Νέα

Κορυφαία δήλωση Λοβέρδου !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 952
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν είχες οργανώσει λοιπόν όλη την παραγωγή θα είχες τις βάσεις για ένα αξιόλογο δημόσιο πράγμα χρήσιμο μιας κ οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρέαν σε όλους.

Δυσκολεύομαι να φανταστώ με ποιό τρόπο είνα χρήσιμο
το ότι χρειάζεσαι 50 χαρτια και υπογραφές
για να ανοίξεις ένα κωλομάγαζο
μόνο και μόνο για να διατηρούνται "θέσεις εργασίας"
για χιλιάδες ΔΥ.
Ενώ σε άλλες χώρες γίνεται τσακ-μπαμ.

Επισκέπτης
Δυσκολεύομαι να φανταστώ με ποιό τρόπο είνα χρήσιμο
το ότι χρειάζεσαι 50 χαρτια και υπογραφές
για να ανοίξεις ένα κωλομάγαζο
μόνο και μόνο για να διατηρούνται "θέσεις εργασίας"
για χιλιάδες ΔΥ.
Γραφειοκράτες χρειάζονται λιγότεροι πράγματι,αντίθετα χρειάζονται περισσότεροι γιατροί,νοσηλευτές,εκπαιδευτικοί,αστυνομικοί κ άλλα πολλά.

Κάνε τις αναγωγές σου.....

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μα έγινε ρε μαλάκα όλο αυτό το κακό, τι να κάνουμε τώρα. Το θέμα είναι ότι η κοινωνία θες λόγω επικείμενης πτώχευσης... είναι πολύ πιο ώριμη για ριζικές μεταρρυθμίσεις απ' ότι το '96.

Δε βαριέσαι.. κάλλιο αργά παρά ποτέ. ;)

(ΥΓ) Υπάρχει ένα αγκάθι όμως που λέγεται πανεπιστήμια που εκεί θέλει άτομο με τσίγκινα αρχίδια - δεν ξέρω ποιος θα είναι αυτός.... :rolleyes:

Επισκέπτης
α)Λάθος 1: το δημόσιο δεν είναι δωρεάν. Το πληρώνουν οι φορολογούμενοι.

β)Λάθος 2: ο μονος βλάκας σήμερα είναι αυτός που συνεχίζει να στηρίζει τους τεμπέληδες του δημοσιου και τους αλήτες συνδικαλιστές. Ο λοβέρδος είπε αλήθειες και έχει στο πλευρό του όλους εκείνους που εργάζονται για να ζούνε οι τεμπέληδες (βλέπε λάθος 1)
α)Πληρώνει ο μέσος φορολογούμενος 1-2 χιλιάδες e κ ο επιχειρηματίας μερικά δις,απολαμβάνοντας όλοι τις ίδες υπηρεσίες,όχι δεν είναι δωρεάν,τζάμπα είναι.

β)Τεμπέληδες να πας να πεις τον αστυνομό που περιπολεί κ τρώει σφαίρες για 700e κ τον γιατρό ή νοσηλευτή που χτυπάει 12 ώρες στις εφημερίες απλήρωτος κ αρκετούς ακόμα δ.υ. μετά αν δεν σου μαυρίσουν το μάτι έλα να τα ξανα πούμε.....
Μάγκες όταν λέμε δ.υ. δεν εννούμε μόνο αυτόν που τα ξύνει στην νομαρχία κ υπογράφει χαρτιά 4 ώρες την ημέρα.
Με σωστή δουλειά στην δημόσια εκπαίδευση ούτε φροντιστήρια δεν θα χρειάζονταν...

Επισκέπτης
(ΥΓ) Υπάρχει ένα αγκάθι όμως που λέγεται πανεπιστήμια που εκεί θέλει άτομο με τσίγκινα αρχίδια - δεν ξέρω ποιος θα είναι αυτός.... :rolleyes:

Να βάλουμε λες κανένα θεματάκι και για τα καθίκια των Πανεπιστημίων ;;;;;;;
Οι πολιτικοί , οι δήμαρχοι και οι συνδικαλιστές
είναι παρθένες μπροστά στα καθίκια των πανεπιστημίων ...

Επισκέπτης
α)Πληρώνει ο μέσος φορολογούμενος 1-2 χιλιάδες e κ ο επιχειρηματίας μερικά δις

Ο επιχειρηματίας που πληρώνει δις εφορία
υπάρχει μόνο στη φαντασία σου στην Ελλάδα.
Επειδή έχει κανάλι , ραδιόφωνα και εφημερίδες,
δεν πληρώνει μία.
Και χτίζει βίλλες και σε δημόσιες παραλίες.
Και όταν τον δικάζουν γραφει το δικαστήριο στα @@ του.
Και αν τον καταδικάσουν με ποινή μη εξαγοράσιμη,
τότε η βουλή με 260+ ψήφους,
ανεβάζει το όριο των εξαγοράσιμων ποινών από τα 3 χρόνια στα 5 για λίγους μήνες,
οπότε δίνει κάτι ψίχουλα και πάλι στα @@ του τους γράφει
και του μένει η βίλλα στη δημόσια παραλία.

Σαφές ;;;;;

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
α)Πληρώνει ο μέσος φορολογούμενος 1-2 χιλιάδες e κ ο επιχειρηματίας μερικά δις,απολαμβάνοντας όλοι τις ίδες υπηρεσίες,όχι δεν είναι δωρεάν,τζάμπα είναι.

β)Τεμπέληδες να πας να πεις τον αστυνομό που περιπολεί κ τρώει σφαίρες για 700e κ τον γιατρό ή νοσηλευτή που χτυπάει 12 ώρες στις εφημερίες απλήρωτος κ αρκετούς ακόμα δ.υ. μετά αν δεν σου μαυρίσουν το μάτι έλα να τα ξανα πούμε.....
Μάγκες όταν λέμε δ.υ. δεν εννούμε μόνο αυτόν που τα ξύνει στην νομαρχία κ υπογράφει χαρτιά 4 ώρες την ημέρα.
Με σωστή δουλειά στην δημόσια εκπαίδευση ούτε φροντιστήρια δεν θα χρειάζονταν...

Ένα δάκρυ κύλησε από τα ματια μου από την παράγραφο B.

Και μετά θυμήθηκα τις πολεοδομίες, τις εφορίες, τα υπουργεία, τους δήμους, τα "πανεπιστήμια". Και όλα εκείνα τα ευαγή ιδρύματα, γεμάτα άχρηστους τεμπέληδες που πληρώνονται από το δικό μου κόπο.

Κάπου εδώ πρέπει να τελειώσει η φαρσοκωμωδία. Απολύσεις των τεμπέληδων τώρα

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16

α) μην μπλέκεις την πούτσα με τη βούρτσα - είναι κλασσικός τρόπος συζήτησης της αριστεράς όμως, οπότε πάσο. :rockon: :2funny:

β) ρε παπάρα... έχεις δει δημόσιο στη Βόρεια Αγγλία πχ (γιατί εγώ έχω δει ;)). Καταλαβαίνεις ότι η Ελλάδα... δεν της αξίζει να είναι μέλος της Ευρώπης... το δέχεσαι αυτό;

Έχεις δει δημαρχείο στην Ευρώπη πως εξυπηρετεί τον κόσμο... τις γνώσεις που έχουν οι υπάλληλοι σε θέματα πληροφορικής; E; ;) :rolleyes:

Επισκέπτης
Άλλη μια λογοτεχνική μαλακία που σου έχουν φυτέψει στο κεφάλι.
Κοίτα επίσημα υπήρξατε τόσο μαλάκες που πέσατε μόνοι σας.....το ξέρω μην σε νοιάζει.
Ωστόσο κ χωρίς το Κυπριακό αμφιβάλλω αν θα είχε πολύ ζωή η χούντα.....

Επισκέπτης
Ένα δάκρυ κύλησε από τα ματια μου από την παράγραφο B.

Και μετά θυμήθηκα τις πολεοδομίες, τις εφορίες, τα υπουργεία, τους δήμους, τα "πανεπιστήμια". Και όλα εκείνα τα ευαγή ιδρύματα, γεμάτα άχρηστους τεμπέληδες που πληρώνονται από το δικό μου κόπο.

Κάπου εδώ πρέπει να τελειώσει η φαρσοκωμωδία. Απολύσεις των τεμπέληδων τώρα
Δεν με λες θα πας εσύ να διδάξεις στα πανεπιστήμια;;;τί αλήθεια,ρητορική;;;
α) μην μπλέκεις την πούτσα με τη βούρτσα - είναι κλασσικός τρόπος συζήτησης της αριστεράς όμως, οπότε πάσο. :rockon: :2funny:

β) ρε παπάρα... έχεις δει δημόσιο στη Βόρεια Αγγλία πχ (γιατί εγώ έχω δει ;)). Καταλαβαίνεις ότι η Ελλάδα... δεν της αξίζει να είναι μέλος της Ευρώπης... το δέχεσαι αυτό;

Έχεις δει δημαρχείο στην Ευρώπη πως εξυπηρετεί τον κόσμο... τις γνώσεις που έχουν οι υπάλληλοι σε θέματα πληροφορικής; E; ;) :rolleyes:
α)Γιατί;;; ψέμματα είναι ότι αυτοί που έχουν περισσότερα τσοντάρουν περισσότερα(όταν κ όσο δεν διαφεύγουν από την υποχρεωσή τους αυτή);;;

β)Έχω δει δημόσιο νοσοκομείο Γαλλία,δημόσιο όμως...οπότε για να το κατάφεραν οι Γάλλοι κ γενικά όλοι οι ευρωπαίοι...εεε κάπως γίνεται,δεν είναι η ιδέα λάθος,δε νομίζεις;;;

Επισκέπτης
Ωστόσο κ χωρίς το Κυπριακό αμφιβάλω αν θα είχε πολύ ζωή η χούντα.....

