Τύπε τι να σου πω, μακαρι να ηθελε και εμενα να με διωξει, πληρωνω όσο όσο
;;;!!!
Γιατι ετσι τυπε; Βαρεθηκες το γαμο;
Θα βρεις περισσότερους άνδρες, χωρισμένους με παιδιά να ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ;;;;; Ούτε 1.
ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ. Το δικαστήριο δίνει την επιμέλεια στη μάνα στο 99% των περιπτώσεων. Όταν χώρισα, πήγα σε 3 εξειδικευμένους Δικηγόρους και τους ρώτησα αν μπορώ να πάρω εγώ την επιμέλεια των παιδιάω. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ μου απάντησαν το ίδιο πράγμα με διαφορετικό λεκτικό, λες και είχαν μαγνητοφωνημένες τις απαντήσεις. Παιδιά από μητέρα παίρνεις αν 1. Είναι αλκοολική 2. Ναρκομανής 3. Έχει βαρύ ψυχικό νόσημα, διεγνωσμένο από Δημόσιο Ψυχιατρείο. Τότε και μόνο. Μου φαίνεται παράξενο που δείχνεις να το αγνοείς
Γιατί μόλις αγοράσαμε το σπίτι, καινούργιο αμάξι και ήρθε και το 2ο παιδί έδειξε τα πραγματικά της χρώματα. Ένοιωσε σίγουρη κι άρχισε συνεχείς απαιτήσεις, έγινε 100 κιλά και έκοψε το σεξ. Προσπάθησε να με διώξει με έμμεσο τρόπο. Έκανα τον κουφό και με έδιωξε δικαστικά
απλα κανε την συνδεση της γυναικοκρατιας με τα κοκκινα δανεια και το ισοζυγιο εξωτερικων πληρωμων και θα παρεις την απαντηση
Μπορείς να υποστηρίξεις αυτό που ισχυρίζεσαι η απλά είναι μη άποψη σου;
2. Κόβει το σεξ που οι γυναίκες το γουστάρουν πιο πολύ απο τους άντρες για να σε διώξει?
Το βλέπω συνέχεια. Στατιστικό που βασίζεται στις δικές μου παρατηρήσεις.
Εσύ βλέπεις το αντίθετο ;;;; ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ;;;;
Ας μας πει ο Μπόκολος !!!!!!
ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΕΣ ΜΠΟΚΟΛΕ, ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ;;;
Ποιοτικό χιούμορ !!!!!!!!
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΕΞ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.
Καλη χρονια ειπα?
Καλη χρονια μαγκες
Με υγεια κ καλα γαμησια.
Για οσους λενε οτι οι mgtow δεν γαμανε εχουν δικιο.
Οι mgtow απαξιωνουν τις γυναικες κ τις χρησιμοποιουν σεξουαλικα κυριως.
Θα ακολουθησουν κι αλλες στο τοπικ της πορτουγκεζας
Εμενα δυο πολυ φιλοι μου, μολις χωρισαν και οι δυο με παιδι, ο ενας τα εμπλεξε με ελευθερη δεκα χρονια μικρότερη την οποια παντρευτηκε και εκανε και αλλο παιδι. Ο αλλος με τριανταπενταρα επισης ελευθερη.
monthly incoming ?
Τα έγραψες ενώ ήθελα να τονίσω τις εξαιρέσεις. Έχω κι εγώ 45ρη , που χώρισε με 2 παιδιά και τα έφτιαξε με αεροσυνοδό 30 ετών , 1,80 αυτή , 1,75 αυτός.
Παίρνει 7000 ευρώ το μήνα. Επί 15. Και έχει εταιρικό ΙΧ των 45.000 ευρώ.
ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ , ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ . Διαφωνείς ;
απλα κανε την συνδεση της γυναικοκρατιας με τα κοκκινα δανεια και το ισοζυγιο εξωτερικων πληρωμων και θα παρεις την απαντηση
Γιατι οχι και με την τρυπα του οζοντος ή την υπερθερμανση του πλανητη? Νομιζω παλι η γυναικοκρατια φταιει
Το βλέπω συνέχεια. Στατιστικό που βασίζεται στις δικές μου παρατηρήσεις.
Εσύ βλέπεις το αντίθετο ;;;; ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ;;;;
Ας μας πει ο Μπόκολος !!!!!!
ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΕΣ ΜΠΟΚΟΛΕ, ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ;;;
Όχι όλες οι γυναίκες κύριε Μποκολε. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, μην τις τσουβαλιαζετε όλες.Για την τρύπα του όζοντος δεν γνωρίζω. Για το γεγονός ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται, δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει ο άνθρωπος κι ότι αν ελλατώσουμε τα ορυκτά καύσιμα θα σωθεί. Μπορεί να είναι φυσικός κύκλος. Άρα μάλλον δεν φταίνε αυτές. Για την αύξηση του χρέους πάντως, ναι έχουν μεγάλη ευθύνη. Γόβες των 500€ και τσάντες των 700 - 1000€, επειδή είναι σχεδιαστών. Αν είχες κάνει τον κόπο να δεις το βίντεο με τον Ζηρινόφσκυ που ποστάρησα, θα έβλεπες ότι η γυναίκα του έχει 100 ζευγάρια μπότες και 20 παλτά και του ζητάει κι άλλα. Ποτέ δεν τους είναι αρκετά, όσα δαχτυλίδια, παπούτσια και ρούχα κι αν τους αγοράσεις. Θα ζητάνε συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια, μέχρι να πεθάνεις από τη γκρίνια και τις συνεχείς απαιτήσεις
παιρνει λοιπον η γυναικα 20 τσαντες των 700-1000 ευρω και 40 ζευγαρια παπουτσια των 500 ευρω,ολο αυτο μας κανει 34.000-40.000Για την τρύπα του όζοντος δεν γνωρίζω. Για το γεγονός ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται, δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει ο άνθρωπος κι ότι αν ελλατώσουμε τα ορυκτά καύσιμα θα σωθεί. Μπορεί να είναι φυσικός κύκλος. Άρα μάλλον δεν φταίνε αυτές. Για την αύξηση του χρέους πάντως, ναι έχουν μεγάλη ευθύνη. Γόβες των 500€ και τσάντες των 700 - 1000€, επειδή είναι σχεδιαστών. Αν είχες κάνει τον κόπο να δεις το βίντεο με τον Ζηρινόφσκυ που ποστάρησα, θα έβλεπες ότι η γυναίκα του έχει 100 ζευγάρια μπότες και 20 παλτά και του ζητάει κι άλλα. Ποτέ δεν τους είναι αρκετά, όσα δαχτυλίδια, παπούτσια και ρούχα κι αν τους αγοράσεις. Θα ζητάνε συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια, μέχρι να πεθάνεις από τη γκρίνια και τις συνεχείς απαιτήσεις
Όχι όλες οι γυναίκες κύριε Μποκολε. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, μην τις τσουβαλιαζετε όλες.