Νέα

Κοπέλες που τα παίρνουν στη μάπα ή στο στόμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_mes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 103K
  • Ετικέτες
    cif cim
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015

xaris sparti

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος μπουρδελιάρης κάποια ωραία πουτάνα εκτός Μεταξουργείου που να διψάει για σπέρμα και να το καταπίνει;

πολυ δυσκολο να βρεις τετοια πουτανα στα μπουρδελακια.εκει αναγκαστικα πρεπει να πας σε call girl.στα μπουρδελα το πολυ να τα παιρνουν στο στομα και να τα φτυνουν.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.845
Πόντοι
2.846
Στα τόσα χρόνια που πάω στις πουτάνες, σε πάνω από 300 εμπειρίες στα μπουρδέλα της Αττικής και όχι μόνο, μου έχει τύχει μόνο μια φορά να μου τα καταπιεί πουτάνα. Συνέβει πριν 5 χρόνια περίπου, με την μακαρίτισσα τη Βραζιλιάνα την Τερέζα, στο Κολωνού-47 όροφο. Αφού τελείωσα στο στόμα της, τα κατάπιε, και μάλιστα όταν τη ρώτησα γιατί, μου είπε ότι ήταν δωράκι επειδή την είχα τιμήσει αρκετές φορές, με γούσταρε, και άλλωστε είχαν και ωραία  γεύση, από ότι μου είπε  :pipa1: :pipa1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Το ζητούμενο είναι αν εκτός Μεταξουργείου υπάρχει κάποια νέα, λεπτή και ωραία πουτάνα που να προσφέρει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα ή στο πρόσωπο, έστω και με 20 ευρώ extra!

Μ' αρέσει που έχετε και απαιτήσεις ρε πούστη μου και θέλετε ΚΑΙ νέα και μουνάρα να είναι η άλλη και να καταπίνει ή να λούζεται με το σπέρμα σας, λες και η νέα και ωραία πουτάνα όπου έχει τον έναν πελάτη μετά τον άλλον έχει την ανάγκη σας για να μπει σ' αυτήν τη διαδικασία... Άσε που δεν έχετε ακόμα καταλάβει ότι τα καλά γαμήσια συνήθως δεν τα κάνουν στην πιάτσα οι νέες και ωραίες πουτάνες, τουλάχιστον όσοι από εσάς δεν είστε πιτσιρικάδες είστε αδικαιολόγητοι. Ρίξτε λίγο τον πήχη, ανακαλύψτε την ομορφιά της ατέλειας και των MILF και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία θα βρείτε και τα cim (σίγουρα) αλλά ίσως και τα cif σας!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Με extra 20 ευρώ πολλά γίνονται στη Φυλής και τα πέριξ αν σε γουστάρουν σαν άντρα οι πουτάνες!
Αν σε γουστάρουν γίνονται χωρίς extra.

Αν δώσεις extra 20 ευρώ (ένα μεροκάματο) για ένα χύσιμο  απλά είσαι μαλάκας

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Για κάποιους μπουρδελιάρηδες που βγάζουν πάνω από 100 ευρώ την ημέρα τα 20 ευρώ δεν θεωρούνται μεροκάματο αλλά φιλοδώρημα!

Λεφτά υπάρχουν!
Φιλοδωρημα να πληρώσεις διπλά;

Μάλλον μαλακια στον εγκέφαλο λέγεται αυτό

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Με 40 ευρώ κάνεις CIF σε μια νεαρή, όμορφη πουτάνα και για ένα κλασσικό,στεγνό γαμήσι σε στούντιο χωρίς extra πληρώνεις 10 ευρώ παραπάνω (20+20+10=50).

Νομίζω ότι η πρότασή μου είναι περισσότερο οικονομική από την δική σου!
Καταρχάς εγώ μιλάω για μπουρδέλο και μιλάω για cif σε τοπ πουτανες όπως Αθηνά η πειραιωτισσα και Άννα από Ιωαννίνων 5.
Όλα αυτά με 20 ευρώ.

Εσύ για ποια-ες μιλάς με 40 ευρώ;

Επίσης, μπορεί να είναι όμορφη αλλά δεν έγραψες αν είναι καλή στο γαμησι,  που μάλλον δεν θα είναι.

Οπότε, εγώ με 20 ευρώ κάνω γαμησαρα και cif και εσύ με 40 μέτριο γαμηση και cif.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Δεν αναφέρομαι σε κάποια συγκεκριμένη ούτε σε αυτές που το κάνουν στους περισσότερους πελάτες τους!
Ε τότε που αναφέρεσαι;
Καλά φίλε δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Όταν μιλήσεις πιο συγκεκριμένα ξαναελα να τα πούμε.

Από παπαρολογιες εδώ μέσα άλλο τίποτα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
στο διδυμου κατω κατω με την μπεζ-ροζ πορτα δουλευουν 5 κοπελες πλεον την πρωινη βαρδια

αξιζει να παρεις καποια

η βανα εκανε ωραιο στοματικο,χαθηκε,πηγε πατριδα,λεει θα επιστρεψει στης γιορτες

θα δουμε

το κακο ειναι οτι εκανε πολλες κοκες

και πηγε να μου τον παρει χωρις να τον πλυνει με μωρομαντυλα

την αφησα γιατι ειχα πλυθει

αλλα και παλι

ο αλλος την εχει απλυτη μερες,δεν πας κατευθειαν χωρις καποια μετρα

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Διάλογος με ανθρώπους που τα βλέπουν όλα είτε μαύρα είτε άσπρα είτε γκρίζα δεν γίνεται. Στην πραγματική  ζωή υπάρχουν δεκάδες χρώματα!

Οι πουτάνες προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες σε κάθε πελάτη ανάλογα με:

1) Πόσο τον γουστάρουν γενικά σαν άντρα.

2) Πόσο καβλωμένες είναι την συγκεκριμένη ώρα που είναι μαζί του.

3) Πόσο ανάγκη έχουν τα χρήματα την συγκεκριμένη μέρα.

4) Πόσο τους ενοχλεί να προσφέρουν την συγκεκριμένη υπηρεσία την συγκεκριμένη στιγμή στον συγκεκριμένο πελάτη!

5) ......................
Ρε άνθρωπε κάτσε διάβασε αυτά που γράφεις πρώτα και δες ότι λες όλο μπαρουφες.

Λες με έξτρα 20 ευρώ στα μπουρδελα της φυλής και των περιξ γίνονται πολλά αν σε γουστάρουν. Πρώτων τα 20 ευρώ δεν είναι έξτρα, αλλά ΔΙΠΛΩΠΛΗΡΩΜΗ!!!
 ΒΛΑΚΑ!!!
Εξτραδακι στα 20 ευρώ θεωρούνται τα 5 ευρω.  
Επίσης αν σε γουστάρουν το κάνουν χωρίς παραπάνω λεφτά,διαφορετικά σε πιάνουν κοροιδο.

Κάτι ηλιθιοι σαν και εσένα χαλάνε την πιάτσα και μετά γράφουν και τα "καμώματα" δημοσίως για να δείξουν το πόσο μαλάκες πιαστηκαν από τις πουτανες.

Κανονικά λες στην πουτανα αν θέλει cif, αν πει ναι όλα οκ, αν πει όχι τελειώνεις καποτα, βυζιά, στόμα, πάτωμα και προχωράς. 

Καλά δεν θα σχολιάσω αυτά που έλεγες για σύγκριση με τα στούντιο και το αν μερικοί περνούν 100 ευρώ μεροκάματο είναι εκτός τόπου και χρόνου.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΓΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Στα στούντιο πληρώνεις για απλό πρόγραμμα 50 ευρώ και για κάποια extra επί πλέον 50 (50+50=100)

Στα μπουρδέλα πληρώνεις για απλό πρόγραμμα 20 ευρώ και για κάποια extra επί πλέον 20 (20+20=40)

Κανένας δεν σε υποχρεώνει να πληρώσεις για extra και κανένας δεν υποχρεώνει την πουτάνα να σου τα προσφέρει δωρεάν!

Το κατάλαβες τώρα έξυπνάκια;
Πάλι μιλάς για στούντιο...

Γιατί δεν μιλάς και για μασάζ ή call-girls;

Θα μου πεις πια το κάνει σε μπουρδέλο αν πληρώσω 40 ευρώ ή θα συνεχίσεις να μιλάς γενικά και αόριστα;

Εγώ δεν υποχρεωνω καμία απλά ξέρω και τα περνώ χωρίς να δώσω διπλή ταριφα, οπότε ο βλακας μεταξύ μας δεν είμαι εγώ

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
¨Οσα γράφω τα γράφω για όσους θέλουν να μάθουν κάποια πράγματα και όχι για όσους δεν θέλουν!

Υ.Γ  Στο παρελθόν έδωσα 20 ευρώ για extra σε κάποια από τις κορυφαίες των μπουρδέλων της Φυλής σε εμφάνιση και υπηρεσίες που κάνει αποκλειστικά απλό πρόγραμμα των 20 ευρώ για 10 λεπτά με τον όρο ότι δεν θα το αποκαλύψω σε κανέναν διότι η ίδια δεν θέλει να το κάνει με πελάτες της.

Σημειωτέον ότι την ημέρα εκείνη έμεινε στο δωμάτιο μαζί μου για σχεδόν 20 λεπτά!

Το κατάλαβες τώρα;

Χαχαχαχαχ

Δηλαδή αν το πεις τώρα το όνομα θα θυμάται ότι είσαι εσύ;

Όχι, γιατί το ίδιο παραμύθι θα έχει πει και σε άλλους.

Χαχαχαχαχχαχ είσαι πολύ βλακας τελικά.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Είσαι πολύ βλάκας διότι βγάζεις συμπεράσματα με την φαντασία σου χωρίς να έχεις στη διάθεσή σου τα απαραίτητα πραγματικά στοιχεία!  

Αν το ίδιο παραμύθι το είχε πει και σε πολλούς άλλους θα το είχε πει και σε σένα! Κι αφού το ανέφερες, πληροφόρησε κι εμάς ποιές άλλες κορυφαίες σε εμφάνιση στην Φυλής έχουν φανεί πρόθυμες να δεχθούν από εσένα CIM/CIF με extra;
Ρε βλακα πες μου ποια είναι να σου πω τι παραμύθι μου είπε,αν την έχω πάρει.  
Τι στόκος είσαι εσύ.

Έχω πει ότι έκανα cif ΧΩΡΊΣ ΈΞΤΡΑ στην Άννα από Ιωαννίνων 5 και Αθήνα από φωκ.27 σκαλακια.
Μιλάω με ονόματα και όχι με αερολογιες.

Επίσης η εμφάνιση είναι υποκειμενικο.
Και ακόμα, δεν έχω προτείνει σε καμία έξτρα ούτε 1 ευρώ και δεν θα το κάνω.

Σου είπα μπορώ να παίρνω έξτρα με την συμπεριφορά μου.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Ρε βλάκα, αυτές που ανέφερες το CIF το κάνουν σε όλους σχεδόν! Γιατί κοκορεύεσαι;

Με μένα η συγκεκριμένη το extra to έκανε με διπλάσια χρήματα με διπλάσιο χρόνο παραμονής στο δωμάτιο! Εγώ όμως δεν κοκορεύομαι για αυτό!

Σε όλους;
Που τα διάβασες αυτά;
Άστο φίλε λες βλακειες λες για κάποια δίχως όνομα.
Σε πιστεψαμε...

Επισκέπτης
Ρε βλακα πες μου ποια είναι να σου πω τι παραμύθι μου είπε,αν την έχω πάρει. 
Τι στόκος είσαι εσύ.

Έχω πει ότι έκανα cif ΧΩΡΊΣ ΈΞΤΡΑ στην Άννα από Ιωαννίνων 5 και Αθήνα από φωκ.27 σκαλακια.
Μιλάω με ονόματα και όχι με αερολογιες.

Επίσης η εμφάνιση είναι υποκειμενικο.
Και ακόμα, δεν έχω προτείνει σε καμία έξτρα ούτε 1 ευρώ και δεν θα το κάνω.

Σου είπα μπορώ να παίρνω έξτρα με την συμπεριφορά μου.

Να με συγχωρεσεις αλλά ή ομορφια δεν είναι καθόλου υποκειμενική.αυτα είναι προπαγανδες των τσατσαδων που τις λένε όλες μουναρες χωρις να μειωνω τις επιτυχίες σου.μια άσχημη ή μετρια κοπέλα δεν γίνεται να την πεις ομορφη.υποκειμενικες είναι οι υπηρεσίες των κοριτσιών που καθένας μας λειτουργεί διαφορετικα.εχω καταληξει ότι ή φάτσα είναι παράγοντας επιτυχίας κι επειδή δεν είμαι ωραίο παιδί αποτιγχανω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom