PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
εκανες αυτο που επρεπε να κανεις απο την αρχη που και καλα σε απερριψε
Κορινάκι στο μπουρδέλο σου θα έρχομαι όποτε γουστάρω, δεν δουλεύεις μόνο εσύ εκεί. Προσπάθησα 2 χρόνια να σε κάνω να σκεφτείς αλλά δεν στροφάρεις καθόλου. Και ενεργοποίησε ξανά το λογαριασμό σου στο facebook, δεν σου ξαναστέλνω.
ρε μουνακι θα σε βρω στη πιατσα με τον παρακμα και θα σε γαμησουμε.Ξερω τη σκατοφατσα σου προσεχεΞέρω πότε με κάνει μπλοκ αρχιμαλάκα Zoren. Έχει απενεργοποιήσει το λογαριασμό της.
πηγενε βρε αγορακι μου να γλυψεςι τα χισια μου απο τα ποδαρακια της κορινας και πουλα της αγαπες και λουλουδια παλιοαδερφηZoren θα έρθεις με τον κώλο και θα κάτσεις πάνω στο καυλί μου και θα φας και μερικές γκλοπιές.
ρε μουνακι θα σε βρω στη πιατσα με τον παρακμα και θα σε γαμησουμε.Ξερω τη σκατοφατσα σου προσεχε
προφανως και μπορω ρε απλα ξερω οτι τον εχει αχτι ο παρακμας και οποτε..μονος δε μπορεις ρε φιλε
Απλά δεν μπορεί να μου φέρεται σαν να είμαι σκουπίδι, να απαιτεί από την τσατσά να φύγω πρώτα για να βγει στο σαλόνι και να με κάνει ρεζίλι μπροστά στους Πακιστανούς
[size=11pt]Τρίχες κατσαρές λες ρε ΠίκερΈκανα υπομονή επειδή είναι μικρή φίλε μπας και βάλει μυαλό. Όχι μόνο δεν βάζει μυαλό αλλά άρχισε και τις απειλές το μαλακισμένο. Εύχομαι να φύγει και από τη νυχτερινή βάρδια που εξαιτίας μου πήγε και να μας αδειάσει τελείως τη γωνιά.
[size=11pt]Μπράβο καψούρη Πίκερ!Junis μαλακίες σου είπε ο γκόμενός της. Εδώ και ένα χρόνο νύχτα δουλεύει γιατί έμπαινα το πρωί συνέχεια μέσα για σπάσιμο.
ε ποσο ακομα να ασχολιθεις ρε πικερακο ποσο ακομα ξεφτιλας να γινεςι?Εχει και ο πατος τα ορια τουΔεν ασχολούμαι άλλο μαζί της. Δεν αξίζει τον κόπο γιατί δεν μπορεί να καταλάβει απλά πράγματα που της λέω. Δεν θα μου απαγορέψει όμως να πηγαίνω στο μπουρδέλο της και δεν θα με απειλεί. Και τα αμέτρητα γαμήσια που της έκανα δεν θα τα ξεχάσει ποτέ.
ναι μεγιστε ξεφτιλα πιρφορε οτι πεις.Τι εν γνωση της ρε μαλακα περιμενες να σου κανει και σκινες ζηλιας?Zoren καθόλου ξεφτίλας δεν έχω γίνει στην πράξη. Αντίθετα, γαμάω συνέχεια όλες τις άλλες κοπέλες του οίκου εν γνώσει της.