Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Έστω.
Το ερώτημα παραμένει.
Γλειφοκωλαδα, η κωλογλειφαδα;
Το ερώτημα παραμένει.
Γλειφοκωλαδα, η κωλογλειφαδα;
Και γλωσσοφιλα μαζι;;Γνωριζει καποιος απο εσας και να εχει δοκιμασει φυσικα. Ποιες κοπελες σε μπουρδελο και σε Studio κανουν γλυφοκωλαδα. Δηλαδη θελω να πω Γυναικες που τους αρεσουν να γλυφουν την κωλοτρυπιδα του Αντρα ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ.
Εγω το εχω δοκιμασει με την Ζανα στο μπουρδελο Αγκύρας 12Α . Καλα μιλαμε η κοπελα βαζει βαθια τηνν γλωσα στην κωλοτρυπιδα επαθα μεγαλη πλακα? Τετοια ηδονη δεν ειχα γευτει ποτε μου, τρελαθηκα
το μπερδεψανε με τη γλυφαδα τυπεΤο ρήμα είναι ΓΛΕΙΦΩ.
Μάθετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
εχεις εμπειρια τυπε ?Και η Μαντόνα το γουστάρει......
Σιγα μη λεγεται και κωλο...Νεα Σμυρνη ρε τυπε...Λέγεται γλυφοκωλαδα η κωλογλυφαδα;
Ναι αν ξεκινήσει...δεν σταματά με τίποτα!!!!! Έχει και μια γλωσσάρια η άτιμη!!!!!!εχεις εμπειρια τυπε ?
Ναι αν ξεκινήσει...δεν σταματά με τίποτα!!!!! Έχει και μια γλωσσάρια η άτιμη!!!!!!
κωλο δινει αδερφε?και πόσο χρεώνουν το κωλί τους?
Η Μαντόνα; Με τιποτα! Ούτε δάχτυλο!κωλο δινει αδερφε?
Για ποια Μαντόνα λέτε; Σε ποιο δουλεύει;Η Μαντόνα; Με τιποτα! Ούτε δάχτυλο!
Κωνσταντινουπόλεως 132Για ποια Μαντόνα λέτε; Σε ποιο δουλεύει;
ειναι τοσο μουναρα οσο στις φωο η μαντονα;Κωνσταντινουπόλεως 132
Γούστα είναι αυτά. Είναι σαν πορνοστάρ. Δεν είναι πιτσιρίκια. Έχει φουσκωσει χείλια, βυζιά και κωλο. Το φόρτε της νομίζω είναι η συμμετοχή. Πραγματικά νομίζεις ότι παίζεις σε τσόντα.ειναι τοσο μουναρα οσο στις φωο η μαντονα;
Ξέρεις εκτός από το αν γλύφει κώλο να κάνει και αυταρχικό;Της αρέσει της λίλυς να γλυφει αντρικό κολο
Το καλύτερο φίλε γλειφοκωλι και καθαριότητα εννοείται!!Emena mou exei kanei glyfokoli i barbora bergas 6 den stamatage me tipota mexri pou exysa ala omos meta mou eipe eisai katharos milame glombos olos apo pano mexri kato arxidia kolos aerodromio
Μεγάλη καύλα η ΜπαρμποραEmena mou exei kanei glyfokoli i barbora bergas 6 den stamatage me tipota mexri pou exysa ala omos meta mou eipe eisai katharos milame glombos olos apo pano mexri kato arxidia kolos aerodromio
Με ξεκανες ωρεεεεεεεε......Οι περισσότεροι κώλοι όμως μυρίζουν σαν το πρώτο χέσιμο της άνοιξης