Νέα

Κορυφαία δήλωση Λοβέρδου !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 952
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Kαι τι θα κανει το κρατος ναζια?...επειδη ηταν το πασοκ ανευθυνο τοτε.
τωρα εσυ βλεπεις να κυβερνα την χωρα δηλαδη;το παει καλα το πραγμα;παλευει δυο μηνες με τους ταριφες και ακομα τους σκιαζεται.....ακουω απο τον ιουνη για διαρθρωτικα μετρα και ακομα δεν τα δαμε...

αυτοι παιδι μου δεν θελουν να κυβερνησουν ετσι κι αλλιως....να περασει ο καιρος θελουν να γινουν εκλογες....γκεγκε; :2funny:

περιμενουν τις λυσεις να δοθουν μονες τους....εξ ουρανου μαλλον....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
E ωραία το διορθώνουν τώρα. Ποιο το πρόβλημα δηλαδή? Αυτό δε θέλουμε?

σεβαλιε..σημερα εισαι οπως πρεπει!! αντε γιατι ειχα ανησυχησει οταν πριν 2 μηνες εβγαζε κομμουνιστικα τσιτατα  :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τωρα εσυ βλεπεις να κυβερνα την χωρα δηλαδη;το παει καλα το πραγμα;παλευει δυο μηνες με τους ταριφες και ακομα τους σκιαζεται.....ακουω απο τον ιουνη για διαρθρωτικα μετρα και ακομα δεν τα δαμε...

αυτοι παιδι μου δεν θελουν να κυβερνησουν ετσι κι αλλιως....να περασει ο καιρος θελουν να γινουν εκλογες....γκεγκε; :2funny:

περιμενουν τις λυσεις να δοθουν μονες τους....εξ ουρανου μαλλον....

επειδη φοβουνται ακομα και σημερα να παρουν καποια μετρα σωστα οι πασοκοι δεν σημαινει οτι αυτα ειναι λαθος...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τότε γιατί άλλοι τα κονομάνε και άλλοι πετιούνται στο δρόμο σαν αποπαίδια? Δε πρέπει αν ισχύουν ίδιοι όροι για όλους? Το κομματόσκυλο βύσμα που έτυχε να μπει στο δημόσιο ξέρει να τα φάει καλύτερα? Ισονομία και ισοπολιτεία σε αυτή τη χώρα δε πρέπει αν υπάρξει? Ίσοι όροι εργασίας και συνθηκών ζωής για όλους?
Ή τα χαιδεμένα κομματόσκυλα είναι ανώτερα? Λέμε τώρα....
πηγες ιεροσολυμα και ειδες το φως το αληθινο?πηγες σε τιποτα μοναστηρια τσακρα μαγκρα και βρηκες την σοφια του βουδα?πηγες στην ερημο τακ λακ μακ καν και εκλεισες τις πυλες που ξεχασε ο μεγας αλεξανδρος να κλεισει συμφωνα με τον λιακοπουλο?οτι και γινε τυπε βλεπω μια αλλαγη πανω σου.και φυσικα συμφωνω μαζι σου.και γουσταρω τωρα που ειναι το πασοκ στην κυβερνηση(και ο λαος στη εξουσια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) ειναι αναγκασμενο να τα βαλει με την πλειονοτητα ολων εκεινων που διοριστηκαν κυριως την δεκαετια του 80 και του 90 σε μικροτερο βαθμο απο τον ιδρυτη του.μιλαμε απολαμβανω το θεαμα...οχι τοι δεν διορισε και η νου δου αλλα το πασοκ ειναι ενα μικρο ποσοσστο απλως...το δειχνουν και οι εκλογες των συντροφων συνδικαλιστων...φιντελ δινεις ρεσιταλ σημερα τυπε μου...εγω μαζι σου ειμαι.για τους αλλους δνε ξερω...(η ατκα αμε τον αρτεμη απο το αλαλουμ χαρυ κλυν :grin:).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πηγες ιεροσολυμα και ειδες το φως το αληθινο?πηγες σε τιποτα μοναστηρια τσακρα μαγκρα και βρηκες την σοφια του βουδα?πηγες στην ερημο τακ λακ μακ καν και εκλεισες τις πυλες που ξεχασε ο μεγας αλεξανδρος να κλεισει συμφωνα με τον λιακοπουλο?οτι και γινε τυπε βλεπω μια αλλαγη πανω σου.και φυσικα συμφωνω μαζι σου.και γουσταρω τωρα που ειναι το πασοκ στην κυβερνηση(και ο λαος στη εξουσια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) ειναι αναγκασμενο να τα βαλει με την πλειονοτητα ολων εκεινων που διοριστηκαν κυριως την δεκαετια του 80 και του 90 σε μικροτερο βαθμο απο τον ιδρυτη του.μιλαμε απολαμβανω το θεαμα...οχι τοι δεν διορισε και η νου δου αλλα το πασοκ ειναι ενα μικρο ποσοσστο απλως...το δειχνουν και οι εκλογες των συντροφων συνδικαλιστων...φιντελ δινεις ρεσιταλ σημερα τυπε μου...εγω μαζι σου ειμαι.για τους αλλους δνε ξερω...(η ατκα αμε τον αρτεμη απο το αλαλουμ χαρυ κλυν :grin:).

Aπλά γράφω τα προφανή με κριτήριο τη λογική. Όχι τι βολεύει τον κόλο μου :cheesy:

Επισκέπτης
Ο λοβερδος ειναι αλλος ενας μπουρδολογος ανθελληνας και τιποτα παραπανω

Πατριώτη ,
μην το παίρνεις πολύ σοβαρά.
Δεν έβαλα το θέμα αυτό για να εξυμνήσω το Λοβέρδο συνολικά.
Αλλά για δύο ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΧΘΕΣΙΝΕΣ.
ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ Κ Α Ι   Μ Ο Ν Ο:

"το ένα εκατομμύριο υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα 10 εκατομμύρια πολιτών με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν".

""Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης η ζωή έχει αξία μόνο αν είσαι αριστερός εάν δεν είσαι σε πεθαίνουν σε 10 μέρες."

Διαφωνείς με αυτά;;;
Μην πάμε στο άτομο ,
ας δούμε τις 2 δηλώσεις και μόνο.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πατριώτη ,
μην το παίρνεις πολύ σοβαρά.
Δεν έβαλα το θέμα αυτό για να εξυμνήσω το Λοβέρδο συνολικά.
Αλλά για δύο ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΧΘΕΣΙΝΕΣ.
ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ Κ Α Ι   Μ Ο Ν Ο:

"το ένα εκατομμύριο υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα 10 εκατομμύρια πολιτών με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν".

""Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης η ζωή έχει αξία μόνο αν είσαι αριστερός εάν δεν είσαι σε πεθαίνουν σε 10 μέρες."

Διαφωνείς με αυτά;;;
Μην πάμε στο άτομο ,
ας δούμε τις 2 δηλώσεις και μόνο.

Α. Λοβέρδος: Οι αλλοδαποί διέλυσαν το Ε.Σ.Υ.!..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Α. Λοβέρδος: Οι αλλοδαποί διέλυσαν το Ε.Σ.Υ.!..

κοιτα να δεις που θα γινω θαυμαστης του λοβεροδυ τον οποιο παρα το οτι λεγεται τον θεωρω σοβαρο πολιτικο που κανει πραξεις και δεν μενει στα λογια η τουλαχιστον ετσι πιστευω...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι αλλά αν είναι να μένουμε στα λόγια και τις διαπιστώσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom