Νέα

Κοπέλες που κάνουν deep throat

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john_sexy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
γυρολογος η κυρια....ηταν Λαρισα,περασε κατι φεγγαρια απο Καρδιτσα κ μετα πηγε Βολο...την περασε ολη η Θεσσαλια μαν.... :grin: :grin:
παντως επειδη την εχω παρει κανα δυο φορες, δεν θυμαμαι τιποτα ιδιαιτερο στην πιπα της...τυπικα πραγματα...πιο πολυ ειχε καλα στησιματα στο σεξ.

τύπε ήταν μαστόρισα από τις λίγες....  άσε που στις μπάλες του έδεινε και καταλάβαινε.  :grin:
δυνατο, λαρυγγωτο,προστυχο τσιμπουκι απο τα λιγα,χωρις καμμια διαθεση διαφημισης-μου εκανε η Δεσποινα στο Φυλης 99...οποιος δεν εχει προβλημα με τα ΄΄διαφορετικα΄΄ κοριτσια,αξιζει δοκιμη.... ;) ;)
Φυλης 104  ?
δεν μου έτοιχε τρελή deepthroat κατάσταση με την κυρία, αλλά αγαπούλης γυνόμουν για πάρτι της χαλαρά !!!!  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δεν μου έτοιχε τρελή deepthroat κατάσταση με την κυρία, αλλά αγαπούλης γυνόμουν για πάρτι της χαλαρά !!!!  :grin:
τυπε, παραλιγο να παρω την πουτσα μου στο χερι... :tooth: :tooth:
...αυτη κ η Νικολ (Θσ/κη), κορυφη στην πιπα...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τυπε, παραλιγο να παρω την πουτσα μου στο χερι... :tooth: :tooth:
...αυτη κ η Νικολ (Θσ/κη), κορυφη στην πιπα...

μπερδεύτηκα νόμιζα ότι έλεγες την καβλιάρα-δέσποινα από 104...
η τύπισα που λες τα παίρνει και στο στόμα  ?  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μπερδεύτηκα νόμιζα ότι έλεγες την καβλιάρα-δέσποινα από 104...
η τύπισα που λες τα παίρνει και στο στόμα  ?  :grin:
Οχι δεν λεω την Δεσποινα απο 104.
Σε μενα εκανε ακα τελειωτικο....λυτρωση. :grin: :grin:

DonLeo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Απλά τα πράγματα.....Υβάννα.....οποιος την πήρε την θυμάται ακόμα...!!!

misterb

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
1
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ?

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
μαγκες υπαρχει καποιος που να του εκανε καποια deepthroat τον τελευταιο καιρο???

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
δυνατο, λαρυγγωτο,προστυχο τσιμπουκι απο τα λιγα,χωρις καμμια διαθεση διαφημισης-μου εκανε η Δεσποινα στο Φυλης 99...οποιος δεν εχει προβλημα με τα ΄΄διαφορετικα΄΄ κοριτσια,αξιζει δοκιμη.... ;) ;)
Πολύ σωστός.Επιβεβαιώνω. :)

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Ποιές είναι αυτήν την εποχή οι τάνες στην Αθήνα που κάνουν πραγματικό deep throat τσιμπούκι ?

Εχω δοκιμάσει πριν 1 χρόνο μία ρωσσίδα milf Μαρία (δούλευε Μεγ. Αλεξάνδρου 28, 2η βάρδια), ενώ έχω ακούσει για το γυφτάκι την Φωτεινή στο μετάξι, αλλά δεν ξέρω τώρα σε ποιό ακριβώς ίδρυμα δουλεύει.

Μια χαρα η Μαρια τυπε, θα δοκιμασω Αντζελινα απο Θασου 13 που μου ειπε συναγωνιστης οτι αξιζει. Μετα σε cg πιο ευκολα βρισκεις γιατι ειναι τα λεφτα πιο πολλα. Αν εχεις κατι καλο στειλε PM. Η Καρμεν απο Ιασωνος υπογειο χαθηκε...

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
υπαρχει καμια ενημερωση στο θεμα?

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Η Ιβαννα απο Ρεμουνδου οροφο που τωρα πηγε Αγκυρας ειναι οτι πιο αξιολογο σημερα...

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
Η ιβαννα ειναι τοσο ελκυστικη που δεν μπορεις να αφεθεις στη μαεστρια της. θες να την σκισεις επιτοπου. εγω προτεινω το husky μελινα απο λιοσιων
76 οροφος ,την καρμεν ιασονος 31,την μαρινα του επιρρεπη ιασονος 1 και την τζιουλιανα φυλης 71

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Η Ιβαννα απο Ρεμουνδου οροφο που τωρα πηγε Αγκυρας ειναι οτι πιο αξιολογο σημερα...
Την οποία τι ώρες την πετυχενουμε? κ που ακριβώς ? ευχαριστώ εκει των προτέρων γιατι εισαι πάντα ενήμερος στο συγκεκριμένο θεμα.... ;)

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Την οποία τι ώρες την πετυχενουμε? κ που ακριβώς ? ευχαριστώ εκει των προτέρων γιατι εισαι πάντα ενήμερος στο συγκεκριμένο θεμα.... ;)
Η Ιβαννα φιλε ειναι ρεμουνδου 21α στον οροφο!!Ειναι στανταρακι μου και τελευταια την εχω συναντησει απογευμα!!Να ξερεις στο δελο αυτο κανουν ολες deep throat (Ιβαννα Καιτη Αντζελικα)αλλα συστηνω Ιβαννα αντεχει τρελο throatfuck και σε οτι σταση γουσταρεις!!!!

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Την οποία τι ώρες την πετυχενουμε? κ που ακριβώς ? ευχαριστώ εκει των προτέρων γιατι εισαι πάντα ενήμερος στο συγκεκριμ ένο θεμα.... ;)
Δεν μπορω να σου απαντησω στο pm μαλλον γτ ειμαι καινουριος!!αποτι ξερω ειναι μια παλιογρια χοντρη.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Δεν μπορω να σου απαντησω στο pm μαλλον γτ ειμαι καινουριος!!αποτι ξερω ειναι μια παλιογρια χοντρη.
προχθες τετοια ωρα πηγα και ηταν εκει.πηγαινε να τσεκαρεις...αν δεν ειναι και θες να μπεις διαλεξε την καιτη..αυτη ειναι το υποκαταστατο της για μενα..η αντζελικα ειναι πιο light!!

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Ποιές είναι αυτήν την εποχή οι τάνες στην Αθήνα που κάνουν πραγματικό deep throat τσιμπούκι ?

Εχω δοκιμάσει πριν 1 χρόνο μία ρωσσίδα milf Μαρία (δούλευε Μεγ. Αλεξάνδρου 28, 2η βάρδια), ενώ έχω ακούσει για το γυφτάκι την Φωτεινή στο μετάξι, αλλά δεν ξέρω τώρα σε ποιό ακριβώς ίδρυμα δουλεύει.
Πριν κανα χρονο ρε μαγκες στην ιασωνος20α δουλευε μια Μαρια καστανη Αλβανιδα με ωραια φατσα και μπουκλα μαλλι.Ηταν ψηλη σχετικα με κωλαρα χωρις κυταριττυδα!!η τσατσα οταν εξαφανιστηκε ελεγε πως εφυγε για Ιταλια.Αν καταλαβε κανεις ποια εννοω και την εχει δει ας μου πει παρακαλω...η τυπισσα δεν το ειχε με το throatfuck αλλα σεβοταν τοσο πολυ το 10αρικο που καθοταν κυριολεκτικα να τη ξελαρυγγιασεις και ελεγε ευχαριστω στο φευγα παντα!!

Επισκέπτης
η Άνκα η πορνοστάρ, τέσπα www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:47895/]εδώ είμαστε[/url]

και την τζιουλιανα φυλης 71
Η "Τσέχα" ξανθιά Τζούλια δε μου έκανε λαρυγγάτο. Βάζει αρκετό πράγμα αλλά δεν το προσπάθησε. Έχει όμως άλλα plus plus www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:46641/]and C++ here[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom