Όλοι έχουμε πάρει κατά καιρούς παράσημα ............ πάθαμε και μάθαμε κανείς όμως δεν θέλει να πάρει το παράσημο του στρατηγού.... εσύ γιατί ?Ακάποτα στην πρωκτική τους είσοδο μας ενδιαφέρει αν τα παίρνουν.
Τώρα για μάπα, παλιά τα έριχνα στη μάπα της Εύας και της Μόνικας από το Φυλής 40. Το ευχαριστήθηκα απεριόριστα το ταπείνωμα της φάτσας, τύπου ΠΙΚΠΑ, της Εύας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοπέλες που τα παίρνουν στη μάπα ή στο στόμα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_mes
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 340
- Εμφανίσεις 101K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.951
- Πόντοι
- 6.925
Εξαρτάται και από την φάση. Κάποιες σε αφήνουν να τις χυσειςαν είσαι ωραίος.
Πρόσφατα στανταράκι μου, του απλού προγράμματος, με εξέπληξε ευχάριστα.
Σταμάτησε ξαφνικά κατέβηκε από πάνω μου, έβγαλε την καπότα και μου ξεκίνησε πίπα τρελή στραγγίζοντας με ...
marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
Ξανα στο προγραμμα ;)το deepthroat της Μαρινας δεν υπαρχει ... αισθανομουν οτι θα μεινει ο μισος πουτσος μετα την πιπα.... αλλα για cim&cim ειχε μια περιοδο που τα ειχε σταματησει..... το ξαναεβαλε στον προγραμμα ???
Διαγραμμένο μέλος 105407
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Υποθέτω ότι τέτοιες υπηρεσίες (πρόσωπο συγκεκριμένα) είναι έξω απο την τιμή του κανονικού (στο Κασσάνδρας 8 πχ)?
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 366
εδω 100 ευρω δινεις σε μασατζιδικο και ΟΥΤΕ ακαποτα δεν στον ρουφαει, τι λεμε τωρα τα παντα ολα ε ε
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Υπήρχε κάποια που τα έπαιρνε στο προσωπο τώρα χάθηκε Κατερίνα την λέγανε στο τροφωνιου 11 όροφο που δεν είχε ρεύμα για ενα διάστημα στο κρυφό σχολείο που λέγαν σχετικα καλή εμφάνιση κοντα στα 30 μελαχρινη καρέ μαλλί αδύνατη αν κ έκλεβε λίγο δεν κάθονταν να τα πάρει ολα αλλά 40%προλαβαινες
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 19.505
Η Μαρίνα στο Βέργας 3 τα έπαιρνε, αλλα χάθηκε.Βασικά από οτι εχω δει μέχρι τώρα καμία κοπέλα σε κανένα μπουρδελο του λεκανοπέδιου δεν τα παίρνει στη μάπα..
αν καποιος γνωρίζει κάτι αλλο ας το αναφέρει..
Θα ενδιαφέρει πολλούς..
wavemaster69
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2011
- Like
- 666
- Πόντοι
- 81
Το θέμα δεν είναι ποιες κάνουν cif αλλά ποιες κάνουν σωστό cif.
Άπαξ και το πληρωμένο ή μη πορνίδιο έχει πει συμφωνησει να τα φαει στη μάπα εγώ ως fan του cif περιμένω από αυτήν: με το που θα της πω ότι χύνω να πέσει στα γόνατα, να στήσει μάπα στη σωστή γωνία και απόσταση, να μην προσπαθεί να μαζέψει το μαλλί εκείνη την ώρα (ας το εχει κοτσιδα απο πριν), να μην κρατάει το στόμα "σφραγισμένο" αλλά να έχει την γλωσσίτσα έξω ή έστω χαλαρό (τα μάτια ας τα έχει κλειστά, κατανοητο). Μολις αρχισουν να εκτοξευονται τα φλοκια μου, να τα λουστει μέχρι τελευταια σταγονα οπου κι αν παει και να μην κάνει στην άκρη, να μην φοβάται μην της παει στο μαλλι και γενικα να σεβαστει την ιεροτητα της στιγμης του να της χυνω την μαπα.
Αν ειναι να εχει πει "ναι χυσε με στο προσωπο οκ" αλλα να ερχεται πολυ κοντα στον πουτσο για να μην της σκασει κανα φλοκι πιο πανω απο το στομα, να κανει "φραχτη με τον χερι" μην την βρουνε σε κανα μαλλι ή κούτελο, στο πρωτο γερο φλοκι να κανει στην ακρη, προτιμω να πει ειλικρινα οτι δεν θελει να την χυσω στη μουρη παρα να μου χαλασει την στιγμη που εγω φουλ καβλωμενος και φορτωμενος θελω να τις ασπρισω τη μουρη σαν τον Peter North
Άπαξ και το πληρωμένο ή μη πορνίδιο έχει πει συμφωνησει να τα φαει στη μάπα εγώ ως fan του cif περιμένω από αυτήν: με το που θα της πω ότι χύνω να πέσει στα γόνατα, να στήσει μάπα στη σωστή γωνία και απόσταση, να μην προσπαθεί να μαζέψει το μαλλί εκείνη την ώρα (ας το εχει κοτσιδα απο πριν), να μην κρατάει το στόμα "σφραγισμένο" αλλά να έχει την γλωσσίτσα έξω ή έστω χαλαρό (τα μάτια ας τα έχει κλειστά, κατανοητο). Μολις αρχισουν να εκτοξευονται τα φλοκια μου, να τα λουστει μέχρι τελευταια σταγονα οπου κι αν παει και να μην κάνει στην άκρη, να μην φοβάται μην της παει στο μαλλι και γενικα να σεβαστει την ιεροτητα της στιγμης του να της χυνω την μαπα.
Αν ειναι να εχει πει "ναι χυσε με στο προσωπο οκ" αλλα να ερχεται πολυ κοντα στον πουτσο για να μην της σκασει κανα φλοκι πιο πανω απο το στομα, να κανει "φραχτη με τον χερι" μην την βρουνε σε κανα μαλλι ή κούτελο, στο πρωτο γερο φλοκι να κανει στην ακρη, προτιμω να πει ειλικρινα οτι δεν θελει να την χυσω στη μουρη παρα να μου χαλασει την στιγμη που εγω φουλ καβλωμενος και φορτωμενος θελω να τις ασπρισω τη μουρη σαν τον Peter North
curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Έρρικα από Ιωαννίνων 5.CIM μέχρι να στραγγίξεις.
Xaris_0026
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2015
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ισχύει αυτό; Στις 3 κριτικές που βλέπω, δεν το αναφέρει κανένας.Έρρικα από Ιωαννίνων 5.CIM μέχρι να στραγγίξεις.
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Συμφονω γ ερρικα απο ιωαννινων 5
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Α γεια σου. Κι εγώ είχα χύσει στη μάπα την Άννα από Διδύμου, αλλά είχε κάτσει ξαπλωτή στο κρεβάτι με το ένα μάγουλο στο μαξιλάρι, κλειστά τα μάτια και με εντελώς ανέκφραστο πρόσωπο. Έτσι να το χέσω, θυμάμαι είχα αργήσει να χύσω γιατί είχα ξενερώσει ελαφρώς.
wavemaster69
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2011
- Like
- 666
- Πόντοι
- 81
Κανω quote τον εαυτο μου και σας ρωταω συναγωνιστες εαν εχουμε υπ'όψιν καποια κοπελα (ειτε μπουρδελο, ειτε studio, ειτε ανεξαρτητη amateur/γραφειου) που να δεχεται να της καταχυσω την μουρη με χαρα (οπως περιγραφω πανω)
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.819
- Πόντοι
- 2.846
Αν θες να τα πάρει στη μάπα της με πολύ χαρά, τότε να πας στη Φωτεινή στο Κολωνού-27 όροφο, απογευματινή ή βραδινή βάρδια Πρόσεχε όμως, γιατί είναι πολύ ρομαντική, και γενικά είναι μια κινούμενη υγειονομική βόμβαΚανω quote τον εαυτο μου και σας ρωταω συναγωνιστες εαν εχουμε υπ'όψιν καποια κοπελα (ειτε μπουρδελο, ειτε studio, ειτε ανεξαρτητη amateur/γραφειου) που να δεχεται να της καταχυσω την μουρη με χαρα (οπως περιγραφω πανω)
francesco barbalias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2018
- Like
- 746
- Πόντοι
- 80
Για μπουρδέλα στη Φυλής που πάω εγω αυτές που κάνουν ακάποτη πίπα 50% κάνουν και τελειωτικό με έξτρα λεφτά.
Και δεν το λέω στον αέρα επείδη είναι το φετίχ μου έχω μπει σε όλες όσες είναι πιπίνια και κάνουν ακάπουτο και το έχω προτίνει και με +20€ αρκετές δέχονται.
Και δεν το λέω στον αέρα επείδη είναι το φετίχ μου έχω μπει σε όλες όσες είναι πιπίνια και κάνουν ακάπουτο και το έχω προτίνει και με +20€ αρκετές δέχονται.
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Η Μπαρμπορα αν την πετύχεις σε καλή φάση την ψωλοχυνεις στο πρόσωπο χωρίς έξτρα χρήματα
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Το ίδιο και η Λιδα η Λίντα (κάπως έτσι) στην πρωινή.Αν θες να τα πάρει στη μάπα της με πολύ χαρά, τότε να πας στη Φωτεινή στο Κολωνού-27 όροφο, απογευματινή ή βραδινή βάρδια Πρόσεχε όμως, γιατί είναι πολύ ρομαντική, και γενικά είναι μια κινούμενη υγειονομική βόμβα
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Μπάρμπορα ε;!;! Χμμ.....θα το προσπαθήσω...