Νέα

Κοπέλες που τα παίρνουν στη μάπα ή στο στόμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_mes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 101K
  • Ετικέτες
    cif cim
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
σε κανένα στούντιο παίζει καμμία που να δέχεται λούσιμο (επί πληρωμής βέβαια..)

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
σε κανένα στούντιο παίζει καμμία που να δέχεται λούσιμο (επί πληρωμής βέβαια..)

Νομίζω η Μαντόνα από Κωνσταντινουπόλεως 132 τα παίρνει στο στόμα δεν ξέρω για πρόσωπο και η Μαρίνα η Σερβα από Κατεχάκη επίσης στο στόμα αποτι έχω ακούσει!! Τώρα, αν θες στα μαλλιά τελειωτικό ανεβαίνεις  κατηγορία και παίρνεις call girl!! Αυτά από μένα!! :wanker:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
Νομίζω η Μαντόνα από Κωνσταντινουπόλεως 132 τα παίρνει στο στόμα δεν ξέρω για πρόσωπο και η Μαρίνα η Σερβα από Κατεχάκη επίσης στο στόμα αποτι έχω ακούσει!! Τώρα, αν θες στα μαλλιά τελειωτικό ανεβαίνεις  κατηγορία και παίρνεις call girl!! Αυτά από μένα!! :wanker:

δε θέλω μαλλιά, γυαλιά να της φορέσω και να αδειάσω πάνω τους.

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
666
Πόντοι
81
Μιας και ανακαινισα το θεμα, μου εχει τυχει κοπελα να η οποια οταν την ρωτησα στο τηλ αν δεχεται χυσιμο στην μαπα μου ειπε "ναι αλλα να φροντισουμε να εισαι ή το πρωτο ή το τελευταιο ραντεβου μου στην ημερα λογω μακιγιαζ και θα σε αφησω"

Και μια αλλη η οποια θιχτηκε οταν της το ζητησα σε στυλ "τι ειναι αυτα που ρωτας, εισαι σοβαρος?" και το εκλεισε. Και προφανως ειναι σεβαστο η αλλη να μην θελει τα φλοκια μου στην μουρη της, αλλα κοπελα μου πορνη εισαι τι περιμενες να σε ρωτησω δηλαδη και σοκαριστηκες :cheesy:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.293
Πόντοι
1.106
Μιας και ανακαινισα το θεμα, μου εχει τυχει κοπελα να η οποια οταν την ρωτησα στο τηλ αν δεχεται χυσιμο στην μαπα μου ειπε "ναι αλλα να φροντισουμε να εισαι ή το πρωτο ή το τελευταιο ραντεβου μου στην ημερα λογω μακιγιαζ και θα σε αφησω"

Και μια αλλη η οποια θιχτηκε οταν της το ζητησα σε στυλ "τι ειναι αυτα που ρωτας, εισαι σοβαρος?" και το εκλεισε. Και προφανως ειναι σεβαστο η αλλη να μην θελει τα φλοκια μου στην μουρη της, αλλα κοπελα μου πορνη εισαι τι περιμενες να σε ρωτησω δηλαδη και σοκαριστηκες :cheesy:
κλαίω χαχαχα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Όι περισσότερες που κάνουν ισπανικό αν σε γουστάρουν και είναι πολύ καυλωμένες τα παίρνουν και στη μάπα!

(Π.χ Πριν από 5 χρόνια σε ισπανικό με την Τάνια στο Φυλής 69 τις τα είχα πετάξει στο πρόσωπο και προς μεγάλη έκπληξή μου τα δέχθηκε ευχάριστα!).

Σε μισώ που ήσουν τόσο τυχερός!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Για μπουρδέλα στη Φυλής που πάω εγω αυτές που κάνουν ακάποτη πίπα 50% κάνουν και τελειωτικό με έξτρα λεφτά.
Και δεν το λέω στον αέρα επείδη είναι το φετίχ μου έχω μπει σε όλες όσες είναι πιπίνια και κάνουν ακάπουτο και το έχω προτίνει και με +20€ αρκετές δέχονται.

Προφανώς όλα αυτά που λες έχουν να κάνουν με τελειωτικό μες στο στόμα, όχι πρόσωπο...

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Προφανώς όλα αυτά που λες έχουν να κάνουν με τελειωτικό μες στο στόμα, όχι πρόσωπο...
Κοίτα ναι αρχικά μιλάω για στόμα, αλλά μόλις σε εμπιστευτούν ότι θα δώσεις τα λεφτά και ότι δεν θα τις βγάλεις βούκινο τα κάνουν όλα.

Σε μια από τις πιο όμορφες πουτάνες στη Φυλής που υπάρχει αυτή τη στιγμή που δεν κάνει τελειωτικό πήγα με φίλο και την χύσαμε στο πρόσωπο ταυτόχρονα με +15 ο καθένας.

Η κατάποση είναι πολύ πιο δύσκολη και ελάχιστες το δέχονται. αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κάποια.

Αν κάποιος έχει φετίχ με το χύσιμο σε πρόσωπο ή στόμα μπορεί να μου στείλει πμ να το συζητήσουμε πιο άνετα.
Άλλωστε ο λόγος που πάω σε πουτάνες είναι αυτός δεν με ενδιαφέρει να γαμήσω, μόνο πίπα και χύσιμο σε πρόσωπο ή στομα και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κοίτα ναι αρχικά μιλάω για στόμα, αλλά μόλις σε εμπιστευτούν ότι θα δώσεις τα λεφτά και ότι δεν θα τις βγάλεις βούκινο τα κάνουν όλα.

Σε μια από τις πιο όμορφες πουτάνες στη Φυλής που υπάρχει αυτή τη στιγμή που δεν κάνει τελειωτικό πήγα με φίλο και την χύσαμε στο πρόσωπο ταυτόχρονα με +15 ο καθένας.

Η κατάποση είναι πολύ πιο δύσκολη και ελάχιστες το δέχονται. αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κάποια.

Αν κάποιος έχει φετίχ με το χύσιμο σε πρόσωπο ή στόμα μπορεί να μου στείλει πμ να το συζητήσουμε πιο άνετα.
Άλλωστε ο λόγος που πάω σε πουτάνες είναι αυτός δεν με ενδιαφέρει να γαμήσω, μόνο πίπα και χύσιμο σε πρόσωπο ή στομα και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος.
+15 για cif και cim ?
Ε δεν πάμε καλά  :headbang:

Εσυ είσαι χειρότερος και από αγαπουλη  :S

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Πολλή ευχάριστος να το συζητήσουμε σε πμ
αλλά υπάρχει πρόβλημα κ δεν μπορούν να μου στείλουν πμ..
Ομως κάτι δεν μου ταιριάζει καλά τι να σε εμπιστευτούν ότι θα τους δώσεις τα λεφτά αφού τα λεφτά τα δίνεις πριν το cif

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
+15 για cif και cim ?
Ε δεν πάμε καλά  :headbang:

Εσυ είσαι χειρότερος και από αγαπουλη  :S

Μη σου πω ότι για cif μου φαίνονται και λίγα... Μόνο το μακιγιάζ και ίσως και τα μαλλιά να πρέπει να φτιάξει αυτή μετά με τον κόσμο να μπαινοβγαίνει στο μπουρδέλο αρκεί.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μη σου πω ότι για cif μου φαίνονται και λίγα... Μόνο το μακιγιάζ και ίσως και τα μαλλιά να πρέπει να φτιάξει αυτή μετά με τον κόσμο να μπαινοβγαίνει στο μπουρδέλο αρκεί.
Δηλαδή εγώ που το έχω κάνει χωρίς δώρο είμαι μάγκας;

Αν διάβασες τι έγραψε θα καταλάβεις ότι έδωσε 35 ευρώ αυτός και 35 ευρώ ο φίλος του για πιπα και cif!!!!

Η άλλη έβγαλε ακόπα 70 ευρώ σε 10 λεπτά.
Καλά φωνάζουμε για τις τσατσαδες που βαρανε πόρτες νωρίς, τους Πακι που πολλοί δεν γουστάρουν, τις πουτανες που είναι φολες, αλλά ο τύπος εδώ το πήγε σε άλλο επίπεδο.
Όταν η άλλη βγάζει έτσι απλά 70 ευρώ σιγά μην σου γαμηθει σωστά στα 20.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Δηλαδή εγώ που το έχω κάνει χωρίς δώρο είμαι μάγκας;

Αν διάβασες τι έγραψε θα καταλάβεις ότι έδωσε 35 ευρώ αυτός και 35 ευρώ ο φίλος του για πιπα και cif!!!!

Η άλλη έβγαλε ακόπα 70 ευρώ σε 10 λεπτά.
Καλά φωνάζουμε για τις τσατσαδες που βαρανε πόρτες νωρίς, τους Πακι που πολλοί δεν γουστάρουν, τις πουτανες που είναι φολες, αλλά ο τύπος εδώ το πήγε σε άλλο επίπεδο.
Όταν η άλλη βγάζει έτσι απλά 70 ευρώ σιγά μην σου γαμηθει σωστά στα 20.

Άκοπα το λες το 70άρι για να σε χύσουν δυο άτομα στη μάπα; Και άσ' το αυτό, είναι πώς το βλέπει ο καθένας. Το ότι η κοπέλα μετά απ' αυτό θα θέλει πλύσιμο, καινούριο μακιγιάζ και ίσως και λούσιμο γιατί όλο και τίποτα φλόκια θα 'χουν πάει στα μαλλιά, ήτοι θα χάσει τουλάχιστον δυο πελάτες μετά λόγω της ετοιμασίας της, γίνεται κατανοητό; Τα 70 ευρώ για 2 άτομα δεν είναι το κόστος της πράξης, αλλά η αποζημίωση για τους δυο επόμενους πελάτες που θα χάσει

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Άκοπα το λες το 70άρι για να σε χύσουν δυο άτομα στη μάπα; Και άσ' το αυτό, είναι πώς το βλέπει ο καθένας. Το ότι η κοπέλα μετά απ' αυτό θα θέλει πλύσιμο, καινούριο μακιγιάζ και ίσως και λούσιμο γιατί όλο και τίποτα φλόκια θα 'χουν πάει στα μαλλιά, ήτοι θα χάσει τουλάχιστον δυο πελάτες μετά λόγω της ετοιμασίας της, γίνεται κατανοητό; Τα 70 ευρώ για 2 άτομα δεν είναι το κόστος της πράξης, αλλά η αποζημίωση για τους δυο επόμενους πελάτες που θα χάσει
Καλημέρα φίλε.
Αν δεν σου κάνει κόπο πήγαινε και δες την τελευταία μου ανάρτηση στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα.
Διάβασε την τελευταία παράγραφο

st3roids

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2018
Like
58
Πόντοι
0
κοπελες στο μεταξουργείο βραδυνη βαρδια  που το δεχονται εστω και με εξτρα χρηματα ξερει κανεις.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Καλημέρα φίλε.
Αν δεν σου κάνει κόπο πήγαινε και δες την τελευταία μου ανάρτηση στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα.
Διάβασε την τελευταία παράγραφο

Το είδα, κατάλαβα, τί λες, σίγουρα όμως αυτή δεν ήταν ο κανόνας. Αν δεν έχεις πρόβλημα στείλε μου pm να μου πεις με ποια το έκανες, το πιθανότερο είναι να μη μου αρέσει καθώς ελάχιστες γουστάρω στη Φυλής επειδή τα γούστα μου είναι πιο ανώμαλα, θέλω να μάθω όμως από περιέργεια γιατί το cif δεν πολυσυνηθίζεται κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom