Νέα

Κωστης Στεφανοπουλος πρωην Προεδρος της Δημοκρατιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
PASOK ρε ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΜΟΥΤΡΟ!!  :2funny: :2funny:

=> 37:27

Δεν είχε ακουστεί για λαμογιές, αλλά μια και είμαστε σε τέτοια χάλια από όλους όσους μας κυβέρνησαν, δε θα στεναχωρηθώ κιόλας.......

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Άντε να παίρνουνε σειρά μερικοί.....

MitsotakisKwnstantinos81116sk-32m8dhveh99std4avq7fgq.jpg

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Καλο παραδεισο.  :hi: 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πουτανιάρης ο μακαρίτης!!!

Στεφανόπουλος: Έκανα για πολλά χρόνια έρωτα επί πληρωμή

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου Νίτσας Λουλέ με την αυτοβιογραφία του Κ. Στεφανόπουλου.

Στην Παλιά Βουλή πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης η παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου Νίτσας Λουλέ "Κωστής Στεφανόπουλος - Ο μοναχικός πρόεδρος", παρουσία τόσο του ίδιου πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Ορισμένες από τις λεπτομέρειες μάλιστα του βιβλίου είναι πράγματι απολαυστικές, ενώ να σημειωθεί ότι ο κ. Στεφανόπουλος είναι ο μοναδικός πολιτικός που αναφέρεται τόσες φορές στην αυτοβιογραφία του και τις περιπέτειές του με το γυναικείο φύλο.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο της δημοσιογράφου κυρίας Νίτσας Λουλέ "Κωστής Στεφανόπουλος- Ο μοναχικός πρόεδρος" είναι η εξής:

"Τότε ήταν που μου αγόρασαν και το πρώτο κοστούμι, με κοντό παντελόνι, φυσικά. Είχε 19 τσέπες μέσα και έξω...

Στους χορούς του σχολείου ή στα πάρτι της γειτονιάς οι φίλοι έπαιρναν τις καλύτερες να χορέψουν και εμένα μου έμειναν οι άσχημες.
Δεν ερωτεύτηκα ποτέ αυτό που λέτε "κατακούτελα".
Δεν είχα τύχη με τις γυναίκες, ούτε ιδιαίτερα ερωτύλος ήμουν.

Ίσως φταίει που για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι νέοι της εποχής.
Ήταν δύσκολο να "βγάλεις" κοπέλα στην επαρχία.
Υπήρχε κίνδυνος να την εκθέσεις.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να "μην ήταν ερωτύλος", όπως ο ίδιος παραδέχεται, αλλά όπως λέει είχε ορισμένες... επιτυχίες.

"Στο Γυμνάσιο ερωτεύτηκα την κόρη του μπακάλη. Της ζήτησα να βγούμε. "Θα σου απαντήσω", μου λέει.
Και εγώ, ο βλαξ, δεν κατάλαβα ότι ήθελε ευσχήμως να καθυστερήσει την απάντηση.
Κι όταν, μετά από δύο μέρες, τη συνάντησα ξανά, της είπα "δεν πειράζει".
Τόσο βλαξ. Ύστερα ακολούθησε μια άλλη κοπέλα που παίζαμε μαζί σκάκι.
Επειδή με απέκρουσε, σταμάτησα να παίζω μαζί της. Ζει. Είναι σήμερα 83 ετών".

Oπως αφηγείται ο κ. Κωστής Στεφανόπουλος είχε ακόμα ένα φλερτ: "Στα 16 μου, για ένα μικρό φεγγάρι, ήμουν πιο τυχερός. Βγήκα μερικές φορές με μια Σοφία, Έπαιρνα το χέρι της και το έβαζα στην τσέπη του παλτού μου και περπατούσαμε. Αυτό ήταν όλο...".

Σε άλλο σημείο ο πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρεται σ΄ένα δείπνο στην οικία του ζεύγους Γιάννας και Θόδωρου Αγγελόπουλου:

"Η κυρία Αγγελοπούλου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες μας κάλεσε για δείπνο στο σπίτι της στο Ψυχικό. Στην είσοδο του σπιτιού είχε ένα μεγάλο πίνακα. "Τι είναι αυτή η αηδία;Δεν μου αρέσει καθόλου..." "Μα είναι Πικάσο κύριε Πρόεδρε...".

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Ήτανε τίμιος, ειλικρινής και ευγενής. Και γι'αυτούς ακριβώς τους λόγους δεν έγινε ποτέ πρωθυπουργός.

Τον εκτιμούσαν τα καριόλια του ΠΑΣΟΚ, γιατί είχε πάει κόντρα στον Μητσοτάκη
που τους γάμησε το σπίτι.

Ευτυχώς, ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει πλέον.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Γι'αυτό σε αγαπάνε όλοι ρε Λάκη. Γιατί ξέρεις πότε να το βουλώνεις.  :jerking:

Κουμμούνια και καριόλια του ΠΑΣΟΚ, με μισούν , είναι δεδομένο.
Απλά στις κατηγορίες αυτές, ελάχιστοι είναι άνδρες να το παραδεχτούν.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Πουτανιάρης ο μακαρίτης!!!

Στεφανόπουλος: Έκανα για πολλά χρόνια έρωτα επί πληρωμή

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου Νίτσας Λουλέ με την αυτοβιογραφία του Κ. Στεφανόπουλου.

Στην Παλιά Βουλή πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης η παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου Νίτσας Λουλέ "Κωστής Στεφανόπουλος - Ο μοναχικός πρόεδρος", παρουσία τόσο του ίδιου πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Ορισμένες από τις λεπτομέρειες μάλιστα του βιβλίου είναι πράγματι απολαυστικές, ενώ να σημειωθεί ότι ο κ. Στεφανόπουλος είναι ο μοναδικός πολιτικός που αναφέρεται τόσες φορές στην αυτοβιογραφία του και τις περιπέτειές του με το γυναικείο φύλο.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο της δημοσιογράφου κυρίας Νίτσας Λουλέ "Κωστής Στεφανόπουλος- Ο μοναχικός πρόεδρος" είναι η εξής:

"Τότε ήταν που μου αγόρασαν και το πρώτο κοστούμι, με κοντό παντελόνι, φυσικά. Είχε 19 τσέπες μέσα και έξω...

Στους χορούς του σχολείου ή στα πάρτι της γειτονιάς οι φίλοι έπαιρναν τις καλύτερες να χορέψουν και εμένα μου έμειναν οι άσχημες.
Δεν ερωτεύτηκα ποτέ αυτό που λέτε "κατακούτελα".
Δεν είχα τύχη με τις γυναίκες, ούτε ιδιαίτερα ερωτύλος ήμουν.

Ίσως φταίει που για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι νέοι της εποχής.
Ήταν δύσκολο να "βγάλεις" κοπέλα στην επαρχία.
Υπήρχε κίνδυνος να την εκθέσεις.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να "μην ήταν ερωτύλος", όπως ο ίδιος παραδέχεται, αλλά όπως λέει είχε ορισμένες... επιτυχίες.

"Στο Γυμνάσιο ερωτεύτηκα την κόρη του μπακάλη. Της ζήτησα να βγούμε. "Θα σου απαντήσω", μου λέει.
Και εγώ, ο βλαξ, δεν κατάλαβα ότι ήθελε ευσχήμως να καθυστερήσει την απάντηση.
Κι όταν, μετά από δύο μέρες, τη συνάντησα ξανά, της είπα "δεν πειράζει".
Τόσο βλαξ. Ύστερα ακολούθησε μια άλλη κοπέλα που παίζαμε μαζί σκάκι.
Επειδή με απέκρουσε, σταμάτησα να παίζω μαζί της. Ζει. Είναι σήμερα 83 ετών".

Oπως αφηγείται ο κ. Κωστής Στεφανόπουλος είχε ακόμα ένα φλερτ: "Στα 16 μου, για ένα μικρό φεγγάρι, ήμουν πιο τυχερός. Βγήκα μερικές φορές με μια Σοφία, Έπαιρνα το χέρι της και το έβαζα στην τσέπη του παλτού μου και περπατούσαμε. Αυτό ήταν όλο...".

Σε άλλο σημείο ο πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρεται σ΄ένα δείπνο στην οικία του ζεύγους Γιάννας και Θόδωρου Αγγελόπουλου:

"Η κυρία Αγγελοπούλου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες μας κάλεσε για δείπνο στο σπίτι της στο Ψυχικό. Στην είσοδο του σπιτιού είχε ένα μεγάλο πίνακα. "Τι είναι αυτή η αηδία;Δεν μου αρέσει καθόλου..." "Μα είναι Πικάσο κύριε Πρόεδρε...".

Από εκεί που μου φαίνονταν άχρωμος και άοσμος, τον συμπάθησα!

Ας του συγχωρεθούν οι αμαρτίες του, αν και πιστεύω λίγες θα είναι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.489
Πόντοι
6.256
Ο στεφανοπουλος δεν εκανε κομμα φευγωντας απο νδ και ετσι δε μπορουσε να κανει κυβερνηση ο μητσοτος και εγινε η οικουμενικη και μετα για να ξεχρεωσει το πασοκ τον εκανε προεδρο, καλα θυμαμαι?
Πουλημενοι ανικανοι ξεφτιλισμενοι νεοδημοκρατες που εδιναν εξουσια στο πασοκ να αλωνιζει και να φτασουμε ως εδω

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αυτό το ότι ο Προεδρος της Δημοκρατιας δεν εχει εξουσια και δυνατοτητα παρέμβασης τ ακουω βερεσε,.Κατ αρχας αμα παραιτηθεί πεφτει αυτομάτως η κυβερνηση.Δε λεμε κάθε τρεις και λιγο να απειλεί με παραιτηση,δε γινεται ετσι η δουλεια,αλιμονο να βρισκοταν η χωρα υπο ασταθεια.Μπορεις όμως να πιεσεις,να ελεγξεις,να διαπραγματευεις,ετσι επιτυγχανον ται τα αποτελέσματα στη πολιτικη.Και για να μιλαμε με παραδείγματα.Εισαι Προεδρος της Δημοκρατιας και διαβαζεις στον Τυπο ότι εν οψει Ολυμπιακών Αγωνων τα λαμογια σε αθλήματα όπως το μπαμπμιμντον!,μπέιζμπολ!,κανοε καγιακ!,μπιτσβολει!,κ.α. ετοιμαζουν φαραωνικες μονιμες εγκαταστασεις που χρησιμοποιηθηκαν εν τελει για λιγες ημερες και μετα σαπιζουν στην εγκαταλειψη.Να ηταν υπερ του αθλητισμου και της ελληνικης νεολαιας να γινουν 100 φορες.Και να εχεις και το παράδειγμα τη; Αυστραλίας μολις 4 χρονια πριν από σενα που σε αναλογες περιπτώσεις εφτιαξε κινητες κατασκευες και μετα το περας των αγωνισμάτων τα ξεστησε τα τσαντηρια με μηδενικο κοστος.Μπορεις λοιπον σαν Προεδρος να καλεσεις τον αρμοδιο υπουργο και να ζητήσεις ενημερωση,εξηγησεις.Το εχουμε δει να συμβαινει.Ποιος θα το κανει,ο περιπτεράς;

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.084
Πόντοι
456
Τότε τι να πούμε για τον αλήτη τον ανδρέα που απαξίωσε το θεσμό του προέδρου για να λεηλατήσει το πασοκ τη χώρα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.489
Πόντοι
6.256
Στο απυροβλητο καθε πολιτικος,
Πρωην πρωθυπουργοι να γυρνανε τα νησια τα καλοκαιρια και προεδροι της δημοκρατιας να στελνουν ηχηρα μηνυματα προς καθε κατευθυνση..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.962
Πόντοι
3.656
η μεγαλη του ξεφτυλα ηταν για να τα λεμε οπως ειναι που σε ενα μυριο υπογραφες αγνοησε το χριστοδουλο που ζητησε το αυτονοητο τοτε ,δημοψηφισμα για τις ταυτοτητες
εγω θα ψηφιζα ναμην αναγραφεται,ετσι κι αλλιως,αλλα φαινεται ποσο νανοι ειναι ακομα κι οι θεωρητικα ευπατριδηδες πολιτικοι της νεας εποχης μετα το 85

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.962
Πόντοι
3.656
Αυτονόητο να έχει λόγο η εκκλησιά σε ένα καθαρά διοικητικό/πολιτικό ζήτημα.

Μνημόνια μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα ρε πούστη μου.
aytonohto ρε βλαξ 1 εκατομυριο υπογραφες να ειναι λογος για δημοψηφισμα
αλλου πχ ελβετια απαιτουνται απο 60-100χιλ
1μυριο επρεπε να γινει δημοψηφισμα

εγω ειμαι υπερ διαχωρισμου κρατους εκκλησιας ,αλλα κι υπερ δημοψηφισματων
υγ μνημονιο θαχετε εσαει..ολες οι αποικιες  εχουν κατι αντιστοιχο ,παντου κ παντα  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.962
Πόντοι
3.656
Σύμφωνα με το Σύνταγμα και 10 μύρια υπογραφές να μάζευε ο μακαριστός εφόσον δε συμφωνούσε η κυβέρνηση δημοψήφισμα δε γινόταν και έπρεπε να τις βάλει στον πάτο του. Ξέρω πως εσείς οι φασίστες δε σκαμπάζετε και πολλά από συντάγματα και τέτοιες αηδίες αλλά τι να κάνουμε, μέχρι να ξανακάνετε καμιά "επανάσταση" έτσι λειτουργεί αυτό το ρημαδοκράτος.
τραβα γλυψε οπου γλυφεις τυπε εως τωρα .αριστερα η δεξια αδιαφορο,κι ας τις συνταγματικες προφασεις
καθε μερα για απειρα κομβικα ζητηματα καταστρατηγειται το Συνταγμα αυτο σε μαρανε
η αληθεια ειναι σε οποια προηγμενα κρατη υπαρχει δημοκρατια,με 100-200χιλ υπογραφες γινεται δημοψηφισμα
εσυ ζησε σαν εωδιμο αποικιακο ειιδος αφου γουσταρεις,το σωστο ομως ειναι το δημοψηφισμα για θεματα ουσιωδη κ ποσο μαλλον αν μιλαμε για 1 μυριο αιτουντες
:hi:
φασιστες κ καραμελες τετοιες τις γραγω στα @@ μου ως αντιλαμβανεσαι οποτε μην ζοριζεσαι... :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.962
Πόντοι
3.656
Σάλτα γαμήσου ρε χρυσαύγουλο, που σε πιάνανε κορόιδο οι γυφτορουμάνες και μας το παίζεις και συνταγματολόγος.
χμμμ....δεν ξερεις τι να πεις εεε..δεν πειραζει  :pipa1:
καλημερα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.962
Πόντοι
3.656
Ξέρω τι να πω: ότι είσαι ένας μαλάκας καραβανάς που θεωρεί ότι η πολιτεία πρέπει να κάνει ότι της λέει ένας τράγος ντυμένος στα μαύρα.
Σάλτα γαμήσου τώρα φασιστόμουτρο.
τσ τσ πολυ σκληρο αγορι προεκυψες  :grin:
η μπαλλα εφτα κερκιδες πιο ερα παντα ε??

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
τιμή μου που σαν φαντάρος βρέθηκα οδηγός του για ένα Πάσχα στη Λήμνο!
εξαιρετέα φιλικός (πέρα από τις τυπικούρες που άρμοζαν στη θέση του) και με τη μόρφωση να περισσεύει και αυτό να φαίνεται σε κάθε του λέξι μέσα στο αυτοκίνητο.
:hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom