Νέα

Κορίτσια SOS. Τι να βαζω στα κοχονια μου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε μετa το ξύρισμa ξέπλυνε με χλυaρό νερό.. Στη συνέχειa βaλλε after shave balsam της nivea for men kaι μετa aπό κaνa μισaωρο όπου δεν θa έχεις φορέσει βρaκί γιa νa aπορροφηθεί κaλa κaλa θa βaλλεις nivea for men cool kick to gel γιa πλήρη ενυδaτωση, aίσθηση φρεσκaδaς που διaρκεί κaι aρχιδaκιa πιο aπaλa aπο βελούδο.
aυτό κaνουμε εγώ, ο Σηφaκης κaι ο Σπυρόπουλος.. Θa ξετρελaθεί ο aντζελaς..Κaντο κaι θa με θυμηθείς.  ;)

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Τύπε μετa το ξύρισμa ξέπλυνε με χλυaρό νερό.. Στη συνέχειa βaλλε after shave balsam της nivea for men kaι μετa aπό κaνa μισaωρο όπου δεν θa έχεις φορέσει βρaκί γιa νa aπορροφηθεί κaλa κaλa θa βaλλεις nivea for men cool kick to gel γιa πλήρη ενυδaτωση, aίσθηση φρεσκaδaς που διaρκεί κaι aρχιδaκιa πιο aπaλa aπο βελούδο.
aυτό κaνουμε εγώ, ο Σηφaκης κaι ο Σπυρόπουλος.. Θa ξετρελaθεί ο aντζελaς..Κaντο κaι θa με θυμηθείς.  ;)
Ηξερα θα με καταλαβεις τουμπανοειδη πορνε μου :grin:.

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
αυτο που σου ειπα εγω ειπε..
απλα προσθεσε και δευτερο αφτερ σειβ..

*τζιμινυ κανει ζηλιες
Ναι μωρη ζουλιαρο και συ.
Το ειδα, αλλα ο Βαγγος οπως βλεπεις το εχει μελετησει ο επιστημονας...

Επισκέπτης
Έχε το νου σου αύριο στο mamaca's.Οταν δεις  κεφάλια να γυρίζουν, να ξέρεις ότι μπήκα με την εντυπωσιακή συνοδό μου :rolleyes:

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
...μετα το ξύρισμα, για να ειναι τρυφερά και να μην προκαλουνται ερεθισμοι;

Εμένα μια φορά μόνο μου τα ξύρισαν σε νοσοκομείο για εγχείριση.

Πιστεύω όμως ότι την ερώτηση σου καλύτερα να την κάνεις στα θέματα με τις τρανσεξουαλ.

Αυτές σίγουρα ξέρουν καλύτερα απ όλους και όλες.

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Εμένα μια φορά μόνο μου τα ξύρισαν σε νοσοκομείο για εγχείριση.

Πιστεύω όμως ότι την ερώτηση σου καλύτερα να την κάνεις στα θέματα με τις τρανσεξουαλ.

Αυτές σίγουρα ξέρουν καλύτερα απ όλους και όλες.
Δοκιμασα αλλα δε μου λενε.
Και καλα σπασιμο στον Αντζελα που κυκλοφορει μαζι μου... >:(

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.722
Πόντοι
41.129
...μετα το ξύρισμα, για να ειναι τρυφερά και να μην προκαλουνται ερεθισμοι;

Βαζω το After Shave που κανει καλη δουλεια, αλλα ο Αντζελας το βαρεθηκε το αρωμα αυτο.

αντιρυτιδικη με Q10 θα φαινονται μεχρι και 5 χρονια νεοτερα!

Επισκέπτης
Θα με δεις εκεί.Θα λαμποκοπάω σαν πυγολαμπίδα απ'την μπριγιαντίνη και την ψηλή δίπλα μου
Θα πας με τον Σοφια;
Τι ωρα;
Πουτανιάρη με κατάλαβες.Μετά τις 12 μωρέ.Θα έρθετε με τον Αντζελα;

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Θα με δεις εκεί.Θα λαμποκοπάω σαν πυγολαμπίδα απ'την μπριγιαντίνη και την ψηλή δίπλα μου

elvis-presley.jpg

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Πουτανιάρη με κατάλαβες.Μετά τις 12 μωρέ.Θα έρθετε με τον Αντζελα;
Κλασσικα. Λεμε να σκασουμε ολη η παλιοπαρεα.
Λαγουδακις με Αβραμη, γκρικας, Απολυτος με την πουρη, Αλιντισσα, Μπαρος το λιγουρι...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ηξερα θα με καταλαβεις τουμπανοειδη πορνε μου :grin:.

αν δεν δώσω τα φώτα μου σε έναν ομο'ι'δεατη και φίλο χτιστό που θα τα δώσω.. Ιδιαίτερα για ένα τόσο φλέγων ζήτημα.. Τα κοχόνια σου πρέπει να
ναι στην καλύτερη δυνατή κατασταση χύστη μου, ειδικα τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και πρέπει να χεις φουλ αυτοπεποιήθηση με τον εαυτό σου για να καμακώσεις όσο το δυνατόν περισσότερες φεμινίστριες και δροσερα αγόρια που θα λιμπιστούν τα μούσκουλα σου..

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
αν δεν δώσω τα φώτα μου σε έναν ομο'ι'δεατη και φίλο χτιστό που θα τα δώσω.. Ιδιαίτερα για ένα τόσο φλέγων ζήτημα.. Τα κοχόνια σου πρέπει να
ναι στην καλύτερη δυνατή κατασταση χύστη μου, ειδικα τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και πρέπει να χεις φουλ αυτοπεποιήθηση με τον εαυτό σου για να καμακώσεις όσο το δυνατόν περισσότερες φεμινίστριες και δροσερα αγόρια που θα λιμπιστούν τα μούσκουλα σου..
Τυπε, ηδη τα αποτελεσματα φαινονται.
Πρεπει να με δεις στο γυμναστηριο πως με κοιτανε οταν σκαω μετα την προπονηση.
Ζηλοφθονα οι φουσκες γυμναστηριακοι και σαν ζεστα cookies οι τσουλιτσες με τα κολαν.

Θα θρηνησουν πολλα θυματα οι Ελλεηνιδες αυτο το καλοκαιρι...
URL]]

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Έχε το νου σου αύριο στο mamaca's.Οταν δεις  κεφάλια να γυρίζουν, να ξέρεις ότι μπήκα με την εντυπωσιακή συνοδό μου :rolleyes:
τι κανεις φιλαρακι καλα εισαι?τοσο καιρο εδω μεσα δεν μου ειπες πως σε λενε φιλε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom