Είναι σίγουρα του επαγγέλματος αφού το δηλώνει η ίδια Την έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής ? Να μας δώσει πληροφορίες
Η τζένη... μην ασχολεισε
Είναι σίγουρα του επαγγέλματος αφού το δηλώνει η ίδια Την έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής ? Να μας δώσει πληροφορίες
Η τζένη... μην ασχολεισε
Πράγματι πολύ μεγάλη μούφα. Απορώ ποιοί συναγωνιστές ακόμα παλεύουν εκεί μέσα
Μπα? Κωσταλέξι τους το εσκασες? Πως απο δω? Οπως και να εχει, καλως τ'αρχιδια μας τα 2Είναι γεγονός πως εξελίχθηκε σε μεγάλη μούφα , εάν όμως αφιερώσει κάποιος λίγο χρόνο και έχει και τρόπο φυσικά βγάζει free fuck καταστάσεις.
Μικροί μεγάλοι στα καφενεία βλέπω .....πουτανιάρη το μεσημέρι να τρώς ελαφριά γιατί μετα βλέπεις εφιάλτες .....Μπα? Κωσταλέξι τους το εσκασες? Πως απο δω? Οπως και να εχει, καλως τ'αρχιδια μας τα 2
ετσι ειναι το εψαξαγια τραβεστι φαινεται :S :S :S
εγώ σε αυτό το προφίλ τις έγραψα αλλά τίποτα,,,
φιλε μου,έστειλα μήνυμα στην κορασίδα και μου απάντησε:150 ora Ektos proktoκαι εδω κατι παιζει!!!!
τελικά,με αυτό μίλησε κανείς ?
στουντιαντζού ...πρώην... ;)φιλε μου,έστειλα μήνυμα στην κορασίδα και μου απάντησε:150 ora Ektos prokto
Δεν νομίζω ρε φίλε ότι είναι του δικού μας sport άσε που είναι και στην ΆρταΖητω συγνωμη που ξαναρωταω αλλα με ενδιαφερει αυτη
Ξερει καποιος κατι;