Νέα

Κοπλιμέντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gousgoun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
@λιωμας

μα γιατι... εχεις καποιο προμπ με τον κλιντ??
προσωπικα κοβω φλεβα για τα ουεστερν του... κ οχι μονο :cheesy:

οχι ειμαι μικρη κ για οικογενεια κ για παιδια...
:)

@τριχωτουλης

ε που εχεις ιδιαιτερη προτιμηση? γιαααα πεεεςςς

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
@λιωμας

μα γιατι... εχεις καποιο προμπ με τον κλιντ??
προσωπικα κοβω φλεβα για τα ουεστερν του... κ οχι μονο :cheesy:

@τριχωτουλης

ε που εχεις ιδιαιτερη προτιμηση? γιαααα πεεεςςς

Αν και έκανα μια μικρή διορθωσούλα στο προηγούμενο πόστ,
δε θα σου πώ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.. :grin:

Δηλώνω θαυμαστής του Ίστγουντ επίσης. Αλήθεια είδες το "Γράμματα απο Αϊβο Τζίμα";Καταπληκτικό θα έλεγα και μακάρι να πάρει οσκαράκι..

Επισκέπτης

Τότε δεν έχεις το δικαίωμα να λες ότι είσαι γυναίκα... ολοκληρωμένη γυναίκα τουλάχιστον. Οπότε δυστυχώς η συζήτηση σταματάει εδώ γιατί δεν έχεις γνώση του θέματος που συζητάμε :)

ʼντε πες τώρα και το τελευταίο δικό σου, είμαι σίγουρος ότι θες να το κάνεις :) Μην ανησυχείς, δεν θα σε βάλω σε κόπο να ανταπαντήσεις! Κι όσο για το "ολοκληρωμένη γυναίκα"... βαριέμαι να στο εξηγώ. Θα το καταλάβεις κάποτε... αν σου συμβεί αργά ή γρήγορα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αν και έκανα μια μικρή διορθωσούλα στο προηγούμενο πόστ,
δε θα σου πώ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.. :grin:

Δηλώνω θαυμαστής του Ίστγουντ επίσης. Αλήθεια είδες το "Γράμματα απο Αϊβο Τζίμα";Καταπληκτικό θα έλεγα και μακάρι να πάρει οσκαράκι..

δεν το ειδα... :(
θα το δω ομως που θα μου παει
εγω βασικα με τον ιστγουντ πορωθηκα γιατι επαιξε στα μπεστ γουεστερν μουβιζ εβερ :cheesy:
αλλα εχω δει κ αλλες ταινιες του, πιο παλια

λιωμας.. οκ οτι πεις :)

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
  Παιδια μια μικρη συμβουλη προς ναυτιλουμενους!Μια γυναικα πρεπει όπως τν απογειωνεις ετσι να τν κατεβαζεις?
  Μονο ετσι δν σε θεωρει δεδομενο κ θα κανει (+ θα δωσει τα παντα) για να σε κρατησει?

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
Σορρυ παιδια λαθος ποστ!!!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
και να μη θέλουμε, θα κάνουμε τα κοπλιμέντα γιατί θα πέσουν 300 λιγούρια που θα της αραδιάσουν ένα σωρό γλυκόλογα. Μετά άντε να σε κοιτάξει. Εκτός κ αν ερεθιστεί ο εγωισμός κ η ανασφάλεια της γυναίκας, οπότε κάτι μπορεί να γίνει :-)

BTW μια περίοδο της ζωής μου είχα φίλη μια κοπέλα, την οποία δεν έβλεπα ερωτικά. Έτσι την πείραζα συνέχεια, της φερόμουνα άσχημα, της έδειχνα ότι δε τη θέλω κ.α.  Όσο ήμουνα έτσι, ΟΛΟ κ πιο πιο πολύ κόλλαγε. Ώσπου μια μέρα τη δάγκωσα μαζί της κ από τότε έγινα αρνάκι λόγο έρωτα. Εκεί τα πράγματα αντιστράφηκαν. ʼρχισε να μου πατάει το λαιμό. Με είχε βάλει κάτω έλεγχε αυτή το παιχνίδι. Οπότε την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια επειδή δε μου έβγαινε ο παλιός εαυτός που την είχα συνέχεια στην τσίτα.

Κρίμα. Τελικά όταν ερωτευόμαστε εμείς οι άντρες γίνομαστε υπερβολικά καλοί και μας βαριούνται. Κάτι πρέπει να κάνουμε γι'αυτό.

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Κομπλιμέντα σε γυναίκες, χμμ.. ενδιαφέρον θέμα..
Γνώμη δικιά μου είναι πως πρέπει να κάνουμε flirt στις γυναίκες και ας μην έχουμε σκοπό να τις πηδήξουμε, έτσι απλά γιατί το flirt ομορφαίνει την καθημερινότητα μας (άσχετα με το αν οι γυναίκες κάθε είδους flirt το βλέπουν ως σεξουαλική παρενόχληση...  :-), απλά να μην το παραχέζουμε.. Τι εννοώ? Εννοώ πως πρέπει να κάνουμε κομπλιμέντα σε μια γυναίκα, αλλά αναλόγως με την αντίδραση της να κρίνουμε αν πρέπει να συνεχίσουμε να της μιλάμε ή οχι, δλδ αν δεις μια στο δρόμο που το παίζει ψιλομύτα, γάμα τη, μην της δίνεις παραπάνω σημασία, αυτό την κάνει ακόμα πιο ψωνάρα κ οχι το αντίθετο...!! Ξέρω οτι οι κοπέλες του forum θα πουν πως δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι, δυστηχώς όμως αυτό που βλέπω είναι πως όλες οι Ελληνίδες ακολουθούν το δρόμο της κρυομούνας..!  :huh: Όσο για το αν κάποιος πρέπει να κάνει κομπλιμέντα στην γκόμενα/γυναίκα του, εγω λέω να κάνει, αλλά και εκεί με μέτρο, μην γίνει ο μουνοδουλός της..
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την άποψη που έγραψε κάποιος, πως πρέπει να τους φερόμαστε ευγενικά, αλλά ως εκεί, μην νομίζουν οτι έχουν όλον τον κόσμο στα πόδια τους..!  :rolleyes:  ;)

Τελικά όταν ερωτευόμαστ ε εμείς οι άντρες γίνομαστε υπερβολικά καλοί και μας βαριούνται. Κάτι πρέπει να κάνουμε γι'αυτό.

Δεν έχεις και άδικο...!!  :-  :rolleyes:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
άλλο το φλέρτ κ άλλο το στενό μαρκάρισμα. Μερικοί τύποι την πέφτουν λές κ είναι η τελευταία γυναίκα του κόσμου. Έλεος

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Γι αυτό και έγραψα flirt, για να το ξεχωρίσω απο το σπαζαρχίδικο πέσιμο, που κάνει τον άντρα να δείχνει μαλάκας και την κάθε τυχαία γυναίκα σαν την πιο μουνάρα του πλανήτη...!! ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κομπλιμέντα σε γυναίκες, χμμ.. ενδιαφέρον θέμα..
Γνώμη δικιά μου είναι πως πρέπει να κάνουμε flirt στις γυναίκες και ας μην έχουμε σκοπό να τις πηδήξουμε, έτσι απλά γιατί το flirt ομορφαίνει την καθημερινότητα μας (άσχετα με το αν οι γυναίκες κάθε είδους flirt το βλέπουν ως σεξουαλική παρενόχληση...  :-), απλά να μην το παραχέζουμε.. Τι εννοώ? Εννοώ πως πρέπει να κάνουμε κομπλιμέντα σε μια γυναίκα, αλλά αναλόγως με την αντίδραση της να κρίνουμε αν πρέπει να συνεχίσουμε να της μιλάμε ή οχι, δλδ αν δεις μια στο δρόμο που το παίζει ψιλομύτα, γάμα τη, μην της δίνεις παραπάνω σημασία, αυτό την κάνει ακόμα πιο ψωνάρα κ οχι το αντίθετο...!! Ξέρω οτι οι κοπέλες του forum θα πουν πως δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι, δυστηχώς όμως αυτό που βλέπω είναι πως όλες οι Ελληνίδες ακολουθούν το δρόμο της κρυομούνας..!  :huh: Όσο για το αν κάποιος πρέπει να κάνει κομπλιμέντα στην γκόμενα/γυναίκα του, εγω λέω να κάνει, αλλά και εκεί με μέτρο, μην γίνει ο μουνοδουλός της..
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την άποψη που έγραψε κάποιος, πως πρέπει να τους φερόμαστε ευγενικά, αλλά ως εκεί, μην νομίζουν οτι έχουν όλον τον κόσμο στα πόδια τους..!  :rolleyes:  ;)

Δεν έχεις και άδικο...!!  :-  :rolleyes:

κρυομουνες.....σωστη ορολογια της σημερινης ελληνιδος δεσποσυνης!για να μην πω και καμια χοντραδα......ολοι βλεπουμε γυρω μας τι παιζεται με τις γυναικες!ολες εχουν γκομενο,σχεση καλη και γαμο προσοδοφορο και ευπορο απο ολες τις πλευρες και ολο ψαχνονται για πουτσα επειδη οι αντρες τους ειτε ειναι πολυασχολοι και δουλευταραδες ειτε δεν τις πηδανε το λαρυγγι καλα με αποτελεσμα να ειναι βραχνες το επομενο πρωι κλπ......ολα τους φταινε και ολα τους μυριζουνε....μονο για την ξενη ψωλη νοιαζονται να ειναι ωραια και μελατη!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.857
Πόντοι
216
Εγω, ο Ανανιας γνωριζοντας οτι ειμαι και μεγαλο λαχειο για τις γυναικες και δωρο θεου για την κοινωνια, μονο δεχομαι κομπλιμεντα για το θεληματικο πηγουνι μου, τον αγκωνα μου που θυμιζει τορπιλλη υποβρυχιου, την γλαφυροτητα με την οποια περιγραφω τον κηπο μου στο χωριο μου, την ανδρεια και σοβαροτητα που επιδεικνυω στα δυσκολα θεματα, το σεξ αππηαλ που βγαζει οταν σηκωνω το ενα μου φρυδι και αλλα τετοια....
Οποτε, οπως καταλαβατε, δεν εχω πειρα στο να κανω κομπλιμεντα και ουτε ξερω πως γινονται...Μονο κ μονο το βλεμμα του Ανανια φτανει πιστευω για να φερει τα πανω-κατω στην ψυχολογια μιας ανυποψιαστης γυνης...:P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εξαρταται απο το κομπλιμεντο και απο τον τροπο που γινεται.......τα κομπλιμεντα στο δρομο ειναι χαριτωμενα ακομα και οταν ειναι πολυ "ωμα"......τα κομπλιμεντα σε μια σχεση ή μια κοπελα που ενδιαφερει καποιον ειναι και αυτα εξαρτωμενα......οπως υποθετω και η συμπεριφορα μιας γυναικας απεναντι σε εναν αντρα...ουτε υπερβολικα μελο ουτε και υπερβολικη βαρβατιλα.......για ολα νομιζω πρεπει να υπαρχει μετρο.......

(ειδες τριχωτουλη και σε αυτο συμφωνω με την μπαιτ μι :grin: )

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εξαρταται απο το κομπλιμεντο και απο τον τροπο που γινεται.......τα κομπλιμεντα στο δρομο ειναι χαριτωμενα ακομα και οταν ειναι πολυ "ωμα"......τα κομπλιμεντα σε μια σχεση ή μια κοπελα που ενδιαφερει καποιον ειναι και αυτα εξαρτωμενα......οπως υποθετω και η συμπεριφορα μιας γυναικας απεναντι σε εναν αντρα...ουτε υπερβολικα μελο ουτε και υπερβολικη βαρβατιλα.......για ολα νομιζω πρεπει να υπαρχει μετρο.......

ε,τοτε ρε κοπελα μου γιατι αυτες που δινουν σημασια ειναι 1 στις 20?στα χαριτωμενα κομπλιμεντα?πως το εξηγεις αυτο?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι να σου πω......δεν μου χει τυχει να κανουν κομπλιμεντο σε κοπελα μπροστα μου ωστε να δω την αντιδραση της......αν και γενικοτερα νομιζω τα κομπλιμεντα στο δρομο εχουν ψιλοεκλειψει.......ή ειναι της ιδεας μου? (μαλλον σταματησε να περναει η μπογια μου πια.....χαχαχαχαχαχα)

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
μάλλον περνάει η μπογιά σου!

Stories

Νέο!

Stories