Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Έχει στο σάιτ του στούντιοΕχουμε φωτο;
Έχει στο σάιτ του στούντιοΕχουμε φωτο;
Δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι αλλά εμένα μου θυμίζει summer brieleΈχει στο σάιτ του στούντιο
Την έχεις δοκιμάσει;Δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι αλλά εμένα μου θυμίζει summer briele
Σωματικά νομίζω είναι πολύ κοντά. Στην μούρη βγάζει την ίδια καύλα!!!
Πολλές φορές!!! Δεν έχω μείνει ποτέ δυσαρεστημένος. Τρομερή συμμετοχή. Βέβαια όλα είναι υποκειμενικά αλλά νομίζω ότι οι γνώμες όλων για την Μαντόνα είναι πολύ θετικές.Την έχεις δοκιμάσει;
Θα την τιμήσω.... Αφού κάνει κ γλυφωκολαδα είναι ένας λόγος παραπάνωΠολλές φορές!!! Δεν έχω μείνει ποτέ δυσαρεστημένος. Τρομερή συμμετοχή. Βέβαια όλα είναι υποκειμενικά αλλά νομίζω ότι οι γνώμες όλων για την Μαντόνα είναι πολύ θετικές.
Τιμουλα 30?Ρε παιδιά τι συζητάμε τώρα... η Μαντόνα είναι ιερό τέρας του χώρου! Έχω να πάω κάποια χρόνια η αλήθεια είναι, δεν ξέρω πως είναι πλέον εμφανισιακά. Αλλά από υπηρεσίες δεν γίνεται να μείνει κανείς δυσαρεστημένος. καλα και ειδικά γλυφοκωλάδα, μιλάμε παπαριάζει κωλοτρυπίδες!!!
57Απο 50 και πανω η Μαντονα......
Ηλικια μπορει 57 ,εγω για τιμη εγραψα.....
Παλιά 70-80 έπαιρνε αν θυμάμαι καλά για να γλύψει κολωτρυπίδα. Το απλό 50Ηλικια μπορει 57 ,εγω για τιμη εγραψα.....
Κατ' αρχήν στα 50 χλωμό να κάνει γλυφοκολαδα. Εκτός ;ν της κάνεις κλικ ίσως. 57 νομίζω είναι πολλά. Για 50 άρα την έκανα εγώ. Εκτός αν ο φίλος το ξέρει. Πίστεψέ με το πάθος που έχει όταν γαμιεται θα πηγαίνεις μέχρι να γίνει 65 :-)Συγνώμη αλλά για 57 χρόνων γυναίκα πάνω από 50€ δεν μπορώ να δώσω... Οτιδήποτε κι αν μου κάνει!
Αποκλείεται να σαι rimjobακιας τότε ......αν όμως είσαι και ταυτόχρονα κολλας στην εμφάνιση βαλτην να σου κάνει γλειφωκολι σε στάση reverse ώστε να μην έχεις οπτική επαφήΣυγνώμη αλλά για 57 χρόνων γυναίκα πάνω από 50€ δεν μπορώ να δώσω... Οτιδήποτε κι αν μου κάνει!
Ευχαριστω πολυΚωνσταντινουπόλεως 132
Ξέρουμε αν η Μαντόνα κάνει και σε τι τιμή πρόγραμμα μιας ώρας?Παλιά 70-80 έπαιρνε αν θυμάμαι καλά για να γλύψει κολωτρυπίδα. Το απλό 50
Λογικά στα 200. Τώρα αν καταφέρεις και το πας στα 150 θα πρέπει να είσαι χαρούμενος.Ξέρουμε αν η Μαντόνα κάνει και σε τι τιμή πρόγραμμα μιας ώρας?