Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Πρέπει να την δω πρώτα....χαχαψαψψαειναι αρκετα χοντρη φιλε αν ψηνεσαι παμε
Πρέπει να την δω πρώτα....χαχαψαψψαειναι αρκετα χοντρη φιλε αν ψηνεσαι παμε
Ώπα ρε...Όντως τώρα;;;;Λίλυ στο Dream Place θεσσαλίας 136 και μάλιστα στο υπεραπλό πρόγραμμα! Είδα τα ραδίκια ανάποδα είχα τερματίσει από καύλα! Στο τέλος μου λέει το κορυφαίο "μμ είσαι πολύ νόστιμος"
πήγαινε για μια δοκιμή, ούτε εγώ το περίμενα απ τη συγκεκριμένη αφού νόμιζα λόγω εμφάνισης θα ήταν ντίβα και μη μου απτου σε αυτάΏπα ρε...Όντως τώρα;;;;
Άλλο πράγμα η γλυφωκολαδα....Θα πάω σίγουρα...50 παίρνει;πήγαινε για μια δοκιμή, ούτε εγώ το περίμενα απ τη συγκεκριμένη αφού νόμιζα λόγω εμφάνισης θα ήταν ντίβα και μη μου απτου σε αυτά
στο απλό ναιΆλλο πράγμα η γλυφωκολαδα....Θα πάω σίγουρα...50 παίρνει;
Πως μπορώ να πάω ρε φιλαράκι συγκεκριμένα κάνα τηλέφωνοΠαίρνεις τηλέφωνο και πας
φειλε γουσταρεις να παμε καμια μερα μαζι στην Κωνσταντίνα?Episis kali glyfokolada kanei kai i konstantina bergas 7 proini vardia ektos kyriakis poly kontri ala ena tsimbouki alo prama ego kleino matia kai afinome sto stoma tis mexri na xyso an thelo modele meta tis 11to vradi gia tin sabina
Συνήθως το ζητάς γτ μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσειςΚαλημέρα λοιπόν επίσκεψη στην Κωνσταντίνα και ήταν πολύ γλυκιά και πολύ καλή στην πίπα της.πολυ καλό παιδί φαίνεται καθόλου βιαστική και πολύ υπομονετική.παντως γλυφοκολαδα δεν μου έκανε.δεν ξέρω τι παίζει πρέπει να της το πεις δεν ξέρω.μαλιστα μου είπε ότι μοσχομυριζω για αυτό και με εγλυψε έτσι.σπανιο μου είπε η καθαριότητα
Apokleiete i konstantina i kontri na min sou ekane glyfokoli as sikones kai esi ligo to podi tha epiane to noima kai ayti ama pas ali fora pes tis to...Καλημέρα λοιπόν επίσκεψη στην Κωνσταντίνα και ήταν πολύ γλυκιά και πολύ καλή στην πίπα της.πολυ καλό παιδί φαίνεται καθόλου βιαστική και πολύ υπομονετική.παντως γλυφοκολαδα δεν μου έκανε.δεν ξέρω τι παίζει πρέπει να της το πεις δεν ξέρω.μαλιστα μου είπε ότι μοσχομυριζω για αυτό και με εγλυψε έτσι.σπανιο μου είπε η καθαριότητα
Αυτό έκανα σήκωνα την λεκάνη αλλά τίποτα μόνο λίγο αρχιδια εγλυφεApokleiete i konstantina i kontri na min sou ekane glyfokoli as sikones kai esi ligo to podi tha epiane to noima kai ayti ama pas ali fora pes tis to...
Είναι πολύ χοντρή;Πως είναι;Αυτό έκανα σήκωνα την λεκάνη αλλά τίποτα μόνο λίγο αρχιδια εγλυφε
Είναι αρκετά παχουλή αλλά τα ισορροπεί όλα με το πόσο ζεστή και φιλική είναι.πραγμαυικα απίστευτο κορίτσιΕίναι πολύ χοντρή;Πως είναι;
Ε μια χαρά τότε...Βυζάρες έχει;Είναι αρκετά παχουλή αλλά τα ισορροπεί όλα με το πόσο ζεστή και φιλική είναι.πραγμαυικα απίστευτο κορίτσι