Νέα

Κορυφαία δήλωση Λοβέρδου !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 952
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγω γουσταρω παντως νταμπλογιουνταμπλογιουτου.

Καταστροφη παραγωγικων δυναμεων.Η σιγουρη λυση.

Αν το έχουν προβλέψει οι σοφοί πατέρες, με το θέλημα της ιστορικής αναγκαιότητας, η ιστορία θα επαναληφθεί..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
λοβερδο κονφετι πηρες για το παρτυ>?

σε περιμενουν ολοι και ρωτανε που ειναι η ψυχη του παρτυ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.908
Πόντοι
366
Η άποψη μου αναφερόταν στους φρίτσιδες.
Δεν πιστεύω να θεωρείς ότι η ελληνική κυβέρνηση κάνει κουμάντο εδώ μέσα;

Μωρέ άμα κάναν κουμάντο οι φρίτσηδες δεν θα ήταν έτσι τα πράγματα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Οποτε έχουμε και λέμε

1. Δεν υπάρχει ιδιωτικός τομέας. Πρόκειται για μια απάτη που έστησαν οι CIA και ο Σορός.

2. Αφού δεν υπάρχει ιδιωτικός τομέας, δεν υπάρχουν και απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα

3. Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι τελικά βδέλλες αλλα χρήσιμοι αφού ξοδεύουν μέρος των χρημάτων που τους δίνει ο ιδιωτικός τομέας...ο οποιος όμως δεν υπάρχει...

Έγινε.
εντεχνως χρησιμοποιεις σοφιστειες....και εντεχνως μας αποκρυβεις οτι.....

ιδιωτικος τομεας ειναι ή δεν ειναι οι παρανομα εργαζομενες και αδηλωτες και αφορολογητες καθε ειδους οικιακοι βοηθοι;λεω εγω
αυτοι σαν ανεργοι δηλωνονται αλλα εργαζονται κανονικα και μαυρα.....
ιδιωτικος τομεας ειναι ή δεν ειναι οι εργαζομενοι παρανομα συνταξιουχοι ηδη εργατες του ΙΚΑ σε οικοδομες και συνεργεια εγκαταστασης φυσικου αεριου....;λεω εγω τωρα....μαυρη εργασια και αδηλωτη και εκει....
ιδιωτικος τομεας ειναι η δεν ειναι η μικρομεσαια επιχειρηση που εχω και δουλευουν τα δυο παιδια μου και η ανιψουλα μου αδηλωτα φυσικα στην εφορια;
ιδιωτικος τομεας ειναι ή δεν ειναι ο υδραυλικος που δεν μου κοβει αποδειξη;τα συνεργεια τα μη εξουσιοδοτημενα;οι ηλεκτρολογοι;ολοι μαυρα λεφτα και βοηθοι με μαυρο μεροκαματο αδηλωτοι
ιδιωτικος τομεας και η πορνεια....για να μαστε και οντοπικ....μαυρα λεφτα και εκει....

αρα ιδιωτικος τομεας =δυνητικη εστια μαυρου χρηματος και μαυρης εργασιας στην ελλαδα,αφορολογητης και αδηλωτης....κι αυτο ελλειψει κρατικων μηχανισμων ελεγχου
τουλαχιστον ο ΔΥ φορολογειται κιολας.....χωρις να λεω οτι δεν υπαρχουν λαμογια ΔΥ που παιρνουν μαυρα για να εξηγουμαι....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.908
Πόντοι
366
Εγω γουσταρω παντως νταμπλογιουνταμπλογιουτου.

Καταστροφη παραγωγικων δυναμεων.Η σιγουρη λυση.

Εεεε, δεν ξέρω.

Υποτίθεται ότι ο πόλεμος στο Ιράν, στο Αφγανιστάν, ο πόλεμος εναντίον της τρομοκρατίας έγιναν για να "κινηθεί" η Αμερικάνικη οικονομία. Είδαμε πόσο κινήθηκε.

Το αυτό ακούγεται και για την Λιβύη. Ας πούμε ότι Αγγλογάλλοι εξάντλησαν τα πυρομαχικά τους. Πολύ που επηρρεάσθηκε το ΑΕΠ τους....

Πάντως αναμένομεν το νταμπλογιουνταμπλογιουθρή. Αφού το λέει ο Πέρσυ και ο Ιππότης, δεν μπορεί. Θα γίνει.

Επισκέπτης
Εεεε, δεν ξέρω.

Υποτίθεται ότι ο πόλεμος στο Ιράν, στο Αφγανιστάν, ο πόλεμος εναντίον της τρομοκρατίας έγιναν για να "κινηθεί" η Αμερικάνικη οικονομία. Είδαμε πόσο κινήθηκε.

Το αυτό ακούγεται και για την Λιβύη. Ας πούμε ότι Αγγλογάλλοι εξάντλησαν τα πυρομαχικά τους. Πολύ που επηρρεάσθηκε το ΑΕΠ τους....

Πάντως αναμένομεν το νταμπλογιουνταμπλογιουθρή. Αφού το λέει ο Πέρσυ και ο Ιππότης, δεν μπορεί. Θα γίνει.
Σαν πλανο,σαν ιδεα.

