ο 902 τιβι τι λεει για την καταληψη? ...ξεχασα κανουν απεργια...
η εισαι μαλακας η δεν αντιλαμβανεσαι σωστα τον κοσμο γυρω σου.
ο 902 τιβι τι λεει για την καταληψη? ...ξεχασα κανουν απεργια...
.ειδες?τι σου ειπα?οτι θα στον εφερνα εδω να τα πειτε!!εγω ειμαι των πραξεων οχι των λογων μονο...
Διαβαζουμε ριζοσπαστη?φανηκε απ τη λασπη.πως ελεγε στο ριζοσπαστη σημερα,αυτοι απ τα indymedia τα βρισκουν αυτα
φανηκε απ τη λασπη.πως ελεγε στο ριζοσπαστη σημερα,αυτοι απ τα indymedia τα βρισκουν αυτα
Βόσνια απο το Σεραγεβο ειπαμε.εσυ εισαι η τουρκαλα που γαμαει ο παπαζολ? ξερεις πολυ καλα ελληνικα...γιαβριμ..
Διαβαζουμε ριζοσπαστη?
Μηπως τον μοιραζουμε κιολας?
Διαβαζουμε ριζοσπαστη?
Πρωτον. Ο Παπαζολης δεν ειναι αεργος, ειναι φοιτητης.αλεξ ο 20χρονος αεργος παπαζολ αντι να διαβασει ζει με το ονειρο και την ελπιδα οτι σε 10,20 30 χρονια θα εχουμε κομμουνισμο...πως το σχολιαζεις?
Γι'αυτές σου τις απαντήσεις μου αρέσεις συντρόφισσα!!!!προφανως.
πετρΕ βουτη τη λιγο στο μυαλουδακι
αντε να ζεσταινονται οι μηχανες αντε...μισο να παρω ενα πρασινο τσαι παγωμενο.Γι'αυτές σου τις απαντήσεις μου αρέσει συντρόφισσα!!!!
Θα τους φάμε τους φασίστες στον δεύτερο γύρω του εμφυλίου κ θα αφήσουμε τους φιλελεύθερους μόνο επειδή ξέρουν από οικομικά!!!!
Γιατι τον μοιραζετε τον Ριζοσπαστη? Παρανομο εντυπο που δεν βρισκεται ευκολα ειναι?προφανως.
πετρΕ βουτη τη λιγο στο μυαλουδακι
Εγώ πάντως μόνο τον διαβάζω(από το ίντερνετ συνήθως,σιγά μην πληρώνω κιόλας για να διαβάζω συνέχεια τα ίδια) κ τον έχω μοιράσει 4-5 φορές στην ζωή μου!!!!Διαβαζουμε ριζοσπαστη?
Γι'αυτές σου τις απαντήσεις μου αρέσεις συντρόφισσα!!!!
Θα τους φάμε τους φασίστες στον δεύτερο γύρο του εμφυλίου κ θα αφήσουμε τους φιλελεύθερους μόνο επειδή ξέρουν από οικομικά!!!!
Γιατι σας μετατρεπουν σε εφημεριδοπώλες?Εγώ πάντως μόνο τον διαβάζω(από το ίντερνετ συνήθως,σιγά μην πληρώνω κιόλας για να διαβάζω συνέχεια τα ίδια) κ τον έχω μοιράσει 4-5 φορές στην ζωή μου!!!!
Δεν είμαι καλός κνίτης λένε τα συντρόφια!!!
Γιατι τον μοιραζετε τον Ριζοσπαστη? Παρανομο εντυπο που δεν βρισκεται ευκολα ειναι?
Δεν σας ειπαν ακομη απο τον Περισσο οτι εδω και 37 χρονια το ΚΚΕ ειναι νομιμο και ο Ριζοσπαστης κυκλοφορει στα περιπτερα?
Πες κι αλλα!!καλα ασε κ εσυ τις μαλακιες.παντως το χετε κανει στεκι αντιληψακηδων εδω μεσα ε;θα δουμε παντως, κατω απο ποια πετρα θα ψαχνετε τα βασικα να φατε σε λιγο καιρο.ψωμι με προπαγανδα και μπου.κομ θα χει το μενου.
Προσφέρουμε στην οικοδόμιση του σοσιαλισμού,μαζί με την πώληση του ριζοσπάστη κάνεις κ κατήχυση.Γιατι σας μετατρεπουν σε εφημεριδοπώλες?
Πες κι αλλα!!
Προσφέρουμε στην οικοδόμιση του σοσιαλισμού,μαζί με την πώληση του ριζοσπάστη κάνεις κ κατήχυση.
Αλοίμονο σε αυτόν που θα ανοίξει την πόρτα σε κνίτη...σε έμενα έχουν έρθει κ δεν έχω ανοίξει πάντως,γλίτωσα κ 3e!!!!
Κατι σαν τους Ιεχωβαδες δηλαδη.Προσφέρουμε στην οικοδόμιση του σοσιαλισμού,μαζί με την πώληση του ριζοσπάστη κάνεις κ κατήχυση.
Αλοίμονο σε αυτόν που θα ανοίξει την πόρτα σε κνίτη...σε έμενα έχουν έρθει κ δεν έχω ανοίξει πάντως,γλίτωσα κ 3e!!!!