Lucky_Luke68
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
σου στελνω βιντεο στο fb που με τσιμπουκωνει....
Ω ρε ΥΠΕΡΘΕΑΜΑΑΑΑ ...
σου στελνω βιντεο στο fb που με τσιμπουκωνει....
της βίλλας...βιζιτακι ειναι
Αυτα ειναι!!Πιστεύω ειναι αρκετο
Εγω που μιλησα χτες ,μου ελεγε απλα ψαχνει κουβεντα κτλ ...Ειχα μιλησει πριν απο μερες μαζι της και μου ειπε οτι δεν ειναι του χωρου και η κουβεντα ειναι ως εξης:
Le — 29.09.14 15:35
ελληνιδα?
Liudmila —
Ohi
Le — 29.09.14 15:39
εκτος απο μπαργουμαν δουλευεις και κατι αλλο?
Liudmila — 29.09.14 15:50
Ohi
Le — 29.09.14 15:52
σε ποιο μπαρακι δουλευεις?
Le — 29.09.14 15:52
τελικα δεν μου ειπες
Le — 29.09.14 15:53
τι σε ενδιαφερει απο εδω? σχεση? ή κατι πιο free?
Liudmila — 29.09.14 15:55
Oti gini arki na gini ksti poli kslo l na pername kala
Le — 29.09.14 15:57
καμια βιζιτα κανεις?
Liudmila — 29.09.14 16:20
Ohi vevea iati me perases
Le —
μια ερωτηση εκανα
ρε παίδες ξέρουμε κατι γι'αυτο? το εχω πετύχει τοσες φορες και δεν απαντάει στα μηνύματα το πυροβολημένο.. :S
σωστοοοοοοος!!Βάζω σε κάποια φάση αναζήτηση για Ηνωμένο Βασίλειο και αρχίζω να μιλάω με Αγγλίδες, μου έκανε εντύπωση, οι 7/10 απαντούσαν και γούσταραν κιόλας, ήταν και σύμφωνες να βρεθούμε εάν έρθουν το καλοκαίρι, τι μιλφόνια καλά τι πιπίνια. Οι δικες μας κανονικές Ελλεινίδες, οι περισσότερες ούτε στο γεια δεν απαντάνε, και μετά αναρωτιούνται γιατί είναι αγάμητες και λένε πως φταίμε εμεις.
ειχα παρει πιο παλια αλλα δεν μπορουσα να συνεννοηθω καν!! Η τυπισα που το σηκωσε για να καταλαβεις οχι ελληνικα δεν μιλαγε αλλα ουτε και αγγλικα!!! και αυτα μισα. Την ρωταω τι και πως και ελεγε μονο 150 μια φορα για μια ωρα...Γιατί δεν παίρνεις τηλ. το νούμερο που έχει στις φωτογραφίες???
Και το άλλο ρε φιλε? Να βλέπεις κάτι καλά μιλφόνια 35-45, πολλές με dating και να ζητάνε ηλικίες 20-30 με μάξιμουμ 35!!! Από όσες είδα-μίλησα δεν θυμάμαι καμιά να ζήταγε πάνω από την δική τους, τεκνατζούδες!!!σωστοοοοοοος!!
ειχα παρει πιο παλια αλλα δεν μπορουσα να συνεννοηθω καν!! Η τυπισα που το σηκωσε για να καταλαβεις οχι ελληνικα δεν μιλαγε αλλα ουτε και αγγλικα!!! και αυτα μισα. Την ρωταω τι και πως και ελεγε μονο 150 μια φορα για μια ωρα...
Έχεις δίκιο φίλε!φιλε superMario εισαι πολυ αδικος με αυτα που λες. μιλας με ελληνιδα και τολμας να τουσ λες καλημερα η καλησπερα χωρις να παραθετεις διπλα τη φορολογικη σου δηλωση η εστω το Ε9? πωσ περιμενεις να σου απαντησουν?
Η μαλακια ειναι οτι ΟΛΕΣ μα ολες ή για κουβεντα μπλα μπλα ή για φιλους. Αρκετες στο προφιλ λενε για φιλους. Οποτε οποια μπαινει στο δικο μου προφιλ διαβαζει αυτο:φιλε superMario εισαι πολυ αδικος με αυτα που λες. μιλας με ελληνιδα και τολμας να τουσ λες καλημερα η καλησπερα χωρις να παραθετεις διπλα τη φορολογικη σου δηλωση η εστω το Ε9? πωσ περιμενεις να σου απαντησουν?
Άσε μωρέ τις καριόλες! Όλες που μπαίνουν σε site γνωριμιών είτε ψάχνονται για πούτσο είτε για επιβεβαίωση. Το "ψάχνω φίλους" σημαίνει δεν είμαι πουτάνα. Αλλά πού? Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.Η μαλακια ειναι οτι ΟΛΕΣ μα ολες ή για κουβεντα μπλα μπλα ή για φιλους. Αρκετες στο προφιλ λενε για φιλους. Οποτε οποια μπαινει στο δικο μου προφιλ διαβαζει αυτο:
Για να ξυπνάτε λίγο, πρίγκιπες δεν ''παίζουν'' εδώ μέσα. Mε τόσες που αναζητάτε φίλους να μαζευτούμε όλοι μαζί να πλεξουμε κανα πουλόβερ πίνοντας παγωμένο τσάι και ανταλλάσσοντας ''κοριτσίστικες'' απόψεις..
Άσε μωρέ τις καριόλες! Όλες που μπαίνουν σε site γνωριμιών είτε ψάχνονται για πούτσο είτε για επιβεβαίωση. Το "ψάχνω φίλους" σημαίνει δεν είμαι πουτάνα. Αλλά πού? Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.