Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 875
- Πόντοι
- 81
Ο μαζοχισμός σε τριγωνική μορφή!
Στην κωλοτρυπιδα δεν έχεις ???? Δύσκολα να μην έχεις και κειΓλειφωκολι και τσιμπουκι ακαπωτο σε έναν....
Γλωσσοφιλο στον άλλον...
Πάλι γλειφοκωλι στον άλλον.
Πάλι γλοσσωφιλα στον άλλον.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ????????
Θα πάμε να τσεκαρουμεEpisis kali glyfokolada kanei kai i konstantina bergas 7 proini vardia ektos kyriakis poly kontri ala ena tsimbouki alo prama ego kleino matia kai afinome sto stoma tis mexri na xyso an thelo modele meta tis 11to vradi gia tin sabina
Υπήρχε και η Τίνα η Βουλγάρα από πλατεία Αττικής που χάθηκε βέβαια ανεξάρτητη με 50 ευρώ που έκανε γλειφωκολαδα ασυστολη ακόμη μέχρι την πόρτα που έφευγες αλλά χάθηκε αν την βρει κανείς λέει απλά γαμιοταν από τον κωλο τρελλα.Θα πάμε να τσεκαρουμε
Ξέρουμε σε ποιο στούντιο πήγε;Ταμάρα, Κολομβιάνα, πιτσιρίκα, καστανομαλλα μέτριο ύψος γύρω στο 1,60μ και ωραίο σωμα, από Λαγουμιτζή 23. Την είχα πετύχει πριν το καλοκαίρι 1η μέρα της εκεί και μου έκανε τρομερή γλειφοκωλαδα. Την επόμενη μέρα πήρα την κυρά σοφία να δω αν δουλεύει και μου είπε ότι σταμάτησε και ότι θα πήγαινε σε studio. Έκτοτε δεν την έχω ξαναπετυχει κάπου.
Δεν ξέρω, δεν την έχω πετύχει πουθενά και κρίμα γιατί με την τύπισσα κάναμε τρελό σεξΞέρουμε σε ποιο στούντιο πήγε;
Κρίμα ρε πουστηΔεν ξέρω, δεν την έχω πετύχει πουθενά και κρίμα γιατί με την τύπισσα κάναμε τρελό σεξ
Κανάρη στη Δάφνη από Στέλλα και ΜαρίναΣημερα εχεις μεγαλες εμπνευσεις. Μας δινεις πολλες ιδεες. Γλυφοκωλι Απο τσατσα και εργαζομενη εναλλαξ!!!!!
Στούντιο είναι;;Κανάρη στη Δάφνη από Στέλλα και Μαρίνα
Όχι σε μια πολυκατοικία στη κανάρη εθναι χρόνια τώρα είναι η Στέλλα μια γριά που έχει το διαμέρισμα και ανά καιρούς φέρνει και μια δυο κοπέλες τώρα έχει μια την ΜαρίναΣτούντιο είναι;;
Και πως τις βρίσκουμε;Όχι σε μια πολυκατοικία στη κανάρη εθναι χρόνια τώρα είναι η Στέλλα μια γριά που έχει το διαμέρισμα και ανά καιρούς φέρνει και μια δυο κοπέλες τώρα έχει μια την Μαρίνα
Παίρνεις τηλέφωνο και παςΚαι πως τις βρίσκουμε;
φιλε γουσταρεις να παρουμε παρτουζα την κωνσταντινα αυριο?Episis kali glyfokolada kanei kai i konstantina bergas 7 proini vardia ektos kyriakis poly kontri ala ena tsimbouki alo prama ego kleino matia kai afinome sto stoma tis mexri na xyso an thelo modele meta tis 11to vradi gia tin sabina
Είναι πολύ χοντρή;;φιλε γουσταρεις να παρουμε παρτουζα την κωνσταντινα αυριο?
Είναι πολύ χοντρή;;
Είναι πολύ χοντρή;;
ειναι αρκετα χοντρη φιλε αν ψηνεσαι παμεΕίναι πολύ χοντρή;;
Πρέπει να την δω πρώτα....χαχαψαψψαειναι αρκετα χοντρη φιλε αν ψηνεσαι παμε