σειρες στην τβ...κ βρηκα την υγεια μου..
ολα θεμα επιλογης..
ακομα και στα ναρκωτικα π.χ λεμε το καημενο το παιδι(εξαιρουνται ανηλικοι)
κ αυτο θεμα επιλογης ειναι η εστω αδυναμιας...
το οτι καπνιζω 1 πακετο την ημερα επι 15 χρονια ειναι επιλογη μου,μαλακια μου ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ κ οχι του καυμπου του malboro η toy john wooyeine...
φιλε μου,ενω τα λες ωραια και σε καποια εχεις δικαιο, χωρις να παραβλεπω το δικαιωμα της ελευθερης επιλογης, πρεπει να συνυπολογισεις οτι στην κοινωνια δεν μπορουν ολοι να εχουν ουτε την κριτικη ικανοτητα τη δικια σου, ουτε το αναλογο επιπεδο ωστε να φιλτραρουν ολα αυτα τα σκουπιδια που μας ποτιζουν τηλεορασεις και ΜΜΕ καθημερινα απτο πρωι μεχρι το βραδυ...
οπως ειπες και συ και ο πρεζακιας επιλογη εχει κανει με το να καταστρεφει τη ζωη του με την πρεζα αλλα δεν ξερεις ποιοι τον επηρεασαν ποιοι τον ωθησαν και ποιο ειναι το επιπεδο του ωστε να κρινει σωστα...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
δεν ειμαι καθολου ποιο εξυπνος απο τον καθενα εδω μεσα...
ουτε εχω 10 διπλωματα(αν κ αυτο ειναι ασχετο)
ο καθενας π.χ ξερει βαθια μεσα του το λαθος απο σωστο...
π.χ μια γκομενα που  ΔΕΝ  μπορεις να την εχεις επειδη θελει π.χ W 4 φορες την βδομαδα,αμαξι,φαι εξω . και εσυ βγαζεις 1 χηνα το μηνα δεν μπορεις δεν φταις εσυ....
οποτε ψαχνεις μια στα μετρα σου...η πουτανες..
αλλα το μυαλο κολλημενο σε αυτην =καταστροφη...
---------
απλα εμαθα με τον καιρο...να μην ακουω μια αποψη απο μια πλευρα..
να μπαινω παντα στην θεση του αλλου(εστω κ για λιγο)
κ παντα να σκεφτομαι αν τελικα εκανα αυτο που επρεπε..
-------------------------------------------------------------
ολα τα αλα δικαιολογιες..
π.χ γαμησες την φιλη του φιλου σου..
δεν εφταιγε ουτε το ποτο,ουτε η τυχη...
δεν σκονταψες κ την "καρφωσες...
γενικα η αληθεια στην ζωη ποναει παρα πολυ...αλλα συναμα ελευθερωνει!!!!
------
π.χ πολλοι βλεπαν αννιτα πανια..
αλλοι ηταν "καμμενοι"
αλλοι να νιωσουν καλυτερα
αλλοι δεν ειχαν κατι καλυτερο να κανουν...
ολοι βριζαν αλλα το 80% εβλεπε!!!
----------------------------

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
φtηνες δικαιολογιες φιλε.αν θελεις δεν ανοιγεις την πορτα σου και δεν σε αγγιζουν τιποτα απο αυτα.
σου ειπε κανενας με το ζορι να παρεις το νιτρο η να βλεπεις τις μαλακιες του αντ1?

Φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου,μιλαμε για προπαγανδα η οποια ξεκινησε απο τα σχολεια
ολα τα καναλια και σταθμους για να αλαξουν την δομη της κοινωνιας μας και το καταφεραν.
μπροσταρης ο περιοδικος τυπος τον οποιο ετρωγες στην μαπα κρεμασμενο σε ολα τα περιπτερα,αλλα ξεχασα εσυ εμενες
σε βουνο και δεν ειχες επαφη με αυτα.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου,μιλαμε για προπαγανδα η οποια ξεκινησε απο τα σχολεια
ολα τα καναλια και σταθμους για να αλαξουν την δομη της κοινωνιας μας και το καταφεραν.
μπροσταρης ο περιοδικος τυπος τον οποιο ετρωγες στην μαπα κρεμασμενο σε ολα τα περιπτερα,αλλα ξεχασα εσυ εμενες
σε βουνο και δεν ειχες επαφη με αυτα.
σαν τα κουμμουνια κανεις τωρα.προπαγανδες και μαλακιες και παπαριες,και ο λαος αθωος μια ζωη.
και τι φταει ρε ο κωστοπουλος που πηγαινε ο καθε μαλακας και χρεωνοτανε μεχρι τον λαιμο στις τραπεζες?
μηπως φταιει ο κωστοπουλος που καθε νυστικος ηθελε να γαμαει μοντελα?
μηπως φταιει ο κωστοπουλος που ο καθε μαλακας εκει που γυρνουσε με πατινι,βρεθηκε με μερσεντες?

οταν περνεις 500-1000-1500 ευρω,θα ζεις συμφωνα με αυτα,δεν θα πιανεσε με εφοπλιστες και εργοστασιαρχες.
και το πρεζονι οταν το πιανουν τα ριχνει στον εμπορο που του πουλησε την πρεζα.
αυτο κανουν και οι μαλακες οι χρεωμενοι τωρα,τα ριχνουν στις τραπεζες.
η τραπεζα δεν φταιει,η τραπεζα κανει την δουλεια τις.ο μαλακας που δεν εχει δει στην ζωη του ποτε λεφτα εφταιγε που πηγαινε και πλακωνοταν στα καταναλωτικα και το επαιζε ομορφος και ωραιος μετα.
μηπως τον εστελνε και αυτον ο κωστοπουλος στην τραπεζα?
και για να κλεινουμε,για μενα ο κωστοπολος εκανε ενα προιον εφημερο,πουλησε οτι πουλησε,και τωρα τελος.εννοειτε οτι και αυτος εξυπηρετησε το συστημα και εξυπηρετηθηκε απο αυτο.
μην ξεχνας πριν λιγα ο χρονια οποιος δεν πηγαινε στην μυκονο ητανε μαλακας και φτωχομπινες.
απλα η μυκονος εγινε οπως ηταν καποτε,πλεον θα ειναι για λιγους,και οχι για ολους,εχει και αλλα μερη η ελλαδα που μπορεις να κανεις και καμπινγκ.
η κριση εκανε πολλα καλα,αλλα εφερε και πολλα κακα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σαν τα κουμμουνια κανεις τωρα.προπαγανδες και μαλακιες και παπαριες,και ο λαος αθωος μια ζωη.
και τι φταει ρε ο κωστοπουλος που πηγαινε ο καθε μαλακας και χρεωνοτανε μεχρι τον λαιμο στις τραπεζες?
μηπως φταιει ο κωστοπουλος που καθε νυστικος ηθελε να γαμαει μοντελα?
μηπως φταιει ο κωστοπουλος που ο καθε μαλακας εκει που γυρνουσε με πατινι,βρεθηκε με μερσεντες?

οταν περνεις 500-1000-1500 ευρω,θα ζεις συμφωνα με αυτα,δεν θα πιανεσε με εφοπλιστες και εργοστασιαρχες.
και το πρεζονι οταν το πιανουν τα ριχνει στον εμπορο που του πουλησε την πρεζα.
αυτο κανουν και οι μαλακες οι χρεωμενοι τωρα,τα ριχνουν στις τραπεζες.
η τραπεζα δεν φταιει,η τραπεζα κανει την δουλεια τις.ο μαλακας που δεν εχει δει στην ζωη του ποτε λεφτα εφταιγε που πηγαινε και πλακωνοταν στα καταναλωτικα και το επαιζε ομορφος και ωραιος μετα.
και για να κλεινουμε,για μενα ο κωστοπολος εκανε ενα προιον εφημερο,πουλησε οτι πουλησε,και τωρα τελος.εννοειτε οτι και αυτος εξυπηρετησε το συστημα και εξυπηρετηθηκε απο αυτο.
μην ξεχνας πριν λιγα ο χρονια οποιος δεν πηγαινε στην μυκονο ητανε μαλακας και φτωχομπινες.
απλα η μυκονος εγινε οπως ηταν καποτε,πλεον θα ειναι για λιγους,και οχι για ολους,εχει και αλλα μερη η ελλαδα που μπορεις να κανεις και καμπινγκ.
η κριση εκανε πολλα καλα,αλλα εφερε και πολλα κακα.
στην αρχη συμφωνω εκτος απο εκει που γραφεις για 1000-1500 ευρω.πολλα ατομα που παιρνουν τοσ και λιγοτερα εχουν γαμησει μοντελα γυναικες.και αυτο ειναι αληθεια οχι ψεματα.στο τελος τα σκατωνεις σε οτια φορα μυκονο.αν δεν ξερεις καποια πραγματα για ενα νησι μην κρινεις και αραδιαζεις ασχετα πραγματα με την αληθεια και την πραγματικοτητα.στην μυκονο μπορει να παει ο οποισδηποτε και ακομα μπορει να την βγαλει ακι φτηνα και να περασει γαματα ειδικα αν εχει καλη παρεα.ισως τωρα λογω κρισης να εχει περιοριστει αυτο αλλα εξακολουθει να υφισταται.και θα επανελθει γιαι η μυκονος ειναι διαχρονικη αξια εφω και 60 χρονια!!!οποτε αυτο που ειπες οτι πλεον η μυκονος θα ειναι για λιγους ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας.δεν ειμαι απο μυκονο αλλα ξερω οσο λιγοι το νησι αυτο.και δεν το λεω αλαζονικα και εγωιστικα να πουλησω μουρη.σιγουρα παντως η ελλαδα εχει αμετρητα μερη οπου μπορεις να κανεςι γαματες ομορφες και οικονομικες διακοπες.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
δεν ειναι κακο ενα βλαχακι απο το Βολο να τα καταφερει στη ζωη.

κακο ειναι οτι το εκανε με τις πλατες (και τα χρηματα) του κομματος (στην περιφημη ανακατανομη του πλουτου)
κακο ειναι οτι χτυπαει τη γυναικα του (λενε)
κακο ειναι οτι εβγαλε κομπλεξ πολλα (ετρωγε πορτες στο wild rose) - λενε-
κακο ειναι οτι εβαλε μεσα κατι εκατομυρια προμηθευτες και επιχειρησεις απειλωντας την βιοσιμοτητα τους
κακο ειναι οτι αφησε απληρωτους εργαζομενους στο δρομο

κακο ειναι επισης οτι εμεσα, το καθε ανωριμο και ηλιθιο παιδακι αισθανοταν οτι ηταν ενα τιποτα αν δεν ακολουθουσε τις επιταγες του ΚΛΙΚ.

κατα τα αλλα, την προφορα του, με το χρονο, την εστρωσε.

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
η μυκονος ειναι το πιο μουφα νησι απο οσα εχω παει.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Παντως περα απο το οτι λεγεται για τον Κωστοπουλο η εταιρια του ηταν ηδη τελειωμενη υποθεση απο τις αρχες της προηγουμενης δεκαετιας...Το παλαιο ποτε κραταιο εμπορικα νιτρο ειχε μεινει πισω σε πωλησεις απο το...Μεταλ Χαμερ ηδη απο το 2003, ο Σταθμος του το Νιτρο εκανε ακροαματικοτητα αντιστοιχη με το σταθμο του Δημου Αθηνων, εμπορικα εγχειρηματα οπως το Μαξιμ αντεξαν με τις κλωτσιες κανα δυο χρονια μεχρι να κλεισουν κτλ κτλ Το εντυπο λαιφσταιλ δεν νικηθηκε απο καποια ξαφνικη αισθητικη αφυπνιση των μαζων αλλα απο το...Ιντερνετ :grin:, με την εξαπλωση του διαδικτυου στα 0Ος ο καθενας μπορουσε να βρει οτι ρουχο,παπουτσι, φαγητο, μουσικη, γνωμη για οτιδηποτε κτλ ηθελε γρηγορα και με ολοενα μικροτερο κοστος και δεν ειχε πλεον την αναγκη κανενος λαιφσταιλ περιοδικου για να του το μαθει η να του το προτεινει, οποτε ο βασικος ρολος που ειχαν αυτα τα εντυπα ωστε να κανουν υψηλες πωλησεις αχρηστευτηκε, και αυτος ειναι ο λογος που αντιστοιχα τις εφημεριδες τις εχει παρει η κατω βολτα...Απο την μεγαλη περιφερεια του κοσμου λοιπον που χαθηκε μετα την ιντερνετικη επανασταση,εμεινε μονο ο σκληρος πυρηνας των οπαδων του και οσοι το αγοραζανε για να παιξουνε καμια μαλακια, μονο που αυτοι δεν φτανουνε για να στηριξουνε εμπορικα μια μιντιακη αυτοκρατορια με τιποτα...Οποτε καποια στιγμη και με την οικονομικη κριση που απο το 2008/09 εκανε τα πραγματα ακομα χειροτερα στον χωρο του τυπου η ΙΜΑΚΟ τα τιναξε τα πεταλα μια και καλη...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
στην αρχη συμφωνω εκτος απο εκει που γραφεις για 1000-1500 ευρω.πολλα ατομα που παιρνουν τοσ και λιγοτερα εχουν γαμησει μοντελα γυναικες.και αυτο ειναι αληθεια οχι ψεματα.στο τελος τα σκατωνεις σε οτια φορα μυκονο.αν δεν ξερεις καποια πραγματα για ενα νησι μην κρινεις και αραδιαζεις ασχετα πραγματα με την αληθεια και την πραγματικοτητα.στην μυκονο μπορει να παει ο οποισδηποτε και ακομα μπορει να την βγαλει ακι φτηνα και να περασει γαματα ειδικα αν εχει καλη παρεα.ισως τωρα λογω κρισης να εχει περιοριστει αυτο αλλα εξακολουθει να υφισταται.και θα επανελθει γιαι η μυκονος ειναι διαχρονικη αξια εφω και 60 χρονια!!!οποτε αυτο που ειπες οτι πλεον η μυκονος θα ειναι για λιγους ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας.δεν ειμαι απο μυκονο αλλα ξερω οσο λιγοι το νησι αυτο.και δεν το λεω αλαζονικα και εγωιστικα να πουλησω μουρη.σιγουρα παντως η ελλαδα εχει αμετρητα μερη οπου μπορεις να κανεςι γαματες ομορφες και οικονομικες διακοπες.
αλλα εννοουσα εγω αλλα καταλαβες εσυ ρε φιλε.
οταν λεω για να γαμησεις μοντελα,δεν εννοω μονο το γαμησι,αλλα εννοω και ολα τα υπολοιπα,ποτα-μπουζουκια-φαγητα,δεν την βγαζεις με 1000-1500ευρω.
οσο για την μυκονο,συμφωνο οτι εχει να μεινεις και σε ενοικιαζομενα και σε φθηνα ξενοδοχεια,αλλα την εποχη των παχιων αγελαδων,σκοτωνοτε ολοι για μια ξαπλωστρα και ενα τραπεζι στην ψαρου,και ολοι εψαχναν να μεινουν σε 5αστερα.ολοι αυτοι δεν ηταν εφοπλιστες,πολλοι απο αυτους ητανε οι σημερινοι χρεωμενοι μαλακες.αυτοι λεω οτι θα εξαφανιστουν,και δεν θα μπορουν να πανε.με την μυκονο σαν νησι δεν εχω κανενα προβλημα να ξερεις,και μου αρεσει,και εχω παει και πολλες φορες.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
τι σχέσει έχει ο Κωστόπουλος με τους υπερχρεωμένους, γιατί έχετε κολλήσει σ΄ αυτό, είπε ποτέ ο ΠΚ πηγαίνετε πάρτε δάνεια για να πάτε διακοπές; δεν νομίζω... από την άλλη οι τράπεζες με τις διαφημίσεις προέτρεπαν τον κόσμο, θυμάστε τα διακοποδάνεια;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι