να εχεις κανη χαλαουα ΠΑΝΤΟΥ ομως........
ακομα και στισ τριχιτσες του κολου..........
ΜΗ.......... ΟΧΙ............. Σας παρακαλώ!!!!!!!!!!! Αυτές όχι, σας ικετεύω....!
Αυτές με τρελλαίνουν και με απογειώνουν στην κυριολεξία....!!!!!
καλα δεν ντρεπεσε θα με πιδασ και μετα το γαμο;;;;;;;;;;
δεν σου εφτανε το πριν;;;;;;;;;;
Mανίτσα ό,τι γουστάρεις, και στα φρύδια άμα θες
agiana σόρι, θα βολευτείς με τη μία κουμπάρα, εγώ θα γίνω σπανή για τον έρωτα
ρε σι μην κολας την ωρα που θα μου γλυφη το μουνακιΑχ.......... πως θα το αντέξω τέτοιο ρεζιλίκι.... Τι σου έκανα βρε μαναράκι μου και είσαι τόσο ψυχρή μαζί μου?
Αξίζω κάτι τέτοιο?
ρε σι μην κολας την ωρα που θα μου γλυφη το μουνακι
θα την καρφωνης απο πισω...........
Πιστεύω ότι ο συγγραφέας του θρεντ εννοεί ότι οταν επισερχεται το θέμα του γάμου και της δημιουργίας οικογένειας αυτό που πρεεπι να κοιτάει κανείς είναι το CV της κοπέλας. Περιβάλλον, οικογενεια, μόρφωση, οικονομικές δυνατότητες. Αυτά μετράνε στο γάμο. τα γα΄μήσια, περνάνε. Τις ξεσκισμένες σπερματοαποθήκες τις ξερβάκωτες, ας τιε πάρουν τα κορόιδα...
Οποια τρυπα βρης ελευθερη τον καρφωνης τι θα ρωταςΕντάξει, μέσα είμαι! Αλλά ποιά τρυπούλα θα καρφώσω? Εσυ που την ξέρεις καλύτερα, τι νομίζεις?
Εντάξει, μέσα είμαι! Αλλά ποιά τρυπούλα θα καρφώσω? Εσυ που την ξέρεις καλύτερα, τι νομίζεις?
o συγγραφεας του θρεντ δλδ εσυ ρεηβεν? χαχαχαχαχαχαχα
πες μας τωρα οτι δεν ειναι κ βαλιου φορ μανυ αυτες οι "ξερβακωτες..."
Πές μου με ποιά σημεία ταυτίζεσαι να τα αποσείρω αγαπητό μου feemail substitute! Εκεί θα τα χαλάσουμε?
απορω που χανις κ το χρονο σου στη σκεψησε κανενα χρυσο μου
ειναι γνωστο οτι ειμαι απλη θεατης κ σχολιαστης, δεν ταυτιζομαι με αυτα που γραφετε
μου τη δινει μονο που αργησα να σε καταλαβω με το νεο νικνεημ... *P
Κάρφωνε εσύ και μη σε νοιάζει
Αααααααα, να, ορίστε, τα κορίτσια από σπίτι δίνουν κώλο; Δε δίνουν! Τι να τις παντρευτείς λοιπόν;
ενα αρσενικο με 20 ποντους υπαρχη;;;;;;;;;;;;;;;
ετσι σε θελο αλιτι κ σκλιρο μαζι μου.............Αισχρη!!!!!!!!!! Σα δε ντρεπεσαι..........Την θελουμε για να μαγειρευει.........
Αμα θελουμε κωλο ετσι κι αλλοιωs παμε αλλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απορω που χανις κ το χρονο σου στη σκεψη
εγω δεν ασχολουμε καθολου !!!!!!!!!
υπαρχουνε ψιχακια εδο μεσα ουκ ολιγα............
το θελο λεπτουτσικο για να μπενη γλικα απο πισο..............20 πόντους και να είναι λεπτό, ή 20 πόντους και χοντρό? Εχει μεγάλη διαφορά!!!
20 πόντους και να είναι λεπτό, ή 20 πόντους και χοντρό? Εχει μεγάλη διαφορά!!!
ετσι σε θελο αλιτι κ σκλιρο μαζι μου.............