House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μην κοιτάς εδώ στην Ελλάδα που η Χρύσα είναι κουκλάρα, αλλά επειδή είμαστε πλούσια χώρα δεν βγαίνει στη βίζιτα!
(Ακόμα...)
Μην κοιτάς εδώ στην Ελλάδα που η Χρύσα είναι κουκλάρα, αλλά επειδή είμαστε πλούσια χώρα δεν βγαίνει στη βίζιτα!
(Ακόμα...)
Και αν βγω..που δεν θα βγω σιγά μη πηγαινω με έλληνες...Λογικό είναι οι Πολωνές που ξέρεις εσύ να είναι κορμάρες, αλλιώς δεν θα ήταν κατάλληλες για την δουλειά που κάνουν! ;)
Τα μπάζα μένουν στν πατρίδα τους και δουλεύουν δημόσιοι υπάλληλοι, δασκάλες, καθαρίστριες κλπ.
(Ακόμα...)
Για παρεα είναι και γαμώ τα παιδιά..όχι μιζεριες κτλ..και ας παιρναν δύσκολα.λαθος τυπε.και στο λεω εγω που μενω και εκει για διακοπες.Καλυτερα σωματα απο τις ελληνιδες απλα οχι κατι το θεικο.
Καλά εσυ αν με δεις είναι που θα με βρίσεις και θα μου πεις δεν το χεις κοπελιά..Η Χρύσα έχει βγει ήδη στη βίζιτα γιατρέ απλά δε το ξέρει.
Δεν αποκαλώ ποτέ τις γυναίκες κοπελιά.Καλά εσυ αν με δεις είναι που θα με βρίσεις και θα μου πεις δεν το χεις κοπελιά..
Μπράβο σου γιατί είναι πολύ ΄΄ελλεηνίστικο΄΄. Το συνηθίζουν οι ελληνάρες!Δεν αποκαλώ ποτέ τις γυναίκες κοπελιά.
ego apo katar chrysa come to meΚαι αν βγω..που δεν θα βγω σιγά μη πηγαινω με έλληνες...
Και αν βγω..που δεν θα βγω σιγά μη πηγαινω με έλληνες...
Με ευρωπαιους κρυόκωλους καλύτερα..τυππικά πράγματα
Θα το βάλεις στην άλμη για να το διατηρήσεις?
Καιανόταν βγω..που δεν θα βγωσιγά μη πηγαινω με έλληνες...
Με ευρωπαιους κρυόκωλους καλύτερα..τυππικά πράγματα
κ τι φατσα εχεις δλδ?μπειμπι φαισ?Με ευρωπαιους κρυόκωλους καλύτερα..τυππικά πράγματα
Λεφτά υπάρχουν ακόμα εδώ... ;)Α! Τώρα συμφωνούμε!
Αφού δεν θα έχουμε λεφτά στην Ελλάδα φυσικό είναι να θέλεις ξένους πελάτες.
Οι Ταϋλανδέζες πουτάνες με Ταϋλανδούς πηγαίνουν; Όχι βέβαια!
ΣωστόςΓενική παραίνεση προς όλες: Κορίτσια, γλεντήστε το νινάκι σας (με ή χωρίς χρέωση) τώρα που περνά η μπογιά σας. ;)
Προστυχόφατσα πάντως δεν έχω..κ τι φατσα εχεις δλδ?μπειμπι φαισ?
Σωστός
καλά εμείς θα γίνουμε κολλητοί σε λιγάκι...
κ τι κανεις εδω?Προστυχόφατσα πάντως δεν έχω..
Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ...Παπαπαπα...... Καλύτερα να σου βγεί το μάτι, παρά το όνομα. :-* :-* :-*