Νέα

Κοπέλες που τα παίρνουν στη μάπα ή στο στόμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_mes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 104K
  • Ετικέτες
    cif cim
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στο διδυμου κατω κατω με την μπεζ-ροζ πορτα δουλευουν 5 κοπελες πλεον την πρωινη βαρδια

αξιζει να παρεις καποια

η βανα εκανε ωραιο στοματικο,χαθηκε,πηγε πατριδα,λεει θα επιστρεψει στης γιορτες

θα δουμε

το κακο ειναι οτι εκανε πολλες κοκες

και πηγε να μου τον παρει χωρις να τον πλυνει με μωρομαντυλα

την αφησα γιατι ειχα πλυθει

αλλα και παλι

ο αλλος την εχει απλυτη μερες,δεν πας κατευθειαν χωρις καποια μετρα

ποια είναι αυτή;έβαζε κόκα και στο πράμα της;όχι γιατί αν το ξέρεις και βάζει θα μπορούσες να απολαύσεις ιδιαίτερο ολοζώντανο μουνι τανάλια.

Επισκέπτης
Ρε βλάκα, αυτές που ανέφερες το CIF το κάνουν σε όλους σχεδόν! Γιατί κοκορεύεσαι;

Με μένα η συγκεκριμένη το extra to έκανε με διπλάσια χρήματα με διπλάσιο χρόνο παραμονής στο δωμάτιο! Εγώ όμως δεν κοκορεύομαι για αυτό!

Καλημερα φίλε.για την αννα έχει γράψει ότι το κανει αν καυλωσει.θα δώσουμε δηλαδή τα λεφτα μας κι αααααααααααααν καυλωσει θα την ασβεστωσουμε.καλυτερα να λέμε στα σχεδοβ σιγουρα ποιες κάνουν οτιδήποτε υπηρεσία κι αν είναι αυτή.

Επισκέπτης
Καλημέρα φίλε μου.επιασα το νοημα.εγω να δεχτώ ότι κάποιοι φίλοι τα καταφέρνουν σε πολλά αν κι αμφιβάλλω.τοσο χάλια ειμαι γαμω το.κερατο μου;
πιο φρόνιμο θα ήταν όμως να μιλάμε με ακρίβεια.της είπα πόσα μου είπε τόσα τα συμφωνισαμε.το λέει και το τραγούδι.
δεν συμφέρει το ρίσκο οπως είναι τα μεροκάματα στην αγορά.

Επισκέπτης
Από ότι είδα στο θέμα πέφτει πολύ ναι μεν αλλα,πιθανον,ισως και τέτοια.αξιολογη ή προσπάθεια και να ναι καλά τα παιδιά αλλά ας ανοιχτεί ένα με όλες τις υπηρεσίες των κοριτσιών και πόσο πάει το μαλί.τουλαχιστον αν τρώμε το όχι να ξέρουμε ότι ρωτησαμε κάτι διακριτικα βέβαια που υπήρχε μία πιθανότητα.τωρα να πηγαίνω στην τυχη να ρωταω δεν ξερω αλλά δεν πολυλεει σαν κίνηση.

Επισκέπτης
Το ζητούμενο είναι ποιές τα παίρνουν στην μάπα ή στο στόμα με τους περισσότερους πελάτες τους και όχι με κάποιους επιλεκτικά και στα κρυφά είτε με δωράκι είτε άνευ!

Συμφωνω απόλυτα.ασε που διαβάζω από μερικούς ότι κάθονται λέει μέσα μισή ώρα με ένα εικοσαρι.καλα οι έξω τι λένε στο σαλονακι;τον παιζουν και γυρίζουν κομπολογια;

Επισκέπτης
Και να ξέρετε ότι αν γίνει έτσι θα βάλουν κι άλλες μπολικεσ υπηρεσίες γιατί θα πηγαίνουμε πολλοί σε όσες βρούμε οπότε οι άλλες θα μπατιρεψουν και θα προσθέσουν υπγρεσιες.για βαλτε πόσες όμορφες θα γλεντησουμε.αρκετα με τα σκιάχτρα.

Επισκέπτης
Στο forum δεν γράφουν μόνο πελάτες σαν κι εμάς αλλά και προαγωγοί και όποιος τσιμπήσει και φάει την φόλα!!!

Καλά αυτό είναι στάνταρ.την άλλη φορά όσον αφορά τα λόγια τα μεγαλα,πηγα σε μία που μου σύστησε ως καλή ένας φίλος μου και μου ειχε πει ότι ξεκωλιασε τσαμπε κι ότι έκανε κώλο παλιά και τώρα τον έκοψε και ιστορίες για άγριους.
όταν της είπα ότι θα με ενδιέφερε και μάλιστα εντελώς στα απέξω απέξω μου είπε ότι δεν κάνει πια,η μόνη αλήθεια υποθετω κι ότι ουτε με χρήματα.αρα ή γουσταρε τον φίλο που λίγο χλωμό ή με δούλευε ο ίδιος για να το παίξει ιστορία.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Να με συγχωρεσεις αλλά ή ομορφια δεν είναι καθόλου υποκειμενική.αυτα είναι προπαγανδες των τσατσαδων που τις λένε όλες μουναρες χωρις να μειωνω τις επιτυχίες σου.μια άσχημη ή μετρια κοπέλα δεν γίνεται να την πεις ομορφη.υποκειμενικες είναι οι υπηρεσίες των κοριτσιών που καθένας μας λειτουργεί διαφορετικα.εχω καταληξει ότι ή φάτσα είναι παράγοντας επιτυχίας κι επειδή δεν είμαι ωραίο παιδί αποτιγχανω.
Γιατί ρε φίλε δεν είναι υποκειμενικη η ομορφιά;
Για παράδειγμα την Άννυ από φωκαίας 25 που κάνει φουλ πρόγραμμα, ένας φίλος μου την θεωρεί μουνάρα, ενώ εγώ θέλω να ξερασω από τα μάτια όταν την βλέπω,γιατί στα μάτια μου πάντα μοιάζει με τραβεστί.
Όλα υποκειμενικα είναι.
Πάντως για την Άννα σε μένα τα πήρε μια φορά στο στόμα,γιατί γουσταρε εκείνη τη στιγμή και της το πέταξα την ώρα του σεξ που είχε καυλωσει.
Μπορεί την επόμενη φορά να μην δεχτεί και δεν θα την κατηγορησω, γιατί δεν είναι στο πρόγραμμά της

Επισκέπτης
Καλησπέρα φίλε μου.η Αννι είναι μουναρα,καυλιαρα,προστυχαρα κι οτι άλλο θες αλλά όμορφη δεν είναι.ομορφη θα μπορούσαμε να πούμε για παραδιγμα την ανκα που δούλευε στό φωκαιας 25 ισόγειο που ηταν μπιμπελό σκετος άγγελος αλλά μέσα κοιμόταν όρθια.δεν προσπαθώ να μειωσω την συνεισφορά σου στο φόρουμ ούτε να σε βγάλω οοφσαιντ,απλως έχω τις διαφωνίες μου σε κάποια πραγματα όπως και έγραψα.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Καλησπέρα φίλε μου.η Αννι είναι μουναρα,καυλιαρα,προστυχαρα κι οτι άλλο θες αλλά όμορφη δεν είναι.ομορφη θα μπορούσαμε να πούμε για παραδιγμα την ανκα που δούλευε στό φωκαιας 25 ισόγειο που ηταν μπιμπελό σκετος άγγελος αλλά μέσα κοιμόταν όρθια.δεν προσπαθώ να μειωσω την συνεισφορά σου στο φόρουμ ούτε να σε βγάλω οοφσαιντ,απλως έχω τις διαφωνίες μου σε κάποια πραγματα όπως και έγραψα.
Σεβαστες  φίλε, δεν απαιτώ από κάποιον να συμφωνεί σε ότι λέω  :hi:

Επισκέπτης
Ένα άλλο παράδειγμα είναι ή μαρια από Μεταξουργείο στο μεγάλου αλεξανδρου 28 το καινούργιο αν θυμάμαι καλά έτσι κολλητά που τα έχουν εκεί,η οποία αν πας να πάρεις υπηρεσία πρόσωπο εκτόνωση θα φας άκυρο και με λεφτά.ουτε δάκτυλα δεν αφηνει.ενας που ξέρω της τα δίνει λέει συνέχεια.τωρα εγώ τι να πιστέψω;για να μην πω για κωλους το τι έχω ακούσει και τρώω όλο άκυρο.και δεν είμαι κι ο λεξινγκτον στιλ να πεις οτι πονανε.

Επισκέπτης
Εσύ μπορεί να είσαι πιο ωραίος ή μαγκιτης και να τσιμπας αλλά οκ κι.εμεις τα στερνοπουλια παμε να χαρει το καυλιτσεκι μας και περιμένουμε επαγγελματισμό.τουλαχιστον να ξέρουμε που βαδιζουμε.την άλλη φορά περπατουσα για ένα εξτραδακι τόση ώρα που κουραστηκα και κατεληξα σε χειρογλυκανο.τι να κάνω;να αρχίσω τα κροσσακια για να με γουσταρουν;λίγο επαγγελματισμό.ελεος.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
αυτο με την μαπα ειναι θεμα  επιλογης της κοπελας  ειδικα σε αυτες που κανουν φουλ προγραμματα υπαρχουν πιθανοτητες  να κανεις αυτη την υπηρεσια

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Εγώ ότι έξτρα έχω να πάρει το πήρα για ήμουν σωστός απέναντι στην άλλη, με συμπαθησε και έγινε.
Ουτε μισό ευρώ δεν έχω δώσει για έξτρα υπηρεσίες.
Μου έχει προσφέρει γκομενα να την κρεμπιεδιασω τσαμπε νομίζω η κριτική λέγεται "καλή αλλά προσοχή", στο Αλκιβιαδου 16β, αλλά την θέλω την ζωή μου.
Όταν τελειωνα με την όποια κοπέλα μου πρόσφερε κάτι έξτρα από το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί στο σαλόνι την ρωταγα γιατί το έκανε. Οι απαντήσεις που επερνα ήταν "γιατί είσαι καλός" "σε συμπάθησα",  "κάνω εξτραδακια σε αυτούς που γουστάρω".  Δεν πήγα ποτέ σε μπουρδελο με κύριο στοχο για να χυσω στην μάπα, απλά έκατσε η φάση.
Για μένα θεωρώ μαλακια να δίνω 20 ευρώ ακόμα για ένα χύσιμο 20-30 δευτερολεπτων

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Γιατί ρε φίλε δεν είναι υποκειμενικη η ομορφιά;
Για παράδειγμα την Άννυ από φωκαίας 25 που κάνει φουλ πρόγραμμα, ένας φίλος μου την θεωρεί μουνάρα, ενώ εγώ θέλω να ξερασω από τα μάτια όταν την βλέπω,γιατί στα μάτια μου πάντα μοιάζει με τραβεστί.
Όλα υποκειμενικα είναι.
Πάντως για την Άννα σε μένα τα πήρε μια φορά στο στόμα,γιατί γουσταρε εκείνη τη στιγμή και της το πέταξα την ώρα του σεξ που είχε καυλωσει.
Μπορεί την επόμενη φορά να μην δεχτεί και δεν θα την κατηγορησω, γιατί δεν είναι στο πρόγραμμά της
Η Αννα το έχει στο πρόγραμμα το χύσιμο στο στόμα.
Την έχω χύσει και εγώ.
Και ναι είναι σαν τραβέλι.

Επισκέπτης
αυτο με την μαπα ειναι θεμα  επιλογης της κοπελας  ειδικα σε αυτες που κανουν φουλ προγραμματα υπαρχουν πιθανοτητες  να κανεις αυτη την υπηρεσια

Καλησπέρα φίλε.δηλαδη μου λες να σκαω εικοσαρικα με κοπέλες του φουλ που συνήθως είναι γάμα τα από εμφάνιση κι αν κάτσει ή μπίλια να κάνω εκτόνωση πρόσωπο;
αυτό μου λες;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η μαρκέλλα απο φιλλιπιδου οροφο τα περνε στο στομα σε οποιον πελατη ηταν καθαρος με ωραιο καυλι

ειχε απιστευτη αισθηση η καργια

χαθηκε απο μεσα μαρτιου

Επισκέπτης
Εγώ ότι έξτρα έχω να πάρει το πήρα για ήμουν σωστός απέναντι στην άλλη, με συμπαθησε και έγινε.
Ουτε μισό ευρώ δεν έχω δώσει για έξτρα υπηρεσίες.
Μου έχει προσφέρει γκομενα να την κρεμπιεδιασω τσαμπε νομίζω η κριτική λέγεται "καλή αλλά προσοχή", στο Αλκιβιαδου 16β, αλλά την θέλω την ζωή μου.
Όταν τελειωνα με την όποια κοπέλα μου πρόσφερε κάτι έξτρα από το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί στο σαλόνι την ρωταγα γιατί το έκανε. Οι απαντήσεις που επερνα ήταν "γιατί είσαι καλός" "σε συμπάθησα",  "κάνω εξτραδακια σε αυτούς που γουστάρω".  Δεν πήγα ποτέ σε μπουρδελο με κύριο στοχο για να χυσω στην μάπα, απλά έκατσε η φάση.
Για μένα θεωρώ μαλακια να δίνω 20 ευρώ ακόμα για ένα χύσιμο 20-30 δευτερολεπτων

Άρα εσύ φίλε quaresma είσαι το.κατι παραπάνω τουλάχιστον από μενα γιατί βλέπω τα καταφέρνεις καλά.και εικοσαρι για χυσιμο προσωπο πάει πολύ και ναι συμφωνω.εκτος βέβαια αν περιλαμβάνει και τίποτα άλλο όπως περισσοτερο χρόνο γαμησιου όπως είπε ο cavalaris κτλ.δεν θα ήταν καλά λοιπόν να ξέρουμε ποιες έχουν πιθανότητες;μία ιδέα πέταξα,μην το δενετε κομπο.τουλαχιστον έτσι οι όμορφες που δεν κάνουν τίποτα θα βάλουν υπηρεσίες αν μείνουν με άδειες τσέπες.ειμαι στο τσακ να αρχίσω τα τραβελια αν δεν φεύγω χαρωπα από τα σπιτάκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom