Νέα

Κόπηκε-Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
W

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Το κακό είναι πως κόπηκε μια δημοσιογραφική εκπομπή, απο τις ελάχιστες που έχουν μείνει, και έτσι την ώρα που ήταν η προβολή της οι επιλογές ενός τηλεθεατή περιορίζονται στο ευγενικό άθλημα του ξεφωνίσματος-ξεκατινιάσματος.
Γιατί όλα καλά κι όλα ωραία, ο ανταγωνισμός εκείνη την ώρα προβάλει τις παραγωγές του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .
Ελληνικές σειρές του κώλου που κάθε 3 χρόνια ίσως να ξεχωρίσει μια.

Μουνιά, μην αγγίξετε τον Έξαντα  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:
Αυτό μας απέμεινε
η εκπομπη κοπηκε οχι για τους κινεζους,αλλα για το θεμα με την generation700 euros

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα του κανανε
κρατικα δεν γουσταρατε καλα να σας κανουν,ολα ιδιωτικα ρε,ξυπνηστε....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μουνοπαναδες / και πληρωνουμε στους λογαρισμους της ΔΕΗ την ΕΡΤ / να πανε να γαμηθουν / φασισμος / καρκινο στα κοκκαλα τους

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
η εκπομπη κοπηκε οχι για τους κινεζους,αλλα για το θεμα με την generation700 euros
Δεν ήξερα γιατί κόπηκε και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Αυτό που με ενδιαφέρει οτι ελάχιστες είναι οι δημοσιογραφικές εκπομπές πλέον.

Επισκέπτης
Να υπενθυμίσω το αδικαιολόγητα υψηλό ποσό που έδωσε η ερτ για τα δικαιώματα παο και οσφπ καθώς και την απάντηση του παναγόπουλου οτι  δηλωσε οτι ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για τις αντιδρασεις των πολιτων.

Συνοπολόγισε φίλε και τα αδικαιολόγητα ποσά που δίνει για τη Eurovision, καθως και τα αδικαιολόγιτα ποσά που παίρνουν τα διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Κατα τα αλλα συμφωνα με τον σοφο οικονομολογο Γκαργκανα πρεπει να μειωθουν οι μισθοι και να παει η βενζινη 1.225Ευρω για να φκιαξει η οικονομια / ηθελα να ξερα ποιοι μαλακες τους ψηφιζουν ???? / Ελλαδα μια χωρα που βαριεσαι να ζεις ....

stefan75

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά να στείλουμε όλοι mail στην ΕΡΤ. Εγώ τους έριξα ενα χέσιμο περιποιημένο.
Ντροπή τους. Πληρώνουμε κάθε μήνα λεφτά στην ΕΡΤ και βγαίνει ο διορισμένος και πουλάει μαγκιά.
Ντροπή στον Παναγόπουλο. Επίσης πείτε μου ο Δημήτρης ο Γόντικας είναι ο παλιός αθλητής βόλει
του Παναθηναϊκού?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κατα τα αλλα συμφωνα με τον σοφο οικονομολογο Γκαργκανα πρεπει να μειωθουν οι μισθοι και να παει η βενζινη 1.225Ευρω για να φκιαξει η οικονομια / ηθελα να ξερα ποιοι μαλακες τους ψηφιζουν ???? / Ελλαδα μια χωρα που βαριεσαι να ζεις ....

Υπουργέ, ρίξε μια ματιά αν δε βαριέσαι και στο θεματάκι με τη ρεμούλα της ΝΔ να δεις και κάτι άλλα ωραία...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Παιδιά να στείλουμε όλοι mail στην ΕΡΤ. Εγώ τους έριξα ενα χέσιμο περιποιημένο.
Ντροπή τους. Πληρώνουμε κάθε μήνα λεφτά στην ΕΡΤ και βγαίνει ο διορισμένος και πουλάει μαγκιά.
Ντροπή στον Παναγόπουλο. ......

Σωστός φίλε. :thumbsup:

Να και το mail να μην τραβιέστε να το βρείτε. :cool2:

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΤ Α.Ε.
keep@ert.gr

Επισκέπτης

Και σκεφτείτε ότι η Κεντρική Τράπεζα τον τίμησε πρόσφατα  :jerking:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ, ρίξε μια ματιά αν δε βαριέσαι και στο θεματάκι με τη ρεμούλα της ΝΔ να δεις και κάτι άλλα ωραία...

