Νέα

Κοπέλες που τα παίρνουν στη μάπα ή στο στόμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_mes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 101K
  • Ετικέτες
    cif cim
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Ακάποτα στην πρωκτική τους είσοδο μας ενδιαφέρει αν τα παίρνουν.  :fuck1:
Τώρα για μάπα, παλιά τα έριχνα στη μάπα της Εύας και της Μόνικας από το Φυλής 40. Το ευχαριστήθηκα απεριόριστα το ταπείνωμα της φάτσας, τύπου ΠΙΚΠΑ, της Εύας.  :2on1:
Όλοι έχουμε πάρει κατά καιρούς παράσημα ............ πάθαμε και μάθαμε κανείς όμως δεν θέλει να πάρει το παράσημο του στρατηγού.... εσύ γιατί ?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Εξαρτάται και από την φάση. Κάποιες σε αφήνουν να τις χυσεις αν είσαι ωραίος.

Πρόσφατα στανταράκι μου, του απλού προγράμματος, με εξέπληξε ευχάριστα.
Σταμάτησε ξαφνικά κατέβηκε από πάνω μου, έβγαλε την καπότα και μου ξεκίνησε πίπα τρελή στραγγίζοντας με ...

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
το deepthroat της Μαρινας δεν υπαρχει ... αισθανομουν οτι θα μεινει ο μισος πουτσος μετα την πιπα.... αλλα για cim&cim ειχε μια περιοδο που τα ειχε σταματησει..... το ξαναεβαλε στον προγραμμα ???
Ξανα στο προγραμμα ;)

Εγγρ.
22 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Υποθέτω ότι τέτοιες υπηρεσίες (πρόσωπο συγκεκριμένα) είναι έξω απο την τιμή του κανονικού (στο Κασσάνδρας 8 πχ)?

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Βασικά από οτι εχω δει μέχρι τώρα καμία κοπέλα σε κανένα μπουρδελο του λεκανοπέδιου δεν τα παίρνει στη μάπα..
αν καποιος γνωρίζει κάτι αλλο ας το αναφέρει..
Θα ενδιαφέρει πολλούς..

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
εδω 100 ευρω δινεις σε μασατζιδικο και ΟΥΤΕ ακαποτα δεν στον ρουφαει, τι λεμε τωρα τα παντα ολα ε ε

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Υπήρχε κάποια που τα έπαιρνε στο προσωπο τώρα χάθηκε Κατερίνα την λέγανε στο τροφωνιου 11 όροφο που δεν είχε ρεύμα για ενα διάστημα στο κρυφό σχολείο που λέγαν σχετικα καλή εμφάνιση κοντα στα 30 μελαχρινη καρέ μαλλί αδύνατη αν κ έκλεβε λίγο δεν κάθονταν να τα πάρει ολα αλλά 40%προλαβαινες

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Βασικά από οτι εχω δει μέχρι τώρα καμία κοπέλα σε κανένα μπουρδελο του λεκανοπέδιου δεν τα παίρνει στη μάπα..
αν καποιος γνωρίζει κάτι αλλο ας το αναφέρει..
Θα ενδιαφέρει πολλούς..
Η Μαρίνα στο Βέργας 3 τα έπαιρνε, αλλα χάθηκε.

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
666
Πόντοι
81
Το θέμα δεν είναι ποιες κάνουν cif αλλά ποιες κάνουν σωστό cif.

Άπαξ και το πληρωμένο ή μη πορνίδιο έχει πει συμφωνησει να τα φαει στη μάπα εγώ ως fan του cif περιμένω από αυτήν: με το που θα της πω ότι χύνω να πέσει στα γόνατα, να στήσει μάπα στη σωστή γωνία και απόσταση, να μην προσπαθεί να μαζέψει το μαλλί εκείνη την ώρα (ας το εχει κοτσιδα απο πριν), να μην κρατάει το στόμα "σφραγισμένο" αλλά να έχει την γλωσσίτσα έξω ή έστω χαλαρό (τα μάτια ας τα έχει κλειστά, κατανοητο). Μολις αρχισουν να εκτοξευονται τα φλοκια μου, να τα λουστει μέχρι τελευταια σταγονα οπου κι αν παει και να μην κάνει στην άκρη, να μην φοβάται μην της παει στο μαλλι και γενικα να σεβαστει την ιεροτητα της στιγμης του να της χυνω την μαπα.

Αν ειναι να εχει πει "ναι χυσε με στο προσωπο οκ" αλλα να ερχεται πολυ κοντα στον πουτσο για να μην της σκασει κανα φλοκι πιο πανω απο το στομα, να κανει "φραχτη με τον χερι" μην την βρουνε σε κανα μαλλι ή κούτελο, στο πρωτο γερο φλοκι να κανει στην ακρη, προτιμω να πει ειλικρινα οτι δεν θελει να την χυσω στη μουρη παρα να μου χαλασει την στιγμη που εγω φουλ καβλωμενος και φορτωμενος θελω να τις ασπρισω τη μουρη σαν τον Peter North

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Έρρικα από Ιωαννίνων 5.CIM μέχρι να στραγγίξεις.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Σωστός ο συνάδελφος wavemaster69 εχει 100%δικιο!!

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
388
Πόντοι
21
Συμφονω γ ερρικα απο ιωαννινων 5

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Άπαξ και το πληρωμένο ή μη πορνίδιο έχει πει συμφωνησει να τα φαει στη μάπα εγώ ως fan του cif περιμένω από αυτήν: με το που θα της πω ότι χύνω να πέσει στα γόνατα, να στήσει μάπα στη σωστή γωνία και απόσταση, να μην προσπαθεί να μαζέψει το μαλλί εκείνη την ώρα (ας το εχει κοτσιδα απο πριν), να μην κρατάει το στόμα "σφραγισμένο" αλλά να έχει την γλωσσίτσα έξω ή έστω χαλαρό (τα μάτια ας τα έχει κλειστά, κατανοητο). Μολις αρχισουν να εκτοξευονται τα φλοκια μου, να τα λουστει μέχρι τελευταια σταγονα οπου κι αν παει και να μην κάνει στην άκρη, να μην φοβάται μην της παει στο μαλλι και γενικα να σεβαστει την ιεροτητα της στιγμης του να της χυνω την μαπα.

Αν ειναι να εχει πει "ναι χυσε με στο προσωπο οκ" αλλα να ερχεται πολυ κοντα στον πουτσο για να μην της σκασει κανα φλοκι πιο πανω απο το στομα, να κανει "φραχτη με τον χερι" μην την βρουνε σε κανα μαλλι ή κούτελο, στο πρωτο γερο φλοκι να κανει στην ακρη, προτιμω να πει ειλικρινα οτι δεν θελει να την χυσω στη μουρη παρα να μου χαλασει την στιγμη που εγω φουλ καβλωμενος και φορτωμενος θελω να τις ασπρισω τη μουρη σαν τον Peter North

Α γεια σου. Κι εγώ είχα χύσει στη μάπα την Άννα από Διδύμου, αλλά είχε κάτσει ξαπλωτή στο κρεβάτι με το ένα μάγουλο στο μαξιλάρι, κλειστά τα μάτια και με εντελώς ανέκφραστο πρόσωπο. Έτσι να το χέσω, θυμάμαι είχα αργήσει να χύσω γιατί είχα ξενερώσει ελαφρώς.

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
666
Πόντοι
81

Κανω quote τον εαυτο μου και σας ρωταω συναγωνιστες εαν εχουμε υπ'όψιν καποια κοπελα (ειτε μπουρδελο, ειτε studio, ειτε ανεξαρτητη amateur/γραφειου) που να δεχεται να της καταχυσω την μουρη με χαρα (οπως περιγραφω πανω)

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Κανω quote τον εαυτο μου και σας ρωταω συναγωνιστες εαν εχουμε υπ'όψιν καποια κοπελα (ειτε μπουρδελο, ειτε studio, ειτε ανεξαρτητη amateur/γραφειου) που να δεχεται να της καταχυσω την μουρη με χαρα (οπως περιγραφω πανω)
Αν θες να τα πάρει στη μάπα της με πολύ χαρά, τότε να πας στη Φωτεινή στο Κολωνού-27 όροφο, απογευματινή ή βραδινή βάρδια  :2on1: :2on1: Πρόσεχε όμως, γιατί είναι πολύ ρομαντική, και γενικά είναι μια κινούμενη υγειονομική βόμβα

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Για μπουρδέλα στη Φυλής που πάω εγω αυτές που κάνουν ακάποτη πίπα 50% κάνουν και τελειωτικό με έξτρα λεφτά.
Και δεν το λέω στον αέρα επείδη είναι το φετίχ μου έχω μπει σε όλες όσες είναι πιπίνια και κάνουν ακάπουτο και το έχω προτίνει και με +20€ αρκετές δέχονται.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Η Μπαρμπορα αν την πετύχεις σε καλή φάση την ψωλοχυνεις στο πρόσωπο χωρίς έξτρα χρήματα

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Αν θες να τα πάρει στη μάπα της με πολύ χαρά, τότε να πας στη Φωτεινή στο Κολωνού-27 όροφο, απογευματινή ή βραδινή βάρδια  :2on1: :2on1: Πρόσεχε όμως, γιατί είναι πολύ ρομαντική, και γενικά είναι μια κινούμενη υγειονομική βόμβα
Το ίδιο και η Λιδα η Λίντα (κάπως έτσι) στην πρωινή.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Μπάρμπορα ε;!;! Χμμ.....θα το προσπαθήσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom