Επισκέπτης
Kαλά μην χτυπιέσαι,την άλλη φορά θα ανοίξω.....
Αλλά θα μου τα δώσεις εσύ τα 3e μετά ε!!!!
Δηλαδη σε οποιον του δινεις την εφημεριδα, τον καταχύνεις κιολας απο πανω?Προσφέρουμε στην οικοδόμιση του σοσιαλισμού,μαζί με την πώληση του ριζοσπάστη κάνεις κ κατήχυση.
Αλοίμονο σε αυτόν που θα ανοίξει την πόρτα σε κνίτη...σε έμενα έχουν έρθει κ δεν έχω ανοίξει πάντως,γλίτωσα κ 3e!!!!
Αλλά θα μου τα δώσεις εσύ τα 3e μετά ε!!!!
Με την διαφορά ότι εμείς μιλάμε για τα εγκόσμια κ πράγματα υπαρκτά.Κατι σαν τους Ιεχωβαδες δηλαδη.
Πρωτον. Ο Παπαζολης δεν ειναι αεργος, ειναι φοιτητης.
Δευτερον. Εδω καταφερα εγω στα 40 μου να δω φιλελευθερισμο στην Ελλαδα και μαλιστα απο το ΠΑΣΟΚ, αρα γιατι να μην ελπιζει κι αυτος να δει καποτε κομμουνισμο?
Τρίτον. Γιατι θα πρεπει να σχολιαζω τα λεγομενα του?
Εγώ πάντως μόνο τον διαβάζω(από το ίντερνετ συνήθως,σιγά μην πληρώνω κιόλας για να διαβάζω συνέχεια τα ίδια) κ τον έχω μοιράσει 4-5 φορές στην ζωή μου!!!!
Δεν είμαι καλός κνίτης λένε τα συντρόφια!!!
Τελικά είσαι δυσλεκτικό ή γράφεις γρήγορα;;;1.ενας φοιτητης στην πραξη αεργος διοτι δεν εχει δουλεψει για να εχει μια εμπειρια πως βγαινει το "ψωμι" αλλα και να αποκτησει και μια εμπειρια πως σκεφτονται οι καριεριστες..πως νομιμοποιειται να κρινει κατι που του λεμε οι μπαχαλακηδες απο τα ασυλα?
2. το πασοκ παντα οταν κυβερνουσε λειτουργουσε με αστικη ατζεντα και οταν ηταν αντιπολιτευση ειχε αριστερη ρητορικη...με εξαιρεση το 81-89....
3. ΘΑ ΤΑ σχολιασεις για να του δειξει το παραλογο να πιστευει καποιος στα φαντασματα του παρελθοντος
Με την διαφορά ότι εμείς μιλάμε για τα εγκόσμια κ πράγματα υπαρκτά.
Ρε μανίααα...δεν θα'ναι 600e αν τελικά γίνει η μπίζνα με τον συμπέθερο τον Αμπούλ!!!!λογικο εαν σκεφτει κανεις οτι με 600 ευρω θα γινοσουν τουρκος πολιτης..τοση πιστη στο κομμουνισμο...εχει ή μαλλον οσο σε πληρωνουν ξεχνας τα παντα...
Πάντως υπαρκτά όπως κ να'χει...αυτό δεν μπορείς να το ακυρώσεις σκυλοφασίστα του ΛΑΟΣ!!!υπαρκτα εαν γινουν αλλιως...ιστοριες για αρκουδες..
Τελικά είσαι δυσλεκτικό ή γράφεις γρήγορα;;;
Ρε μαλάκαααα take your time,δεν σε περνάμε από λαϊκό δικαστήριο....
Πάντως υπαρκτά όπως κ να'χει...αυτό δεν μπορείς να το ακυρώσεις σκυλοφασίστα του ΛΑΟΣ!!!
Μαλάκα εσύ μικρός στο χωριό σου μπορεί να χρησιμοποιούσες εφημερίδα,σήμερα όλοι χρησιμοποιούν πλέον χαρτί υγείας.τελικα για πες την γαμας την thea? στα 3 γαμησια ..ψηφος στην αλεκα και ο "ριζος" για να σκουπιζεις το κωλο σου που λεει και λακης..
Ρε μανίααα...δεν θα'ναι 600e αν τελικά γίνει η μπίζνα με τον συμπέθερο τον Αμπούλ!!!!
Και βλάκες,μην μας το δείχνεις συνέχεια....καλα καθε κοινωνια εχει ψυχοπαθης, μην μας το δειχνεις...
Η συγκεκριμένη δεν έχει ιδεολογικά κολλήματα...το χρήμα να πέσει.αντε να σε δω να γαμας την τζουλια και στο μεσοδιαστημα να της δινεις να διαβαζει "ριζο"
Μαλάκα εσύ μικρός στο χωριό σου μπορεί να χρησιμοποιούσες εφημερίδα,σήμερα όλοι χρησιμοποιούν πλέον χαρτί υγείας.
Εσύ τώρα δεν ξέρω αν έχεις συνηθίσει τόσο στην εφημεριδά κ δεν σε βολεύει!!!
Ρε παπάρι στο έγραψα ολοκάθαρα:όλοι οι νέοι έχουμε μάθει στο χαρτί υγείας,η εφημερίδα ήταν της εποχής σου.εγω το χαρτι υγειας το ξερω...εσυ εχεις συνειδητοποιησει οτι εχουμε 2011 και 1980..και δεν ειναι κακο για κουμουνιστη να μην χρησιμοποιει εφημεριδα οταν θελει να σκουπιστει?
Η συγκεκριμένη δεν έχει ιδεολογικά κολλήματα...το χρήμα να πέσει.
Παπαζολη πρεπει να αναλαβει δραση η ΟΠΛΑ...Πάντως υπαρκτά όπως κ να'χει...αυτό δεν μπορείς να το ακυρώσεις σκυλοφασίστα του ΛΑΟΣ!!!