Βασικά ο Παπαδόπουλος ήθελε να ψαχτεί μόνος του
να βγάλει πετρέλαια. Και απέρριψε προτάσεις των 7 αδελφών ...
και ξαφνικά έσκασε το πολυτεχνείο ...

Το κυπριακό ... η επέμβαση των τούρκων ήταν σύμφωνη με τη συνθηκη Ζυρίχης-Λονδίνου.
Υπογεγραμμένη από Μακάριο+Φρύδια ...

χέστα κι άστα ...

Επισκέπτης
α)Γιατί;;; ψέμματα είναι ότι αυτοί που έχουν περισσότερα τσοντάρουν περισσότερα(όταν κ όσο δεν διαφεύγουν από την υποχρεωσή τους αυτή);;;

Ψέμματα ;;;
Όχι.
Στις εκθέσεις ιδεών πάντα έτσι γράφαμε.
Στην Ελλάδα όμως
κανείς καρχαρίας δεν πληρώνει φόρους.
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ.
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ !!!!!!!
Συμφέρει καλύτερα.

Βασίκά είμαι μαζί σου.
Κι εγώ πριν 18 χρόνια τα ίδια με εσένα θα έλεγα.
Ακριβώς.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν με λες θα πας εσύ να διδάξεις στα πανεπιστήμια;;;τί αλήθεια,ρητορική;;;

Αν αυτή είναι η απάντηση σου σε αυτό που σου έγραψα, σου αξίζει πραγματικά να είσαι "φοιτητής" σε ένα "πανεπιστήμιο" το οποιο φωτίζει με το κύρος της η κυρια παναγιωταρέα

Άντε αγόρι μου, περαστικά σου. Μακάρι να επιζήσεις στη νέα κοινωνία που θα προκύψει και για την οποια δεν είσαι προετοιμασμένος. Τα λέμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Θεε μου τι αλλο θα διαβασω σημερα?????????????
Ο Παπαζολης εκφραζει την συμπαθεια του για τον προλεταριο νεο αστυνομικο.

Επισκέπτης
Βασικά ο Παπαδόπουλος ήθελε να ψαχτεί μόνος του
να βγάλει πετρέλαια. Και απέρριψε προτάσεις των 7 αδελφών ...
και ξαφνικά έσκασε το πολυτεχνείο ...

Το κυπριακό ... η επέμβαση των τούρκων ήταν σύμφωνη με τη συνθηκη Ζυρίχης-Λονδίνου.
Υπογεγραμμένη από Μακάριο+Φρύδια ...

χέστα κι άστα ...
Αααχ τον καημένο τον Παπαδόπουλο,έπεσε θύμα ο δύστυχος.... :'( :'( :'(

Ποιος ξεκίνησε πραξικόπημα στην Κύπρο για να γίνει πράξη η Μεγάλη Ελλάδα;;;;
Και την μαλακία που λες ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα από πριν εεε ήταν κ η χούντα μέσα κ έπαιξε το παιχνίδι της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ψέμματα ;;;
Όχι.
Στις εκθέσεις ιδεών πάντα έτσι γράφαμε.
Στην Ελλάδα όμως
κανείς καρχαρίας δεν πληρώνει φόρους.
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ.
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ !!!!!!!
Συμφέρει καλύτερα.

Βασίκά είμαι μαζί σου.
Κι εγώ πριν 18 χρόνια τα ίδια με εσένα θα έλεγα.
Ακριβώς.
Δηλαδη πριν 18 χρονια ησουν κομμουνι?
Τι βραδια αυτη !!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι κάθεστε και τσακώνεστε? Τα πράγματα είναι απλά. Όποιος θέλει πολλούς Δ.Υ. ( ή οποινδήποτε άλλο υπάλληλο ή υπηρεσία) μπορεί να τους πληρώνει ο ίδιος μόνος του. Ή μαζί με άλλους που θέλει. Και όποιος δε θέλει να μη πληρώνει. Απλά πράγματα.

Επισκέπτης
Αν αυτή είναι η απάντηση σου σε αυτό που σου έγραψα, σου αξίζει πραγματικά να είσαι "φοιτητής" σε ένα "πανεπιστήμιο" το οποιο φωτίζει με το κύρος της η κυρια παναγιωταρέα

Άντε αγόρι μου, περαστικά σου. Μακάρι να επιζήσεις στη νέα κοινωνία που θα προκύψει και για την οποια δεν είσαι προετοιμασμένος. Τα λέμε
Τα λέμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom