Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
αρκετες φορες χανω την..μπαλα..ποιος κανει διαφημιση και ποιος κανει δυσφημιση... παντως εδω μεσα παιζουν και τα δυο... :S
υποπτα πραγματα βρε παιδες...........μου φαινονται προμοτορικα τα σχολια....γραφτικαμε ολοι χθες να προμοταρουμε την κυρα? ναι εγω αυτο σκεφτομαι οτι εγινε,θα συμφωνησω με τον γιαννη
κατ αρχην το ενα μελος που κατηγορει για προμοτορα ειναι γραμμενος απο το 2011 και οχι χθες! δεν σου κανει εντυπωση οτι ο Γιαννης σκουζει συνεχεια εναντιον της και την εχει βγαλει τραβελι χωρις να παρουσιαζει καποιο στοιχειο? εκτος απο τους προμοτορες υπαρχουν και οι δυσφημιστες! για σκεψου το!
χαχαχαχαχα ρε φιλε μου δεν μπηκαμε εδω ουτε για να τσακωθουμε ουτε για διαφημιση ουτε τιποτα.απλα για ενημερωση.εγω ξερω το σαιτ πανω απο 3 νομιζω χρονια απλα ολο τυχαινε και δεν εκανα εγγραφη
αυτη η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΙ καπνο φουμαρει?
εχει και αλλο σαν αραμπτατζη
ekaterina - milfακι ..........λεει οτι ψαχνει για σχεσει .........εμενα κατι δεν μου κολλαει καλα ..αυτο το πρωσοπο καπου το εχω ξαναδει ..........
αυτη η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΙ καπνο φουμαρει?
εχει και αλλο σαν αραμπτατζη
η θεία νομίζω ότι δεν ...
προσωπική άποψη μετά από κάποια επικοινωνία που είχα πιο παλιά μαζί της ..
Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ ..
Η φάτσα της είναι κλασσική Ρωσσόφατσα ..
αν ψάξεις πριν κανα 15μερο στο νήμα με τις milf θα βρείς και γυμνές φωτος της ;)
:Sσίγουρα δεν είναι της δουλειάς και από σεξ και σώμα αν και Ρωσίδα πολύ μέτριο - αν θες σχέση παίξε έχει ωραία μεγάλα τεχνητά βυζιά
Έλα αδελφέ η ΚΑΙΤΟΥΛΑ είναι που της διέγραψανεδω τι παιζει ρε παιδια?..... εχει κανεις δοκιμάσει?
τι εστι καιτουλα?.........βοήθα, το αλτσχαιμερ πλησιαζει επικίνδυνα!Έλα αδελφέ η ΚΑΙΤΟΥΛΑ είναι που της διέγραψαν
το παλιό προφίλ
Έλα αδελφέ η ΚΑΙΤΟΥΛΑ είναι που της διέγραψαν
το παλιό προφίλ