master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Το λενε και οι πολωνεζες για αυτο κουφαθηκα λιγο.Απο τους γερμανους θα το πηραν.οχι καλέ τι λέτε..
γερμανικό είναι αυτό..
αντιο σημαίνει
Το λενε και οι πολωνεζες για αυτο κουφαθηκα λιγο.Απο τους γερμανους θα το πηραν.οχι καλέ τι λέτε..
γερμανικό είναι αυτό..
αντιο σημαίνει
Ναι θέλουν πολλές να ΄΄ γερμανοποιηθούν΄΄Το λενε και οι πολωνεζες για αυτο κουφαθηκα λιγο.Απο τους γερμανους θα το πηραν.
πόσες ξέρεις;;όσες πολωνές ξέρω είναι κορμάρες.
Αρκετέςπόσες ξέρεις;;
ετσι πρεπει να ειναι οι γυναικες.Ναι θέλουν πολλές να ΄΄ γερμανοποιηθούν΄΄
Πάντως για τις πολωνές έχετε δίκιο. Είναι ψυχούλες και γκομενάρες με λίγα κιλάκια παραπάνω.. :-*
καλυτερα σωματα απο τις τριχωτες που εχουμε εδω ναι ,θεικα οχι...Αρκετές
Και όλες με κάτι γατίσιες ματάρες...αυτό ζηλεύω..η ελλεηνίδα..ετσι πρεπει να ειναι οι γυναικες.
απο που αυτο το συμπερασμα?Ναι θέλουν πολλές να ΄΄ γερμανοποιηθούν΄΄
Πάντως για τις πολωνές έχετε δίκιο. Είναι ψυχούλες και γκομενάρες με λίγα κιλάκια παραπάνω.. :-*
Τώρα τελειωσε το θέμα...βρήκε εμέναειπαμε και η μαλακια εχει ορια....ρε τυπε να σου στειλω μια φιλη μου ,καλο μουνακι και μορφωμενη και μου δινεις εμενα τα λεφτα?
ειπαμε και η μαλακια εχει ορια....ρε τυπε να σου στειλω μια φιλη μου ,καλο μουνακι και μορφωμενη και μου δινεις εμενα τα λεφτα?
Και γαμώ τα παιδιά..φιλότιμες , καλόκαρδες ,προσγειωμένες όχι και τόσο παραδόπιστες(όσο γίνεται για γυναίκα)απο που αυτο το συμπερασμα?
Και στην αγορα ετσι ειναι !!!!!!!Και γαμώ τα παιδιά..φιλότιμες , καλόκαρδες ,προσγειωμένες όχι και τόσο παραδόπιστες(όσο γίνεται για γυναίκα)
Αυτες που ξέρω εγώ πάντα...
αλλά όχι από το χώρο του αγοραίου έρωτα..
Έτσι είναι.Και γαμώ τα παιδιά..φιλότιμες , καλόκαρδες ,προσγειωμένες όχι και τόσο παραδόπιστες(όσο γίνεται για γυναίκα)
ΕπίσηςΚαι στην αγορα ετσι ειναι !!!!!!!
πουτανα χωρις νταβατζη ειναι σαν προιον χωρις εγγυηση...δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη .Τώρα τελειωσε το θέμα...βρήκε εμένα
όσες πολωνές ξέρω είναι κορμάρες.
Και γαμώ τα παιδιά..φιλότιμες , καλόκαρδες ,προσγειωμένες όχι και τόσο παραδόπιστες(όσο γίνεται για γυναίκα)
Αυτες που ξέρω εγώ πάντα...
αλλά όχι από το χώρο του αγοραίου έρωτα..
λαθος τυπε.και στο λεω εγω που μενω και εκει για διακοπες.Καλυτερα σωματα απο τις ελληνιδες απλα οχι κατι το θεικο.Λογικό είναι οι Πολωνές που ξέρεις εσύ να είναι κορμάρες, αλλιώς δεν θα ήταν κατάλληλες για την δουλειά που κάνουν! ;)
Τα μπάζα μένουν στν πατρίδα τους και δουλεύουν δημόσιοι υπάλληλοι, δασκάλες, καθαρίστριες κλπ.
Μην κοιτάς εδώ στην Ελλάδα που η Χρύσα είναι κουκλάρα, αλλά επειδή είμαστε πλούσια χώρα δεν βγαίνει στη βίζιτα!
(Ακόμα...)