ΟΧΙΑ βαριεμαι πια να διαβαζω για μιζες,ρεμουλες ... / το μονο που μου εχει μεινει πλεον ειναι να μην τους ψηφιζω και να κοιταω το μελλον μου σε αυτη την αφιλοξενη χωρα,την πατριδα μου ....

stefan75

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Άποψη μου είναι ότι δεν φταίει κανείς πλην των πολιτών. Η Ελλάδα είναι πλέον
μια αφιλόξενη χώρα για τους πολίτες της. Είναι η πρώτη φορά που γράφω δημόσια
, ας το πούμε δημόσια, γιατί η οργή μου πλέον ξεχειλίζει. Όλοι οι Έλληνες
έχουν πέσει σε μια νάρκη και δεν λένε να ξυπνήσουν. Ο μόνος λαός που αντιδρά
είναι ο γαλλικός. Λυπάμαι που το λέω αλλά έτσι είναι. Η Ελλάδα έχει γίνει κανονική
ζούγκλα και επιβιώνει μόνο ο δυνατός. Το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές είπα του πούστη
θα τους μαυρίσουνε όλους, αλλά τίποτα. Τώρα βγαίνουν οι κάτοικοι και κλαίνε, δεν έχουμε
σπίτια δεν έχουμε τίποτα. Πείτε μου εγώ πως να τους λυπηθώ? Έχουμε φτάσει στο σημείο να
λέμε αφού δεν με αγγίζουν οι καταστροφές να πάνε να πνιγούν όλοι. Τι με νοιάζει!
Δεν υπάρχει αντίδραση. Το μυστικό είναι η αντίδραση. Λες και μας έχουν κάνει ηρεμιστική ένεση
και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε. Τι να πω ρε παιδιά! Λύπηση σε κανένα. Όλοι είναι υπεύθυνοι
για τις πράξεις τους. Απο τον πιο μικρό υπάλληλο και συνταξιούχο μέχρι τον μεγαλύτερο πολιτικό.
Ντροπή σε όλους που δεν αντιδρούν!

stefan75

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πείτε μου ο Γόντικας τι σχέση έχει με την τηλεόραση? Θα τρελαθούμε εντελώς.
Α ξέχασα όταν έπαιζε τον έδειχνε η ΕΡΤ. Γιατί όταν έπαιζε υπήρχε μόνο η ΕΡΤ.
Φανταστείτε χρονολογία. Οπότε σου λένε από την ΕΡΤ: "Αυτός έχει εμπειρία από τηλεόραση
τον έδειχνε η ΕΡΤ άρα κάτι ξέρει από ΤV"
Και τον κάνανε διευθυντή. Τον Γόντικα. Τι να πω ρε παιδιά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η εξοφθαλμη αυτη οικονομικη ενισχυση προς δυο Π.Α.Ε.(ποδοσφαιρικες ανωνυμες ΕΤΑΙΡΙΕΣ)περασε εντελως απαρατηρητη απο τους υπερμαχους της ελευθεριας της αγορας,που κατα τα αλλα κοπτονται εναντιον του κρατικου παρεμβατισμου.
ήμαρτον .... το γυρίσατε πάλι στο οπαδικό...αιώνια κλαμμένοι...
διαμαρτυρηθείτε στην προεδράρα σας που ήθελε να κλείσει μόνος του συμβόλαιο μακριά από τους άλλους δύο. Ποιος σας φταίει πάλι; Πάλι αδικία;;
Αμάν...μάρθα Βούρτση να βλέπω καλύτερα θα ήτανε...νισάφι πια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι σχεση έχει ο Κούλογλου με την αθλητική πολιτική της ΕΡΤ...αδυνατώ να καταλάβω...

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Πείτε μου ο Γόντικας τι σχέση έχει με την τηλεόραση? Θα τρελαθούμε εντελώς.
Α ξέχασα όταν έπαιζε τον έδειχνε η ΕΡΤ. Γιατί όταν έπαιζε υπήρχε μόνο η ΕΡΤ.
Φανταστείτε χρονολογία. Οπότε σου λένε από την ΕΡΤ: "Αυτός έχει εμπειρία από τηλεόραση
τον έδειχνε η ΕΡΤ άρα κάτι ξέρει από ΤV"
Και τον κάνανε διευθυντή. Τον Γόντικα. Τι να πω ρε παιδιά.
εχει δοντι!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως μην αγχώνεστε...κάπου θα βρει να την κάνει την εκπομπή του αν τα υπόλοιπα κανάλια είναι αντικειμενικά.
Αλλά γιατί μιλάτε έτσι;
Τώρα ανακαλύψατε πως υπάρχει ολιγαρχία στην Ελλάδα που αποτελείται από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα;; Αιντεεεεεεε....όλη η μεταπολίτευση τέτοια είναι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είναι ο γαλλικός. Λυπάμαι που το λέω αλλά έτσι είναι. Η Ελλάδα έχει γίνει κανονική
ζούγκλα και επιβιώνει μόνο ο δυνατός. Το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές είπα του πούστη
θα τους μαυρίσουνε όλους, αλλά τίποτα. Τώρα βγαίνουν οι κάτοικοι και κλαίνε, δεν έχουμε
σπίτια δεν έχουμε τίποτα. Πείτε μου εγώ πως να τους λυπηθώ? Έχουμε φτάσει στο σημείο να
λέμε αφού δεν με αγγίζουν οι καταστροφές να πάνε να πνιγούν όλοι. Τι με νοιάζει!
Δεν υπάρχει αντίδραση. Το μυστικό είναι η αντίδραση. Λες και μας έχουν κάνει ηρεμιστική ένεση
και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε. Τι να πω ρε παιδιά! Λύπηση σε κανένα. Όλοι είναι υπεύθυνοι
για τις πράξεις τους. Απο τον πιο μικρό υπάλληλο και συνταξιούχο μέχρι τον μεγαλύτερο πολιτικό.
λέγεται επανάσταση και μας έδειξαν το δρόμο οι Γάλλοι όπως λες. Αλλά εδώ οι Ελληνάρες προτιμούν να ασχοληθούν με τα αθλητικά και να πνίξουν τη μαυρίλα τους σε δυο μπουκάλια μπύρες και να κουνήσουν το κεφάλι με λύπη για την κατάντια....των άλλων φυσικά...

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1

Συμφωνώ απόλυτα. Αναρωτιέμαι όλοι όσοι κάνουν απεργία αυτές τις μέρες ή έκαναν πρόσφατα (ΔΕΗ, ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες κλπ) ψήφισαν κάποιο άλλο κόμμα εκτός από αυτό που κυβερνάει;

Η απάντηση είναι πως όχι, πολλοί από τους απεργούς ψήφισαν τη σημερινή κυβέρνηση. Και μάλιστα, το πιο πιθανό είναι να την ξαναψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, απλά και μόνο γιατί... δε μπορούν να ψηφίσουν κάτι άλλο! Και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να μας ταλαιπωρούν με απεργίες και στάσεις εργασίας που το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κουράζουν. Γιατί ούτε ο πρωθυπουργός έμεινε χωρίς ρεύμα με τις απεργίες της ΔΕΗ ούτε κάποιος υπουργός έμεινε χωρίς βενζίνη. Όλοι οι υπόλοιποι όμως μείναμε!

Κατά την άποψή μου, κανένα από τα κόμματα δε μπορεί να δώσει λύσεις. Τη λύση μπορούμε να τη δώσουμε εμείς ψηφίζοντας τα μικρά κόμματα. Να διασκορπιστούν οι ψήφοι και να μην έχει κανείς αυτοδυναμία. Να έχουμε ακυβερνησία για πολύ καιρό και να πάνε όλα στο διάολο. Να διαλυθούν τα πάντα γιατί έτσι κι αλλιώς και τώρα δε λειτουργεί τίποτα από αυτά που υποτίθεται ότι μας προσφέρει το κράτος. Και αφού διαλυθούν όλα, μετά να τα φτιάξουμε όλα από την αρχή και σωστά. Και αν τα κάνουμε πάλι ίδια, να πάμε τότε όλοι εμείς στο διάολο γιατί αυτό μας αξίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom