Κομπλιμέντα σε γυναίκες, χμμ.. ενδιαφέρον θέμα..
Γνώμη δικιά μου είναι πως πρέπει να κάνουμε flirt στις γυναίκες και ας μην έχουμε σκοπό να τις πηδήξουμε, έτσι απλά γιατί το flirt ομορφαίνει την καθημερινότητα μας (άσχετα με το αν οι γυναίκες κάθε είδους flirt το βλέπουν ως σεξουαλική παρενόχληση... :-), απλά να μην το παραχέζουμε.. Τι εννοώ? Εννοώ πως πρέπει να κάνουμε κομπλιμέντα σε μια γυναίκα, αλλά αναλόγως με την αντίδραση της να κρίνουμε αν πρέπει να συνεχίσουμε να της μιλάμε ή οχι, δλδ αν δεις μια στο δρόμο που το παίζει ψιλομύτα, γάμα τη, μην της δίνεις παραπάνω σημασία, αυτό την κάνει ακόμα πιο ψωνάρα κ οχι το αντίθετο...!! Ξέρω οτι οι κοπέλες του forum θα πουν πως δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι, δυστηχώς όμως αυτό που βλέπω είναι πως όλες οι Ελληνίδες ακολουθούν το δρόμο της κρυομούνας..!
Όσο για το αν κάποιος πρέπει να κάνει κομπλιμέντα στην γκόμενα/γυναίκα του, εγω λέω να κάνει, αλλά και εκεί με μέτρο, μην γίνει ο μουνοδουλός της..
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την άποψη που έγραψε κάποιος, πως πρέπει να τους φερόμαστε ευγενικά, αλλά ως εκεί, μην νομίζουν οτι έχουν όλον τον κόσμο στα πόδια τους..!
;)
Δεν έχεις και άδικο...!! :-