την πηδηξα σπιτι της για 60ευρο.
αξιζει ειναι ομορφη και ξερει να πηδηχτει..
βρες την στο facebook οπως εκανα εγω, με το ιδιο ονομα, μιληστε και κανονιστε...
Καλησπερα μιλαω με την εν λογω κοπελα και σκεφτομαι να παω τι με συμβουλευτε?
βρες την στο facebook οπως εκανα εγω, με το ιδιο ονομα, μιληστε και κανονιστε...
[/quote
Και εγω μιλησα τυπε , πηρα τηλεφωνο αλλα δεν το επιχειρησα ακομη ,κατι με κραταει... ασε που σε μερικεs φωτο δεν βγαζω ακρη ακριβωs σε "ποιο φυλο ανηκει"........μαλλον καποιοs πρεπει να κανει την αρχη ..........
[/quote
Και εγω μιλησα τυπε , πηρα τηλεφωνο αλλα δεν το επιχειρησα ακομη ,κατι με κραταει... ασε που σε μερικεs φωτο δεν βγαζω ακρη ακριβωs σε "ποιο φυλο ανηκει"........μαλλον καποιοs πρεπει να κανει την αρχη ..........
κι εγω πηρα τηλεφωνο φιλε μου μου φανηκε καλη επιλογη αλλα κι εμενα κατι με κραταει.60 μια ωρα μου ειπε σπιτι της.εσενα?
ασε που ειναι και φαση σπιτι .......amature κατασταση με πολλα + , αλλα και - .......
να πας φίλε πάρε και βαζελίνη θα σου χρειαστεί το συνεχίζεται το διαφημιστικό κολπάκι έτσι , με το που γραφικές θες να σπρώξεις αυτή τη συγκεκριμένη τόσες σίγουρες και καλύτερες και δοκιμασμένες υπάρχουν ! Να πας φίλε να πας και να μην γυρίσεις !Καλησπερα μιλαω με την εν λογω κοπελα και σκεφτομαι να παω τι με συμβουλευτε?
να πας φίλε πάρε και βαζελίνη θα σου χρειαστεί το συνεχίζεται το διαφημιστικό κολπάκι έτσι , με το που γραφικές θες να σπρώξεις αυτή τη συγκεκριμένη τόσες σίγουρες και καλύτερες και δοκιμασμένες υπάρχουν ! Να πας φίλε να πας και να μην γυρίσεις !
φιλε δε σε ξερω. διαβαζω και εγω τη στηλη καιρο ασχετως αν δεν ειχα σχολιασει ποτε.να πας φίλε πάρε και βαζελίνη θα σου χρειαστεί το συνεχίζεται το διαφημιστικό κολπάκι έτσι , με το που γραφικές θες να σπρώξεις αυτή τη συγκεκριμένη τόσες σίγουρες και καλύτερες και δοκιμασμένες υπάρχουν ! Να πας φίλε να πας και να μην γυρίσεις !
φιλε δε σε ξερω. διαβαζω και εγω τη στηλη καιρο ασχετως αν δεν ειχα σχολιασει ποτε.
νομιζω οτι εσυ δεν πας καλλα, ή κατι αλλο τρεχει..
ποια διφημιση μορε πλακα μας κανεις?
πες τα ρε φιλε leontal.γτ να κανουμε διαφημιση?
χαχαχαχαχα ρε φιλε μου δεν μπηκαμε εδω ουτε για να τσακωθουμε ουτε για διαφημιση ουτε τιποτα.απλα για ενημερωση.εγω ξερω το σαιτ πανω απο 3 νομιζω χρονια απλα ολο τυχαινε και δεν εκανα εγγραφηΠΑΣΟΚ και Βενιζέλος της δεξιάς το τέλος !
Και μένα έτσι μου φαίνεται, αλλά δεν το δένω κόμπο...Τραβελι φαίνεται στις φωτό μην το μαλακιζετε αν ειναι πες ρε το έχει το κοινό του εδώ μεσα αλλιώς μας τρώτε πολύτιμο χρόνο !
να πας φίλε πάρε και βαζελίνη θα σου χρειαστεί το συνεχίζεται το διαφημιστικό κολπάκι έτσι , με το που γραφικές θες να σπρώξεις αυτή τη συγκεκριμένη τόσες σίγουρες και καλύτερες και δοκιμασμένες υπάρχουν ! Να πας φίλε να πας και να μην γυρίσεις !
κι εσυ εχεις 54 σχολια στο site απο το 2005 γραμμενος και τα 4 ειναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της συγκεκριμενης!! εχεις καποιο στοιχειο που υποστηριζεις με μανια οτι ειναι τραβελι ή απλα γραφεις παπαριές να περασει η ωρα σου?
......και σιγα τη γκομενα βρεεεεεεεεεεε