terroristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
έχεις κάποια ένδειξη πως είναι της δουλειάς?
1ον..κοιτα τον υπολογιστη σου.Μπορει καποιος να μου απαντησει 2 ερωτησεις?
1. Για ποιο λογο συνεχεια μου μπλοκαρει το προφιλ? Στο τελευταιο που εφτιαξα (φυσικα με καινουριο e-mail) δεν ανεβασα ΟΥΤΕ 1 ερωτικη φωτογραφια, δεν εστειλα ουτε μια σε αλλο ατομο, δεν εβρισα, οι φωτο μου ηταν ολοκαινουριες, και ΠΑΛΙ με μπλοκαραν σε λιγα λεπτα! ΓΙΑΤΙ???
2. Πως γινεται να μου λεει στο ξαφνικο αν ο υπολογιστης που μπαινω ειναι σε παραλληλη συνδεση με αλλη συσκευη που εχει επισης μπει στο προφιλ μου, την ωρα που ΜΟΛΙΣ πριν 5 λεπτα ειχα φτιαξει το καινουριο προφιλ, και δεν εχω και στο κινητο η σε αλλη συσκευη το BADOO..??
Ξερει κανεις τι παιζει?
1ον..κοιτα τον υπολογιστη σου.
Και 2ον ΜΗΝ 2πλο ποσταρεις.
ο φιλος παραπανω ειπε οτι ο υπολογιστης του βγαζει οτι κατι ειναι συνδεδεμενο παραλληλα...αρα...κατι βλεπει που το μπλοκαρει.Τι να κοιτάξει στον υπολογιστή του βρε Guru? Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Μου μπλοκαρε το προφιλ χωρίς να έχει καμμία φωτο παράξενη. Μόνο 2 φωτο με τη φάτσα μου υπάρχουν εκεί...
είναι η τελευταία μόδα φίλε .... μην ασχολείσαι άκυρο είναι το συγκεκριμένο σαιτ οι μισές δεν μιλάνε και οι άλλες μισές θέλουν credits...παιδια τωρα τελευταια δε μπορω να ξεκινησω chat στο badoo,ζηταει credits..
Κληρονομικό χάρισμα έχετε ; Δεν υπάρχουν ενδείξεις σε αυτά τα πράματα.
λες και οι επαγγελματιες γράφουν στο μετωπο τους ΓΑΜΙΕΜΑΙ..
Ολα ειναι θεμα προσφορας κ ζητησης.
Ισως με καποιο συναδερφο να ειχε αντιστοιχο παρε δώσε
κ γνωριζει λεπτομέριες.
φιλε γιωργο, καλημερα
βρηκα αυτο εδω, αν σε βολευει το κρατας καπου για βοηθεια....
]
Αν εισαι καλο παιδι, κατι θα σου κανει..Ρε zad το Σοφάκι ακόμα κάνει γούστα ?
είναι η τελευταία μόδα φίλε .... μην ασχολείσαι άκυρο είναι το συγκεκριμένο σαιτ οι μισές δεν μιλάνε και οι άλλες μισές θέλουν credits...
Εξελίχθηκε σε πολύ μεγάλη οι διαχειριστές πάνε να βγάλουν χρήματα με πολύ άκομψο τρόπο... βαριέμαι να ανοίξω και την σελίδα του ακόμα... δυστυχώς το badoo μας τελείωσε...