Και τι να γκρεμιστει ομως στο Αφγανισταν για να ξαναχτιστει μετα,τα γαλαρια των παστουν?

Eνω αν επιστρατευτουν οι ΔΥ και σταλουν ξυπολητοι στον Εβρο πχ κατι γινεται.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δέν θέλω νά αντιπαρατεθώ καί δέν σχολιάζω....

τον τελευταίο χρόνο ξέρω 2 περιπτώσεις που προσλήφθηκαν (ρουσφετοειδώς εννοείται) με σύμβαση ορισμένου χρόνου σε δημόσιες υπηρεσίες :jerking:
αυτές τις περιπτώσεις έτυχε να γνωρίζω εγώ, φαντάσου πόσες ανάλογες θα υπάρχουν :jerking:

μιλάμε ότι πέφτει τρελό δούλεμα...

έχει ήδη αρχίσει η στρατολόγηση, τίποτα δεν πρόκειται ν'αλλάξει αν δεν σπάσει ο δικομματισμός, οι άνθρωποι δεν έχουν τον Θεό τους...

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

ιδιωτικος τομεας ειναι ή δεν ειναι οι παρανομα εργαζομενες και αδηλωτες και αφορολογητες καθε ειδους οικιακοι βοηθοι;λεω εγω
ιδιωτικος τομεας ειναι ή δεν ειναι οι εργαζομενοι παρανομα συνταξιουχοι ηδη εργατες του ΙΚΑ σε οικοδομες και συνεργεια εγκαταστασης φυσικου αεριου....;λεω εγω τωρα....μαυρη εργασια και αδηλωτη και εκει....
ιδιωτικος τομεας ειναι η δεν ειναι η μικρομεσαια επιχειρηση που εχω και δουλευουν τα δυο παιδια μου και η ανιψουλα μου αδηλωτα φυσικα στην εφορια;
ιδιωτικος τομεας ειναι ή δεν ειναι ο υδραυλικος που δεν μου κοβει αποδειξη;τα συνεργεια τα μη εξουσιοδοτημενα;οι ηλεκτρολογοι;ολοι μαυρα λεφτα και βοηθοι με μαυρο μεροκαματο αδηλωτοι
ιδιωτικος τομεας και η πορνεια....για να μαστε και οντοπικ....μαυρα λεφτα και εκει....

αρα ιδιωτικος τομεας =δυνητικη εστια μαυρου χρηματος και μαυρης εργασιας στην ελλαδα,αφορολογητης και αδηλωτης....κι αυτο ελλειψει κρατικων μηχανισμων ελεγχου
τουλαχιστον ο ΔΥ φορολογειται κιολας.....χωρις να λεω οτι δεν υπαρχουν λαμογια ΔΥ που παιρνουν μαυρα για να εξηγουμαι....

Εντέχνως δεν αναφέρεις, δε θα ήθελα να πιστέψω λόγω αγνοιας, τους εργαζομενους σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Τους μισθωτούς που πληρώνουν φόρους για να πληρώνονται οι άχρηστοι.

Η ανεργία που αναφέρει κάποιος από εδώ μέσα - τι ποσοστό δημοσιων υπαλληλων εμπεριέχει?

Τέλος, αναφέρεις πολύ όμορφα σαν εξαίρεση τον κανόνα - το μαύρο χρήμα στο δημόσιο - τη διαφθορά, τα "δωράκια". Δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση να ψάξω να βρω στα διαφορα sites το ποσο που εκτιμάται ότι πληρώνουν οι έλληνες για να πείσουν τους αλήτες να κάνουν τη δουλειά τους

Μακάρι να ήρθε η ώρα να δούμε απολύσεις από το δημόσιο, να λιγοστέψουν οι άχρηστοι. Ίσως τελικά να μην είναι τόσο μακριά η στιγμή αυτή

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μια παραπομπή στο σχετικό λίνκ δεν θα έλυνε τη σύγχυση;

ο συνάδελφος ανέφερε ότι το είχε διαβάσει στην εφημερίδα, πού να το βρει το λινκ?

καλό να υπάρχει καχυποψία, δε λέω, αλλά ελέω πορνόπαππου διαπιστώνω ότι η παραπομπή σε πηγές σας έχει γίνει ψύχωση...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εντέχνως δεν αναφέρεις, δε θα ήθελα να πιστέψω λόγω αγνοιας, τους εργαζομενους σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Τους μισθωτούς που πληρώνουν φόρους για να πληρώνονται οι άχρηστοι.
δλδ ποσο φορο να πληρωνει ο εργαζομενος στο Χ μεγαλοπολυεθνικοσουπερμαρκετ που παιρνει εξακοσια ευρω μισθο;μιλαμε τρομερο ποσο......σιγουρα αυτος ταιζει το δημοσιο τομεα..... :jerking: :jerking:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.908
Πόντοι
366
Δέν θέλω νά αντιπαρατεθώ καί δέν σχολιάζω....

Α καλά.

Κάπου είδα άκουσα.

Σαν τα 600 δισ. που είναι στην Ελβετία.

