Νέα

Κοπέλες που κάνουν μακαρονάδα σε μπουρδέλο και σε στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εμπνεύστηκα αυτό το θρεντ από δύο πράγματα.

Το ένα είναι ένα θρεντ που υπάρχει ήδη με τίτλο "Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο και σε στούντιο"

Το άλλο είναι η κριτική ενός φίλου πριν λίγο καιρό που έγραψε οτι μετά που τελείωσε με μία κοπέλα αυτή τον κάλεσε να μοιρασθεί μαζί της το μαγειρευτό φαγητό της, που ήταν από λάχανο.

Σκέφτομαι λοιπόν αν κάποιοι έχουν κάποια ανάμνηση ανάλογη, δηλαδή μία κοπέλα να είχε φτιάξει μακαρονάδα και να τους φίλεψε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
Μπολονεζ τυπε , η ναπολιτεν ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Το ένα είναι ένα θρεντ που υπάρχει ήδη με τίτλο "Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο ή στούντιο"

Το άλλο είναι η κριτική ενός φίλου πριν λίγο καιρό που έγραψε οτι μετά που τελείωσε με μία κοπέλα αυτή τον κάλεσε να μοιρασθεί μαζί της το μαγειρευτό φαγητό της, που ήταν από λάχανο.

Σκέφτομαι λοιπόν αν κάποιοι έχουν κάποια ανάμνηση ανάλογη, δηλαδή μία κοπέλα να είχε φτιάξει μακαρονάδα και να τους φίλεψε.

Κατι λεγανε οτι καποιοι ειχανε παει κοτοπουλα απο Σκλαβενιτη να σαβουριασει μια παλια γκομενα στη φυλης δεν θυμαμαι πως τη λεγανε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Το ένα είναι ένα θρεντ που υπάρχει ήδη με τίτλο "Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο ή στούντιο"

στο αλκαμενους 113 πριν το φτιαξουν τοτε που ηταν περιστερωνας τσατσα και πουτανα μαγειρευαν τυπε
οι μυρωδιες φαγητου ηταν εντονες
αλλα καλυτερα γιατι καλυπταν την υπολοιπη μποχα του μπουρδελου
το ενυδριο με τα ψοφια βρωμοψαρα να επιπλεουν συμπληρωνε το καλτ σκηνικο :rockon:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
:2funny:

Ό,τι νάναι, η αγαπημένη μου είναι η alio olio pepperoncino.

Τι ίδιο ισχύει και για την στραπατσάδα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
Κατι λεγανε οτι καποιοι ειχανε παει κοτοπουλα απο Σκλαβενιτη να σαβουριασει μια παλια γκομενα στη φυλης δεν θυμαμαι πως τη λεγανε

Και ο Βασιλόπουλος εχει καλα κοτοπουλακια ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και ο Βασιλόπουλος εχει καλα κοτοπουλακια ..

σημερα και χθες εφαγα απο βασιλοπουλο γιατι δεν ειχε φαι σπιτι

χθες πηρα παστιτσιο και σημερα πατατες με κεφτεδακια και κοκκινη σαλτσα ε δεν τρελαθηκα κιολας θα τα προτιμουσα με ρυζι τα κεφτεδακια αλλα δεν ειχανε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
σημερα και χθες εφαγα απο βασιλοπουλο γιατι δεν ειχε φαι σπιτι

χθες πηρα παστιτσιο και σημερα πατατες με κεφτεδακια και κοκκινη σαλτσα ε δεν τρελαθηκα κιολας θα τα προτιμουσα με ρυζι τα κεφτεδακια αλλα δεν ειχανε

επρεπε να κανεις μονος σου ρυζι ρε τυπε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ογκρατεν;

Επισκέπτης
εγώ είχα κεράσει πολύ παλιά ένα τόστ
μια βιζιτού , ελληνιδα , χρησιμοποιούσε το όνομα "νόρα"
και για αντάλλαγμα μου έδωσε κώλο ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Το ένα είναι ένα θρεντ που υπάρχει ήδη με τίτλο "Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο και σε στούντιο"

οχι αλλα εχω εμπειρια με κοπελα που μπηκε μεσα κανοντας τσιγαρο και μου ειπε οτι μολις ειχε φαει μουσακα......

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756

θα ηταν με 2πλο τυρι τυπε , γι αυτο , με μονο τυρι δεν δινουν κωλο .

Σε ψαχνει ο alex Λακη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στη Βουλγαρια τη δεκαετια του 1980 γαμουσες κωλο με μια οδοντοκρεμα...
Εσυ το ξεπερασες και αυτο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επρεπε να κανεις μονος σου ρυζι ρε τυπε

ρε τι ρυζι να βρασω? εδω ισα που επλυνα ενα πιρουνι για να φαω το ετοιμο φαγητο που πηρα  :2funny: :2funny: ... βαριομουν ελεινα σημερα και ειχε και ζεστη αποψε εφαγα τοματοσαλατα και 2 μπαλες παγωτο με σιροπι καραμελα πανω αμα δεν κοιμηθω νωρις μπορει να φαω και ενα κρουασαν που εχω στο ψυγειο πηγα για τρεξιμο καμια ωρα και εχω πεινασει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ρε τι ρυζι να βρασω? εδω ισα που επλυνα ενα πιρουνι για να φαω το ετοιμο φαγητο που πηρα  :2funny: :2funny: ... βαριομουν ελεινα σημερα και ειχε και ζεστη αποψε εφαγα τοματοσαλατα και 2 μπαλες παγωτο με σιροπι καραμελα πανω αμα δεν κοιμηθω νωρις μπορει να φαω και ενα κρουασαν που εχω στο ψυγειο πηγα για τρεξιμο καμια ωρα και εχω πεινασει
Κιολας??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom