πού είναι η Lilly?Lilly s στούντιοκοριτσο όσες φορές έχω πάει ζητάει μόνη της να γλύψει κωλοτρυπιδα.
Μου είχε κάνει εντύπωση στην αρχή το ότι το ζητάγε αυτή..
Μερακλοκοριτσο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.402
- Πόντοι
- 14.936
Καλημέρα στο dream place στον βοτανικό.πού είναι η Lilly?
τη βρήκα στο *****, είναι αυτή με τα τατουάζ;Καλημέρα στο dream place στον βοτανικό.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.402
- Πόντοι
- 14.936
Ναι φίλε.τη βρήκα στο *****, είναι αυτή με τα τατουάζ;
καυλα δειχνει, δεν τη βλεπω σε βαρδιες, μολις τη δω εφυγαΝαι φίλε.
Αν μπορεις διευκρινησε ποια Πωλινα.Μάγκες πήγα στην Πωλινα και μού γυαλισε την βαλβίδα για δέκα λεπτά. Μετά τα φλόκια εφυγαν μονα τους
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλησπερα Φιλε μου...μαλλον εννοει την γνωστη Πωλινα...Καλυμνου 48....ισογειο....Αν μπορεις διευκρινησε ποια Πωλινα.
XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Μία είναι φίλε η Πωλινα. Το γκρανυ από Καλύμνου 48 πού δίνει πόνο στο δωμάτιο και γυαλίζει τελοια τον αντρικό πρωκτοΑν μπορεις διευκρινησε ποια Πωλινα.
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα ποιες παίζουν αυτή τη περίοδο;δώστε τα φώτα σας σύντροφοι
XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Το συντροφοι κάνω πως δεν το κατάλαβα. .Μπορείς να πας μόνοΣε σου και να ενημερώσεις μετά. Εγώ αυτό έκανα. .μην τα θέλετε όλα στο πιάτοΚαλησπέρα ποιες παίζουν αυτή τη περίοδο;δώστε τα φώτα σας σύντροφοι
XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Ναι αλλά στο 10λεπτο έφυγε το 50αρικο..Lilly s στούντιοκοριτσο όσες φορές έχω πάει ζητάει μόνη της να γλύψει κωλοτρυπιδα.
Μου είχε κάνει εντύπωση στην αρχή το ότι το ζητάγε αυτή..
Μερακλοκοριτσο...
pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.611
- Πόντοι
- 10.751
Μου ερχονται στο μυαλο απο σχετικα προσφατες συναντησεις δηλαδη απο αρχες του χρονου μεχρι χθες, Darli απο Κροκεων 6, Natalie απο Κασσανδρας 3, 6 κτλ, Γιαννα απο Στουντιο 12, Ελενη απο Κηφισου 30/60. Η Ελενη βασικα ενω τον γυαλιζε κανονικα την τελευταια φορα που ηρθε Ελλαδα εκανε την παλαβη οτι δεν το εκανα ποτε αυτο και κατι ακαταλαβιστικα, μετα με εκανε μπλοκ και στο ινστα. Λιγο αποτομος τροπος να πει δεν θελω πια να το κανω, αλλα οκ. Εντωμεταξυ το προσωπο της εχει σπασει λιγο, το σωμα της ειναι μαλλον καλυτερο, γυμναζεται και εχει σωματαρα!
Καλυτερη αποδοση απο ολες πιστευω η Natalie, γενικα απο σερβις η κοπελα δεν παιζεται, η Darli μια φορα ειχε κατσει κι εγλυφε κοντα στο 20λεπτο, υπακουη αλλα οχι τοσο δυνατη.
Καλυτερη αποδοση απο ολες πιστευω η Natalie, γενικα απο σερβις η κοπελα δεν παιζεται, η Darli μια φορα ειχε κατσει κι εγλυφε κοντα στο 20λεπτο, υπακουη αλλα οχι τοσο δυνατη.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.402
- Πόντοι
- 14.936
Ε καλά εννοείται ότι δεν είναι για συνέχεια..Ναι αλλά στο 10λεπτο έφυγε το 50αρικο..
Τι ωρες δουλεύει συναγωνιστη ξερουμε?Μία είναι φίλε η Πωλινα. Το γκρανυ από Καλύμνου 48 πού δίνει πόνο στο δωμάτιο και γυαλίζει τελοια τον αντρικό πρωκτο
Τι ωρες δουλεύει συναγωνιστη ξερουμε?
Πρωινή βάρδια συνήθως είναι εκει και νομίζω μόνο Πέμπτη δεν δουλεύει.
Stevedrake22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 660
- Πόντοι
- 301
Λιλιανα από FreehouseΡε παιδιά για Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς τπτ έχω ψάξει παντού