nickthegreek1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Παιδια, ειμαι εδω και κανα 7μηνο στο badoo.
και καμια δεν διαβαζει η απανταει στα μνμ μου..
Ουτε καν επισκεψεις προφιλ...
Συμβαινει κ σε εσας ;
μα ρε μλκ αφου εισαι terrorist,λογικοΠαιδια, ειμαι εδω και κανα 7μηνο στο badoo.
και καμια δεν διαβαζει η απανταει στα μνμ μου..
Ουτε καν επισκεψεις προφιλ...
Συμβαινει κ σε εσας ;
terrorist ειμαι εδω μεσα. Εκει ειμαι Νικος.μα ρε μλκ αφου εισαι terrorist,λογικο
κανε αλλαγη ονοματος καντο αλεξανδρος αλλα ρε νικο,εχει τοσα αλλα νηματα να βρει γκομενες,αφου θα πληρωσεςι ψαξου καλυτερα εδω μεσαterrorist ειμαι εδω μεσα. Εκει ειμαι Νικος.
80αρες και 120αρες για να γαμησω τεμπελες δεν με ψηνει ,διχως να σας προσβάλω.κανε αλλαγη ονοματος καντο αλεξανδρος αλλα ρε νικο,εχει τοσα αλλα νηματα να βρει γκομενες,αφου θα πληρωσεςι ψαξου καλυτερα εδω μεσα
αδερφε εχει και με 50-6080αρες και 120αρες για να γαμησω τεμπελες δεν με ψηνει ,διχως να σας προσβάλω.
Ειναι πολλά τα λεφτά για μενα.
κανε αλλαγη ονοματος καντο αλεξανδρος αλλα ρε νικο,εχει τοσα αλλα νηματα να βρει γκομενες,αφου θα πληρωσεςι ψαξου καλυτερα εδω μεσα
οτι και καλα αν ξεκιναει
δεν ηταν για σενα συγκεκριμενα γενικα σαν ονομα το αλεξανδρος ειναι πιασαρικο για τις γυναικες
μην του λες τέτοια και πληγώνεται!.....αυτος εχει και το ονομα και δεν γαμάει!.....δεν ηταν για σενα συγκεκριμενα γενικα σαν ονομα το αλεξανδρος ειναι πιασαρικο για τις γυναικες
ξερουμε τιποτα??
Βγαλε την φωτο να μην φαινεται και βαλε λινκ να σου πουμε αν ξερουμε φιλε.....ξερουμε τιποτα??
sorry δεν το ήξερα και δεν εχω link γιατι την βρήκα εκει στο game...