Νέα

Κοπλιμέντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gousgoun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τι να σου πω......δεν μου χει τυχει να κανουν κομπλιμεντο σε κοπελα μπροστα μου ωστε να δω την αντιδραση της......αν και γενικοτερα νομιζω τα κομπλιμεντα στο δρομο εχουν ψιλοεκλειψει.......ή ειναι της ιδεας μου? (μαλλον σταματησε να περναει η μπογια μου πια.....χαχαχαχαχαχα)

οντως εχουν εκλειψει,για πες μου ομως ποιον εσυ θεωρεις ως σπουδαιοτερο λογο για το συγκεκριμενο θεμα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οντως εχουν εκλειψει,για πες μου ομως ποιον εσυ θεωρεις ως σπουδαιοτερο λογο για το συγκεκριμενο θεμα?

το συγκεκριμενο λογο που εχουν εκλειψει τα κομπλιμεντα στο δρομο? ο ιδιος που εχει εκλειψει και το πεσιμο στο μπαρ......και ο ιδιος που εχει δημιουργησει ολη αυτην την κατασταση αναμεσα σε αντρες και γυναικες η οποια ειναι μια τεραααααστια συζητηση η οποια συζητηση εχει γινει ενα εκατομμυριο φορες εδω μεσα και που οπως βλεπουμε δεν αποσκοπει πουθενα γιατι παντα θα υπαρχουν κολλημενοι.....και κολλημενες φυσικα απλα λογω του γυναικειου ποσοστου εδω μεσα ειναι ανυπαρκτες....πηγαινε σε ενα φορουμ με ιδια ποσοστα αντρων γυναικων και εκει θα βρεις και τις κολλημενες..... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom