Οποτε έχουμε και λέμε
1. Δεν υπάρχει ιδιωτικός τομέας. Πρόκειται για μια απάτη που έστησαν οι CIA και ο Σορός.
2. Αφού δεν υπάρχει ιδιωτικός τομέας, δεν υπάρχουν και απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα
3. Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι τελικά βδέλλες αλλα χρήσιμοι αφού ξοδεύουν μέρος των χρημάτων που τους δίνει ο ιδιωτικός τομέας...ο οποιος όμως δεν υπάρχει...
Έγινε.
εντεχνως χρησιμοποιεις σοφιστειες....και εντεχνως μας αποκρυβεις οτι.....
ιδιωτικος τομεας ειναι ή δεν ειναι οι παρανομα εργαζομενες και αδηλωτες και αφορολογητες καθε ειδους οικιακοι βοηθοι;λεω εγω
αυτοι σαν ανεργοι δηλωνονται αλλα εργαζονται κανονικα και μαυρα.....
ιδιωτικος τομεας ειναι ή δεν ειναι οι εργαζομενοι παρανομα συνταξιουχοι ηδη εργατες του ΙΚΑ σε οικοδομες και συνεργεια εγκαταστασης φυσικου αεριου....;λεω εγω τωρα....μαυρη εργασια και αδηλωτη και εκει....
ιδιωτικος τομεας ειναι η δεν ειναι η μικρομεσαια επιχειρηση που εχω και δουλευουν τα δυο παιδια μου και η ανιψουλα μου αδηλωτα φυσικα στην εφορια;
ιδιωτικος τομεας ειναι ή δεν ειναι ο υδραυλικος που δεν μου κοβει αποδειξη;τα συνεργεια τα μη εξουσιοδοτημενα;οι ηλεκτρολογοι;ολοι μαυρα λεφτα και βοηθοι με μαυρο μεροκαματο αδηλωτοι
ιδιωτικος τομεας και η πορνεια....για να μαστε και οντοπικ....μαυρα λεφτα και εκει....
αρα ιδιωτικος τομεας =δυνητικη εστια μαυρου χρηματος και μαυρης εργασιας στην ελλαδα,αφορολογητης και αδηλωτης....κι αυτο ελλειψει κρατικων μηχανισμων ελεγχου
τουλαχιστον ο ΔΥ φορολογειται κιολας.....χωρις να λεω οτι δεν υπαρχουν λαμογια ΔΥ που παιρνουν μαυρα για να εξηγουμαι....