Άσε μωρέ τις καριόλες! Όλες που μπαίνουν σε site γνωριμιών είτε ψάχνονται για πούτσο είτε για επιβεβαίωση. Το "ψάχνω φίλους" σημαίνει δεν είμαι πουτάνα. Αλλά πού? Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.![]()
![]()

Άσε μωρέ τις καριόλες! Όλες που μπαίνουν σε site γνωριμιών είτε ψάχνονται για πούτσο είτε για επιβεβαίωση. Το "ψάχνω φίλους" σημαίνει δεν είμαι πουτάνα. Αλλά πού? Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.![]()
![]()
70 ευρω οχι κωλο σε Hotel, αν θες τηλ π.μ.
απο αποδοση????? καποιος να μας ενημερωση παρακαλω!!!
εμενα μου ειπε 1 εβδοαμδα πριν 50 ευρω για 1μιαμιση ωρα
ηρεμηστε 55 χρονων ειναι
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΔΕΛΦΕ70 ευρω οχι κωλο σε Hotel, αν θες τηλ π.μ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΔΕΛΦΕ
Η Ναταλι ειναι ρωσιδακι με εκπληκτικασε αυτο δεν καταφερα να μιλησω αλλα απ οτι φαινεται ειναι πολλα υποσχομενο απο τις φωτο![]()
οσο παει το μαλλι ρε προμοτορ?καλη δειχνει,,για τα κυβικα της ;)Η Ναταλι ειναι ρωσιδακι με εκπληκτικα. Ψαχνει σοβατη σχεση
. Με μια καλη εξοδο , βολτα , ποτα και αγαπες να εισαι σιγουρος οτι θα σε αναστεναξει
![]()
![]()
με βαση το οτι θα την κυκλοφορησεις,κανενα 200αρι θα σου φυγει ,για να την ξαπλωσεις...οσο παει το μαλλι ρε προμοτορ?καλη δειχνει,,για τα κυβικα της ;)
εμ,,,,ουτε βιζιτα,,, ;)με βαση το οτι θα την κυκλοφορησεις,κανενα 200αρι θα σου φυγει ,για να την ξαπλωσεις...
Αρκετα λιγοτερα ;)με βαση το οτι θα την κυκλοφορησεις,κανενα 200αρι θα σου φυγει ,για να την ξαπλωσεις...
..ωραιος....τοτε αξιζει,γιατι φαινεται δυνατο μωρο,με καλο κορμι...Αρκετα λιγοτερα ;)
Και δυναμη..ωραιος....τοτε αξιζει,γιατι φαινεται δυνατο μωρο,με καλο κορμι...