spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
...βαλτος εισαι μαν?...αιντε μεσημεριατικα!!!!!!..Και δυναμη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!!!!!!!!!!

...βαλτος εισαι μαν?...αιντε μεσημεριατικα!!!!!!..Και δυναμη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!!!!!!!!!!
εχει αυτο το κακο δυστυχως ...... αλλα μην φανταστεις τιποτα εβδομαδες.... ;) κανα 2 ποτακια και βουρρρρρρρρρ...βαλτος εισαι μαν?...αιντε μεσημεριατικα!!!!!!..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...κατευθειαν στο ψητο δεν γινεται?..πρεπει να γινει γνωριμια..? to know as better πρωτα δηλαδις?
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ
Μαστόρια αυτά τα βυζόμπαλα είναι το στοιχείο μου.Έχουμε τηλ ? Ευχαριστώ μαστόρια.
P.S. Αν υπάρχει καμιά άλλη τέτοια τύπισσα με κανόνια κάθε πμ αποδεκτόν
χαααααααααααα πειραζει που τη ξεφτιλισα στο πουτσο χωρις να της δωσω ουτε τσιχλα εεεεεε???????με βαση το οτι θα την κυκλοφορησεις,κανενα 200αρι θα σου φυγει ,για να την ξαπλωσεις...
σε μισω...στο εχω πει κι αλλου,νομιζω!χαααααααααααα πειραζει που τη ξεφτιλισα στο πουτσο χωρις να της δωσω ουτε τσιχλα εεεεεε???????![]()
να πας να γ@#$#$%$%%..εσυ ρε!!!!...αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!χαααααααααααα πειραζει που τη ξεφτιλισα στο πουτσο χωρις να της δωσω ουτε τσιχλα εεεεεε???????![]()
εδω? εχει κανεις δοκιμάσει?
μου φαίνεται οτι φλερταρει με το θεμα......ψήνεται αλλα ζηταει 250δεν φαινεται της δουλειας
ειναι;
χαααααααααααα πειραζει που τη ξεφτιλισα στο πουτσο χωρις να της δωσω ουτε τσιχλα εεεεεε???????![]()
Συναγωνιστη εχεις πμ!70 ευρω οχι κωλο σε Hotel, αν θες τηλ π.μ.
δεν φαινεται της δουλειας
ειναι;
μιλησα χτες,για λιγο...μπηκε κατευεθιαν στο ψητο...200 ευρω,οχι φουλ,μου ειπε στην αρχη,και οταν της ειπα οτι ειναι πολυ ακριβη,μου απανταει,αμα με δεις θα μου δωσεις 250!!!!!!!!!!!!!....οτι ναναι...εδω? εχει κανεις δοκιμάσει?