Άρχισε από εδώ:

αν θες να συζητήσουμε με πραγματικά νούμερα και όχι ότι κατεβάζει η κούτρα του καθενός.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Κατασκευάζοντας κάτι hoover dam, όχι δημιουργώντας κεπ στην κάτω αλμπουκέρκυ...
αντε και το ΚΕΠ κανει και κατι
οι 1200+ εργαζομενοι στην γγΑθλητισμου σε τι ακριβως αποσκοπουν;
στο να εχουν 1200 ατομα μια καλη αγοραστικη δυναμη;
δεν θα ηταν προτιμοτερο τα λεφτα που δινονται σε μισθοδοσιες αργοσχολων να δινονται για πραγματικες επενδυσεις;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

λες "ιδιωτικος τομεας ειναι ή δεν ειναι ο υδραυλικος που δεν μου κοβει αποδειξη;τα συνεργεια τα μη εξουσιοδοτημενα;οι ηλεκτρολογοι;ολοι μαυρα λεφτα και βοηθοι με μαυρο μεροκαματο αδηλωτοι"....ο υδραυλικος δεν ειναι ιδιωτικος τομεας γιατι απλουστατα δεν εχει αφεντικο...ειναι αυτοαπασχολυμενος

Γενικα...προσπαθεις να βαλεις σε ενα καλαθι κλαδους με διαφορετικα χαρακτηριστικα και να τους προσδωσεις την ταμπελα ιδιωτικο τομεας για να βγαλεις λαδι τους ΔΥ...

ΛΟΙΠΟΝ εγω προτεινω να ξεκινησουμε την κουβεντα αναποδα ...η ελλαδα εχει πρωτογενες ελλειμα? ναι ή ου?...απαντησε σε αυτο για να εχει μια βαση η κουβεντα και συνεχιζουμε

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δλδ ποσο φορο να πληρωνει ο εργαζομενος στο Χ μεγαλοπολυεθνικοσουπερμαρκετ που παιρνει εξακοσια ευρω μισθο;μιλαμε τρομερο ποσο......σιγουρα αυτος ταιζει το δημοσιο τομεα..... :jerking: :jerking:
αρα ευτυχως που υπαρχουν οι ΔΥ
τι θα καναμε χωρις αυτους;
αγοραζουν κιολας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
λες "ιδιωτικος τομεας ειναι ή δεν ειναι ο υδραυλικος που δεν μου κοβει αποδειξη;τα συνεργεια τα μη εξουσιοδοτημενα;οι ηλεκτρολογοι;ολοι μαυρα λεφτα και βοηθοι με μαυρο μεροκαματο αδηλωτοι"....ο υδραυλικος δεν ειναι ιδιωτικος τομεας γιατι απλουστατα δεν εχει αφεντικο...ειναι αυτοαπασχολυμενος

Γενικα...προσπαθεις να βαλεις σε ενα καλαθι κλαδους με διαφορετικα χαρακτηριστικα και να τους προσδωσεις την ταμπελα ιδιωτικο τομεας για να βγαλεις λαδι τους ΔΥ...

ΛΟΙΠΟΝ εγω προτεινω να ξεκινησουμε την κουβεντα αναποδα ...η ελλαδα εχει πρωτογενες ελλειμα? ναι ή ου?...απαντησε σε αυτο για να εχει μια βαση η κουβεντα και συνεχιζουμε
εχει...και δεν προκειται ποτε να αποκτησει πλεονασμα....γιατι;
γιατι πρωτον δεν παραγεις πλεον τιποτα.....δεν πουλας τιποτα....δεν σ αγοραζει κανενας...και δευτερον διοτι δεν ξεκολλας απο την πολυτελη σου ζωη....δεν γινεσαι αφγανισταν με δυο λογια.....θες αιφον και λαπτοπ να μπαινεις στο μπου

δεν θες ελλειμα;γινε αλβανια του χοτζα....απαγορευσε ολες τις εισαγωγες....ζησε με οτι παραγεις...κανε ανταλλαγη προιοντων....αποκοψου απο τον κοσμο....κοψε νομισμα πληθωριστικο.....βγες απο το ευρω.....αυτα μας προτεινεις;....

εχετε εγκλωβιστει στο παραμυθι που σας πουλαν....ειμαστε σαν μια οικογενεια....ο ενας γονεας(αληθινος παραγωγικος ιδιωτικος τομεας-βιομηχανια-βιοτεχνια) πεθανε (τον πεθαναν οι φιλοι του λομβερδου δλδ)και αντι να ψαχνουμε πως θα τον αναστησουμε κοιταμε να πεθανουμε ΚΑΙ τον αλλον για να ζησουμε εμεις τα παιδια με την συνταξη του και με λιγοτερα λεφτα αφου θα εκλειψει ενα ακομη στομα,......

αυτο μας λεει ο λοβερδος....ενα εκατομμυριο ταλαιπωρει δεκα...δεν λεει ομως ποσοι απο τα δεκα εκατομμυρια ειναι λαμογια,μαυραγοριτες,φοροφυγαδες,κλεφτες,αφεντικα που δεν ασφαλιζουν τον εργαζομενο κλπ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom