Νέα

Κορυφαία δήλωση Λοβέρδου !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 952
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:.ειδες?τι σου ειπα?οτι θα στον εφερνα εδω να τα πειτε!!εγω ειμαι των πραξεων οχι των λογων μονο... :2funny: :2funny: :2funny:

ρε κωστακη γιατι ο "αδεσμευτος" παπαζολ τρωει 8ωρο στο bou.com? ...υπαρχει ωρα που να μην ειναι μεσα? :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Διαβαζουμε ριζοσπαστη?
Μηπως τον μοιραζουμε κιολας?

αλεξ ο 20χρονος αεργος παπαζολ αντι να διαβασει ζει με το ονειρο και την ελπιδα οτι σε 10,20 30 χρονια θα εχουμε κομμουνισμο...πως το σχολιαζεις? :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αλεξ ο 20χρονος αεργος παπαζολ αντι να διαβασει ζει με το ονειρο και την ελπιδα οτι σε 10,20 30 χρονια θα εχουμε κομμουνισμο...πως το σχολιαζεις? :2funny:
Πρωτον. Ο Παπαζολης δεν ειναι αεργος, ειναι φοιτητης.
Δευτερον. Εδω καταφερα εγω στα 40 μου να δω φιλελευθερισμο στην Ελλαδα και μαλιστα απο το ΠΑΣΟΚ, αρα γιατι να μην ελπιζει κι αυτος να δει καποτε κομμουνισμο?
Τρίτον. Γιατι θα πρεπει να σχολιαζω τα λεγομενα του?

Επισκέπτης
προφανως.

πετρΕ βουτη τη λιγο στο μυαλουδακι :jerking:
Γι'αυτές σου τις απαντήσεις μου αρέσεις συντρόφισσα!!!! :rockon:

Θα τους φάμε τους φασίστες στον δεύτερο γύρο του εμφυλίου κ θα αφήσουμε τους φιλελεύθερους μόνο επειδή ξέρουν από οικομικά!!!! :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Γι'αυτές σου τις απαντήσεις μου αρέσει συντρόφισσα!!!! :rockon:

Θα τους φάμε τους φασίστες στον δεύτερο γύρω του εμφυλίου κ θα αφήσουμε τους φιλελεύθερους μόνο επειδή ξέρουν από οικομικά!!!! :rockon:
αντε να ζεσταινονται οι μηχανες αντε...μισο να παρω ενα πρασινο τσαι παγωμενο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
προφανως.

πετρΕ βουτη τη λιγο στο μυαλουδακι :jerking:
Γιατι τον μοιραζετε τον Ριζοσπαστη? Παρανομο εντυπο που δεν βρισκεται ευκολα ειναι?
Δεν σας ειπαν ακομη απο τον Περισσο οτι εδω και 37 χρονια το ΚΚΕ ειναι νομιμο και ο Ριζοσπαστης κυκλοφορει στα περιπτερα?

Επισκέπτης
Διαβαζουμε ριζοσπαστη?
Μηπως τον μοιραζουμε κιολας?
Εγώ πάντως μόνο τον διαβάζω(από το ίντερνετ συνήθως,σιγά μην πληρώνω κιόλας για να διαβάζω συνέχεια τα ίδια) κ τον έχω μοιράσει 4-5 φορές στην ζωή μου!!!! :sunglasses:

Δεν είμαι καλός κνίτης λένε τα συντρόφια!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Thea

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γι'αυτές σου τις απαντήσεις μου αρέσεις συντρόφισσα!!!! :rockon:

Θα τους φάμε τους φασίστες στον δεύτερο γύρο του εμφυλίου κ θα αφήσουμε τους φιλελεύθερους μόνο επειδή ξέρουν από οικομικά!!!! :rockon:

καλα ασε κ εσυ τις μαλακιες.παντως το χετε κανει στεκι αντιληψακηδων εδω μεσα ε;θα δουμε παντως, κατω απο ποια πετρα θα ψαχνετε τα βασικα να φατε σε λιγο καιρο.ψωμι με προπαγανδα και  μπου.κομ θα χει το μενου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ πάντως μόνο τον διαβάζω(από το ίντερνετ συνήθως,σιγά μην πληρώνω κιόλας για να διαβάζω συνέχεια τα ίδια) κ τον έχω μοιράσει 4-5 φορές στην ζωή μου!!!! :sunglasses:

Δεν είμαι καλός κνίτης λένε τα συντρόφια!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Γιατι σας μετατρεπουν σε εφημεριδοπώλες?

Thea

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι τον μοιραζετε τον Ριζοσπαστη? Παρανομο εντυπο που δεν βρισκεται ευκολα ειναι?
Δεν σας ειπαν ακομη απο τον Περισσο οτι εδω και 37 χρονια το ΚΚΕ ειναι νομιμο και ο Ριζοσπαστης κυκλοφορει στα περιπτερα?

σωπα.θα παω να κανω απεργια τωρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
καλα ασε κ εσυ τις μαλακιες.παντως το χετε κανει στεκι αντιληψακηδων εδω μεσα ε;θα δουμε παντως, κατω απο ποια πετρα θα ψαχνετε τα βασικα να φατε σε λιγο καιρο.ψωμι με προπαγανδα και  μπου.κομ θα χει το μενου.
Πες κι αλλα!!

Επισκέπτης
Γιατι σας μετατρεπουν σε εφημεριδοπώλες?
Προσφέρουμε στην οικοδόμιση του σοσιαλισμού,μαζί με την πώληση του ριζοσπάστη κάνεις κ κατήχυση.
Αλοίμονο σε αυτόν που θα ανοίξει την πόρτα σε κνίτη...σε έμενα έχουν έρθει κ δεν έχω ανοίξει πάντως,γλίτωσα κ 3e!!!! :2funny:

Thea

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Προσφέρουμε στην οικοδόμιση του σοσιαλισμού,μαζί με την πώληση του ριζοσπάστη κάνεις κ κατήχυση.
Αλοίμονο σε αυτόν που θα ανοίξει την πόρτα σε κνίτη...σε έμενα έχουν έρθει κ δεν έχω ανοίξει πάντως,γλίτωσα κ 3e!!!! :2funny:

:headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κατι σαν τους Ιεχωβαδες δηλαδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom