Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.539
- Πόντοι
- 1.056
Έχεις κάνεις υπόψιν καμία ανεξάρτητη στην Θεσσαλονίκη που να παρέχει την υπηρεσία αυτή ???????????
Θυμάσαι βάρδιες;Εχει γραφτει και για καποια Μαρια στο διδυμου 18 υπογειο.
Καλη ιδεα!!! Λεω να το ζητησω κι εγω. Μπραβο συναδελφε.Μια φορα σε ενα στην ιασωνος πριν 4 χρονια δεν θυμάμαι ουτε νουμερο,μονο τη τανα την ελεγαν μαριζα,δεν ηθελε να μου κανει γλυφοκωλαδα και της λεω εχω φερει σιροπι σοκολατας βαζε μου και γλυψε με,το σκεφτηκε το εκανε στην αρχη μετα με τη σοκολατα η γλωσσα της μου ελιωσε τη κωλοτρυπα αδειασε το μισο μπουκαλι σιροπιου δεν η σοκολατα ειχε φτάσει μεσα στο κωλαντερο
Μια φορα σε ενα στην ιασωνος πριν 4 χρονια δεν θυμάμαι ουτε νουμερο,μονο τη τανα την ελεγαν μαριζα,δεν ηθελε να μου κανει γλυφοκωλαδα και της λεω εχω φερει σιροπι σοκολατας βαζε μου και γλυψε με,το σκεφτηκε το εκανε στην αρχη μετα με τη σοκολατα η γλωσσα της μου ελιωσε τη κωλοτρυπα αδειασε το μισο μπουκαλι σιροπιου δεν η σοκολατα ειχε φτάσει μεσα στο κωλαντερο
Εγκρινω και ευελπιστω να βρω κοπελλα εργαζομενη να μου το προσφερει κι εμενα !!!!Με τη σοκολατα σου λεει θα γλύφω σοκολάτα περισσότερο και όπως η γλωσσα γλυκιενεται σου κανει καλύτερο γλειφοκωλι.
Σε ποια αναφέρεσαι φίλος;Κανε ντηλ πρωτου μπεις αν κανει αρχικα γλειφοκωλαδα,αν δεχτεί πετας τη σοκολατα μεσα στο δωματιο
Σημερα εχεις μεγαλες εμπνευσεις. Μας δινεις πολλες ιδεες. Γλυφοκωλι Απο τσατσα και εργαζομενη εναλλαξ!!!!!Τωρα που είπα τσατσα θα ηθελα τσατσα να μου κανει γλειφοκωλι
ΙσχύειΕχω κανει τρέλες τυπε πολλες και 3 φορες τις εχω φάει κιολας.
Γενικά αν κανεις κατι το διαφορετικό παραξενο παντα σε στιγματίζουν
Κοίτα στην ημερησια ενημερωση. Εκει το ειδα και εγω.Θυμάσαι βάρδιες;
σωστα... και 1% σκατο αναμεσα στη σοκολατα, παλι σοκολατα θα μυριζει...Μια φορα σε ενα στην ιασωνος πριν 4 χρονια δεν θυμάμαι ουτε νουμερο,μονο τη τανα την ελεγαν μαριζα,δεν ηθελε να μου κανει γλυφοκωλαδα και της λεω εχω φερει σιροπι σοκολατας βαζε μου και γλυψε με,το σκεφτηκε το εκανε στην αρχη μετα με τη σοκολατα η γλωσσα της μου ελιωσε τη κωλοτρυπα αδειασε το μισο μπουκαλι σιροπιου δεν η σοκολατα ειχε φτάσει μεσα στο κωλαντερο
δεν είναι σε
μπουρδέλο αλλά τέλεια γλυφοκωλάδα κάνει η Ρούλα
ναιη Ρούλα που λες ειναι στην Καλιρρόης ;